Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

1 hour ago, Annisaki7 είπε:

Το δεύτερο,έχω ένα κοριτσάκι 4 χρόνων, ευχαριστώ πολύ

Αχ να σου ζησει!! 

1 hour ago, anna karad είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.Ελπίζω να είστε όλες γερές, δυνατές κ πάντα εκθαμβωτικές. Να λάμπετε με την παρούσια σας κ όλες γρήγορα γρήγορα να αγκαλιάσουμε τα μωράκια μας.

Να ρωτήσω κάτι τις πιο προχωρήμενες σε εβδομάδες: Εχθές το μωράκι μου ήταν αρκετά ήσυχο έδωσε βέβαια το ξυλάκι του, αλλα όχι σε τέτοιο βαθμό που με έχει συνηθίσει. Να σας πώ οτι σήμερα ειμαι 24εβ + 5ημ.Είχε καμμια κοπέλα παρόμοια εμπειρία. Να ανυσυχήσω??? Τα φώτα σας κορίτσια μου.

Οσο περναει ο καιρος θα το Νοιωθεις ολο κ περισσοτερο. Επίσης καποιες μερες θα είναι πιο δραστηριο αλλες οχι τοσο. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, Smile89 said:

Αχ να σου ζησει!! 

Οσο περναει ο καιρος θα το Νοιωθεις ολο κ περισσοτερο. Επίσης καποιες μερες θα είναι πιο δραστηριο αλλες οχι τοσο. 

Smile89 ελπιζω να είσαι καλα.Σε ευχαριστω για την απάντηση σου.Οντως έχεις δίκιο σήμερα με αποζημειώνει κ για τα χθεσινά.Με το καλό το μωράκι σου!1

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Ναι το θυμάμαι το σκηνικό με το καλοκαίρι.κοιτα όταν Εγώ έδινα πανελλήνιες οι από απο πανω είχαν ένα αγοράκι στα 2μιση.εννοειραι ότι το παιδάκι Δεν φταίει και έτσι δεν είπαμε και τπτ.Μωρακι ήταν.Ο σπιτινοικοκυρης σου τι Σας είπε?

Το καταλαβαινω εννοείται ότι πρέπει Ν διαβάσει..Κ τ προσέχω Όσο μπορώ ειδικά μεσημέρι που πάντα τα κοιμιζω..έτυχε εκείνη την μέρα Ν μην κοιμηθούν.Αλλά εσυ δεν είχες άλλον ορόφο..αυτοί έχουν Κ άλλον όροφο Κ Μπορεί Ν παει Ν διαβάσει..άσε Π δύο καλοκαίρια περνούσαν μονωσεις γι'αυτό το λόγο. Κατάλαβες?Κ δεν καταλαβαίνω ότι την ενοχλεί το μωρό Κ Όχι το ντραμς...Εκεί φαίνεται το θέμα της Γενικά με εμάς.Κ με τα νεύρα της.

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε;  πως μου είστε;  να κάνω μια άσχετη ερώτηση μήπως γνωρίζει κάποια κοπέλα;  η εθνική ασφαλιστική καλύπτει κανένα έξοδο σε ιδιωτική κλινική;  εγώ πχ θα γέννησω στο ιασω... Μου καλύπτει τπτ;  

πρίν από 17 λεπτά , Elpida88 είπε:

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε;  πως μου είστε;  να κάνω μια άσχετη ερώτηση μήπως γνωρίζει κάποια κοπέλα;  η εθνική ασφαλιστική καλύπτει κανένα έξοδο σε ιδιωτική κλινική;  εγώ πχ θα γέννησω στο ιασω... Μου καλύπτει τπτ;  

Νομιζω πρεπει να δεις το συμβόλαιο σου αν είναι παλιά ασφάλεια Κατι παραπάνω καλύπτει οι καινούργιες δεν νομιζω να καλύπτουν πολλά πραγματα

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Το καταλαβαινω εννοείται ότι πρέπει Ν διαβάσει..Κ τ προσέχω Όσο μπορώ ειδικά μεσημέρι που πάντα τα κοιμιζω..έτυχε εκείνη την μέρα Ν μην κοιμηθούν.Αλλά εσυ δεν είχες άλλον ορόφο..αυτοί έχουν Κ άλλον όροφο Κ Μπορεί Ν παει Ν διαβάσει..άσε Π δύο καλοκαίρια περνούσαν μονωσεις γι'αυτό το λόγο. Κατάλαβες?Κ δεν καταλαβαίνω ότι την ενοχλεί το μωρό Κ Όχι το ντραμς...Εκεί φαίνεται το θέμα της Γενικά με εμάς.Κ με τα νεύρα της.

