Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Vasoth. είπε:

Κοριτσια τι κανετε πως πατε? Εμεις ειμαστε σταθερα στα ιδια αλλα της εκοψαν το γαλα γιατι της βρηκαν ενα φυσιματακι στην καρδια ειναι φυσιολογικο μας ειπαν ειδικα στα προωρα κ της δινουν αγωγη για να κλεισει γι αυτο της σταματησαν το γαλς για να μην την επιβαρυνουν. Εγω ειμαι χαλια εχω κρυωσει λαιμο κ πυρετο κ αν ειμαι ετσι δε θα παω αυριο μη κολλησω κ τις αλλες μανουλες

Πιες ζεστά και ρώτησε το γιατρό αν επιτρέπεται να πάρεις κάνα σιροπακι που να μην επηρεάσει το γάλα σου.Παντως Ναι καλύτερα μη πας μην αρρωστήσει και άλλη μανούλα.κι εγώ γεννήθηκα με φύσημα.ο περισσότερος κόσμος έχει.δεν είναι τπτ.εσυ πως Είσαι ψυχολογικά?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , loyloy είπε:

Πιες ζεστά και ρώτησε το γιατρό αν επιτρέπεται να πάρεις κάνα σιροπακι που να μην επηρεάσει το γάλα σου.Παντως Ναι καλύτερα μη πας μην αρρωστήσει και άλλη μανούλα.κι εγώ γεννήθηκα με φύσημα.ο περισσότερος κόσμος έχει.δεν είναι τπτ.εσυ πως Είσαι ψυχολογικά?

Ρωτησα τη νεογνολογο κ μου ειπε μπορω να παρω κ ντεπον κ αντιβιωση αν χρειαστει δεν υπαρχει προβλημα κ το γαλα το κραταω κανονικα.αυτο μας ειπε ολα τα παιδια γεννιούνται ετσι απλα στα κανονικα κλεινει μονο του ενω στα πολυ προωρα θελει μια αγωγη μας ειπε να μην ανησυχουμε δεν ειναι τπτ. Καλα ειμαι ενταξει οσο τη βλεπω καλα ειμαι κ εγω καλα!

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ρωτησα τη νεογνολογο κ μου ειπε μπορω να παρω κ ντεπον κ αντιβιωση αν χρειαστει δεν υπαρχει προβλημα κ το γαλα το κραταω κανονικα.αυτο μας ειπε ολα τα παιδια γεννιούνται ετσι απλα στα κανονικα κλεινει μονο του ενω στα πολυ προωρα θελει μια αγωγη μας ειπε να μην ανησυχουμε δεν ειναι τπτ. Καλα ειμαι ενταξει οσο τη βλεπω καλα ειμαι κ εγω καλα!

Περαστικά σου Βασω μου! Καλυτερα να μεινεις σπιτι να αναρωσεις και να ξεκουραστεις. Χαιρομαι που ειστε σταθερα και ολα πανε καλυτερα.Οντως απο οσο ξερω και εγω δεν ειναι κατι το φυσημα. Ευχομαι να περασεις γρηγορα τη γριπη.Κοιτα να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Vasoth. είπε:

Βάσω μου περαστικα, ελπίζω να συνέλθεις σύντομα και νομίζω ότι καλύτερα να μείνεις λίγο σπίτι . Για συμβατά φάρμακα με το θηλασμό μπορείς πάντα να ελέγχεις στο mitrikosthilasmos.com  έχει επάνω αριστερά τον έλεγχο συμβατότητας. Φύσημα στην καρδιά έχω και εγώ, εκ γενετής. Κάθε φορά σε καρδιογράφημα μου το βρίσκουν αλλά ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

@Vasoth. περαστικά σου... Θα γίνω γραφική γιατί όλες σου το είπαν αλλά δεν είναι κάτι το φύσημα.. Κ η κόρη μου έχει, πήγαμε σε καρδιολόγο για να το κοιτάξουμε κ είναι το "αθώο". Σήμερα το απόγευμα είχα αυχενική, όλα πήγαν καλα, μόνο ο πλακούντας μου είναι ακόμα χαμηλά αλλά είπε ότι αργότερα θα ανέβει κ περιμένω αγοράκι..

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , Vasoth. είπε:

Έτσι μπράβο!! !!!!!!!νιώθει η μικρούλα ότι νιώθεις και ας μην την αγκαλιάζεις ακόμα.παντως επειδή σίγουρα θα θες να πας να τη δεις αν δεν αντέχεις βάλε μια μάσκα.

