Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Comet είπε:

Κοριτσακι μου τι ταλαιπωρια.Ελπιζω να μην χρειαστει αντιβιωση.πρωτη φορα μου αρρωσταινει.Αν και οταν ηταν 47 ημερων ο μπαμπας του εφερε μια ιωση απο την κλινικη.εγω χαλια πυρετο βηχα συναχι.το μωρο λιγο βηχα και μια μερα 37,6.Η Παιδιατρος μας εστειλε νοσοκομειο γιατι ηταν μικρο.εισαγωγη, εξετασεις,οροι με αντιβιωση ψαξαν τα παντα μεχρι οσφυονωτιαια παρακεντηση για μηνιγγιτιδα.ελεος.εγω με μασκα διπλα του να θηλαζω και αυπνη.μονη στο δωματιο δεν εβγαινα ουτε στο διαδρομο.ειχε παιδακια με ιλαρα.Δεν βρηκαν τιποτα 7 μερες για να βγουν τα αποτελεσματα.πολυ προσοχη οσες γεννατε χειμωνα με τις ιωσεις.μεχρι 3 μηνων τα κανουν εισαγωγη

Αχ περασατε κι εσείς ταλαιπωρία.... Ξέρω κορίτσι μου, έχουμε νοσηλευτει κι εμείς 14 μέρες με οξεία βρογχιολιτιδα, μόλις είχε κλείσει χρόνο ο μικρούλης μου... Ταλαιπωρία απίστευτη και οι ιώσεις να πάνε και να έρχονται..... Ούτε να τα θυμάμαι ρε θέλω... Εμείς να φανταστείς πήγαμε στο νοσοκομείο σε λιποθυμη κατάσταση με κορεσμό 89.... 

Να βάζεις όσο περισσότερο ορο μπορείς και να βγάζεις τις μυξουλες, και αν σου επιτρέπει ο γιατρός δώσε και αντισταμινικο.... Εύχομαι να. Γίνεται γρήγορα καλά!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Αχ περασατε κι εσείς ταλαιπωρία.... Ξέρω κορίτσι μου, έχουμε νοσηλευτει κι εμείς 14 μέρες με οξεία βρογχιολιτιδα, μόλις είχε κλείσει χρόνο ο μικρούλης μου... Ταλαιπωρία απίστευτη και οι ιώσεις να πάνε και να έρχονται..... Ούτε να τα θυμάμαι ρε θέλω... Εμείς να φανταστείς πήγαμε στο νοσοκομείο σε λιποθυμη κατάσταση με κορεσμό 89.... 

Να βάζεις όσο περισσότερο ορο μπορείς και να βγάζεις τις μυξουλες, και αν σου επιτρέπει ο γιατρός δώσε και αντισταμινικο.... Εύχομαι να. Γίνεται γρήγορα καλά!!! 

Σε ευχαριστω κοριτσι μου.Το ελπιζω.Ποσο το λυπαμαι που ναι αρρωστουλι.ολο αγκαλιτσα θελει

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Comet είπε:

Σε ευχαριστω κοριτσι μου.Το ελπιζω.Ποσο το λυπαμαι που ναι αρρωστουλι.ολο αγκαλιτσα θελει

Αγκαλίτσες και χαδακια.... Εδώ εμείς αρρωσταινουμε και ζητάμε τη μανούλα!!!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε;  Να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποια από εσάς να μου πει. Από χτες το βράδυ εχω πολύ δυνατό πόνο χάμίλά αριστερά όταν είμαι όρθια η πάω τουαλέτα, όταν είμαι ξαπλωμενη δεν πονάω. Τι να είναι πάλι αυτό; 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 43 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ για πειτε οσες ξερετε κολπα. Πιπερι ομως που ρε φιλεναδα? Ετσι χαμω? Και οταν σκουπιζω και σφουγγαριζω να ξαναβαζω μετα? Με εχει δει για τουαλετα καλε, ποια διεκδικηση? Μαλλον εκδικηση σκετο ειναι χαχαχα, αν και δεν της εχω κανει κατι. Ισα ισα που της εκανα και χαδακια και ολα.

