Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , Comet είπε:

Τωρα κοντευει 9 μηνων αλλα απο τον 7 μηνα που ξεκινησαμε.μου ειπε μιση παλαμη δικη μου αβραστο.βρασμενο μαζευει λιγο.δεν μετραω γραμμαρια.παιρνω 2 κομματια οσο η παλαμη του αντρα μου και τα βραζω.βαζω το 1 στην καταψυξη και το αλλο το χωριζω στα 3.το μοσχαρι κραταει 2 μερες στο ψυγειο.ετσι δεν βαζεις συνεχεια χυτρα.λαχανικα βραζω καθε μερα.δεν δουλευω οποτε εχω χρονο.εμενα παντως ηταν καλοφαγος απο την αρχη.τρωει τα παντα

Εμεις είναι πρώτη μέρα και ξέρω αν θα φαΐ και πόσο της ξεκινάω με πόσο και μετά αν το φαΐ θα της το αυξήσω σιγά σιγά. Και εμένα έτσι φενετε να τις αρέσουν όλα ειδικά το φαγητό θα δούμε τώρα και για το κρέας. Έχει πάρει καμία κοπέλα τον ατμομαγειρα της avent λέω να το πάρω μου φενετε χρήσιμο όταν πας κάπου να μην κουβαλάς ένα σωρό πράγματα; εσείς τι λέτε; 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 26 λεπτά , Comet είπε:

Καλημερα χαμογελακι μου.γραφω πολλα τωρα που μπορω γιατι ετσι και ξυπνησει το μπουμπουκακι και δει κινητο θελει να το φαει!!

Καλημέρα και από εδώ Χαχα.. Καλα αποτελέσματα!!! Αχ το μπουμπουκακι το καλο σίγουρα και εσυ θέλεις να το φας!:wub:

1 ώρα πρίν, oneira_glyka είπε:

Ευτυχώς δυωρη! Κ Έχει μια ζέστη εδώ μέσα...πω πω.. Ευτυχώς σε ένα τέταρτο φευγωωω!!!

Σε πείραξε κα θόλου?Εμένα με έπιασε ζαλάδα.δεν ήμουν καλα.μετα είχα παε ι να πάρω τυροπιτουλα!!!!!!!ωραίες εποχές.ακομα έτρωγα ότι ήθελα.

3 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλημερα! Καλα αποτελεσματα!!!

Περαστικα σου κοριτσι μου! Κοτοσουπα ε?? Τρελαινομαι για σουπες!

Περαστικα σου αγαπη μου. Κατσε και ξεκουρασου λιγο. Εχεις περασει πολλα και ειναι λογικο το ανοσοποιητικο σου να πεσει. Ξεκουρασου λιγο, το χει αναγκη ο οργανισμος σου.

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!

3 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Καλα αποτέλεσματα να χεις!!!! Ποτε θα ειναι ετοιμα??? 

Περαστικα κοριτσι!!!! Αχ ώραια φαγητακια!! Με το καλο τα αποτελέσματα!! 

Καλημερα σε ολη την παρεα!!!! 

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Σε πείραξε κα θόλου?Εμένα με έπιασε ζαλάδα.δεν ήμουν καλα.μετα είχα παε ι να πάρω τυροπιτουλα!!!!!!!ωραίες εποχές.ακομα έτρωγα ότι ήθελα.

Μόλις το ήπια είναι αλήθεια ένιωσα σαν να έχω ελαφρώς ιλιγγο..Αλλά σκέφτηκα ότι είμαι καταφαντασιαν ασθενης..Μετά συνήλθα οπότε..Μπορεί Ν Ήταν ιδεα Μ.. καμία σχέση με τις άλλες δύο φορές.. ήταν με πορτοκάλι Κ Ναι μεν γλυκό Αλλά πιο ευχάριστο..Ίσως Κ να Ήταν στην ιδέα Κ μόνο ότι είναι με γευση. 

Βγήκαν ήδη κορίτσια. Αλλά Θ μάθω τη Δευτέρα Από τη γιατρό.

Ο αιματοκρίτης πήγε 31 από 33 Αλλά φταίω γτ τον αμελω.

