Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Comet είπε:

Καλημερα χαμογελακι μου.μολις ξυπνησα.ο μπεμπης κοιμαται ακομη και χαλαρωνω γιατι ετσι και ξυπνησει αρχιζει το τρεξιμο.πως εισαι;

Καλα είμαι, εβαλα το σπανακορυζο κι αραζω!! 

πρίν από 53 λεπτά , Beboula25 είπε:

Λουλουδακιιιι❤️❤️❤️❤️

Καλημεραααα!!!:!::D

Ευχαριστώ αγαπούλα!!

Πωπωπω να χαρω εγω φωτο!!! Χεχεχε 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Βρίσκομαι σχεφον στη δέκατη εβδομάδα!!

Όλα πάνε καλά Δόξα το Θεό!!

Σήμερα έκανα όλες τις εξετάσεις και ο γιατρός μου έκανε υπέρηχο,είδε το μωρό μια χαρά!!

Και είδε και κάτι να πετάει..χαχα χαρά μου είπε είναι νωρίς αλλά είναι αγοράκι από όλες τις απόψεις μου είπε!!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Comet είπε:

Καλημερα χαμογελακι μου.μολις ξυπνησα.ο μπεμπης κοιμαται ακομη και χαλαρωνω γιατι ετσι και ξυπνησει αρχιζει το τρεξιμο.πως εισαι;

Με θυμίζεις εμένααα!με το καλό κιόλας..πρώτη φόρα σ εύχομαι Εγώ..δε προλαβαίνω Ν μπαίνω πολύ πολύ..Εγώ έχω δύο ταρζανακια κάτω των δυο...αγοράκια με τα όλα τ ου Σ..παντού σκαρφαλωνουν..ταιριάζουν,φωναζουν.μαλωνουν.. χαμός όλη μέρα Στο σπίτι..Τώρα τα έβαλα για το πρωινό υπνακο..Κ χαλαρώνω..

Αύριο παω για καμπύλη κορίτσια...τι μου κάνετε?εμείς έχουμε θέματα με την από κάτω πάλι..Ένα μεσημέρι δε μου κοιμήθηκαν και ππαίζανε..Κ Μας χτυπούσε με σκούπα αΠο κάτω..Κ πήρε το σπιτονοικοκυρη μας Ν του πει Θ κινηθουν νομικά για το θόρυβο γτ Δεν γίνεται άλλο λέει..εντωμεταξύ γίνομαι χίλια κομμάτια όλη μέρα..μόνη Μ είμαι..Ο άντρας Μ δουλεύει όλη μερα..Κ παλεύω.. Κ έχω Κ το άγχος με τη κοιλιά Στο στομα Ν μην κάνουν φασαρία..εννοώ χωρίς λόγο..Όσο είναι εφικτό Ν τιθασευσεις δύο βρέφη.. εντωμεταξύ έχουν δύο ορόφους οπότε Κ Η κοπελα Π λεεΙ δινει Πανελλήνιες Μπορεί Ν διαβασει κάτω..Αν Κ αμφιβαλω αν είναι κάτω όλη μέρα..φροντιστήριο είναι..Κ τ μικρά οχτώ το βράδυ τ κοιμιζω..οπότε μέχρι τις έντεκα Ν κατσειμια χαρά διαβάζει..Έχει Κ τ νεύρα της, ή μάνα..οπότε ο κάθε θόρυβος την ενοχλεί..Ο άντρας της λείπει όλη μέρα..οπότε έχει Κ ησυχία όλη μέρα Κ το παραμικρό φαντάζει στα αυτιά της..Αλλά ξέρουμε ότι το κανει γτ Δεν μας χωνεύει. Η δίπλα παίζει ντραμς Κ όλα μια χαρά..γλύψιμο Ν δειτε..ουφ τ είπα..Κ Γενικά έχω ένα φόβο πιο πολύ γτ είναι ικανή Ν πει πολλά ψέματα όπως το καλοκαιρι Π μαλώσε ο άντρας Μ το μεγάλο Κ μας έβγαλε ότι τα κακοποιούμε κιόλας..Αφήστε

πρίν από 30 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Με θυμίζεις εμένααα!με το καλό κιόλας..πρώτη φόρα σ εύχομαι Εγώ..δε προλαβαίνω Ν μπαίνω πολύ πολύ..Εγώ έχω δύο ταρζανακια κάτω των δυο...αγοράκια με τα όλα τ ου Σ..παντού σκαρφαλωνουν..ταιριάζουν,φωναζουν.μαλωνουν.. χαμός όλη μέρα Στο σπίτι..Τώρα τα έβαλα για το πρωινό υπνακο..Κ χαλαρώνω..

