Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

@Smile89 ετσι όπως τα λεει και η συμπεθερα σου .μου το πε και ο γιατρός και μεγαλώνουν μειώνονται οι κινήσεις.δεν χωράνε μωρέ μέσα.για το βάρος που είπες χαμηλά μάλλον πήρε θέση η μπουμπου.

@Nicol_ που να φουσκώσεις για τα καλά.εγω Τώρα στον 9ο έχω κοιλιά γίγας.με ζοριζει στο φαγητό και γενικότερα παντού.υπομονη!

@Beboula25 Είδες στο ΠΑ θα είναι μια χαρά οι εξετάσεις.αντε ρε μια χαρά!! !!!!!!!έρχεται ο αγοραρος!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , Smile89 είπε:

Οσο κ να φαω δεν παίρνω χαμπαρι. 

Ναι ετσι θα ναι. Οταν τον νοιωθεις κλωτσα η νοιωθεις απλα κινησουλες. Ισως γυρισευη δικια μου η καπως εχει βολευτει κ με πιέζει. Λενε πως οσο περνα ο καιρος θα τα αισθανομαστεολο κ λιγότερο Επειδη εινσι μικροτερος ο χωρος. Ασε που η νύφη σου ειναι μπουλουκα..... Χαχαχα 

Α και επισης ενω πριν δεν καταλαβαινα κατι, τον τελευταιο καιρο εχει συνεχεια λοξυγγα! Τουλαχιστον 2 φορες τη μερα! Τον φανταζομαι εκει μεσα στριμωγμενο, να κανει και σαν μπεκρουλιακας χικ και χικ και γελαω μονη μου καθε φορα

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 24 λεπτά , nanoula90 είπε:

Πλεον επειδη μαλλον δεν εχει και πολυ χωρο υπαρχουν μερες που κανω πολλες ωρες να τον καταλαβω. Κ μενα με το κεφαλι ειναι κατω. Μηπως επειδη η μικρη σου γυρισε και πλεον σε πιεζει?? Ειναι και το βαρος που αυξανεται του μωρου και ειναι λογικο να νιωθεις μια πιεση χαμηλα. Εγω δυσκολευομαι πολυ να κατσω ορθια πλεον. 

Εσυ κυρια μου με τις πιτσες και τα ωραια σου πως να μην νιωθεις οτι θα σκασεις??? Χαχαχα. Υπαρχουν μερες ειδικα το βραδυ που ξαπλωνω που εχω καουρες, αλλα δεν το παθαινω πολυ συχνα. Ισως επειδη τρωω ελαφρια σχετικα, εχω κοψει τελειως ζυμαρικα ρυζι και πατατα. Οποτε τη βγαζω με σαλατες και λαχανικα κυριως με κανενα φιλετο κοτοπουλο και δεν εχω προβλημα ιδιαιτερο. 

Μη μου τα χτυπας κακουργα χαχα..σημερα εφαγα ελαχιστα και κοντευω να σκασω αστα..

πρίν από 8 λεπτά , loyloy είπε:

@Smile89 ετσι όπως τα λεει και η συμπεθερα σου .μου το πε και ο γιατρός και μεγαλώνουν μειώνονται οι κινήσεις.δεν χωράνε μωρέ μέσα.για το βάρος που είπες χαμηλά μάλλον πήρε θέση η μπουμπου.

@Nicol_ που να φουσκώσεις για τα καλά.εγω Τώρα στον 9ο έχω κοιλιά γίγας.με ζοριζει στο φαγητό και γενικότερα παντού.υπομονη!

@Beboula25 Είδες στο ΠΑ θα είναι μια χαρά οι εξετάσεις.αντε ρε μια χαρά!! !!!!!!!έρχεται ο αγοραρος!!!!!!

ωχ το περιμενω...τι να κανουμε υπομονη

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Μη μου τα χτυπας κακουργα χαχα..σημερα εφαγα ελαχιστα και κοντευω να σκασω αστα..

Χαχαχαχα. Οσο προχωρας επειδη μεγαλωνει η μητρα σε πιεζει ολο κ περισσοτερο. Προσπαθησε οσο μπορεις να τρως μικρα και ελαφρια γευματα και να αποφευγεις πικαντικα και πολυ λιπαρα, οχι για να μην παρεις κιλα αλλα γιατι συνηθως αυτα ειναι και πιο δυσκολοχωνευτα. Εγω εχω νιωσει απιστευτη καουρα ενω εχω φαει προηγουμενως μονο ενα γιαουρτι. Οποτε κατι τετοια κουλά ειναι αναμενομενα.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχαχα. Οσο προχωρας επειδη μεγαλωνει η μητρα σε πιεζει ολο κ περισσοτερο. Προσπαθησε οσο μπορεις να τρως μικρα και ελαφρια γευματα και να αποφευγεις πικαντικα και πολυ λιπαρα, οχι για να μην παρεις κιλα αλλα γιατι συνηθως αυτα ειναι και πιο δυσκολοχωνευτα. Εγω εχω νιωσει απιστευτη καουρα ενω εχω φαει προηγουμενως μονο ενα γιαουρτι. Οποτε κατι τετοια κουλά ειναι αναμενομενα.