Προσπάθησε να μην ασχολείσαι.εχεις τα παιδάκια σου.ειναι και τα 2 μωρά.ενταξει ότι και να κάνεις και τη φασαρία τους θα κάνουν.λογικο.Απλα Εσύ αδιαφορια.μη σκας.

πρίν από 30 λεπτά , Elpida88 είπε:

Έχει δίκιο η @Alex. Arap. Εξαρτάται από το συμβόλαιο σου.

preg.png

1 ώρα πρίν, anna karad είπε:

Smile89 ελπιζω να είσαι καλα.Σε ευχαριστω για την απάντηση σου.Οντως έχεις δίκιο σήμερα με αποζημειώνει κ για τα χθεσινά.Με το καλό το μωράκι σου!1

Ποναλακια εχω χαμηλα αλλα ειμαι μια χαρα. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

nlmNp2.png

49 minutes ago, Smile89 said:

Ποναλακια εχω χαμηλα αλλα ειμαι μια χαρα. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

Ολά τα καλά κορίτσι μου!!Ολές απο κάτι έχουμε μέχρι να πάρουμε αγκαλία τα μωράκια μας.Υπομονή κ πίστη! Κ ν συμπλωρώσω εγώ κ ατελειώτο πείσμα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

γεια σας!!εγραψα στην ενοτητα τιμες χοριακης αλλα βλεπω πολλες νεες μανουλες εδω και ειπα να παρω γνωμες απο εμπειριες σας!!!!ειμαι νεο μελος και εχω χαρει πολυ!!!εκανα Δευτέρα χοριακη κ ειχα 250 τιμη!!Τετάρτη επαναληπτικη ιδιες ωρες με.τη προηγουμενη 813, μηπως ειναι λιγο υπερβολικη η αυξηση της γιατι αγχωθηκα ηξερα για διπλασια οχι τριπλάσια!!

πρίν από 8 λεπτά , lenaki. είπε:

γεια σας!!εγραψα στην ενοτητα τιμες χοριακης αλλα βλεπω πολλες νεες μανουλες εδω και ειπα να παρω γνωμες απο εμπειριες σας!!!!ειμαι νεο μελος και εχω χαρει πολυ!!!εκανα Δευτέρα χοριακη κ ειχα 250 τιμη!!Τετάρτη επαναληπτικη ιδιες ωρες με.τη προηγουμενη 813, μηπως ειναι λιγο υπερβολικη η αυξηση της γιατι αγχωθηκα ηξερα για διπλασια οχι τριπλάσια!!

Καλησπερα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνη σου!! Όχι μην αγχώνεσαι αντιθετως να χαίρεσαι όλα μια χαρά! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 23 λεπτά , lenaki. είπε:

Μια χαρά είσαι.και εγώ 250 1η χοριακη με επανάληψη στις 5 μέρες δλδ υπολόγιζα κάπου 1200 αλλά είχα λίγο πανω απο 2000.Με το καλό το μωράκι σου.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 33 λεπτά , lenaki. είπε:

Να αγχωθείς?...να το γιορτασεις κορίτσι μου! Είναι σούπερ η αύξηση σου! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

preg.png

Κοριτσια τι κανετε πως πατε? Εμεις ειμαστε σταθερα στα ιδια αλλα της εκοψαν το γαλα γιατι της βρηκαν ενα φυσιματακι στην καρδια ειναι φυσιολογικο μας ειπαν ειδικα στα προωρα κ της δινουν αγωγη για να κλεισει γι αυτο της σταματησαν το γαλς για να μην την επιβαρυνουν. Εγω ειμαι χαλια εχω κρυωσει λαιμο κ πυρετο κ αν ειμαι ετσι δε θα παω αυριο μη κολλησω κ τις αλλες μανουλες

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...