Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Nicol_ είπε:

Καλημερα κοριτσακια!!Πως τα πατε? 

Εγω ολο περιεργα ονειρα και εφιαλτες βλεπω καθε βραδυ,ταινιες ολοκληρες :P

Να σας ρωτησω κοριτσια,ποσα κιλα εχετε παρει μεχρι τωρα?Ανησυχουσα στην αρχη γιατι δεν εβαζα και τωρα αρχισαν να μπαινουν πιο γρηγορα.Λογικο μια και το μωρο αρχισε να μεγαλωνει απλα θελω να δω ποια ειναι τα φυσιολογικα ορια. Εγω ξεκινησα 51,5 και σημερα η ζυγαρια εδειξε 57! 5,5 κιλα πανω :ph34r:  Σταδιακα τα εβαλα βεβαια αλλα τα περισσοτερα δεν μπαινουν το τελευταιο 3μηνο?Ειμαι μεσα στα φυσιολογικα η θα γινει καμια εκτιναξη το τελευταιο 3μηνο και θα κατρακυλαω? :mrgreen:

Nikol μου μεχρι 12 κιλα εισαι μια χαρα.αλλα και παραπανω να βαλεις τα περισοτερα θα τα χασεις με τη γεννα.ουτε ισχυει οτι στο τελος βαζεις πολλα.μην κοιτας εμενα εγω δεν μπορουσα να φαω τιποτα.οσο για τα ονειρα εγω εβλεπα συνεχεια οτι γεννουσα προωρα η οτι εχανα το μωρο.τιποταωδεν εγινε.απο τις ορμονες ειναι.μη δινεις σημασια

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια μου εμεις ειμαστε στα ιδια της δινουν 1ml ανα δυο ωρες κ το δέχεται μια χαρα το δικο μου το γαλα ειναι μια χαρα μου ειπαν οποτε το απογευμα θα της παμε το δικο μου

• Μου αρέσει 11

0EKFp2.png

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Καλημερα φιλη μουου!! 

Μια χαρα εισαι!! Εγω μεχρι 28 εβδομαδων ειχα παρει συνολο καπου 7 κιλα. Μετα ειχα τις κορτιζονες και τον διαβητη και εχασα 2 κιλα. Και τωρα πλεον ειμαι καπου στα συν 6-6,5 κιλα. Αλλα υποθετω δεν ειμαι ο μεσος ορος. Ενα καλο που μου κανει ο χοντρουλης μου ειναι οτι με διατηρει φιτ χαχαχα και δεν θα δυσκολευτω θελω να πιστευω να τα χασω μετα. 

Γενικοτερα ομως δεν παρατηρησα οτι στο τελευταιο τριμηνο παιρνεις κατι. Και οι αλλες κοπελες που μιλαμε στις μανουλες Δεκεμβριου δεν εχουν παρει παραπανω. Οι περισσοτερες κυμαινονται καπου στα +10 κιλα. 

Με το καλο το μωρακι σου. Εισαι σε πολυ καλο σημειο κοριτσι μου, να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Καλημέρα baby!  Καλα εσυ εχεις μεινει μοντελακι! Τιποτα δεν εβαλες..ααχ ετσι ειναι οταν εγω περιδρομιαζω πιτσες και κεικ χαχα.. :mrgreen:

πρίν από 55 λεπτά , Comet είπε:

Nikol μου μεχρι 12 κιλα εισαι μια χαρα.αλλα και παραπανω να βαλεις τα περισοτερα θα τα χασεις με τη γεννα.ουτε ισχυει οτι στο τελος βαζεις πολλα.μην κοιτας εμενα εγω δεν μπορουσα να φαω τιποτα.οσο για τα ονειρα εγω εβλεπα συνεχεια οτι γεννουσα προωρα η οτι εχανα το μωρο.τιποταωδεν εγινε.απο τις ορμονες ειναι.μη δινεις σημασια

Comet μου σε ευχαριστω για την απάντηση. Απλα αγχωθηκα μήπως τα βάλω αποτομα και γινω σαν σαμπρελα χαχα δεν με εχω συνηθισει κιολας γιαυτο.  

