Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 56 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Μπράβο στο κοριτσακι μας! Σιγά σιγά θα πίνει περισσότερο και εσύ θα κάνεις και τράπεζα που θα σου χρειαστεί σίγουρα στο μέλλον! Τι θηλαστρο έχεις;

Ειχα ξεκινησει με της medela το νοσοκομειακο αλλα δε μπορω να συνεχισω οικονομικα να το νοικιαζω κ τωρα μου εχει δωσει η κουμπαρα μου δυο ενα της cangaroo που δεν ειναι τοσο βολικο ειναι λιγο βαρυ κ ενα της medela swing το οποιο ειναι πολυ καλο κ μαλλον αυτο θα κρατησω

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Αχ μωρέ ψυχούλα!!!!!!Όλα πάνε καλά και σταθερά.αυτο να θυμάσαι.Εμενα καλέ νομίζω ποτέ δεν έκλεισε το φύσημα. Αυτο βγάλτο από το μυαλό σου.πες πως δεν υπάρχει.

Δεν ειναι ακριβως το ιδιο φυσημα που εχουν τα τελειομηνα αλλά δεν ειναι ανησυχιτικο αυτο κραταμε

1 ώρα πρίν, Nicol_ είπε:

Μπράβο Βασω μου! Χρονο θελει και καθε μερα θα ειναι και καλυτερα. Χθες διαβαζα μια ιστορια μιας μανουλας που γέννησε 24 εβδομάδων την κορουλα της. Την ειχε φωτο στη θερμοκοιτίδα που ήταν μια σταλια και μετα μια φωτο οταν την πηραν σπιτι και ειχε γινει μια αφρατουλα μπεμπουλα κουκλιτσα. Ολα θα πάνε μια χαρα μονο υπομονη να περάσει ο καιρος ❤

Μακαρι να πανε ολα καλα κ απο υπομονη δωξα το θεο εχουμε αρκετη

• Μου αρέσει 3

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 29 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Φαιη πολύ καλό είναι το madela swing αυτό το μοντέλο εγώ αυτό έχω με έχει βολέψει. 

Αυτό έχω ακούσει και εγώ και το mini electric πάλι madela... Μου είχαν δανείσει ένα της nuk αλλά δεν είναι δυνατό, δεν τραβάει σχεδόν καθόλου,το περισσότερο το βγάζω με το χέρι!

πρίν από 33 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ειχα ξεκινησει με της medela το νοσοκομειακο αλλα δε μπορω να συνεχισω οικονομικα να το νοικιαζω κ τωρα μου εχει δωσει η κουμπαρα μου δυο ενα της cangaroo που δεν ειναι τοσο βολικο ειναι λιγο βαρυ κ ενα της medela swing το οποιο ειναι πολυ καλο κ μαλλον αυτο θα κρατησω

Πόσο σου το χρεώνουν το νοσοκομειακό; Μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο το swing με 80€ εδώ μέσα από κορίτσια που δεν το χρησιμοποίησαν! Εγώ αυτό λέω να κανω...

Opjnp2.pngnWWEp2.png

2 ώρες πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Αυτό έχω ακούσει και εγώ και το mini electric πάλι madela... Μου είχαν δανείσει ένα της nuk αλλά δεν είναι δυνατό, δεν τραβάει σχεδόν καθόλου,το περισσότερο το βγάζω με το χέρι!

Πόσο σου το χρεώνουν το νοσοκομειακό; Μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο το swing με 80€ εδώ μέσα από κορίτσια που δεν το χρησιμοποίησαν! Εγώ αυτό λέω να κανω...