Διάβασα οτι πρέπει να φυγει εντελώς η μυρωδιά του απο εκει.Γιατι μυριζει και ξαναπαει στο ιδιο σημειο. Υπάρχουν επισης καποια σπρέι σε πετ σοπ για να ψεκασεις.  Αλλιως καθαρισε το μερος που κατουραει με ξυδι. Και ελπίζω να πιασει 

DanXp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου ανάρρωσες αλλα προσεχε ακόμη ναι; Πολλαααα φιλάκια στην μικρούλα και περιμένουμε νέα!!

Χαχαχαχαα τρέλανε μας κι’αλλο μπορείς!! Καλα εε μην τυχόν και χαθείς τελείως σκέψου....:(:roll: 

Να σας πω για την κοιλιτσα ευχαρίστως αλλα μην κοροϊδέψετε γιατί λέω αλήθεια δεν το φαντάζομαι. Έχει γίνει μπαλίτσα κανονική και τούρλα από τώρα και αναρωτιέμαι τι θα γίνει μετά που θα φτάσει; Εχθές ένιωθα να με τραβαει τόσο το δέρμα από κάτω από το στηθος για αυτό θα ξεκινήσω τις κρέμες. Ξέρω πως το πολύ φούσκωμα είναι πρήξιμο. Επίσης ιδιαίτερα το βραδάκι ότι φάω γίνομαι μπαλόνι ούτε να αναπνεύσω δεν μπορώ Χαχαχ 

Αχ σε φαντάζομαι να πετάγεται μια κοιλίτσα μια σταλιά.κουκλιτσα μου Εσύ!!!!!!!!!!!!

6 ώρες πρίν, Comet είπε:

Καλημερα κοριτσακια.δυσκολο βραδυ. Ομπεμπακος ξυπνησε αρκετες φορες και τον πηρα διπλα μου να τον βλεπω.Ειναι πολυ μπουκωμενος.μαλλον κολλησε απο τον αντρα μου που ηταν αρρωστος την κυριακη και τωρα του χει μεινει συναχι.οποτε φυσιολογικος ορος και συχνος ελεγχος για πυρετο.το καημενο.Στην κλινικη ασθενεις προσωπικο ολοι αρρωστοι.και να σκεφτητε δεν ηρθε στο σπιτι πριν την τεταρτη μην μας κολλησει .πηγε στη μανα του.Ατιμες ιωσεις

Oneira glyka.δεν ειχε στρωσει ο κυκλος μετα τον τοκετο αλλα θετικο τεστ ειδα την κυριακη.26 μερες απο την τελευταια περιοδο.το εκανα γιατι ειχα αναγουλες.και στον μπεμπη 2 μερες πριν την καθυστερηση ειχαν ξεκινησει

Ωχ θα σέρνεσαι. Βρε συ Πόσο είναι ο μπέμπης σου?

3 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Καλημερα χαχα!!Οντως κοριτσια ετσι πανε μπορει να μην εχω το μωρο αλλα οι ωρες ειναι σχεδον οι ιδιες οποτε εχετε τρεξιμο φουλ χωρις να θελω να σας αγχοσω κ εχεις κ τις ανησυχίες βγαζω αρκετο γαλα θα φτανει στο μωρο κλπ!! Μια χαρα ειμαι βρισκω χρονο να σας διαβαζω οταν κανω αντλησεις ειναι η μονη ωρα που εχω χρονο

Ειμαι πολυ καλυτερα σημερα δεν εχω πυρετο καθολου κ αισθανομαι ξεκουραστη μετα απο πολλες μερες εχθες δε πηγα καθολου να τη δω ομως απο οτι μου ειπε ο αντρας μου συνεχιζουμε σταθερα θα μας πουνε σημερα αν θα της ξεκινησουν κ το γαλα παλι θα σας ενημερωσω μολις γυρισουμε!

Άντε να   ανακτισεις τις δυνάμεις σου!!!!!!! Τι ωραία που παραμένει σταθερή η μικρή.θα τα καταφέρει.ειμαο σίγουρη!!!!!

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχα, μπαλονακι μου δεν πειραζει, ερχονται χριστουγεννα, ξερεις τι ωραια θα ταιριαζεις με την διακοσμηση??? :lol: Εξαλλου εχεις και εναν αγοραρο, οχι αστεια. Πως να μη σε κανει φουσκα απο τωρα? 

