Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , nanoula90 είπε:

Φιλεναδα ασε με. Και τα δυο δεν παλευονται. Δεν κανουν και νορμαλ ωρες σεξ. Χθες 4 το πρωι! Μιλαμε ο μπαρμπας δεν ξερω αν παιρνει τπτ αλλα μπραβο του οπως και να χει χαχαχα. 

Νομιζω οτι πιο πολυ με ενοχλουσε το θεμα με το σκυλι, γιατι εχω πεταξει και παπουτσι να φανταστεις που ηταν καλοκαιρινο σαν πανινο φαντασου και ανοιχτοχρωμο. Οσο και αν το επλυνα με χλωρινες και με ολα, καταστραφηκε. Του αντρα μου του εφαγε επισης ενα παπουτσι αθλητικο που επισης καταστραφηκε.

Τα βογγητα πες κανεις υπομονη 20 λεπτα και θα σταματησουν. Κι ομως. Αντεχει 20 λεπτα και μιση ωρα μη σου πω!!!! Αφου αν δεν με ενοχλουσε θα πηγαινα να του δωσω συγχαρητηρια  χαχαχαχα

Καλά, με τον σκύλο έμπλεξες ρε γαμωτο! Γιατί τη βρίσκει τόσο στην πόρτα σου;;; Όσο για τον μπάρμπα προτείνω να τον προσκαλέσουμε στο φόρουμ να μας δίνει συμβουλές και να τον κάνουμε και προεδρα! Είναι είδωλο ο μπάρμπας! Άκου μισή ώρα... Στάνταρ τα βλέπει όλα μπλε αλλά και μόνο που μπαίνει στη διαδικασία μπράβο του!

• Χαχα 2

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Καλά, με τον σκύλο έμπλεξες ρε γαμωτο! Γιατί τη βρίσκει τόσο στην πόρτα σου;;; Όσο για τον μπάρμπα προτείνω να τον προσκαλέσουμε στο φόρουμ να μας δίνει συμβουλές και να τον κάνουμε και προεδρα! Είναι είδωλο ο μπάρμπας! Άκου μισή ώρα... Στάνταρ τα βλέπει όλα μπλε αλλά και μόνο που μπαίνει στη διαδικασία μπράβο του!

Ισως επειδη απ οτι ξερω τα σκυλια δεν θελουν να κατουρανε στον χωρο τους, και επειδη ο δικος μου χωρος ειναι ας πουμε οχι δικος της, τη βρισκει και μας κατουραει. Μολις τωρα τοποθετησε ο αντρας μου περγκολα στον τοιχο με συρτη. Ολοκληρη πατεντα φτιαξαμε. Για να δουμε τωρα πως θα παει. 

Οσο για τον μπαρμπα χαχαχαχαχα, με τοσα μπλε, λεω να τον κανουμε προεδρο με ψευδωνυμο μπαρμπαστρουμφ. Ονομα και πραγμα!!!! Αχαχαχαχαχαχα

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ισως επειδη απ οτι ξερω τα σκυλια δεν θελουν να κατουρανε στον χωρο τους, και επειδη ο δικος μου χωρος ειναι ας πουμε οχι δικος της, τη βρισκει και μας κατουραει. Μολις τωρα τοποθετησε ο αντρας μου περγκολα στον τοιχο με συρτη. Ολοκληρη πατεντα φτιαξαμε. Για να δουμε τωρα πως θα παει. 

Οσο για τον μπαρμπα χαχαχαχαχα, με τοσα μπλε, λεω να τον κανουμε προεδρο με ψευδωνυμο μπαρμπαστρουμφ. Ονομα και πραγμα!!!! Αχαχαχαχαχαχα

Συμφωνώ!!! Θα του κάνουμε δικό του θέμα που θα λέγεται "ρώτα τον Μπαρμπαστρουμφ" και θα δίνει συμβουλές για όλα!!! Αχαχαχαχα

• Χαχα 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

1 hour ago, stelina87 είπε:

@nanoula90 @Smile89

Καλώς σας βρήκα!! Εσείς στις πόσες εβδομάδες είστε ? Ξεκίνησα να σας διαβάζω..πολλές οι σελίδες όμως βρε κορίτσια..

Χαχα διανύω 33η!

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Μπράβο αγαπημένη μου και  θα γυρίσει το μπεμπακι το καλό το κοριτσάκι!:wub:!  