Είναι λίγο καλύτερο το swing από το μίνι έτσι είχα διαβάσει.το swing το έχω και είναι πολύ καλό. 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Καλησπερα κοριτσια!! Αν τον καταφερω τον θηλασμο με το καλο οταν γεννησω σκεφτομαι και γω το θηλαστρο. Για οταν θα λειπω ή ισως για καποια βραδυα που μπορει να με βολευει να του δινω μπιμπερο. Στην αρχη ελεγα για νοσοκομειακο, αλλα επειδη σκεφτομαι οτι ισως κανω μια αντληση την ημερα μονο, αξιζει? Η καλυτερα να παρω το swing και να το εχω? Η το mini electric? Εχω μπερδευτει. 

Δεν το χω ψαξει ακομα γιατι δεν ξερω πως θα τα παω με το θεμα, αλλα σιγουρα το εχω στα υποψιν μου. Απ οτι καταλαβα το swing ειναι ισαξιο του νοσοκομειακου ε? Ειναι λιγο ακριβουτσικο βεβαια αλλα λογικα θα αξιζει

πρίν από 34 λεπτά , katia237 είπε:

Θα γίνουμε γονείς.. ήρθε το πολυπόθητο.. όνειρο μας χτύπησε την πόρτα !!! Το 2019 το αγαπω

Χρονια πολλα και με το καλο! Να εχεις μια ηρεμη και ομορφη εγκυμοσυνη! Καλως μας ηρθες!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Το νοσοκομειακο με προσφορα αν πληρωσεις δυο μηνες μαζι βγαινει 108 το μηνα συν 45€ το διπλο σετ που το αγοραζεις.αυτο που μου εχουν δωσει ειναι το swing κ ειναι μια χαρα απλα ειναι μονο αλλα δε με πειραζει 

0EKFp2.png

πρίν από 9 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Αν τον καταφερω τον θηλασμο με το καλο οταν γεννησω σκεφτομαι και γω το θηλαστρο. Για οταν θα λειπω ή ισως για καποια βραδυα που μπορει να με βολευει να του δινω μπιμπερο. Στην αρχη ελεγα για νοσοκομειακο, αλλα επειδη σκεφτομαι οτι ισως κανω μια αντληση την ημερα μονο, αξιζει? Η καλυτερα να παρω το swing και να το εχω? Η το mini electric? Εχω μπερδευτει. 

Δεν το χω ψαξει ακομα γιατι δεν ξερω πως θα τα παω με το θεμα, αλλα σιγουρα το εχω στα υποψιν μου. Απ οτι καταλαβα το swing ειναι ισαξιο του νοσοκομειακου ε? Ειναι λιγο ακριβουτσικο βεβαια αλλα λογικα θα αξιζει

Χρονια πολλα και με το καλο! Να εχεις μια ηρεμη και ομορφη εγκυμοσυνη! Καλως μας ηρθες!

Το swing ειναι ισαξιο του νοσοκομειακου  κ ελαφρυ δε σε κουραζει γιατι το μηχανισμο τον εχεις διπλα σου χωριστα απο το θυλαστρο ενω το mini electric τον εχει επανω απο οτι ειδα κ επειδη το αλλο που μου εδωσαν της cangaroo εχει τον μηχανισμο επανω ειναι πολυ βαρυ κ κουραζεσαι να το κρατας εχει σημασια πιστεψε με το βαρος

0EKFp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Το swing ειναι ισαξιο του νοσοκομειακου το κ ελαφρυ δε σε κουραζει γιατι το μηχανισμο τον εχεις διπλα σου χωριστα απο το θυλαστρο ενω το mini electric τον εχει επανω απο οτι ειδα κ επειδη το αλλο που μου εδωσαν της cangaroo εχει τον μηχανισμο επανω ειναι πολυ βαρυ κ κουραζεσαι να το κρατας εχει σημασια πιστεψε με το βαρος

Οποτε συμφερει για καποιες αραιες αντλησεις το swing το οποιο θα σου μεινει κιολας μετα. Σε ευχαριστω Βασω μου!! Πολλα πολλα φιλακια στην μικρη σου, εστω και απο μακρια στο μικρο της πατουσακι!! 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Μανούλες γειά! 

