Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Αφού το χει δει η γυναικολόγος σου πάω πάσο. Δεν θα γίνει τίποτα. Κάτσε ξάπλα κ θα περάσουν οι συσπάσεις. 

Μακάρι αν και έχουν αρχίσει από πολύ νωρίς από την 14 εβδομάδα..

Απλά έχω φοβηθεί πολυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Αν τον καταφερω τον θηλασμο με το καλο οταν γεννησω σκεφτομαι και γω το θηλαστρο. Για οταν θα λειπω ή ισως για καποια βραδυα που μπορει να με βολευει να του δινω μπιμπερο. Στην αρχη ελεγα για νοσοκομειακο, αλλα επειδη σκεφτομαι οτι ισως κανω μια αντληση την ημερα μονο, αξιζει? Η καλυτερα να παρω το swing και να το εχω? Η το mini electric? Εχω μπερδευτει. 

Δεν το χω ψαξει ακομα γιατι δεν ξερω πως θα τα παω με το θεμα, αλλα σιγουρα το εχω στα υποψιν μου. Απ οτι καταλαβα το swing ειναι ισαξιο του νοσοκομειακου ε? Ειναι λιγο ακριβουτσικο βεβαια αλλα λογικα θα αξιζει

Χρονια πολλα και με το καλο! Να εχεις μια ηρεμη και ομορφη εγκυμοσυνη! Καλως μας ηρθες!

Κοριτσακι μου αν παρεις θηλαστρο παρε νοσοκομειακο ειδικα τους πρωτους 2 μηνες μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος.Το mini electric κανει μονο αντληση χωρις φαση διεγερσης.οτι πρεπει για να αποθηλασεις.χρησιμοποιησα και τα δυο και ξερω.καμια σχεση

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Nicol_ είπε:

Να ρωτησω και εγω για το θηλαστρο, συμφερει δηλ.στην τιμη το medela swing? Το νοσομειακο ηταν 108 το μηνα είπες @Vasoth. μου και τα επίλεον 45 τι ηταν? 

Συμφερει ναι.στυν ενοικιαση τα 108 ειναι μονο για τη συσκευη κ πληρωνεις εξτρα τη χοανη με το μπουκαλι 45€ ειναι για δυο μπουκαλια με χοανη αυτα τα αγοραζεις για λογους υγειηνης δε σου τα νοικιαζουν.εμενα προσωπικα δε με συμφαιρει να νοικιασω ειναι πολλα τα λεφτα απο τη στιγμη που το swing κανει την ιδια δουλεια ακριβως το λεω επειδη τα εχω δοκιμασει κ τα δυο απλα αν ειχα το διπλο θα γλιτωνα χρονο 

πρίν από 27 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Κορίτσια Μ τι κάνετε;δεν γράφω συχνά αλλά μπαίνω κάθε μέρα και διαβάζω τα νεα σας.. @Vasoth. μου χαίρομαι πάρα πολύ που η μικρή πάει καλύτερα όλα θα πάνε καλά θα δεις!! Κάθε μέρα σας σκέφτομαι..

Εγώ δυστυχώς έχω συσπάσεις και σήμερα αρκετά έντονες με πόνους περιόδου και ακόμα ψιλοποναω..με έχει πάρει από κάτω γιατί φοβάμαι ότι άμα γεννήσω τώρα το μωράκι μου δεν είναι βιώσιμο..προσεύχομαι να πάνε όλα καλά και είμαι ξάπλα...αυτά τα νέα μου..

Να εισαι καλα! Δε γεννας μονο με συσπασεις βρε κατσε ξεκουρασου κ θα περασουν σου εχει δωσει φαρμακα για τις συσπασεις?εγω ειχα δει διαφορα με τα τοκολυτικα κ επισης δε γεννησα λογω των συσπασεων προωρα ηταν αλλος ο λογος μη τρελαινεσαι απο τραχυλο πως εισαι?