Εγω ξυπνησα με λιγα νευρα σημερα, ναι δεν μου φαινεται,τα νευρα μου κρατανε το πολυ 2 λεπτα και μετα παθαινω αμνησια χαχα. Εχω θεμα με τους ιδιοκτητες. Μενω σε μια πολυκατοικια ας το πω, η οποια εχει 4 διαμερισματα ολα και ολα. Ενα διαμερισμα ανα οροφο , στο ενα μενουμε εμεις, και στα υπολοιπα ο ιδιοκτητης και τα παιδια του. Δεν υπαρχει αλλος ενοικιαστης περαν απο μας δηλαδη. 

Και εχουν εναν σκυλο, που την αμολανε και αυτη περιφερεται στους οροφους. Ε, περιττο να πω ποσες φορες μου χει κατουρησει ακριβως εξω απο την πορτα μου. Στην αρχη αφηναμε και τα παπουτσια μας και μας κατουρουσε και ετρωγε τα παπουτσια. Πηραμε ντουλαπα για να βαζουμε τα παπουτσια να μην τα λερωνει και τωρα μας κατουραει ειτε κατω ειτε το χαλακι της εισοδου. Εχουμε παραπονεθει τοσες φορες και ειναι στα τετοια τους. Φταιω εγω τωρα οταν παρει ο μπεμπης τα πανω του να τον μαθω να βγαζει την τσουτσου και να ζωγραφιζει τις πορτες τους???? Οχι φταιω???

Και το καλυτερο. Ο ιδιοκτητης ειναι 65+ και το πιστευετε οτι μας ξυπναει 2 και 4 τα ξημερωματα επειδη κανει σεξ και ακουμε τα αχ και ωχ και βαχ και αααα της δικιας του? Το υπνοδωματιο του μαλλον ειναι ακριβως πανω απο το δικο μας. Χωρισμενος ειναι και φερνει διαφορες. 

Δηλαδη τι τραβαω η δυσμοιρη?? Τι να κανω πια. Να βαλω και γω καμια ταινια απο τις γνωστες και να ανεβασω την ενταση να ακουει τα αχ και ωχ μεσα στα ξημερωματα, μιας και εγω δεν μπορω? 

Χαχαχαχαχαχαχαχα.τι λες Τώρα?μου χει τύχει και είχε Βουλγαρα.καπιυ 65+ παλιός σπιτονοικοκυρης μου και να φωνάζει αυτός ohhh baby ohhh baby !!!Αχ τι τραβάς.τωρα για το σπίτι πρέπει να σας σεβαστεί.αστον ένα ενοίκιο μέσα και θα σου πω μετά αν ξαναφησει το σκύλο ελεύθερο.

1 hour ago, Comet είπε:

Κοριτσακι μου τι ταλαιπωρια.Ελπιζω να μην χρειαστει αντιβιωση.πρωτη φορα μου αρρωσταινει.Αν και οταν ηταν 47 ημερων ο μπαμπας του εφερε μια ιωση απο την κλινικη.εγω χαλια πυρετο βηχα συναχι.το μωρο λιγο βηχα και μια μερα 37,6.Η Παιδιατρος μας εστειλε νοσοκομειο γιατι ηταν μικρο.εισαγωγη, εξετασεις,οροι με αντιβιωση ψαξαν τα παντα μεχρι οσφυονωτιαια παρακεντηση για μηνιγγιτιδα.ελεος.εγω με μασκα διπλα του να θηλαζω και αυπνη.μονη στο δωματιο δεν εβγαινα ουτε στο διαδρομο.ειχε παιδακια με ιλαρα.Δεν βρηκαν τιποτα 7 μερες για να βγουν τα αποτελεσματα.πολυ προσοχη οσες γεννατε χειμωνα με τις ιωσεις.μεχρι 3 μηνων τα κανουν εισαγωγη

Εννοείται ότι έχω ενημερωσει επισκέψεις δεν θα δεχτώ μετα με το μωρό.οποιος θέλει στο μαιευτήριο αλλά και πάλι τους είπα μωρό δεν θα δείτε θα βγαίνω Εγώ στο σαλονάκι.ασε ρε χειμωνιάτικα να χουμε αλλα.Καποιοι μου λένε είναι υπερβολική.τους λέω ας είμαι.Αν αρρωστήσει το παιδάκι αυτό και εγώ θα ταλαιπωρηθουμε Όχι εσείς.Κορίτσια από κει και πέρα Ξυδάκι αν δεν τους αρέσει.