@stelina87 καλως όρισες με το καλό όλα!! Κλείνω σε δυο μερες τις 14 εβδομαδες

Και να μην γυρίσει μπεμπουλα μου λίγο με νοιάζει, υγεία να χει!!

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , stelina87 είπε:

@Smile89 τώρα το ειδα...πλησιάζεις κορίτσι μου..τέλεια..θα γυρίσει το νινακι..να περπατάς όσο μπορεις..αιγωκερακι το νινι

@Beboula25

Με το καλό και σε εσένα..εύχομαι όλες να έχουμε μια τέλεια εγκυμοσύνη  και ένα υγιή μωράκι 

Καλώς ήρθες!!!!!!!Μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!!!

πρίν από 54 λεπτά , stelina87 είπε:

@Smile89 τώρα το ειδα...πλησιάζεις κορίτσι μου..τέλεια..θα γυρίσει το νινακι..να περπατάς όσο μπορεις..αιγωκερακι το νινι

@Beboula25

Με το καλό και σε εσένα..εύχομαι όλες να έχουμε μια τέλεια εγκυμοσύνη  και ένα υγιή μωράκι 

Ναι ναι αιγοκερινα, το τικερακι είναι ολίγον λάθος!!!

nlmNp2.png

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Κοριτσι μου με το δραμα μου ξεχαστηκα. Μηπως ειναι το εντερακι σου? Ενεργεισαι κανονικα?? 

Το σκυλι ειναι του γιου του που μενει απο κατω μας ακριβως. Αλλα επειδη το ισογειο το εχουν ως επαγγελματικο γραφειο ολοι τους, την αφηνουν ελευθερη να τριγυρναει. Συνηθως καθεται στο ισογειο με κεινους αλλα οταν το γραφειο κλεινει προφανως δεν την βαζει μεσα στο διαμερισμα και την αφηνει να κυκλοφορει στους οροφους. Και δεν ειναι και κανα μικρο, λυκοσκυλο ειναι.  

Δεν ηξερα οτι με καλυπτει κατι, αλλα μεχρι τωρα το παω ηρεμα και τους το εχω επισημανει πολυ ευγενικα, αλλα μαλλον χεστηκανε απ οτι φαινεται  

Καλα εσεις περιπτωσαρα με το ζευγαρι. Αλλα αντε πες ζευγαρι, αντε πες στα ντουζενια τους, που και παλι δεν συμφωνω, τωρα να κανω παραπονα στον μπαρμπα ρε συ??? Χαχαχαχα. Τα παιδια του ειναι μεγαλυτερα απο μενα φαντασου. 

Και γω τα αγαπαω παρα πολυ! Αλλα ρε συ δεν φταιω σε κατι να πρεπει να ριχνω χλωρινες και να πλενω ακομα και 11 το βραδυ που βλεπω κάτουρα! Και δεν τα βαζω με το σκυλι, εκεινοι φταινε. Συμβολαιο κανονικο εχουμε. 

Οσο για τα ουρλιαχτα κλαιω χαχαχαχαχαχα. Ε μα πες τα πια!!! Θελει να του δειξουμε εμεις τι θα πουν ουρλιαχτα??οχι θελει???? Και με πλουσιο ρεπερτοριο. Οχι μονο ααααα και ωωωω που λεει δαυτη!!

Πήγα στο μαιευτήριο και  μάλλον είναι κολικος  . Θα ξαναπάω Δευτέρα που θα βγει και η καλλιέργεια ούρων. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 45 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ καλε μοντελαρα ειναι η μικρη!! Οπως και η μαμα βεβαια! Θενκς για τον νομο, θα τον μελετησω αν και τωρα μολις ηρθε ο αντρας με τον πεθερο και τρυπανε τον τοιχο εξω απο την πορτα στα σκαλια και βαζουν περγκολα για να μην ανεβαινει! Αντι να βαζουν αυτοι, βαζουμε εμεις. Αυτο που χαιρομαι ειναι οτι ουτε αυτο επιτρεπεται στις κανονικες πολυκατοικιες, αλλα δεν μας αφησαν επιλογη, απο το να τους τρυπησουμε τον τοιχο χεχεχε.  

14/1 ε?? Εγω παλι σου λεω κρατα μικρο καλαθι. Μπορει να θελησει να βγει στην ονομαστικη της εορτη! Οπως και να χει  παντως κοντα κοντα θα τα χει η μικρη μας!