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

Μανούλες τι κάνετε?βλέπω λέτε για θήλαστρα..ας πω Κ εγώ την προσωπική Μ εμπειρία.. χειροκίνητο δεν χρησιμοποιησα ποτέ..το θθεωρώ χαμένο χρόνο..Για πολλούς λόγους. Χρησιμοποιησα το swing της μεντελα..το electric ,το διπλό της μεντελα..Αυτά δανεικά. Από τα δύο φυσικά το swing Γιατί ειναι πιο δυνατό, Κ Έχει τη φάση που ερεθίζει το στηθος με μεγαλυτερη ισχυ. Τελικά αγόρασα το διπλό ηλεκτρικό της lansinoh..φοβερό..με οθόνη..Που ρυθμίζεις με πολλές βαθμίδες και τη πρώτη φάση Κ τη δεύτερη αλλά Κ για πόση ώρα θέλεις..θεωρώ πως Ήταν καλυτερο. Έτσι μ φάνηκε δλδ..Επίσης αν δεν έχεις ιδιαίτερο θέμα δεν είναι ανάγκη Ν πάρεις νοσοκομείακο.Εγώ είχα θέμα με την παραγωγή,μεγάλο θέμα το οποίο λύθηκε με απλό θήλαστρο.. Στην περίπτωση της Βάσως όντως της ήταν απαραίτητο.Έτσι πιστεύω. Αλλά όταν έχεις Κ το μωρό Ν θηλάζει, ένα απλό θήλαστρο κάνει τη δουλειά του μια χαρά..απλά θέλει πρόγραμμα. Δλδ αν έχεις σκοπό συγκεκριμένες αντλήσεις για συγκεκριμένες ποσότητες μην το αμελείς. Το θήλαστρο όσες το θέλετε γιατί το θέλετε? Παίζει Κ αυτό ρόλο. Εγώ πχ είχα θέμα με Την παραγωγή. Οπότε έπρεπε με κάποιο τρόπο Ν αυξηθεί γτ Ο μικρός επαναπαυοταν στη ποσότητα Π είχα..Κ δεν του έφτανε(φάνηκε στα κιλα).

@Vasoth. όταν λέω σ ήταν απαραίτητο εννοώ από θέμα χρόνου. Είναι Κ πιο δυνατό. Αλλά είδα μόλις πως λες ότι κάνουν την ίδια δουλειά... άρα η εμπειρία σ τα λέει όλα.;)

Φιλιά στην μικρή μας!χαίρομαι που Όλα πάνε σταθερά καλά!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Comet είπε:

Κοριτσακι μου αν παρεις θηλαστρο παρε νοσοκομειακο ειδικα τους πρωτους 2 μηνες μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος.Το mini electric κανει μονο αντληση χωρις φαση διεγερσης.οτι πρεπει για να αποθηλασεις.χρησιμοποιησα και τα δυο και ξερω.καμια σχεση

Το mini electric  οντως δε κανει το swing ομως ειναι ακριβως οπως κ το νοσοκομειακο τα εχω δοκιμασει κ τα δυο γι αυτο το λεω 

πρίν από 3 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Μανούλες τι κάνετε?βλέπω λέτε για θήλαστρα..ας πω Κ εγώ την προσωπική Μ εμπειρία.. χειροκίνητο δεν χρησιμοποιησα ποτέ..το θθεωρώ χαμένο χρόνο..Για πολλούς λόγους. Χρησιμοποιησα το swing της μεντελα..το electric ,το διπλό της μεντελα..Αυτά δανεικά. Από τα δύο φυσικά το swing Γιατί ειναι πιο δυνατό, Κ Έχει τη φάση που ερεθίζει το στηθος με μεγαλυτερη ισχυ. Τελικά αγόρασα το διπλό ηλεκτρικό της lansinoh..φοβερό..με οθόνη..Που ρυθμίζεις με πολλές βαθμίδες και τη πρώτη φάση Κ τη δεύτερη αλλά Κ για πόση ώρα θέλεις..θεωρώ πως Ήταν καλυτερο. Έτσι μ φάνηκε δλδ..Επίσης αν δεν έχεις ιδιαίτερο θέμα δεν είναι ανάγκη Ν πάρεις νοσοκομείακο.Εγώ είχα θέμα με την παραγωγή,μεγάλο θέμα το οποίο λύθηκε με απλό θήλαστρο.. Στην περίπτωση της Βάσως όντως της ήταν απαραίτητο.Έτσι πιστεύω. Αλλά όταν έχεις Κ το μωρό Ν θηλάζει, ένα απλό θήλαστρο κάνει τη δουλειά του μια χαρά..απλά θέλει πρόγραμμα. Δλδ αν έχεις σκοπό συγκεκριμένες αντλήσεις για συγκεκριμένες ποσότητες μην το αμελείς. Το θήλαστρο όσες το θέλετε γιατί το θέλετε? Παίζει Κ αυτό ρόλο. Εγώ πχ είχα θέμα με Την παραγωγή. Οπότε έπρεπε με κάποιο τρόπο Ν αυξηθεί γτ Ο μικρός επαναπαυοταν στη ποσότητα Π είχα..Κ δεν του έφτανε(φάνηκε στα κιλα).

