Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε;  Να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποια από εσάς να μου πει. Από χτες το βράδυ εχω πολύ δυνατό πόνο χάμίλά αριστερά όταν είμαι όρθια η πάω τουαλέτα, όταν είμαι ξαπλωμενη δεν πονάω. Τι να είναι πάλι αυτό; 

Κοριτσι μου με το δραμα μου ξεχαστηκα. Μηπως ειναι το εντερακι σου? Ενεργεισαι κανονικα?? 

πρίν από 44 λεπτά , Smile89 είπε:

Τι έπαθες κορίτσι? Γιατί δεν είσαι καλά?

Μπράβο ρε αγάπη που είσαι καλύτερά πολύ χαίρομαι!!

Σχετικά με το σκυλί βασικά απορώ πώς την παλεύεται. Ανήκει σε κάποιο από τα παιδιά του? Η στον σεξουλιαρη παππού?

Σχετικά με τις σεξουαλικές του δραστηριότητες πολύ γέλασα. Κάποτε έπρεπε να κάνω παράπονα σε ένα νέο ζευγάρι όπου είχαν παραπονεθεί άλλοι, άλλο ζευγάρι. Χαχα, απορώ πώς το κατάφεραν.

Μπράβο το διαμάντι μας!!!

Πολύ σωστή η @loyloy συμπεθέρα μου @nanoula90. Κι όπως σε καλύπτει αστικώς ο Νόμος σχετικά με το σπίτι έτσι σε καλύπτει και ποινικώς στο θέμα του σκυλιού. 

Το σκυλι ειναι του γιου του που μενει απο κατω μας ακριβως. Αλλα επειδη το ισογειο το εχουν ως επαγγελματικο γραφειο ολοι τους, την αφηνουν ελευθερη να τριγυρναει. Συνηθως καθεται στο ισογειο με κεινους αλλα οταν το γραφειο κλεινει προφανως δεν την βαζει μεσα στο διαμερισμα και την αφηνει να κυκλοφορει στους οροφους. Και δεν ειναι και κανα μικρο, λυκοσκυλο ειναι.  

Δεν ηξερα οτι με καλυπτει κατι, αλλα μεχρι τωρα το παω ηρεμα και τους το εχω επισημανει πολυ ευγενικα, αλλα μαλλον χεστηκανε απ οτι φαινεται  

Καλα εσεις περιπτωσαρα με το ζευγαρι. Αλλα αντε πες ζευγαρι, αντε πες στα ντουζενια τους, που και παλι δεν συμφωνω, τωρα να κανω παραπονα στον μπαρμπα ρε συ??? Χαχαχαχα. Τα παιδια του ειναι μεγαλυτερα απο μενα φαντασου. 

πρίν από 11 λεπτά , Beboula25 είπε:

Πω τι λες τώρα; Εντάξει λατρεύω τα ζώα και ιδιαίτερα τα σκυλιά αλλα όχι να κατουράνε στην πόρτα σου εννοω να το αφήνει γιατί ξέρει πως το κάνει. Βασικά μην φοβάσαι να παραπονεθείς γιατί δεν μπορεί να σπυ κάνει τίποτα δεν μπορεί να σε διώξει!! Είτε έχετε συμβόλαιο είτε μαύρα δεν μπορεί με καμία κυβέρνηση οποτε μην φοβάσαι να του πεις πως αν συνεχίσει θα το πας μέσω αλλης οδού γιατί σε λίγο θα έχεις παιδάκι και απαγορεύεται ουτως ή αλλως να το αφήνει ελεύθερο! Επίσης απαράδεκτος που αφήνει να ουρλιάζει η γκομενα οκ ρε φιλε και εμείς ....... αλλα δεν κάνουμε έτσι κουλαρε κατούρα λίγο να σου φύγει το βάρος... Ουστ Χαχαχα. Αφού ξέρεις ότι ακούγεσαι κάνε λίγο πιο ήσυχα από τακτ και μόνο 

Και γω τα αγαπαω παρα πολυ! Αλλα ρε συ δεν φταιω σε κατι να πρεπει να ριχνω χλωρινες και να πλενω ακομα και 11 το βραδυ που βλεπω κάτουρα! Και δεν τα βαζω με το σκυλι, εκεινοι φταινε. Συμβολαιο κανονικο εχουμε. 