Φιλεναδα ασε με. Και τα δυο δεν παλευονται. Δεν κανουν και νορμαλ ωρες σεξ. Χθες 4 το πρωι! Μιλαμε ο μπαρμπας δεν ξερω αν παιρνει τπτ αλλα μπραβο του οπως και να χει χαχαχα. 

Νομιζω οτι πιο πολυ με ενοχλουσε το θεμα με το σκυλι, γιατι εχω πεταξει και παπουτσι να φανταστεις που ηταν καλοκαιρινο σαν πανινο φαντασου και ανοιχτοχρωμο. Οσο και αν το επλυνα με χλωρινες και με ολα, καταστραφηκε. Του αντρα μου του εφαγε επισης ενα παπουτσι αθλητικο που επισης καταστραφηκε.

Τα βογγητα πες κανεις υπομονη 20 λεπτα και θα σταματησουν. Κι ομως. Αντεχει 20 λεπτα και μιση ωρα μη σου πω!!!! Αφου αν δεν με ενοχλουσε θα πηγαινα να του δωσω συγχαρητηρια  χαχαχαχα

Εγω αυριο 35 βδομαδων. Κοντοζυγωνει η ωρα μου!

Τι για 18/01? Αν γυρίσει πιθανόν. Μου είπε βέβαια αν παραμείνει ισχιακό μωρό με βλέπει 7-8/01 να γεννάω. Θα δείξει. Υγεία πάνω από όλα!!! 

Ναι από αυτές είμαι, μοντέλα!!!

1 hour ago, ΦαιηΚατς είπε:

Ορίστε, αυτό είναι που λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι! Για πες μανούλα τι σε ενοχλεί πιο πολυ;;; Ο σκύλος η οι φωνές; Να καλέσω την αστυνομία η τον μπογια;;;; (Ο μπογιας δεν είναι για τον σκύλο)

Και στα δύο την αστυνομία!!!

πρίν από 3 λεπτά , BettySt είπε:

Πήγα στο μαιευτήριο και  μάλλον είναι κολικος  . Θα ξαναπάω Δευτέρα που θα βγει και η καλλιέργεια ούρων. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! 

Μπετουλα μου καλά έκανες κ πήγες. Πονάς ακόμη?

nlmNp2.png

1 hour ago, Smile89 είπε:

Καλώς όρισες στελλιναααα!!!

Αααααα δεν σας είπα πήγα γιατρό εχθές!!!! Όλα καλά, έχουμε περιθώριο 3 εβδομάδες να γυρίσει διαφορετικά καισαρική. Τώρα είναι δύο κιλά, είχε κάνει λάθος ο εμβρθολογος. Έχασα δύο κιλά. Ο Ντοκ πολύ ευχαριστημένος. Αυτααααααά!!!!! Αάααα Πητ πάλι 14/01 αντί για 18/01. Έλεος θα του πω. Πόσες φορές θα αλλάξω το τικερακι μου???? Χαχαχα

Μπράβο αγάπη! !❤

1 hour ago, stelina87 είπε:

Καλησπέρα και από εμενα..καινουρια στο φόρουμ..πρώτη φορά μανούλα με ΠΗΤ 2 Μαΐου ..είμαι στην 17η εβδομάδα..υπάρχει κάποια κοπελα που να γεννάει μαζί μας ?

Καλως ηρθες στην παρεα με το καλο το μωρακι σου! Νομίζω εχει ενοτητα με τις μαμαδες Μαΐου :)

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχα διανύω 33η!

Και να μην γυρίσει μπεμπουλα μου λίγο με νοιάζει, υγεία να χει!!

Έτσι! ❤️

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Φρουρααααα Φρουρααααααααα!!!!! Αχαχαχχαχα

Πάρε το 100! Πες μου τον αριθμοοο!! :lol:Χαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Τι για 18/01? Αν γυρίσει πιθανόν. Μου είπε βέβαια αν παραμείνει ισχιακό μωρό με βλέπει 7-8/01 να γεννάω. Θα δείξει. Υγεία πάνω από όλα!!! 

Ναι από αυτές είμαι, μοντέλα!!!

Και στα δύο την αστυνομία!!!

Μπετουλα μου καλά έκανες κ πήγες. Πονάς ακόμη?

Δυστυχώς πονάω ακόμα. Μόνο ξαπλωμενη είμαι καλά. Μου είπαν αν δεν την παλεύω να πάρω ντεπον.  

Πλησιάζει σιγά σιγά η μεγάλη στιγμή να πάρεις αγκαλιά τη μπεμπα, τελεια. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...