Εχεις δικιο σε ολα αν κ να σου πω τελικα με βοηθησε κ το swing δεν ειδα διαφορα καμμια μονο επειδη ειναι μονο κανω περισσοτερη ωρα αλλα τωρα που δεν εχω τη μικρη δε με πειραζει

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Comet είπε:

Σε ευχαριστω αγαπη για τις πληροφοριες! Αλλα αν τα καταφερω με τον θηλασμο, το θηλαστρο το σκεφτομαι σαν κατι περιστασιακο και αφου εδραιωσω θηλασμο φυσικα , σε υποθετικο σεναριο. Για τις ωρες που θα χρειαστει να λειπω, για τις ωρες που θα αφηνω το μωρο στη γιαγια ή καποιο βραδυ που ισως με βολεψει καλυτερα. Αλλα ολα αυτα περιστασιακα, οχι σε καθημερινη βαση. Οποτε ισως σε αυτην την περιπτωση με καλυπτει και το swing που οπως βλεπω και εδω τα κοριτσια αλλα και στις κριτικες που διαβασα οι περισσοτερες λενε τα καλυτερα.

πρίν από 46 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Μακάρι αν και έχουν αρχίσει από πολύ νωρίς από την 14 εβδομάδα..

Απλά έχω φοβηθεί πολυ

Κοριτσι μου αφου το εντοπισε και η γιατρος οτι ειναι οντως συσπασεις, τι σου ειπε? Δεν σου εδωσε αγωγη? Σου αυξησε μαγνησιο? Παρακολουθειτε τραχηλο? Τι σε εχει συμβουλευσει?

πρίν από 21 λεπτά , oneira_glyka είπε:

@Vasoth. όταν λέω σ ήταν απαραίτητο εννοώ από θέμα χρόνου. Είναι Κ πιο δυνατό. Αλλά είδα μόλις πως λες ότι κάνουν την ίδια δουλειά... άρα η εμπειρία σ τα λέει όλα.;)

Φιλιά στην μικρή μας!χαίρομαι που Όλα πάνε σταθερά καλά!!

Καλησπεραααα! Κοιτα επειδη δεν ξερω πως θα τα παω με το θεμα απλα το εχω στο νου μου προς το παρον για αυτο και δεν εχω παρει καποιο θηλαστρο. Απλα αν καταφερω να θηλασω οπως λεω και παραπανω το θηλαστρο το σκεφτομαι σαν κατι περιστασιακο ως προς την χρηση του. Γιατι φανταζομαι οτι ειναι δυσκολο να ειμαι 24 ωρες το 24ωρο με το μωρο συνεχεια για 6 η παραπανω μηνες. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 20 λεπτά , nanoula90 είπε:

Σε ευχαριστω αγαπη για τις πληροφοριες! Αλλα αν τα καταφερω με τον θηλασμο, το θηλαστρο το σκεφτομαι σαν κατι περιστασιακο και αφου εδραιωσω θηλασμο φυσικα , σε υποθετικο σεναριο. Για τις ωρες που θα χρειαστει να λειπω, για τις ωρες που θα αφηνω το μωρο στη γιαγια ή καποιο βραδυ που ισως με βολεψει καλυτερα. Αλλα ολα αυτα περιστασιακα, οχι σε καθημερινη βαση. Οποτε ισως σε αυτην την περιπτωση με καλυπτει και το swing που οπως βλεπω και εδω τα κοριτσια αλλα και στις κριτικες που διαβασα οι περισσοτερες λενε τα καλυτερα.

