Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Βασω μου Καλημέρα,

Αρχικα ευχομαι οτι καλυτερο σε εσενα και το μικρο σου, εχω διαβασει καποια πραγματα που εχεις γραψει αλλα δεν ηξερα τι να σου απαντησω!

Κουραγιο κοπελα μου!

Νιωθω σαν κατι να κινειται στην κοιλια μου καποιες φορες, χθες ενιωσα ενα μικρο πονακι...

Δε ξερω αν ειναι το εντερο αν ειναι το παιδι...

Δε ξερω

Να εισαι καλα σ ευχαριστω πολυ! Μην ανχωνεσαι ισως ειναι κ το εντερο αλλα ισχύει κ αυτο που σου εγραψε η φαιη αλλα παρε το γιατρο σου για να ηρεμισεις καλυτερα να σου πει ακριβως τι ειναι. Κ εγω στην αρχη δε μπορούσα να ξεχωρισω τι νιωθω φαντασου τις συσπασεις δε τις καταλαβαινα καθολου

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@fairy-mary Καλημέρα κορίτσι μου.καταρχας κάτσε ξαπλωμένη και πάρε το γιατρό σου ένα τηλ.η καθεμιά εδώ θα σου πει Ίσως πιθανή εμπειρία αλλά σίγουρη απάντηση δεν θα πάρεις και θα αγχωθείς κι άλλο.Το γιατρό τον παίρνουμε με το παραμικρό στη κατάστασή μας.Συσπασεις νιώθεις τη κοιλιά να σκληραίνει.συνηθως είναι τοπικές δλδ θα δεις να τραβιέται προς ένα σημείο να σου κάνει ένα βουναλακι και να είναι εκεί τσίτα η κοιλίτσα.παντως λίγα καφέ είχα στην 13η εβδομάδα γτ ήταν ακόμα χαμηλά ο πλακουντας.

Σας ευχαριστω κοριτσια μου για τις απαντησεις σας!

Δεν ειχα αλλα καφε τωρα που πηγα τουαλετα πηρα τη γιατρο και μου ειπε για σημερα να μη κανω τιποτα να κατσω ξαπλωμενη να ηρεμησω να δουμε πως θα παει και αν ειναι θα παω νωριτερα να με δει.

• Μου αρέσει 2

aKX8p2.png

πρίν από 27 λεπτά , fairy-mary είπε:

Σας ευχαριστω κοριτσια μου για τις απαντησεις σας!

Δεν ειχα αλλα καφε τωρα που πηγα τουαλετα πηρα τη γιατρο και μου ειπε για σημερα να μη κανω τιποτα να κατσω ξαπλωμενη να ηρεμησω να δουμε πως θα παει και αν ειναι θα παω νωριτερα να με δει.

Ωραία μια χαρά.κατσε στο κρεβατάκι σου.δεν είναι τπτ.

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου εμεις παραμενουμε σταθεροι στα ιδια μας ειπαν το φυσιμα εκλεισε αλλα μπορει να ξανανοιξει δε μας πειραζει ομως αυτο ειναι φυσιολογικο στα προωρα της ξαναεδωσαν γαλα οποτε μια χαρα απο αυτο κατα τα αλλα τα ιδια δεν εχει αλλαξει κατι

• Μου αρέσει 9

0EKFp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Κοριτσια μου εμεις παραμενουμε σταθεροι στα ιδια μας ειπαν το φυσιμα εκλεισε αλλα μπορει να ξανανοιξει δε μας πειραζει ομως αυτο ειναι φυσιολογικο στα προωρα της ξαναεδωσαν γαλα οποτε μια χαρα απο αυτο κατα τα αλλα τα ιδια δεν εχει αλλαξει κατι

Εμένα και τα δύο μου έχουν φυσιματακι όπως έχω και εγω... Δεν είναι κάτι ανησυχητικό μου είπε η παιδίατρος, θα το παρακολουθούμε μια στο τόσο.