Οσο για το ονειρα ναι,ξερω οτι συμβαινει..αλλα μιλαμε ταινίες ολη νύχτα :-P

• Χαχα 1

DanXp2.png

πρίν από 38 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου εμεις ειμαστε στα ιδια της δινουν 1ml ανα δυο ωρες κ το δέχεται μια χαρα το δικο μου το γαλα ειναι μια χαρα μου ειπαν οποτε το απογευμα θα της παμε το δικο μου

Τελεια κοριτσι μου!! Δοξα τω θεω. Τωρα τι ακολουθει απο δω κ περα αγαπη μου? Θελω να πω, ακολουθει καποια εξεταση? Η προς το παρον παρακολουθειτε την πορεια της μεχρι να παρει βαρος? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Τελεια κοριτσι μου!! Δοξα τω θεω. Τωρα τι ακολουθει απο δω κ περα αγαπη μου? Θελω να πω, ακολουθει καποια εξεταση? Η προς το παρον παρακολουθειτε την πορεια της μεχρι να παρει βαρος? 

Παρακολουθουμε πως θα παει κ βλεπουμε ειναι να κανει κ μια αξονικη εγκεφαλου για να δουν μην εχει αφησει τπτ η αιμοραγια που ειχε αλλα οχι ακομα γιατι δε μπορουν να τη μετακινησουν τωρα για κατι αλλο δε μας λενε τι θελουν να δουν ειναι πολυ μικρη σε εβδομαδες κ δε ξερουν τι μπορει να προκυψει οσο ολοκληρώνεται η προσευχη μου αυτη ειναι να μη βγαλει τπτ αλλο στη πορεία.

• Μου αρέσει 2

0EKFp2.png

πρίν από 53 λεπτά , Vasoth. είπε:

Παρακολουθουμε πως θα παει κ βλεπουμε ειναι να κανει κ μια αξονικη εγκεφαλου για να δουν μην εχει αφησει τπτ η αιμοραγια που ειχε αλλα οχι ακομα γιατι δε μπορουν να τη μετακινησουν τωρα για κατι αλλο δε μας λενε τι θελουν να δουν ειναι πολυ μικρη σε εβδομαδες κ δε ξερουν τι μπορει να προκυψει οσο ολοκληρώνεται η προσευχη μου αυτη ειναι να μη βγαλει τπτ αλλο στη πορεία.

Προσευχησου Βασω μου ο Θεός και η Παναγία μαζί της να την προστατεύουν! Είναι πολύ δυνατή θέλει να τα καταφερει!!  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Vasoth. είπε:

Δεν θα βγαλει αγαπη μου. Ολες προσευχομαστε. Και σιγουρα και τα σημαδια που δειχνει ειναι πολυ ενθαρρυντικα. Το οτι ειναι ζωηρη, το οτι δεχεται γαλατακι ολα αυτα για ενα τοσο μικρο μωρο ειναι μεγαλα βηματα! Ολες μας προσευχομαστε και μακαρι μερα με τη μερα να πηγαινει και καλυτερα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 11 λεπτά , Nicol_ είπε:

@nanoula90 το ειδα και σε σκεφτηκα..ετσι θα λυσεις το θεμα με τα χαλιά :-P

14ac5eh.jpg

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ. Σ αγαπωωω ρεεε. Χαχαχαχα. Χωρις πλακα θελω να το παρω :lol::lol::lol:

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Isida είπε:

Καλημέρα σας γλυκές μελλοντικές και όχι μόνο μανούλες.Χαιρομαι πολύ που είμαι πλέον μέλος αυτής της όμορφης παρέας.Ειμαι έγκυος περίπου 28 εβδομάδων και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι.Κοριτσακι!Εχω επιληψία και γενικά φοβόμουν πολύ αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλα.Απεκτησα θυρεοειδή και κάνω κ ενεσουλες innohep.Χαιρομαι τόσο πολύ που θα γίνω και εγώ μανούλα!

Καλως ορισες!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις!!!. Με το καλο!!! 

4 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Αντε ρεεεε τι ωραιαααα!!! 

πρίν από 26 λεπτά , Nicol_ είπε:

@nanoula90 το ειδα και σε σκεφτηκα..ετσι θα λυσεις το θεμα με τα χαλιά :-P

14ac5eh.jpg

Ρε φιλε πως μπαινει η φωτο??? 

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Να παρω και ενα που να λεει: ή θα κεραστειτε σε πλαστικά ή μου πλενετε τα πιατα?? :lol::lol:

Αμα βρεις τετοιο θελωυκι εγω!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλως ορισες!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις!!!. Με το καλο!!! 

Αντε ρεεεε τι ωραιαααα!!! 

Ρε φιλε πως μπαινει η φωτο??? 

Αμα βρεις τετοιο θελωυκι εγω!!! 

Χαχαχαχα, μη σου πω φευγοντας να αφησουν και ενα φαϊ ή ενα γλυκο εστω, τοσο καλες οικοδεσποινες θα μαστε, δεν καταλαβα χαχαχαχα.

Τι κανεις εσυ τρελιαρα μου? Πως εισαι?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...