Οσο για τα ουρλιαχτα κλαιω χαχαχαχαχαχα. Ε μα πες τα πια!!! Θελει να του δειξουμε εμεις τι θα πουν ουρλιαχτα??οχι θελει???? Και με πλουσιο ρεπερτοριο. Οχι μονο ααααα και ωωωω που λεει δαυτη!!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Αχ σε φαντάζομαι να πετάγεται μια κοιλίτσα μια σταλιά.κουκλιτσα μου Εσύ!!!!!!!!!!!!

Ωχ θα σέρνεσαι. Βρε συ Πόσο είναι ο μπέμπης σου?

Άντε να   ανακτισεις τις δυνάμεις σου!!!!!!! Τι ωραία που παραμένει σταθερή η μικρή.θα τα καταφέρει.ειμαο σίγουρη!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα.τι λες Τώρα?μου χει τύχει και είχε Βουλγαρα.καπιυ 65+ παλιός σπιτονοικοκυρης μου και να φωνάζει αυτός ohhh baby ohhh baby !!!Αχ τι τραβάς.τωρα για το σπίτι πρέπει να σας σεβαστεί.αστον ένα ενοίκιο μέσα και θα σου πω μετά αν ξαναφησει το σκύλο ελεύθερο.

Εννοείται ότι έχω ενημερωσει επισκέψεις δεν θα δεχτώ μετα με το μωρό.οποιος θέλει στο μαιευτήριο αλλά και πάλι τους είπα μωρό δεν θα δείτε θα βγαίνω Εγώ στο σαλονάκι.ασε ρε χειμωνιάτικα να χουμε αλλα.Καποιοι μου λένε είναι υπερβολική.τους λέω ας είμαι.Αν αρρωστήσει το παιδάκι αυτό και εγώ θα ταλαιπωρηθουμε Όχι εσείς.Κορίτσια από κει και πέρα Ξυδάκι αν δεν τους αρέσει.

Χιχιχ ναι σου λέω κοιλουμπιτσα. Αγαπη μου!!!

Για το μωρό το πως και το τι εσυ αποφασίζεις, οπως είπες οποιος δεν κάνει κέφι ξυδάκι μπαλσαμικο 

πρίν από 7 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κοριτσι μου με το δραμα μου ξεχαστηκα. Μηπως ειναι το εντερακι σου? Ενεργεισαι κανονικα?? 

Το σκυλι ειναι του γιου του που μενει απο κατω μας ακριβως. Αλλα επειδη το ισογειο το εχουν ως επαγγελματικο γραφειο ολοι τους, την αφηνουν ελευθερη να τριγυρναει. Συνηθως καθεται στο ισογειο με κεινους αλλα οταν το γραφειο κλεινει προφανως δεν την βαζει μεσα στο διαμερισμα και την αφηνει να κυκλοφορει στους οροφους. Και δεν ειναι και κανα μικρο, λυκοσκυλο ειναι.  

Δεν ηξερα οτι με καλυπτει κατι, αλλα μεχρι τωρα το παω ηρεμα και τους το εχω επισημανει πολυ ευγενικα, αλλα μαλλον χεστηκανε απ οτι φαινεται  

Καλα εσεις περιπτωσαρα με το ζευγαρι. Αλλα αντε πες ζευγαρι, αντε πες στα ντουζενια τους, που και παλι δεν συμφωνω, τωρα να κανω παραπονα στον μπαρμπα ρε συ??? Χαχαχαχα. Τα παιδια του ειναι μεγαλυτερα απο μενα φαντασου. 

Και γω τα αγαπαω παρα πολυ! Αλλα ρε συ δεν φταιω σε κατι να πρεπει να ριχνω χλωρινες και να πλενω ακομα και 11 το βραδυ που βλεπω κάτουρα! Και δεν τα βαζω με το σκυλι, εκεινοι φταινε. Συμβολαιο κανονικο εχουμε. 

Οσο για τα ουρλιαχτα κλαιω χαχαχαχαχαχα. Ε μα πες τα πια!!! Θελει να του δειξουμε εμεις τι θα πουν ουρλιαχτα??οχι θελει???? Και με πλουσιο ρεπερτοριο. Οχι μονο ααααα και ωωωω που λεει δαυτη!!

Τέλος με τον σκύλο απαράδεκτοι και που το αφήνουν έξω όλο το βράδυ! Γιατί για να μην λερώνει τα σπίτια τους; Μου την δίνει που παίρνουν σκυλιά μεγαλα ράτσες για να τα έχουν όπου να ναι. Ας μην συνεχίσω συγχύστηκα πάντως απαγορεύεται να κυκλοφορεί ελεύθερο και φυσικά μπορείς να τους πεις πως θακινηθείς διαφορετικά. Εδώ είναι θέμα υγιεινής σε λίγο θα υπάρχει και ένα βρέφος. 