Αύριο παω για καμπύλη κορίτσια...τι μου κάνετε?εμείς έχουμε θέματα με την από κάτω πάλι..Ένα μεσημέρι δε μου κοιμήθηκαν και ππαίζανε..Κ Μας χτυπούσε με σκούπα αΠο κάτω..Κ πήρε το σπιτονοικοκυρη μας Ν του πει Θ κινηθουν νομικά για το θόρυβο γτ Δεν γίνεται άλλο λέει..εντωμεταξύ γίνομαι χίλια κομμάτια όλη μέρα..μόνη Μ είμαι..Ο άντρας Μ δουλεύει όλη μερα..Κ παλεύω.. Κ έχω Κ το άγχος με τη κοιλιά Στο στομα Ν μην κάνουν φασαρία..εννοώ χωρίς λόγο..Όσο είναι εφικτό Ν τιθασευσεις δύο βρέφη.. εντωμεταξύ έχουν δύο ορόφους οπότε Κ Η κοπελα Π λεεΙ δινει Πανελλήνιες Μπορεί Ν διαβασει κάτω..Αν Κ αμφιβαλω αν είναι κάτω όλη μέρα..φροντιστήριο είναι..Κ τ μικρά οχτώ το βράδυ τ κοιμιζω..οπότε μέχρι τις έντεκα Ν κατσειμια χαρά διαβάζει..Έχει Κ τ νεύρα της, ή μάνα..οπότε ο κάθε θόρυβος την ενοχλεί..Ο άντρας της λείπει όλη μέρα..οπότε έχει Κ ησυχία όλη μέρα Κ το παραμικρό φαντάζει στα αυτιά της..Αλλά ξέρουμε ότι το κανει γτ Δεν μας χωνεύει. Η δίπλα παίζει ντραμς Κ όλα μια χαρά..γλύψιμο Ν δειτε..ουφ τ είπα..Κ Γενικά έχω ένα φόβο πιο πολύ γτ είναι ικανή Ν πει πολλά ψέματα όπως το καλοκαιρι Π μαλώσε ο άντρας Μ το μεγάλο Κ μας έβγαλε ότι τα κακοποιούμε κιόλας..Αφήστε

Ναι το θυμάμαι το σκηνικό με το καλοκαίρι.κοιτα όταν Εγώ έδινα πανελλήνιες οι από απο πανω είχαν ένα αγοράκι στα 2μιση.εννοειραι ότι το παιδάκι Δεν φταίει και έτσι δεν είπαμε και τπτ.Μωρακι ήταν.Ο σπιτινοικοκυρης σου τι Σας είπε?

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Ναι τα θυμάμαι και εγώ τα καλοκαιρινά σας! Μη στεναχωριέσαι και συγχύζεσαι όμως στην κατάσταση σου. Είναι δύσκολο να βάλεις όρια σε δυο μικρά παιδιά και να τα έχεις με το ρολόι. Πάντα η συγκατοίκηση απαιτεί υποχωρήσεις και κατανόηση από όλους. Είναι να μη σου τύχει κακός γείτονας! Θυμάμαι στο πατρικό μου είχαμε μια τρελή στη γειτονιά που με το παραμικρό έφερνε την αστυνομία σε όλους μας. Όχι σε έναν συγκεκριμένο, κάθε μέρα και σε άλλον. Μιλάμε ότι ήταν τρελή η γυναίκα. Αφού και η αστυνομία μετά από κάποιες φορές την είχε μάθει και απλά ερχόντουσαν και έφευγαν. 

preg.png

1 hour ago, Smile89 είπε:

Καλα είμαι, εβαλα το σπανακορυζο κι αραζω!! 

Πωπωπω να χαρω εγω φωτο!!! Χεχεχε 

Χαχαχ τρελαίνομαι το σκέφτομαι συνέχεια!!

Σπανακορυζο τελειο...  

1 hour ago, loyloy είπε:

Καλημέρα!!!!!!!!!!Τι φωτο είναι Αυτή?τελειααααααααααα.καποια εχει κέφια!!!!!!

Κέφια και χτυποκάρδια!!! :wub:

1 hour ago, Annisaki7 είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!

Σήμερα έκανα όλες τις εξετάσεις και ο γιατρός μου έκανε υπέρηχο,είδε το μωρό μια χαρά!!

Και είδε και κάτι να πετάει..χαχα χαρά μου είπε είναι νωρίς αλλά είναι αγοράκι από όλες τις απόψεις μου είπε!!!

Συγχαρητήρια να πάνε όλα υπέροχα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Annisaki7 είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!

Με το καλοοο!!!! Το πρώτο σου??? 

nlmNp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα.Ελπίζω να είστε όλες γερές, δυνατές κ πάντα εκθαμβωτικές. Να λάμπετε με την παρούσια σας κ όλες γρήγορα γρήγορα να αγκαλιάσουμε τα μωράκια μας.