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΦαιηΚατς είπε:

Εμένα και τα δύο μου έχουν φυσιματακι όπως έχω και εγω... Δεν είναι κάτι ανησυχητικό μου είπε η παιδίατρος, θα το παρακολουθούμε μια στο τόσο.

Ναι δεν ειναι ακριβως το φυσιμα που εχουν ολα τα παιδακια ειναι μια βαλβιδουλα που στα φυσιολογικα κλεινει σε μια δυο μερες αφοτου γεννηθουν κ στα προωρα κλεινει λιγο αργοτερα στο δικο μας που Θεωρείται υπερπροωρο δε μπορει να κλεισει μονο του καπως ετσι μας το περιέγραψε για να καταλαβουμε τι εννοει κ του δινουν αγωγη αν ξανανοιξει θα της δωσουν παλι αγωγη δεν ανησυχουμε μας το ξεκαθαρισε αυτο απτην αρχη

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ναι δεν ειναι ακριβως το φυσιμα που εχουν ολα τα παιδακια ειναι μια βαλβιδουλα που στα φυσιολογικα κλεινει σε μια δυο μερες αφοτου γεννηθουν κ στα προωρα κλεινει λιγο αργοτερα στο δικο μας που Θεωρείται υπερπροωρο δε μπορει να κλεισει μονο του καπως ετσι μας το περιέγραψε για να καταλαβουμε τι εννοει κ του δινουν αγωγη αν ξανανοιξει θα της δωσουν παλι αγωγη δεν ανησυχουμε μας το ξεκαθαρισε αυτο απτην αρχη

Τέλεια!!! Το γαλατάκι είναι δικό σου που πίνει; Το βγάζεις και το δίνεις;

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 40 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Τέλεια!!! Το γαλατάκι είναι δικό σου που πίνει; Το βγάζεις και το δίνεις;

Ναι της παμε καθε απογευμα το φρεσκο κ το υπολοιπο το βαζω καταψυξη γιατι θελει πολυ λιγο τωρα φαντασου της δινουν 1γρ ανα δυο ωρες

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ναι της παμε καθε απογευμα το φρεσκο κ το υπολοιπο το βαζω καταψυξη γιατι θελει πολυ λιγο τωρα φαντασου της δινουν 1γρ ανα δυο ωρες

Αχ μωρέ ψυχούλα!!!!!!Όλα πάνε καλά και σταθερά.αυτο να θυμάσαι.Εμενα καλέ νομίζω ποτέ δεν έκλεισε το φύσημα. Αυτο βγάλτο από το μυαλό σου.πες πως δεν υπάρχει.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Μπράβο Βασω μου! Χρονο θελει και καθε μερα θα ειναι και καλυτερα. Χθες διαβαζα μια ιστορια μιας μανουλας που γέννησε 24 εβδομάδων την κορουλα της. Την ειχε φωτο στη θερμοκοιτίδα που ήταν μια σταλια και μετα μια φωτο οταν την πηραν σπιτι και ειχε γινει μια αφρατουλα μπεμπουλα κουκλιτσα. Ολα θα πάνε μια χαρα μονο υπομονη να περάσει ο καιρος ❤

• Ευχαριστώ 1

DanXp2.png

πρίν από 43 λεπτά , Vasoth. είπε:

Μπράβο στο κοριτσακι μας! Σιγά σιγά θα πίνει περισσότερο και εσύ θα κάνεις και τράπεζα που θα σου χρειαστεί σίγουρα στο μέλλον! Τι θηλαστρο έχεις;

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 58 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Μπράβο στο κοριτσακι μας! Σιγά σιγά θα πίνει περισσότερο και εσύ θα κάνεις και τράπεζα που θα σου χρειαστεί σίγουρα στο μέλλον! Τι θηλαστρο έχεις;

Φαιη πολύ καλό είναι το madela swing αυτό το μοντέλο εγώ αυτό έχω με έχει βολέψει. 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...