Ρε πες του μην μας προκαλεις τώρα που μπορεις γιατί μετά θα κλαις!! Τι ααα και ωωω μαρη χορωδία πας;;; Αει στο καλό  ΑΧαχαχα 

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εάν θες να σου πω αλλιώς μπες στον Ν.4039/2012 κ θα δεις εκεί. 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Τέλος με τον σκύλο απαράδεκτοι και που το αφήνουν έξω όλο το βράδυ! Γιατί για να μην λερώνει τα σπίτια τους; Μου την δίνει που παίρνουν σκυλιά μεγαλα ράτσες για να τα έχουν όπου να ναι. Ας μην συνεχίσω συγχύστηκα πάντως απαγορεύεται να κυκλοφορεί ελεύθερο και φυσικά μπορείς να τους πεις πως θακινηθείς διαφορετικά. Εδώ είναι θέμα υγιεινής σε λίγο θα υπάρχει και ένα βρέφος. 

Ρε πες του μην μας προκαλεις τώρα που μπορεις γιατί μετά θα κλαις!! Τι ααα και ωωω μαρη χορωδία πας;;; Αει στο καλό  ΑΧαχαχα 

Αχαχαχαχαχαχα κλαιωωωωωωω

πρίν από 9 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Τι έγινε καλέ;;; Μπαίνω διαβάζω για σκυλιά, για κατούρημα, για φωνές στο σεξ (αααχχχ τι μου θυμησατε!!!) Αχαχαχαχα τι έχασα;;;

Αχαχαχαχαχα. Καλως την τρελη! Ελα στην παρεα μας! 

πρίν από 9 λεπτά , stelina87 είπε:

Καλησπέρα και από εμενα..καινουρια στο φόρουμ..πρώτη φορά μανούλα με ΠΗΤ 2 Μαΐου ..είμαι στην 17η εβδομάδα..υπάρχει κάποια κοπελα που να γεννάει μαζί μας ?

Με το καλο κοριτσι μου, να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη! Πολλες κοπελες πρεπει να ειναι κοντα με τις βδομαδες σου εδω! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 11 λεπτά , stelina87 είπε:

Καλησπέρα και από εμενα..καινουρια στο φόρουμ..πρώτη φορά μανούλα με ΠΗΤ 2 Μαΐου ..είμαι στην 17η εβδομάδα..υπάρχει κάποια κοπελα που να γεννάει μαζί μας ?

Καλώς όρισες στελλιναααα!!!

Αααααα δεν σας είπα πήγα γιατρό εχθές!!!! Όλα καλά, έχουμε περιθώριο 3 εβδομάδες να γυρίσει διαφορετικά καισαρική. Τώρα είναι δύο κιλά, είχε κάνει λάθος ο εμβρθολογος. Έχασα δύο κιλά. Ο Ντοκ πολύ ευχαριστημένος. Αυτααααααά!!!!! Αάααα Πητ πάλι 14/01 αντί για 18/01. Έλεος θα του πω. Πόσες φορές θα αλλάξω το τικερακι μου???? Χαχαχα

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Αααααα δεν σας είπα πήγα γιατρό εχθές!!!! Όλα καλά, έχουμε περιθώριο 3 εβδομάδες να γυρίσει διαφορετικά καισαρική. Τώρα είναι δύο κιλά, είχε κάνει λάθος ο εμβρθολογος. Έχασα δύο κιλά. Ο Ντοκ πολύ ευχαριστημένος. Αυτααααααά!!!!! Αάααα Πητ πάλι 14/01 αντί για 18/01. Έλεος θα του πω. Πόσες φορές θα αλλάξω το τικερακι μου???? Χαχαχα

Μπράβο αγαπημένη μου και  θα γυρίσει το μπεμπακι το καλό το κοριτσάκι!:wub:!  

Just now, stelina87 είπε:

@nanoula90 @Smile89

Καλώς σας βρήκα!! Εσείς στις πόσες εβδομάδες είστε ? Ξεκίνησα να σας διαβάζω..πολλές οι σελίδες όμως βρε κορίτσια..

@stelina87 καλως όρισες με το καλό όλα!! Κλείνω σε δυο μερες τις 14 εβδομαδες

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , nanoula90 είπε:

χαχαχαχαχα. Καλως την τρελη! Ελα στην παρεα μας! 