πρίν από 5 λεπτά , mama16 είπε:

@Vasoth. περαστικά σου... Θα γίνω γραφική γιατί όλες σου το είπαν αλλά δεν είναι κάτι το φύσημα.. Κ η κόρη μου έχει, πήγαμε σε καρδιολόγο για να το κοιτάξουμε κ είναι το "αθώο". Σήμερα το απόγευμα είχα αυχενική, όλα πήγαν καλα, μόνο ο πλακούντας μου είναι ακόμα χαμηλά αλλά είπε ότι αργότερα θα ανέβει κ περιμένω αγοράκι..

Κι άλλος άντρας στη παρεα!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Έτσι μπράβο!! !!!!!!!νιώθει η μικρούλα ότι νιώθεις και ας μην την αγκαλιάζεις ακόμα.παντως επειδή σίγουρα θα θες να πας να τη δεις αν δεν αντέχεις βάλε μια μάσκα.

Θα δω πως θα ειμαι γιατι κ σημερα που πηγα δεν μπορουσα ουτε να σταθω ενιωθα πολυ εξαντληση κ γενικα νιωθω πολυ κουρασμενη κ με τους θηλασμους που γινονται συχνα ουτε κοιμαμαι καλα ουτε ξεκουραζομαι καλα απο εβδομαδα ξεκιναει κ ο αντρας μου δουλειά κ μαλλον θα πηγαινουμε μονο το απογευμα να τη βλεπουμε  κ να μας ενημερωνουν νιωθω τυψεις αν δε παω αλλα δε θα αντεξω κ για πολυ αν συνεχισω ετσι το νιωθω οτι εξαντλουμαι 

πρίν από 20 λεπτά , palmoira είπε:

Βάσω μου περαστικα, ελπίζω να συνέλθεις σύντομα και νομίζω ότι καλύτερα να μείνεις λίγο σπίτι . Για συμβατά φάρμακα με το θηλασμό μπορείς πάντα να ελέγχεις στο mitrikosthilasmos.com  έχει επάνω αριστερά τον έλεγχο συμβατότητας. Φύσημα στην καρδιά έχω και εγώ, εκ γενετής. Κάθε φορά σε καρδιογράφημα μου το βρίσκουν αλλά ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα. 

Γενικα εχει πολλες πληροφοριες εκει με βοηθησαν αρκετα κ με το θηλασμο τυχαια το βρηκα κ εγω

πρίν από 11 λεπτά , mama16 είπε:

Ωραια με το καλο ο μπεμπης σου!!

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

5 ώρες πρίν, lenaki. είπε:

γεια σας!!εγραψα στην ενοτητα τιμες χοριακης αλλα βλεπω πολλες νεες μανουλες εδω και ειπα να παρω γνωμες απο εμπειριες σας!!!!ειμαι νεο μελος και εχω χαρει πολυ!!!εκανα Δευτέρα χοριακη κ ειχα 250 τιμη!!Τετάρτη επαναληπτικη ιδιες ωρες με.τη προηγουμενη 813, μηπως ειναι λιγο υπερβολικη η αυξηση της γιατι αγχωθηκα ηξερα για διπλασια οχι τριπλάσια!!

Οχι βρε ολα καλα!!! Συγχαρητήρια!!! 

2 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Κοριτσια τι κανετε πως πατε? Εμεις ειμαστε σταθερα στα ιδια αλλα της εκοψαν το γαλα γιατι της βρηκαν ενα φυσιματακι στην καρδια ειναι φυσιολογικο μας ειπαν ειδικα στα προωρα κ της δινουν αγωγη για να κλεισει γι αυτο της σταματησαν το γαλς για να μην την επιβαρυνουν. Εγω ειμαι χαλια εχω κρυωσει λαιμο κ πυρετο κ αν ειμαι ετσι δε θα παω αυριο μη κολλησω κ τις αλλες μανουλες

Φιλακια στο διαμαντακι το ομορφο!!! Περαστικα Βασουλαυμου!! 