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

πρίν από 16 λεπτά , Nicol_ είπε:

Διάβασα οτι πρέπει να φυγει εντελώς η μυρωδιά του απο εκει.Γιατι μυριζει και ξαναπαει στο ιδιο σημειο. Υπάρχουν επισης καποια σπρέι σε πετ σοπ για να ψεκασεις.  Αλλιως καθαρισε το μερος που κατουραει με ξυδι. Και ελπίζω να πιασει 

Ολα τα χω κανει. Ξυδι και χλωρινη παντα βαζω. Θα δοκιμασω το πιπερι και ελπιζω να πιασει

πρίν από 17 λεπτά , loyloy είπε:

Αχ σε φαντάζομαι να πετάγεται μια κοιλίτσα μια σταλιά.κουκλιτσα μου Εσύ!!!!!!!!!!!!

Ωχ θα σέρνεσαι. Βρε συ Πόσο είναι ο μπέμπης σου?

Άντε να   ανακτισεις τις δυνάμεις σου!!!!!!! Τι ωραία που παραμένει σταθερή η μικρή.θα τα καταφέρει.ειμαο σίγουρη!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα.τι λες Τώρα?μου χει τύχει και είχε Βουλγαρα.καπιυ 65+ παλιός σπιτονοικοκυρης μου και να φωνάζει αυτός ohhh baby ohhh baby !!!Αχ τι τραβάς.τωρα για το σπίτι πρέπει να σας σεβαστεί.αστον ένα ενοίκιο μέσα και θα σου πω μετά αν ξαναφησει το σκύλο ελεύθερο.

Ακριβως ετσι αλλα τα χει με μια Ρωσιδα 30 χρονων κορμαρα σε πληροφορω χαχαχαχα. Της εχει παρει αμαξι σπιτι, ολα καλε ο παππους χαχαχα. Ε για αυτο και κεινη ξεκιναει τα αχ βαχ.

Κανονικα ετσι επρεπε να κανω, αλλα φοβαμαι μην μας διωξει μετα και με ενα μωρο αντε να τρεχεις να βρεις σπιτι. Σιγουρα θελουμε να φυγουμε απο δω, αλλα τωρα με το μωρο πηρε αναβολη αυτο. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Τωρα γυρισαμε η μικρη στα ιδια σταθερη το φυσημα μαλλον εκλεισε μας ειπαν θα το δουν κ με υπερηχο το απογευμα για σιγουρα κ θατης ξεκινησουν το γαλατακι παλι απο το απογευμα

• Μου αρέσει 6

0EKFp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Τωρα γυρισαμε η μικρη στα ιδια σταθερη το φυσημα μαλλον εκλεισε μας ειπαν θα το δουν κ με υπερηχο το απογευμα για σιγουρα κ θατης ξεκινησουν το γαλατακι παλι απο το απογευμα

Μπραβο το διαμαντακι μας, το κοριτσακι μας το ομορφο. Μακαρι να ναι το τελευταιο αυτο με το φυσημα και τωρα απλα να περιμενουμε να δυναμωσει. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 28 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ολα τα χω κανει. Ξυδι και χλωρινη παντα βαζω. Θα δοκιμασω το πιπερι και ελπιζω να πιασει

Ακριβως ετσι αλλα τα χει με μια Ρωσιδα 30 χρονων κορμαρα σε πληροφορω χαχαχαχα. Της εχει παρει αμαξι σπιτι, ολα καλε ο παππους χαχαχα. Ε για αυτο και κεινη ξεκιναει τα αχ βαχ.

Κανονικα ετσι επρεπε να κανω, αλλα φοβαμαι μην μας διωξει μετα και με ενα μωρο αντε να τρεχεις να βρεις σπιτι. Σιγουρα θελουμε να φυγουμε απο δω, αλλα τωρα με το μωρο πηρε αναβολη αυτο. 

Δεν μπορεί να σε διώξει.απο τη στιγμή που έχεις μωρό Ούτε έξωση δεν μπορεί να σου κάνει.Σε καλ υπτει ο νόμος.Να το ξέρεις αυτό.

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχα, μπαλονακι μου δεν πειραζει, ερχονται χριστουγεννα, ξερεις τι ωραια θα ταιριαζεις με την διακοσμηση??? :lol: Εξαλλου εχεις και εναν αγοραρο, οχι αστεια. Πως να μη σε κανει φουσκα απο τωρα? 