Ορίστε, αυτό είναι που λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι! Για πες μανούλα τι σε ενοχλεί πιο πολυ;;; Ο σκύλος η οι φωνές; Να καλέσω την αστυνομία η τον μπογια;;;; (Ο μπογιας δεν είναι για τον σκύλο)

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 34 λεπτά , Beboula25 είπε:

Χιχιχ ναι σου λέω κοιλουμπιτσα. Αγαπη μου!!!

Για το μωρό το πως και το τι εσυ αποφασίζεις, οπως είπες οποιος δεν κάνει κέφι ξυδάκι μπαλσαμικο 

Έτσι από το καλό το ξύδι γτ είμαι και large.χαχαχαχαχα

@Smile89 τώρα το ειδα...πλησιάζεις κορίτσι μου..τέλεια..θα γυρίσει το νινακι..να περπατάς όσο μπορεις..αιγωκερακι το νινι

@Beboula25

Με το καλό και σε εσένα..εύχομαι όλες να έχουμε μια τέλεια εγκυμοσύνη  και ένα υγιή μωράκι 

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Έτσι από το καλό το ξύδι γτ είμαι και large.χαχαχαχαχα

Ε ναι να δουν πως τους σκέφτεσαι και αυτούς γιατί είσαι και καλοκαρδη!!

πρίν από 1 λεπτό , stelina87 είπε:

@Smile89 τώρα το ειδα...πλησιάζεις κορίτσι μου..τέλεια..θα γυρίσει το νινακι..να περπατάς όσο μπορεις..αιγωκερακι το νινι

@Beboula25

Με το καλό και σε εσένα..εύχομαι όλες να έχουμε μια τέλεια εγκυμοσύνη  και ένα υγιή μωράκι 

Σε ευχαριστώ καλή μου, γερά μωράκια για όλες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Smile89 είπε:

Αχ καλε μοντελαρα ειναι η μικρη!! Οπως και η μαμα βεβαια! Θενκς για τον νομο, θα τον μελετησω αν και τωρα μολις ηρθε ο αντρας με τον πεθερο και τρυπανε τον τοιχο εξω απο την πορτα στα σκαλια και βαζουν περγκολα για να μην ανεβαινει! Αντι να βαζουν αυτοι, βαζουμε εμεις. Αυτο που χαιρομαι ειναι οτι ουτε αυτο επιτρεπεται στις κανονικες πολυκατοικιες, αλλα δεν μας αφησαν επιλογη, απο το να τους τρυπησουμε τον τοιχο χεχεχε.  

14/1 ε?? Εγω παλι σου λεω κρατα μικρο καλαθι. Μπορει να θελησει να βγει στην ονομαστικη της εορτη! Οπως και να χει  παντως κοντα κοντα θα τα χει η μικρη μας!

πρίν από 7 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Ορίστε, αυτό είναι που λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι! Για πες μανούλα τι σε ενοχλεί πιο πολυ;;; Ο σκύλος η οι φωνές; Να καλέσω την αστυνομία η τον μπογια;;;; (Ο μπογιας δεν είναι για τον σκύλο)

Φιλεναδα ασε με. Και τα δυο δεν παλευονται. Δεν κανουν και νορμαλ ωρες σεξ. Χθες 4 το πρωι! Μιλαμε ο μπαρμπας δεν ξερω αν παιρνει τπτ αλλα μπραβο του οπως και να χει χαχαχα. 

Νομιζω οτι πιο πολυ με ενοχλουσε το θεμα με το σκυλι, γιατι εχω πεταξει και παπουτσι να φανταστεις που ηταν καλοκαιρινο σαν πανινο φαντασου και ανοιχτοχρωμο. Οσο και αν το επλυνα με χλωρινες και με ολα, καταστραφηκε. Του αντρα μου του εφαγε επισης ενα παπουτσι αθλητικο που επισης καταστραφηκε.

Τα βογγητα πες κανεις υπομονη 20 λεπτα και θα σταματησουν. Κι ομως. Αντεχει 20 λεπτα και μιση ωρα μη σου πω!!!! Αφου αν δεν με ενοχλουσε θα πηγαινα να του δωσω συγχαρητηρια  χαχαχαχα

πρίν από 22 λεπτά , stelina87 είπε:

@nanoula90 @Smile89

Καλώς σας βρήκα!! Εσείς στις πόσες εβδομάδες είστε ? Ξεκίνησα να σας διαβάζω..πολλές οι σελίδες όμως βρε κορίτσια..

Εγω αυριο 35 βδομαδων. Κοντοζυγωνει η ωρα μου!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...