Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Ευχαριστω  loyloy  μου πηγα για την χοριακη.αποτελεσματα κλασικα μετα τις 7 .ερχονται στο email.δυστυχως κανω συχνα φαρυγγιτιδες.δεν εχω τις αμυγδαλες.ευτυχως περνανε γρηγορα.τωρα μαγειρευω για το μωρο που κοιμαται.μοσχαρακι -λαχανικα.εγω κοτοσουπα

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Comet είπε:

Ευχαριστω  loyloy  μου πηγα για την χοριακη.αποτελεσματα κλασικα μετα τις 7 .ερχονται στο email.δυστυχως κανω συχνα φαρυγγιτιδες.δεν εχω τις αμυγδαλες.ευτυχως περνανε γρηγορα.τωρα μαγειρευω για το μωρο που κοιμαται.μοσχαρακι -λαχανικα.εγω κοτοσουπα

πρίν από 13 λεπτά , Comet είπε:

Καλημέρα Σόρυ που πεταγομε να σε ρωτήσω πόση ώρα βράζεις το μοσχαρακι γιατί σήμερα θα της βάλω πρώτη φορά και δεν ξέρω πόσο θέλει στο σιγανό; 

Επεξεργάστηκαν by Alex. Arap

5mtvp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Comet είπε:

Το βραζω στη χυτρα 1 ωρα στο 1.Αλλιως θελει σε κατσαρολα πολυ περισσοτερο

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ποντίκι βάζεις η κάποιο άλλο μέρος; 

5mtvp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Δεν ξερω ποιο μερος ειναι.το φερνει ο αντρας μου και ειναι απαχο.Ζηταει για βρεφος.βαζω σε μεγεθος μιση παλαμη δικη μου.μια φορα εφερε η μανα μου με ζελε μεσα.οχι απαχο και δεν ελιωσε καλα στο μπλεντερ και το μωρο δεν το εφαγε.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Comet είπε:

Δεν ξερω ποιο μερος ειναι.το φερνει ο αντρας μου και ειναι απαχο.Ζηταει για βρεφος.βαζω σε μεγεθος μιση παλαμη δικη μου.μια φορα εφερε η μανα μου με ζελε μεσα.οχι απαχο και δεν ελιωσε καλα στο μπλεντερ και το μωρο δεν το εφαγε.

Και εμένα το ποντίκι που μου είπε η παιδίατρος είναι αυτό με το ζελέ μετά το κατάλαβα αφού το είχα πάρει την άλλη φορά θα πάρω σπαλά η ελιά η κάτι άλλο πιο καλό κομμάτι χωρίς ζελέ. Πόσο είναι το μωρό σου εμένα μου είπε 100 γρ; 

5mtvp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Το καλύτερο κομμάτι που βράζει τέλεια και δεν βλέπεις το λίπος αλλά το έχει μέσα είναι η σπαλομιτα! Εγώ τέτοιο έπαιρνα και παίρνω ακόμη στον μεγάλο! Δεν είναι τυχαίο που οι χασάπηδες το λένε "βασιλοπούλα του μοσχαριού"

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Τωρα κοντευει 9 μηνων αλλα απο τον 7 μηνα που ξεκινησαμε.μου ειπε μιση παλαμη δικη μου αβραστο.βρασμενο μαζευει λιγο.δεν μετραω γραμμαρια.παιρνω 2 κομματια οσο η παλαμη του αντρα μου και τα βραζω.βαζω το 1 στην καταψυξη και το αλλο το χωριζω στα 3.το μοσχαρι κραταει 2 μερες στο ψυγειο.ετσι δεν βαζεις συνεχεια χυτρα.λαχανικα βραζω καθε μερα.δεν δουλευω οποτε εχω χρονο.εμενα παντως ηταν καλοφαγος απο την αρχη.τρωει τα παντα

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 59 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Ευτυχώς δυωρη! Κ Έχει μια ζέστη εδώ μέσα...πω πω.. Ευτυχώς σε ένα τέταρτο φευγωωω!!!

Καλημερα! Καλα αποτελεσματα!!!

2 ώρες πρίν, Comet είπε:

Καλημερα κοριτσακια.ειμαι χαλια πονολαιμος και πονοκεφαλος.Δεν κοιμηθηκα καθολου.Ο αντρας μου δεν πηγε στην κλινικη το πρωι να με βοηθησει με το μωρο.Θα παει το απογευμα.Ελπιζω να ειμαι καλυτερα.Εχω και τη ναυτια,νιωθω χαλια

Περαστικα σου κοριτσι μου! Κοτοσουπα ε?? Τρελαινομαι για σουπες!