Εγω ξυπνησα με λιγα νευρα σημερα, ναι δεν μου φαινεται,τα νευρα μου κρατανε το πολυ 2 λεπτα και μετα παθαινω αμνησια χαχα. Εχω θεμα με τους ιδιοκτητες. Μενω σε μια πολυκατοικια ας το πω, η οποια εχει 4 διαμερισματα ολα και ολα. Ενα διαμερισμα ανα οροφο , στο ενα μενουμε εμεις, και στα υπολοιπα ο ιδιοκτητης και τα παιδια του. Δεν υπαρχει αλλος ενοικιαστης περαν απο μας δηλαδη. 

Και εχουν εναν σκυλο, που την αμολανε και αυτη περιφερεται στους οροφους. Ε, περιττο να πω ποσες φορες μου χει κατουρησει ακριβως εξω απο την πορτα μου. Στην αρχη αφηναμε και τα παπουτσια μας και μας κατουρουσε και ετρωγε τα παπουτσια. Πηραμε ντουλαπα για να βαζουμε τα παπουτσια να μην τα λερωνει και τωρα μας κατουραει ειτε κατω ειτε το χαλακι της εισοδου. Εχουμε παραπονεθει τοσες φορες και ειναι στα τετοια τους. Φταιω εγω τωρα οταν παρει ο μπεμπης τα πανω του να τον μαθω να βγαζει την τσουτσου και να ζωγραφιζει τις πορτες τους???? Οχι φταιω???

Και το καλυτερο. Ο ιδιοκτητης ειναι 65+ και το πιστευετε οτι μας ξυπναει 2 και 4 τα ξημερωματα επειδη κανει σεξ και ακουμε τα αχ και ωχ και βαχ και αααα της δικιας του? Το υπνοδωματιο του μαλλον ειναι ακριβως πανω απο το δικο μας. Χωρισμενος ειναι και φερνει διαφορες. 

Δηλαδη τι τραβαω η δυσμοιρη?? Τι να κανω πια. Να βαλω και γω καμια ταινια απο τις γνωστες και να ανεβασω την ενταση να ακουει τα αχ και ωχ μεσα στα ξημερωματα, μιας και εγω δεν μπορω? 

Μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλο... Μπορείς να αφήνεις έξω από την πόρτα τις πάνες του μπέμπη , ειδικά πιο μετά που θα τρώει στερεά τροφη και θα μοσχομυριζουν!!! Και το σκυλί πολύ πιθανόν να τις λιγουρευεται (γιατί τα σκυλιά τρωνε περιττώματα να ξέρεις!!!) Και να τις παίρνει στο σπιτι του!!!!

Πάντως μια φορά η κοπέλα που μένει στον δεύτερο (εγώ μένω στον τέταρτο) πρέπει να είχε αφήσει σκουπίδια με πάνες έξω από την πόρτα της και μύριζε όλη η πολυκατοικία...

• Χαχα 1

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 50 λεπτά , loyloy είπε:

Δεν μπορεί να σε διώξει.απο τη στιγμή που έχεις μωρό Ούτε έξωση δεν μπορεί να σου κάνει.Σε καλ υπτει ο νόμος.Να το ξέρεις αυτό.

Ναι? Δεν το ξερα αυτο. 

πρίν από 36 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλο... Μπορείς να αφήνεις έξω από την πόρτα τις πάνες του μπέμπη , ειδικά πιο μετά που θα τρώει στερεά τροφη και θα μοσχομυριζουν!!! Και το σκυλί πολύ πιθανόν να τις λιγουρευεται (γιατί τα σκυλιά τρωνε περιττώματα να ξέρεις!!!) Και να τις παίρνει στο σπιτι του!!!!

Πάντως μια φορά η κοπέλα που μένει στον δεύτερο (εγώ μένω στον τέταρτο) πρέπει να είχε αφήσει σκουπίδια με πάνες έξω από την πόρτα της και μύριζε όλη η πολυκατοικία...

Αχαχαχαχα πολυ καλο χαχαχα

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 52 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Ωωωωωω καλοοοοοοοοο

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Αυπνιες πολλες βλεπω κοριτσια!!!

Δε μπορω να κοιμηθω δεν ειμαι καθολου καλα ψυχολογικα!

Τι έπαθες κορίτσι? Γιατί δεν είσαι καλά?