Κοριτσι μου αφου το εντοπισε και η γιατρος οτι ειναι οντως συσπασεις, τι σου ειπε? Δεν σου εδωσε αγωγη? Σου αυξησε μαγνησιο? Παρακολουθειτε τραχηλο? Τι σε εχει συμβουλευσει?

Καλησπεραααα! Κοιτα επειδη δεν ξερω πως θα τα παω με το θεμα απλα το εχω στο νου μου προς το παρον για αυτο και δεν εχω παρει καποιο θηλαστρο. Απλα αν καταφερω να θηλασω οπως λεω και παραπανω το θηλαστρο το σκεφτομαι σαν κατι περιστασιακο ως προς την χρηση του. Γιατι φανταζομαι οτι ειναι δυσκολο να ειμαι 24 ωρες το 24ωρο με το μωρο συνεχεια για 6 η παραπανω μηνες. 

Και εγω καπως ετσι το σκέφτομαι. Επισης αν τραυματιστεί το στηθος οπως συμβαινει κάποιες φορες στην αρχη και ποναει κ δεν μπορω να θηλασω,εκει δεν βοηθαει? Και εγω αν χρειαστεί θα παρω φυσικα,αλλα ας ξέρουμε απο τωρα ποιο ειναι το καλυτερο να μη τρέχουμε τελευταία στιγμή :)

DanXp2.png

1 ώρα πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κορίτσια Μ τι κάνετε;δεν γράφω συχνά αλλά μπαίνω κάθε μέρα και διαβάζω τα νεα σας.. @Vasoth. μου χαίρομαι πάρα πολύ που η μικρή πάει καλύτερα όλα θα πάνε καλά θα δεις!! Κάθε μέρα σας σκέφτομαι..

Εγώ δυστυχώς έχω συσπάσεις και σήμερα αρκετά έντονες με πόνους περιόδου και ακόμα ψιλοποναω..με έχει πάρει από κάτω γιατί φοβάμαι ότι άμα γεννήσω τώρα το μωράκι μου δεν είναι βιώσιμο..προσεύχομαι να πάνε όλα καλά και είμαι ξάπλα...αυτά τα νέα μου..

Εχω Από τον 4ο μήνα συσπάσεις.μην αγχώνεσαι.παρε ότι φάρμακα σου πε ο γιατρός και ξαπλα.τωρα έχω μπει στον 9ο και έχω ξεκινήσει περ πάτημα αλλά δεν λέει να βγει.υπομονη και μη κάνεις κακες σκέψεις.

Εγώ εχω το mini electric από την αδερφή μου.ηταν ικανοποιημένη αρα λέω να κρατήσω αυτό.γενικοτερα πάντως η medela είναι κα λη σαν εταιρεία 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , loyloy είπε:

Εχω Από τον 4ο μήνα συσπάσεις.μην αγχώνεσαι.παρε ότι φάρμακα σου πε ο γιατρός και ξαπλα.τωρα έχω μπει στον 9ο και έχω ξεκινήσει περ πάτημα αλλά δεν λέει να βγει.υπομονη και μη κάνεις κακες σκέψεις.

Εγώ εχω το mini electric από την αδερφή μου.ηταν ικανοποιημένη αρα λέω να κρατήσω αυτό.γενικοτερα πάντως η medela είναι κα λη σαν εταιρεία 

Εσυ με το καλοοοο!! Έφτασε η ώρα!! Τέλειο!! Αχ εύχομαι ν το πάρεις το μπουμπούκι Όσο πιο γρήγορα αγκαλιά.. βέβαια Ν βγει Όταν είναι έτοιμο..Αλλά ξέρεις...πάντα βιαζόμαστε Εμείς..χιχι.. το έχεις συνηδειτοποιησει?? Γενικά πως νιώθεις? Από συσπάσεις κλπ?τπτ Παράξενα συμπτώματα που δείχνουν ότι γεννας οσονούπω?

