Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 40 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αγαπες μου είμαστε στο αμάξι θα διαβασω μετά τα μνμ σας.

Ειμαστε τέλειααααα!!! Όλα καλα έχουμε ένα μεγάλο μωρό ήταν η πρώτη κουβέντα μολις ξεκινήσαμε!! Εγω δεν κοιτούσα κ μόλις ακουω γυρνα έλιωσα η καρδιά μου πέταξε!! Επίσης το ένστικτο μου βγήκε αληθινό, περιμενουμε αγόρι!!! Είμαι τρελαμενη τελείως το είδαμε και 4d !!! Μόλις επιστρέψω θα τα πούμε κορίτσια μου σας ευχαριστώ τοοοσο πολύ για το ενδιαφέρον και την ενθάρρυνση!!

@Beboula25 μου συγχαρητηριαααααα!!Μπραβο χαρηκα παρα πολυ!! Με το καλο το αγορακι σας! Αχ συγκινηθηκα θυμηθηκα και τα δικα μας που μετα την αυχενικη ειμασταν με τον αντρα μου στα συννεφα! :wub:  Απο εδω και περα θα χαλαρωσεις τωρα και θα χαρεις την εγκυμοσυνη σου :)

πρίν από 43 λεπτά , venus17 είπε:

Κοριτσια καλησπερα,

περιμενουμε και εμεις το μωρο μας τον Ιουλιο. Με μεγαλη χαρα στην αρχη αλλα πλεον με αρκετο αγχος. Εδω και 1,5 χρονο προσπαθουσαμε με τον αντρα μου για ενα παιδακι αλλα δεν γινοταν τιποτα. Μετα τον χρονο ξεκινησαμε τις εξετασεις υπογονιμοτητας. Βρεθηκε οτι ο συζηγος ειχε πολυ χαμηλο αριθμο σπερματοζωαριων (κατω απο 100.000). Σχεδον μας απεκλεισαν την φυσιολογικη συλληψη και ξεκινησαμε την διαδικασια της εξωσωματικης. Στις 1/11 ειχαμε το ραντεβου μας και στις 29/10 εκανα μια β χοριακη γιατι την ηθελε η επιτροπη. Και το θαυμα εγινε, ημουν εγγυος!! Ολοι παραμιλουσαμε,εμεις οι γιατροι. 

Βεβαια δεν θα ειναι μια ηρεμη εγκυμοσυνη μιας και πασχω απο ΣΕΛ (συστηματικο ερυθυματωδη λυκο) και Hashimoto. Ξεκινησε λοιπον ενα ντομινο με ραντεβου σε διαφορους γιατρους (ρευματολογο, ενδοκρινολογο, αιματολογο). Ο τελευταιος μου εγραψε διαφορες εξετασεις για την πηξη του αιματος και βρεθηκε οτι εχω θετικο αντισωμα εναντι β2 γλυκοπρωτεινη. Ξεκινησαμε salospir 100 απο σημερα.Επισης εχω θετικα ro αντισωματα που σημαινει οτι απο την 16η εβδομαδα  πρεπει να ελεγχουμε την καρδια του μωρου μηπως εχει βραδυκαρδιες. Η αληθεια ειναι οτι ωρες ωρες σκεφτομαι ποσο τυχερη ειμαι που ηρθε ετσι μονο του αυτο το μωρο, γιατι λογω σελ με την εξωσωματικη θα εμπαινα σε κινδυνο,απο την αλλη σκεφτομαι θα καταφερει να τα βγαλει περα και να γεννηθει με τοσα εμποδια?

Ο λογος που γραφω ειναι για να σκεφτειτε οτι τιποτα δεν τελειωνει με μια απαντηση υπογονιμοτητας. Ο Θεος υπαρχει. Και δευτερον αν υπαρχει καποια κοπελα με ιδια παθηση και θελει να μοιραστουμε τις ανησυχιες μας. Τριτον με Σελ η χωρις  περιμενουμε το μας μωρο ολες οποτε ειναι ωραια να μιλας με ατομα που περνανε τα ιδια. 