ναι οντως..θα περιοριστω στα πολυ ελαφρα γιατι εχουμε δρομο ακομα 

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Beboula25 είπε:

Κοριτσια όλα καλα η παπεϊ και για την κυστικη ίνωση. Για το ουρεοπλασμα θα παρω αντιβιωση και να μην ανησυχώ. 

@Smile89 μου δεν έχω γνώση ακόμη για την εβδομάδα που είσαι ωστε να πω την γνώμη μου για αυτό σου στελνω μια αγκαλιά!  

Χεχεχε ευχαριστώ αγαπη!!! Μπραβο για τις εξετάσεις, το ουραοπλασμα δεν ειναι τιποτα!!! 

πρίν από 35 λεπτά , nanoula90 είπε:

Γιατι ο γαμπρος παει πισω??? Θα ναι σαν δυο ωραια μπουρεκακια με δίπλες και τα δυο χαχαχαχα

Κινησεις νιωθω πλεον. Καταλαβαινω οτι κουνιεται. Δεν κανει πια αυτες τις τουμπες που εκανε και πεταγοταν η κοιλια. Το κανει και αυτο που κ που αλλα οχι με την συχνοτητα που το κανε πριν που εβλεπες μια κοιλια να πηγαινει περα δωθε. Και εχω μετρησει και 6 συνεχομενες ωρες που δεν τον εχω νιωσει, ενω μετα αρχιζει και κουνιεται κανονικα. Οποτε δεν με ανησυχει και πολυ αυτο. 

Μπραβο βρε θεριόοοοο!! Ολα καλα λοιπον. Συνεχιζουμε ακμαιοτατες!

Κι εμενα τελικα Αρχισε τωρα κμου προκαλει τσισα. Με πονα και κατι φορες!! Καρατε κανει!?. Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 54 λεπτά , Nicol_ είπε:

@nanoula90 και @Smile89 εσεις που ειστε μεγαλυτερη εβδομαδα και λογικα εχετε μεγαλυτερες κοιλιτσες νιωθετε καθολου δυσφορια?Μπορειτε τρωτε κανονικα?Εγω αφου φαω νιωθω θα σκασω. Με πιεζει η κοιλια 

Μια από τα ίδια...Τις προάλλες έτρωγα, λίγο λαίμαργα η αλήθεια είναι και αφού φούσκωσα ένιωσα το μωρό να ανεβαίνει προς τα πάνω. Μου κόπηκε η ανάσα στο ύψος του διαφράγματος! Πετάχτηκα πάνω, ο άντρας μου τα παίξε δίπλα! 

preg.png

πρίν από 30 λεπτά , loyloy είπε:

Αχ μακαρι ρε αγαπη να γυρίσε!!! 

πρίν από 25 λεπτά , nanoula90 είπε:

Α και επισης ενω πριν δεν καταλαβαινα κατι, τον τελευταιο καιρο εχει συνεχεια λοξυγγα! Τουλαχιστον 2 φορες τη μερα! Τον φανταζομαι εκει μεσα στριμωγμενο, να κανει και σαν μπεκρουλιακας χικ και χικ και γελαω μονη μου καθε φορα

Χαχαχα Χαχαχα ναι οντως εχει πλακα αυτο!! 

Σας ηρθε ενα μηνυμα απο χρηστη GRtv? 

nlmNp2.png

πρίν από 35 λεπτά , Smile89 είπε:

Αχ μακαρι ρε αγαπη να γυρίσε!!! 

Χαχαχα Χαχαχα ναι οντως εχει πλακα αυτο!! 

Σας ηρθε ενα μηνυμα απο χρηστη GRtv? 

Αγάπη τώρα το είδα, καινούριος χρήστης, για την ακρίβεια έκανε εγγραφή και παίζει να σου έστειλε και κατευθείαν μήνυμα.... Τίποτα περίεργο η όλα good???? 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 8 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Αγάπη τώρα το είδα, καινούριος χρήστης, για την ακρίβεια έκανε εγγραφή και παίζει να σου έστειλε και κατευθείαν μήνυμα.... Τίποτα περίεργο η όλα good???? 

Για οτε τιβι κ νοβα μου λεει με 8 ευρω. Χαχαχα Χαχαχα οτι να ναι. 

• Χαχα 3

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Λουλουδακιιιι❤️❤️❤️❤️

1 hour ago, Smile89 είπε:

Καλημερααααα!!!!!!! :):D:rolleyes:;) :wub:

Καλημεραααα!!!:!::D

11 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Χεχεχε ευχαριστώ αγαπη!!! Μπραβο για τις εξετάσεις, το ουραοπλασμα δεν ειναι τιποτα!!! 

Κι εμενα τελικα Αρχισε τωρα κμου προκαλει τσισα. Με πονα και κατι φορες!! Καρατε κανει!?. Χαχαχα 

Ευχαριστώ αγαπούλα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...