Η καμπύλη αν ξέρετε γιατί δεν καταλαβαίνω τις τιμές

Νηστείας 83

60'   181

120'   120

Νομίζω Η μεσαία είναι οριακή..Αλλά τι σημαίνει?

Κ Η ουρια Μ με 15 κατώτατο είναι 12.. δε ξέρω αν είναι κακό.

πρίν από 26 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Μόλις το ήπια είναι αλήθεια ένιωσα σαν να έχω ελαφρώς ιλιγγο..Αλλά σκέφτηκα ότι είμαι καταφαντασιαν ασθενης..Μετά συνήλθα οπότε..Μπορεί Ν Ήταν ιδεα Μ.. καμία σχέση με τις άλλες δύο φορές.. ήταν με πορτοκάλι Κ Ναι μεν γλυκό Αλλά πιο ευχάριστο..Ίσως Κ να Ήταν στην ιδέα Κ μόνο ότι είναι με γευση. 

Νηστείας 83

60'   181

120'   120

Είναι ωριακα η καμπύλη αλλα πάρε το γιατρό σου.μεχρι να πας καλού κακού αν τρως πολλά φρούτα ελαττωσε τα και ζυμαρικά και ψωμί ολικής.

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

Νηστείας 83

60'   181

120'   120

Συγνωμη που επεμβαινω αλλα τι εννοείς οταν λες αμελεις τον αιματοκριτη σου;

Δε παίρνεις τα συμπληρωματα;

Η δε τρως οπως θα επρεπε;

aKX8p2.png

πρίν από 28 λεπτά , Kiari είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε; Εγώ τελικά πήγα στο γιατρό αλλά δεν ειδαμε μωράκι.. :( μονο σάκο. Σε δύο βδομάδες θα ξαναπάω να ακούσουμε καρδούλα. <3  

Γεια σου.μηπως ηταν νωρις ακομη.Εγω σημερινη χοριακη 4.200.δευτερα απογευμα για υπερηχο.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 29 λεπτά , Kiari είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε; Εγώ τελικά πήγα στο γιατρό αλλά δεν ειδαμε μωράκι.. :( μονο σάκο. Σε δύο βδομάδες θα ξαναπάω να ακούσουμε καρδούλα. <3  

Πόσο είσαι Τώρα?Τιμή χοριακης?

:grin::grin: εγώ έχω ακόμη μέρες και δεν κρατιέμαιιιι :razz: μακάρι να σου πάνε όλα τέλεια!

Είμαι 5.5 εβδομάδων ακόμη :oops: χοριακη δεν μου ζήτησε ακόμη ο γιατρός μου. Μου είπε να ακούσουμε καρδούλα και θα τα κάνουμε όλα. 

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου! 

πρίν από 4 λεπτά , Kiari είπε:

:grin::grin: εγώ έχω ακόμη μέρες και δεν κρατιέμαιιιι :razz: μακάρι να σου πάνε όλα τέλεια!

Είμαι 5.5 εβδομάδων ακόμη :oops: χοριακη δεν μου ζήτησε ακόμη ο γιατρός μου. Μου είπε να ακούσουμε καρδούλα και θα τα κάνουμε όλα. 

Με το καλο το μωρακι σου κοριτσι μου! Μην ανησυχεις ηταν νωρις, απολυτα φυσιολογικο να δειτε μονο σακο. Την επομενη φορα θα ακουσετε και καρδουλα. Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Και μην αγχωνεσαι για την χοριακη. Ουτε εγω εκανα ποτε οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 18 λεπτά , Kiari είπε:

Μια συμβουλή για να μη τρελαθείς 2 βδομάδες Κάνε μια χοριακη τη Δευτέρα και άλλη μια την Παρασκευή.Εγω όταν είδα κα λη Αύξηση ηρέμησα γτ είχα 10 μέρες μπροστά μου να πάω στο γιατρό και δεν άντεχα.

πρίν από 7 λεπτά , Kiari είπε:

Σευχαριστω πολύ @nanoula90 μου ! Μακαρι να πάνε όλα καλά σε  όλες μας εδώ μεσα. Εσυ σε πιο μήνα είσαι; 

Εγω ειμαι γρια πλεον εδω μεσα, ασε εμενα χαχαχα. Ειμαι στον 8ο μηνα 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...