13 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Θα δω πως θα ειμαι γιατι κ σημερα που πηγα δεν μπορουσα ουτε να σταθω ενιωθα πολυ εξαντληση κ γενικα νιωθω πολυ κουρασμενη κ με τους θηλασμους που γινονται συχνα ουτε κοιμαμαι καλα ουτε ξεκουραζομαι καλα απο εβδομαδα ξεκιναει κ ο αντρας μου δουλειά κ μαλλον θα πηγαινουμε μονο το απογευμα να τη βλεπουμε  κ να μας ενημερωνουν νιωθω τυψεις αν δε παω αλλα δε θα αντεξω κ για πολυ αν συνεχισω ετσι το νιωθω οτι εξαντλουμαι 

Γενικα εχει πολλες πληροφοριες εκει με βοηθησαν αρκετα κ με το θηλασμο τυχαια το βρηκα κ εγω

Ωραια με το καλο ο μπεμπης σου!!

Περαστικα σου αγαπη μου. Κατσε και ξεκουρασου λιγο. Εχεις περασει πολλα και ειναι λογικο το ανοσοποιητικο σου να πεσει. Ξεκουρασου λιγο, το χει αναγκη ο οργανισμος σου.

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 29 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Καλημέρα Σόρυ που πεταγομε να σε ρωτήσω πόση ώρα βράζεις το μοσχαρακι γιατί σήμερα θα της βάλω πρώτη φορά και δεν ξέρω πόσο θέλει στο σιγανό; 

Καλημέρα! Αν το βάλεις σε νερό που βράζει γίνεται ακόμη πιο μαλακό. Το χαμηλώνεις και το αφήνεις τουλάχιστον δυο ώρες.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημερα nanoula.ευτυχως ο μπεμπης κοιμαται 2 φορες μεσα στη μερα και ξεκουραζομαι.ειναι καλοβολος ο καημενος.τωρα με τα δοντακια μονο θελει περισσοτερη αγκαλιτσα.οχι οτι με ενοχλει απλα δεν μπορω να κανω πολλα οταν ειναι ξυπνιος.ερχεται η μαμα μου σε μια βδομαδα.τι ωραια.1 μηνα εχω να τη δω

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

2 ώρες πρίν, Comet είπε:

Καλημερα κοριτσακια.ειμαι χαλια πονολαιμος και πονοκεφαλος.Δεν κοιμηθηκα καθολου.Ο αντρας μου δεν πηγε στην κλινικη το πρωι να με βοηθησει με το μωρο.Θα παει το απογευμα.Ελπιζω να ειμαι καλυτερα.Εχω και τη ναυτια,νιωθω χαλια

2 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

Καλημέρα!!Ναι καλά καταλαβατε..μπήκα γτ τα παιδιά τ έχουν οι γονείς Μ.. έχω πάει για την καμπυλη..δόξα τω Θεώ! Ήταν με γεύση πορτοκάλι! Καμία σχέση με το σκέτο..  τι μου κανετε?

@Vasoth. περαστικά κοριτσάκι Μ! Το κοριτσάκι μας δόξα τω Θεώ βλέπω πάει καλά!Η Παναγία μας δεν τον αφήνει λεπτό! Προσευχή Κ υπομονή! Σας έχω στο μυαλό μ συνεχώς. Και χαίρομαι για κάθε καλό νέο που διαβαζω!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε? Ελπίζω Ν έχω καλά αποτελέσματα.. 

Καλα αποτέλεσματα να χεις!!!! Ποτε θα ειναι ετοιμα??? 

πρίν από 58 λεπτά , Comet είπε:

Περαστικα κοριτσι!!!! Αχ ώραια φαγητακια!! Με το καλο τα αποτελέσματα!! 

Καλημερα σε ολη την παρεα!!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 26 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Το καλύτερο κομμάτι που βράζει τέλεια και δεν βλέπεις το λίπος αλλά το έχει μέσα είναι η σπαλομιτα! Εγώ τέτοιο έπαιρνα και παίρνω ακόμη στον μεγάλο! Δεν είναι τυχαίο που οι χασάπηδες το λένε "βασιλοπούλα του μοσχαριού"

Κατάλαβα το έχω ακούσει για τι βασιλοπούλα ! σπαλα σκέφτηκα και εγώ κάτι παρόμοιο θα είναι και η σπαλομιτα ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Κατάλαβα το έχω ακούσει για τι βασιλοπούλα ! σπαλα σκέφτηκα και εγώ κάτι παρόμοιο θα είναι και η σπαλομιτα ευχαριστώ 

Μέρος της σπάλας νομίζω είναι! Εγώ μόνο αυτό παίρνω πλέον για όλους μας!

• Ευχαριστώ 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...