5 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Καλημερα χαχα!!Οντως κοριτσια ετσι πανε μπορει να μην εχω το μωρο αλλα οι ωρες ειναι σχεδον οι ιδιες οποτε εχετε τρεξιμο φουλ χωρις να θελω να σας αγχοσω κ εχεις κ τις ανησυχίες βγαζω αρκετο γαλα θα φτανει στο μωρο κλπ!! Μια χαρα ειμαι βρισκω χρονο να σας διαβαζω οταν κανω αντλησεις ειναι η μονη ωρα που εχω χρονο

Ειμαι πολυ καλυτερα σημερα δεν εχω πυρετο καθολου κ αισθανομαι ξεκουραστη μετα απο πολλες μερες εχθες δε πηγα καθολου να τη δω ομως απο οτι μου ειπε ο αντρας μου συνεχιζουμε σταθερα θα μας πουνε σημερα αν θα της ξεκινησουν κ το γαλα παλι θα σας ενημερωσω μολις γυρισουμε!

Μπράβο ρε αγάπη που είσαι καλύτερά πολύ χαίρομαι!!

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Σχετικά με το σκυλί βασικά απορώ πώς την παλεύεται. Ανήκει σε κάποιο από τα παιδιά του? Η στον σεξουλιαρη παππού?

Σχετικά με τις σεξουαλικές του δραστηριότητες πολύ γέλασα. Κάποτε έπρεπε να κάνω παράπονα σε ένα νέο ζευγάρι όπου είχαν παραπονεθεί άλλοι, άλλο ζευγάρι. Χαχα, απορώ πώς το κατάφεραν.

2 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Μπράβο το διαμάντι μας!!!

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Πολύ σωστή η @loyloy συμπεθέρα μου @nanoula90. Κι όπως σε καλύπτει αστικώς ο Νόμος σχετικά με το σπίτι έτσι σε καλύπτει και ποινικώς στο θέμα του σκυλιού. 

nlmNp2.png

Πω τι λες τώρα; Εντάξει λατρεύω τα ζώα και ιδιαίτερα τα σκυλιά αλλα όχι να κατουράνε στην πόρτα σου εννοω να το αφήνει γιατί ξέρει πως το κάνει. Βασικά μην φοβάσαι να παραπονεθείς γιατί δεν μπορεί να σπυ κάνει τίποτα δεν μπορεί να σε διώξει!! Είτε έχετε συμβόλαιο είτε μαύρα δεν μπορεί με καμία κυβέρνηση οποτε μην φοβάσαι να του πεις πως αν συνεχίσει θα το πας μέσω αλλης οδού γιατί σε λίγο θα έχεις παιδάκι και απαγορεύεται ουτως ή αλλως να το αφήνει ελεύθερο! Επίσης απαράδεκτος που αφήνει να ουρλιάζει η γκομενα οκ ρε φιλε και εμείς ....... αλλα δεν κάνουμε έτσι κουλαρε κατούρα λίγο να σου φύγει το βάρος... Ουστ Χαχαχα. Αφού ξέρεις ότι ακούγεσαι κάνε λίγο πιο ήσυχα από τακτ και μόνο 

Αχ για πειτε οσες ξερετε κολπα. Πιπερι ομως που ρε φιλεναδα? Ετσι χαμω? Και οταν σκουπιζω και σφουγγαριζω να ξαναβαζω μετα? Με εχει δει για τουαλετα καλε, ποια διεκδικηση? Μαλλον εκδικηση σκετο ειναι χαχαχα, αν και δεν της εχω κανει κατι. Ισα ισα που της εκανα και χαδακια και ολα.

Το σκυλάκι μαρκάρει τους χώρους απλά. Δεν φταίει αυτό δεν το έχει μάθει κανεις. Επίσης πλέον μυρίζει και τα κάνει στο ιδιο σημείο οσες φορες και αν σφουγγαρίσεις. Δοκίμασε να το καθαρίζεις με ξύδι και συμφωνώ με τα κολπάκια γκουγκλαρε όλο και κάτι θα βρεις. Το πιπέρι θα την κάνει να φτερνιστει αλλα δεν ξέρω κατά ποσο θα την σταματήσει στο κατούρημα θα βρει πιο εκεί να τα κάνει. Να σου πω τι θα έκανα στην τελική αφού δεν παίρνει χαμπάρι; Θα έβαζα τα ειδικά κάγκελα που έχω δει και σε όροφο να βάζουν και δεν χωράει να περάσει 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...