Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Kiari είπε:

Χαχαχαχα α εσύ είσαι παλιά :) σου εύχομαι με το καλό το μωράκι σου να πάνε όλα τέλεια :grin: @loyloy κατά εκεί με κόβω γιατί είμαι και λιιιιγο ανυπόμονη σαν άνθρωπος :razz:

Ναι ναι,εγω παιρνω ποδι σε λιγο απο δω, αλλα θα μπαινω που κ που να βολιδοσκοπω χεχεχε

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Kiari είπε:

Χαχαχαχα α εσύ είσαι παλιά :) σου εύχομαι με το καλό το μωράκι σου να πάνε όλα τέλεια :grin: @loyloy κατά εκεί με κόβω γιατί είμαι και λιιιιγο ανυπόμονη σαν άνθρωπος :razz:

Ναι μωρε Κάνε για Για να ηρεμήσεις. :) οτι καλύτερο σου εύχομαι!!!!!

@nanoula90 θα μπαίνουμε να τους λέμε τις ιστορίες μας να τις τρομοκρατούμε χιχιχιχιχιχι.

• Χαχα 2

4 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Συγνωμη που επεμβαινω αλλα τι εννοείς οταν λες αμελεις τον αιματοκριτη σου;

Δε παίρνεις τα συμπληρωματα;

Η δε τρως οπως θα επρεπε;

Δεν πίνω τον σίδηρο. Τον ξεχνάω συνεχώς. 

Με ενα παιδακι κοριτσι μου και σε λιγο θα ξεχασω το ονομα μου ποσο μαλλον εσυ που εχεις και δυο μικρα.Ξερεις βεβαια οτι ειναι σημαντικο να τον θυμασαι.το μωρο τραβαει απο σενα εσυ θα εχεις προβλημα.βαλε το υπενθυμιση στο κινητο καθε μερα.εγω ετσι κανω

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Όχι βρε να το παίρνεις.ποσο αιματοκρίτη έχεις?

Δεν κοιμασαι κοριτσακι; Εγω παντως το επαιρνα αλλα εκανα εμμετο εφτασα αιματοκριτη 28 και γλιτωσα την μεταγγιση γιατι η αιμοσφαιρινη κρατησε πανω απο 9.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

@nanoula90 @loyloy εννοείται θα μπαίνετε και μετα να μας λετε τι μας περιμένει!  :) Κοιταξτε να μη χαθειτε μετα τη γενα γιατι θα μου λειψει το παρεακι που εχουμε ολες μας εδω ❤

πρίν από 18 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Δεν πίνω τον σίδηρο. Τον ξεχνάω συνεχώς. 

Βαλε υπενθύμιση στο κιν. εγω μονο ετσι τα θυμαμαι. Καλυτερα μη το αμελεις γιατι αργεί να ανεβει το σιδηρο,ασε που αν πέσει κ αλλο ο αιματοκρίτης σου θα νιωθεις συνέχεια εξαντλημενη. Θυμησου να στυβεις 2 πορτοκάλια να πινεις μαζι γιατι θα απορροφάται ετσι πολυ καλυτερα ο σιδηρος. 

• Μου αρέσει 2

DanXp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Comet είπε:

Δεν κοιμασαι κοριτσακι; Εγω παντως το επαιρνα αλλα εκανα εμμετο εφτασα αιματοκριτη 28 και γλιτωσα την μεταγγιση γιατι η αιμοσφαιρινη κρατησε πανω απο 9.

Βλέπω μια ταινία στο σταρ και ξύπνησε και ο μικρός.Εδω με περιποιείται. Κουνιέται κλωτσάει. :)

πρίν από 4 λεπτά , Nicol_ είπε:

@nanoula90 @loyloy εννοείται θα μπαίνετε και μετα να μας λετε τι μας περιμένει!  :) Κοιταξτε να μη χαθειτε μετα τη γενα γιατι θα μου λειψει το παρεακι που εχουμε ολες μας εδω ❤

Θα κάνουμε ότι μπορούμε πιστεύω.Εστω για ενα Γεια να μαθαίνουμε τα νέα σας.αγωνιουμε για όλες!!!!!!

πρίν από 9 λεπτά , Comet είπε:

Γιατί δεν σου άλλαξε σίδηρο μήπως δεν έκανες εμετο?

• Μου αρέσει 1

Just now, Comet είπε:

Δεν εφταιγε ο σιδηρος.εκανα τα παντα εμμετο μεχρι τον πεμπτο μηνα.Και τωρα εχω πολυ αναγουλα.και μενα ο μπεμπης μου με ξενυχταει γιατι βγαζει δοντακια

Ωχ αναγουλες και ξενύχτι για δόντια.φοβερος συνδυασμός.υπομονή 

Διαφημίσεις

Απο την κοιλια με ξενυχτουσε το σκατουλακι.χιχι.ειναι πολυ καλος στον υπνο ο καημενος.εδω και 10 μερες που εσκασε το πρωτο δοντακι ξυπναει τη νυχτα.εγω ξενυχταω.δεν πειραζει.αυτο λυπαμαι το μπεμπακι μου.καλο βραδυ να χεις κοριτσακι. Ξεκουρασου τωρα που μπορεις

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 25 λεπτά , Comet είπε:

Απο την κοιλια με ξενυχτουσε το σκατουλακι.χιχι.ειναι πολυ καλος στον υπνο ο καημενος.εδω και 10 μερες που εσκασε το πρωτο δοντακι ξυπναει τη νυχτα.εγω ξενυχταω.δεν πειραζει.αυτο λυπαμαι το μπεμπακι μου.καλο βραδυ να χεις κοριτσακι. Ξεκουρασου τωρα που μπορεις

Καλό βράδυ και σε σένα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...