Από τα φοιτητικά μου χρόνια είχα να μπω σε Φόρουμ (αιώνες πριν δηλαδή!)

Έρχεται κ για εμάς το πρώτο μωράκι μας τον Ιούνιο του 19!

Έχουμε την αυχενική αυτή την εβδομάδα. Ξέρετε πόσο κάνουν να βγουν τα αποτελέσματα (έχει γίνει πολύ δύσκολο να κρυβόμαστε πλέον!!)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά κ να σας εχω για χρόνια παρέα!!

IfsYp3.png

On 15/11/2018 at 8:40 ΜΜ, Beboula25 είπε:

Κορίτσια Μ τι κάνετε;δεν γράφω συχνά αλλά μπαίνω κάθε μέρα και διαβάζω τα νεα σας.. @Vasoth. μου χαίρομαι πάρα πολύ που η μικρή πάει καλύτερα όλα θα πάνε καλά θα δεις!! Κάθε μέρα σας σκέφτομαι..

Εγώ δυστυχώς έχω συσπάσεις και σήμερα αρκετά έντονες με πόνους περιόδου και ακόμα ψιλοποναω..με έχει πάρει από κάτω γιατί φοβάμαι ότι άμα γεννήσω τώρα το μωράκι μου δεν είναι βιώσιμο..προσεύχομαι να πάνε όλα καλά και είμαι ξάπλα...αυτά τα νέα μου..

πρίν από 2 λεπτά , Kpp83 είπε:

Μανούλες γειά! 

Από τα φοιτητικά μου χρόνια είχα να μπω σε Φόρουμ (αιώνες πριν δηλαδή!)

Έρχεται κ για εμάς το πρώτο μωράκι μας τον Ιούνιο του 19!

Έχουμε την αυχενική αυτή την εβδομάδα. Ξέρετε πόσο κάνουν να βγουν τα αποτελέσματα (έχει γίνει πολύ δύσκολο να κρυβόμαστε πλέον!!)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά κ να σας εχω για χρόνια παρέα!!

Με το καλοοοοο!! Επιτόπου πλην του αίματος που η την ίδια η την επόμενη ανάλογα. 

Just now, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κορίτσια Μ τι κάνετε;δεν γράφω συχνά αλλά μπαίνω κάθε μέρα και διαβάζω τα νεα σας.. @Vasoth. μου χαίρομαι πάρα πολύ που η μικρή πάει καλύτερα όλα θα πάνε καλά θα δεις!! Κάθε μέρα σας σκέφτομαι..

Εγώ δυστυχώς έχω συσπάσεις και σήμερα αρκετά έντονες με πόνους περιόδου και ακόμα ψιλοποναω..με έχει πάρει από κάτω γιατί φοβάμαι ότι άμα γεννήσω τώρα το μωράκι μου δεν είναι βιώσιμο..προσεύχομαι να πάνε όλα καλά και είμαι ξάπλα...αυτά τα νέα μου..

Έλα κορίτσι μου. Επειδή έχεις πόνους περιόδου λές ότι έχεις συσπάσεις?

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Με το καλοοοοο!! Επιτόπου πλην του αίματος που η την ίδια η την επόμενη ανάλογα. 

Έλα κορίτσι μου. Επειδή έχεις πόνους περιόδου λές ότι έχεις συσπάσεις?

Όχι έχω και πετρώματα το έχει δει και η γυναικολόγος μου..απλά όταν πετρώνει η κοιλιά μ ποναω και σαν περίοδο..εντονα

πρίν από 2 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Όχι έχω και πετρώματα το έχει δει και η γυναικολόγος μου..απλά όταν πετρώνει η κοιλιά μ ποναω και σαν περίοδο..εντονα

Αφού το χει δει η γυναικολόγος σου πάω πάσο. Δεν θα γίνει τίποτα. Κάτσε ξάπλα κ θα περάσουν οι συσπάσεις. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...