πρίν από 42 λεπτά , Nicol_ είπε:

Και εγω καπως ετσι το σκέφτομαι. Επισης αν τραυματιστεί το στηθος οπως συμβαινει κάποιες φορες στην αρχη και ποναει κ δεν μπορω να θηλασω,εκει δεν βοηθαει? Και εγω αν χρειαστεί θα παρω φυσικα,αλλα ας ξέρουμε απο τωρα ποιο ειναι το καλυτερο να μη τρέχουμε τελευταία στιγμή :)

Απ οτι ξερω ναι και εκει βοηθαει. Στο να ηρεμει λιγο το στηθος. Γενικοτερα πιστευω πως μπορει να χρησιμοποιηθει σε πολλες περιστασεις οποτε αν ολα πανε καλα, δεν την γλυτωνει η καρτουλα του καλου μου χαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Vasoth. είπε:

Συμφερει ναι.στυν ενοικιαση τα 108 ειναι μονο για τη συσκευη κ πληρωνεις εξτρα τη χοανη με το μπουκαλι 45€ ειναι για δυο μπουκαλια με χοανη αυτα τα αγοραζεις για λογους υγειηνης δε σου τα νοικιαζουν.εμενα προσωπικα δε με συμφαιρει να νοικιασω ειναι πολλα τα λεφτα απο τη στιγμη που το swing κανει την ιδια δουλεια ακριβως το λεω επειδη τα εχω δοκιμασει κ τα δυο απλα αν ειχα το διπλο θα γλιτωνα χρονο 

Να εισαι καλα! Δε γεννας μονο με συσπασεις βρε κατσε ξεκουρασου κ θα περασουν σου εχει δωσει φαρμακα για τις συσπασεις?εγω ειχα δει διαφορα με τα τοκολυτικα κ επισης δε γεννησα λογω των συσπασεων προωρα ηταν αλλος ο λογος μη τρελαινεσαι απο τραχυλο πως εισαι?

Μόνο ουτρο Μ αύξησε και Μ είπε να βάζω και κολπικά και μόνο ξάπλα να σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα.την τελευταία φορά ήταν κλειστος..

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Μόνο αυξήσαμε τα ουτρο και βάζω και κολπικά και Μ είπε να είμαι μονο ξαπλα

πρίν από 53 λεπτά , loyloy είπε:

Άντε λιγάκι έμεινε με το καλοοοο! Προσπαθώ να είμαι ήρεμη

πρίν από 46 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Εσυ με το καλοοοο!! Έφτασε η ώρα!! Τέλειο!! Αχ εύχομαι ν το πάρεις το μπουμπούκι Όσο πιο γρήγορα αγκαλιά.. βέβαια Ν βγει Όταν είναι έτοιμο..Αλλά ξέρεις...πάντα βιαζόμαστε Εμείς..χιχι.. το έχεις συνηδειτοποιησει?? Γενικά πως νιώθεις? Από συσπάσεις κλπ?τπτ Παράξενα συμπτώματα που δείχνουν ότι γεννας οσονούπω?

Έχουν αυξηθεί οι συσπάσεις.ειχα κάτι περιποιημενες σήμερα με πονο αλλά δεν έχω συνεχόμενες , αρα έχω ακόμα δρόμο.σε μια βδομάδα έρχεται και ο άντρας μου αρα  πρέπει να κρατηθει λίγο ο μπέμπης.Παντως ακόμα δεν έχω συνηδητοποιησει ότι θα κάνω μωρο ότι είμαι έγκυος.

πρίν από 34 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Μόνο ουτρο Μ αύξησε και Μ είπε να βάζω και κολπικά και μόνο ξάπλα να σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα.την τελευταία φορά ήταν κλειστος..

Σε ευχαριστώ .Να σε ρωτήσω.ποσο μαγνήσιο παίρνεις?