πρίν από 39 λεπτά , mama16 είπε:

Ααααα μπραβοοοο κι αλλος γαμπρος!!!! Χεχεχε

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

πρίν από 59 λεπτά , Vasoth. είπε:

Θα δω πως θα ειμαι γιατι κ σημερα που πηγα δεν μπορουσα ουτε να σταθω ενιωθα πολυ εξαντληση κ γενικα νιωθω πολυ κουρασμενη κ με τους θηλασμους που γινονται συχνα ουτε κοιμαμαι καλα ουτε ξεκουραζομαι καλα απο εβδομαδα ξεκιναει κ ο αντρας μου δουλειά κ μαλλον θα πηγαινουμε μονο το απογευμα να τη βλεπουμε  κ να μας ενημερωνουν νιωθω τυψεις αν δε παω αλλα δε θα αντεξω κ για πολυ αν συνεχισω ετσι το νιωθω οτι εξαντλουμαι 

Γενικα εχει πολλες πληροφοριες εκει με βοηθησαν αρκετα κ με το θηλασμο τυχαια το βρηκα κ εγω

Ωραια με το καλο ο μπεμπης σου!!

Α όχι δεν πρέπει να πέσεις κάτω.ξεκουρασου λίγο.εχεις περάσει πολλά.Γι αυτό αρρωστησες. Σου χτυπάει καμπανάκι ο οργανισμός σου.

• Μου αρέσει 1

Vasoth μου κι εγω εχω λιγο πονολαιμο σημερα.ξεκινησαν και οι ιωσεις.κατσε να ξεκουραστεις εχεις και τις αντλησεις και ξερω ποσο εξαντλητικο ειναι.κανενα πορτοκαλακι φαε η πιες χυμο και θα συνελθεις γρηγορα

• Ευχαριστώ 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια.ειμαι χαλια πονολαιμος και πονοκεφαλος.Δεν κοιμηθηκα καθολου.Ο αντρας μου δεν πηγε στην κλινικη το πρωι να με βοηθησει με το μωρο.Θα παει το απογευμα.Ελπιζω να ειμαι καλυτερα.Εχω και τη ναυτια,νιωθω χαλια

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Comet είπε:

Καλημερα κοριτσακια.ειμαι χαλια πονολαιμος και πονοκεφαλος.Δεν κοιμηθηκα καθολου.Ο αντρας μου δεν πηγε στην κλινικη το πρωι να με βοηθησει με το μωρο.Θα παει το απογευμα.Ελπιζω να ειμαι καλυτερα.Εχω και τη ναυτια,νιωθω χαλια

Περαστικα! 

preg.png

Καλημέρα!!Ναι καλά καταλαβατε..μπήκα γτ τα παιδιά τ έχουν οι γονείς Μ.. έχω πάει για την καμπυλη..δόξα τω Θεώ! Ήταν με γεύση πορτοκάλι! Καμία σχέση με το σκέτο..  τι μου κανετε?

@Vasoth. περαστικά κοριτσάκι Μ! Το κοριτσάκι μας δόξα τω Θεώ βλέπω πάει καλά!Η Παναγία μας δεν τον αφήνει λεπτό! Προσευχή Κ υπομονή! Σας έχω στο μυαλό μ συνεχώς. Και χαίρομαι για κάθε καλό νέο που διαβαζω!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε? Ελπίζω Ν έχω καλά αποτελέσματα.. 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Comet είπε:

Περαστικά!!!!!!!ευκαιρία σήμερα να ξεκουραστείς έστω και λίγο.προσπαθησε να κοιμηθείς λιγακι.

1 hour ago, oneira_glyka είπε:

Καλημέρα!!Ναι καλά καταλαβατε..μπήκα γτ τα παιδιά τ έχουν οι γονείς Μ.. έχω πάει για την καμπυλη..δόξα τω Θεώ! Ήταν με γεύση πορτοκάλι! Καμία σχέση με το σκέτο..  τι μου κανετε?

@Vasoth. περαστικά κοριτσάκι Μ! Το κοριτσάκι μας δόξα τω Θεώ βλέπω πάει καλά!Η Παναγία μας δεν τον αφήνει λεπτό! Προσευχή Κ υπομονή! Σας έχω στο μυαλό μ συνεχώς. Και χαίρομαι για κάθε καλό νέο που διαβαζω!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε? Ελπίζω Ν έχω καλά αποτελέσματα.. 

Καλά Αποτελέσματα να χεις!!!!!!!!2ωρη ή 3ωρη μέτρηση? 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Περαστικά!!!!!!!ευκαιρία σήμερα να ξεκουραστείς έστω και λίγο.προσπαθησε να κοιμηθείς λιγακι.

Καλά Αποτελέσματα να χεις!!!!!!!!2ωρη ή 3ωρη μέτρηση? 

Ευτυχώς δυωρη! Κ Έχει μια ζέστη εδώ μέσα...πω πω.. Ευτυχώς σε ένα τέταρτο φευγωωω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...