Να ρωτήσω κάτι τις πιο προχωρήμενες σε εβδομάδες: Εχθές το μωράκι μου ήταν αρκετά ήσυχο έδωσε βέβαια το ξυλάκι του, αλλα όχι σε τέτοιο βαθμό που με έχει συνηθίσει. Να σας πώ οτι σήμερα ειμαι 24εβ + 5ημ.Είχε καμμια κοπέλα παρόμοια εμπειρία. Να ανυσυχήσω??? Τα φώτα σας κορίτσια μου.

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Annisaki7 είπε:

Το δεύτερο,έχω ένα κοριτσάκι 4 χρόνων, ευχαριστώ πολύ

Καλησπερα.με το καλο το μωρακι σου.oneira glyka δυσκολο με 2 μωρα και εγκυος.εμεις θα περιμεναμε τουλαχιστον να χρονισει ο μπεμπης αλλα μας προλαβε το μωρακι.Δεν "ετυχε" φυσικα απλα ο κυκλος μετα την γεννα δεν ειχε στρωσει.παρ ολα αυτα ειμαι πολυ ενθουσιασμενη.χτες εντωμεταξυ κοντεψα να λιποθυμισω ευτυχως ητν βραδυ κι ηταν ο αντρας μου εδω.μαλλον θα πω στη μαμα μου να ρθει απο βδομαδα απλα δεν το χουμε πει ακομη.να δουμε τουλαχιστον σακο πρωτα

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anna karad είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.Ελπίζω να είστε όλες γερές, δυνατές κ πάντα εκθαμβωτικές. Να λάμπετε με την παρούσια σας κ όλες γρήγορα γρήγορα να αγκαλιάσουμε τα μωράκια μας.

Να ρωτήσω κάτι τις πιο προχωρήμενες σε εβδομάδες: Εχθές το μωράκι μου ήταν αρκετά ήσυχο έδωσε βέβαια το ξυλάκι του, αλλα όχι σε τέτοιο βαθμό που με έχει συνηθίσει. Να σας πώ οτι σήμερα ειμαι 24εβ + 5ημ.Είχε καμμια κοπέλα παρόμοια εμπειρία. Να ανυσυχήσω??? Τα φώτα σας κορίτσια μου.

Μήπως χθες ήταν μέρα που είχες γενικά τρέξιμο, συνήθως το μωράκι το νιώθεις πιο έντονα σε κατάσταση ηρεμίας όταν ξαπλώνεις πχ. Δοκίμασε σήμερα να ξαπλώσεις για να δεις πόσο συχνά θα το νιώθεις.. Πάντως αν αγχώνεσαι ας επικοινωνήσεις κ με το γιατρό σου.. Πάντως είπες ότι το ένιωσες αλλά όχι τόσο έντονα όσο άλλες φορές οπότε ίσως έτυχε!

1 minute ago, mama16 said:

Μήπως χθες ήταν μέρα που είχες γενικά τρέξιμο, συνήθως το μωράκι το νιώθεις πιο έντονα σε κατάσταση ηρεμίας όταν ξαπλώνεις πχ. Δοκίμασε σήμερα να ξαπλώσεις για να δεις πόσο συχνά θα το νιώθεις.. Πάντως αν αγχώνεσαι ας επικοινωνήσεις κ με το γιατρό σου.. Πάντως είπες ότι το ένιωσες αλλά όχι τόσο έντονα όσο άλλες φορές οπότε ίσως έτυχε!

Γεια σου mama16, χθες η αλήθεια έιναι οτι έιχα ένταση στη δουλειά κ παράλληλα πολύ δουλειά.Το βράδυ που γύρισα σπίτι το ένιωθα κ τώρα που σου γράφω το νιώθω.Είπα μήπως κάπου βολέυτηκε σε μια καλή θέση κ βαριέται να κόβει βόλτες!!

πρίν από 17 λεπτά , anna karad είπε:

Γεια σου mama16, χθες η αλήθεια έιναι οτι έιχα ένταση στη δουλειά κ παράλληλα πολύ δουλειά.Το βράδυ που γύρισα σπίτι το ένιωθα κ τώρα που σου γράφω το νιώθω.Είπα μήπως κάπου βολέυτηκε σε μια καλή θέση κ βαριέται να κόβει βόλτες!!

Τότε μην αγχώνεσαι, αν είχες τρέξιμο για αυτό δεν το ένιωθες, το μωράκι σου μπορεί να κουνιόταν λίγο αλλά να μην ήσουν σε θέση να το καταλάβεις!!

3 minutes ago, mama16 said:

Τότε μην αγχώνεσαι, αν είχες τρέξιμο για αυτό δεν το ένιωθες, το μωράκι σου μπορεί να κουνιόταν λίγο αλλά να μην ήσουν σε θέση να το καταλάβεις!!

Εχεις δίκιο κ σε ευχαριστώ. Σύνηθως το βράδυ ειναι πιο δραστηριο. Φαντάζομαι κυλόντας οι εβδομάδες να το καταλαβαινω περισσότερο κ καλύτερα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...