2 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κανε οτι σου ειπε κ μην ανχωνεσαι αν δε περασουν λογικα θα σου δωσει κ φαρμακα για τις συσπασεις εκτος απο τα ουτρο κ λογικα κ μαγνησιο αν δεν παιρνεις ηδη τον τραχυλο τον εχετε μετρησει καθολου?

0EKFp2.png

13 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Το νοσοκομειακο με προσφορα αν πληρωσεις δυο μηνες μαζι βγαινει 108 το μηνα συν 45€ το διπλο σετ που το αγοραζεις.αυτο που μου εχουν δωσει ειναι το swing κ ειναι μια χαρα απλα ειναι μονο αλλα δε με πειραζει 

Αρκετά ακριβό το νοσοκομειακό, συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!

14 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Είναι λίγο καλύτερο το swing από το μίνι έτσι είχα διαβάσει.το swing το έχω και είναι πολύ καλό. 

Νομίζω στο swing θα καταλήξω γιατι αυτό της nuk που έχω βγάζει ελάχιστο γάλα! Μπορεί να βγάλει 40ml και από τα δύο και να βγάλω εγώ μετά με το χέρι αλλά 120ml!!!

9 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Απ οτι ξερω ναι και εκει βοηθαει. Στο να ηρεμει λιγο το στηθος. Γενικοτερα πιστευω πως μπορει να χρησιμοποιηθει σε πολλες περιστασεις οποτε αν ολα πανε καλα, δεν την γλυτωνει η καρτουλα του καλου μου χαχαχα

Εγώ την τεταρτη μέρα θηλασμού με μάτωσε ο μικρός και για 2 μέρες σχεδόν μέχρι να κλείσει η πληγή το έβγαζα και το έδινα σε μπιμπερο. Όπως και να χει χρειάζεται αν έχεις πάρει απόφαση να θηλασεις! Εκτός αν θες να το δεις λίγο στην αρχή και μετά περνεις!

• Μου αρέσει 2

Opjnp2.pngnWWEp2.png

1 hour ago, ΦαιηΚατς είπε:

Αρκετά ακριβό το νοσοκομειακό, συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!

Νομίζω στο swing θα καταλήξω γιατι αυτό της nuk που έχω βγάζει ελάχιστο γάλα! Μπορεί να βγάλει 40ml και από τα δύο και να βγάλω εγώ μετά με το χέρι αλλά 120ml!!!

Εγώ την τεταρτη μέρα θηλασμού με μάτωσε ο μικρός και για 2 μέρες σχεδόν μέχρι να κλείσει η πληγή το έβγαζα και το έδινα σε μπιμπερο. Όπως και να χει χρειάζεται αν έχεις πάρει απόφαση να θηλασεις! Εκτός αν θες να το δεις λίγο στην αρχή και μετά περνεις!

Καλημεεερα! Ξερεις τι, φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω με τον θηλασμο, οποτε πρωτα θελω να δω αν το παω σωστα και μετα να παρω θηλαστρο. Μην παρω και μου μεινει στο κουτι καινουργιο τσαμπα.

Καλημερα και στην υπολοιπη τρελοπαρεα!! 

@Beboula25 τοξοτινα μου, εχω την εντυπωση οτι εχθες ειχες γενέθλια?? Ή σήμερα? Δεν τα παω καλα με τη μνημη, αλλα θυμαμαι οτι ειναι μια απο αυτες τις μερες !! Χαχα. Χρονια πολλα γλυκουλα μου, πολυχρονη με ολα τα καλα του κοσμου, με την καρδουλα σου γεματη ομορφα συναισθηματα και εικονες που θα τις ολοκληρωσει το μπεμπακι σου! Υγεια για τα ατομα που αγαπας και φυσικα για τον πριγκιπα που ερχεται και μπολικη αγάπη σου ευχομαι και εννοειται και λιγη τρελα!! 

Ελπιζω οντως να θυμαμαι καλα οτι εχεις γενεθλια και να μην ρεζιλευομαι μονη μου  αχαχαχαχα 

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια! Καλη εβδομαδα!! Και χρονια πολλα αν εχετε εορταζοντες. Αν υπαρχει καποια Στελλα αναμεσα μας χρονια πολλα οπου και αν κρυβεσαι αχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...