Μπηκα στην 8η εβδομαδα χτες και ακουσαμε καρδουλα 149παλμους. Ο γυναικολογος λεει παμε καλα, οταν καταφερω να ηρεμησω και εγω ισως το χαρω λιγο παραπανω..

Καλως ηρθες κοριτσι μου,σου ευχομαι μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη! Φυσικα και θα καταφερει να τα βγαλει περα γιατι ηδη ηρθε και ανέτρεψε ολα τα δεδομενα ,δεν ειναι υπεροχο? Ειναι πολυ θετικο να διαβαζει κανεις ιστοριες σαν και τη δικη σας γιατι εκει βλεπεις οτι ακομα και οταν ολα φανταζουν δυσκολα η χαρα μπορει να ερθει εκει που δεν το περιμενεις. :) 

Εσυ να εισαι ηρεμη,να σκεφτεσαι θετικα και να προσεχεις τον εαυτο σου.Ολα θα πανε μια χαρα!

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Ειμαστε τέλειααααα!!! Όλα καλα έχουμε ένα μεγάλο μωρό ήταν η πρώτη κουβέντα μολις ξεκινήσαμε!! Εγω δεν κοιτούσα κ μόλις ακουω γυρνα έλιωσα η καρδιά μου πέταξε!! Επίσης το ένστικτο μου βγήκε αληθινό, περιμενουμε αγόρι!!! Είμαι τρελαμενη τελείως το είδαμε και 4d !!! Μόλις επιστρέψω θα τα πούμε κορίτσια μου σας ευχαριστώ τοοοσο πολύ για το ενδιαφέρον και την ενθάρρυνση!!

Χαρηκα παρα πολυ μπραβο με το καλο ο μπεμπης σου!!

Εμεις εκτος απο τα πρωινα νεα τωρα μας ειπαν οτι δεχτηκε το γλατακι μια χαρα εκανε κ τσισα που σημαινει οτι λειτουργει καλα το στομαχακι του κ αυριο θα της αυξησουν το γαλα σε 1ml 

• Μου αρέσει 10

0EKFp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Εμεις εκτος απο τα πρωινα νεα τωρα μας ειπαν οτι δεχτηκε το γλατακι μια χαρα εκανε κ τσισα που σημαινει οτι λειτουργει καλα το στομαχακι του κ αυριο θα της αυξησουν το γαλα σε 1ml 

Μπράβο Βάσω μου! 

preg.png

1 ώρα πρίν, Beboula25 είπε:

Το ηξεραααααα!!! Μπράβο ρε αγάπη, χάρηκα τόσο πολύ!!! Γιεεεεαααα!!!!

• Χαχα 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 28 λεπτά , Vasoth. είπε:

Οπότε πας έχεις και από ενα θετικό Νέο.κατι σημαίνει αυτό.Μπραβο το ζουζουνακι!!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ωραία νέα κορίτσι μου μπράβο όλα καλά θα πάνε με το μωράκι. Με τον σύμβουλο θηλασμού έκανες κάτι πήρες τηλ; 

5mtvp3.png

πρίν από 24 λεπτά , loyloy είπε:

Οπότε πας έχεις και από ενα θετικό Νέο.κατι σημαίνει αυτό.Μπραβο το ζουζουνακι!!!!!!

Ναι μακαρι να συνεχισει ετσι

πρίν από 18 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Ωραία νέα κορίτσι μου μπράβο όλα καλά θα πάνε με το μωράκι. Με τον σύμβουλο θηλασμού έκανες κάτι πήρες τηλ; 

Θα παρω το πρωι που εχω πιο πολυ χρονο 

• Μου αρέσει 2

0EKFp2.png

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Αχ μπραβοοο η μικρουλα μας!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Κορίτσια διαβάζω τα μνμ σας και ειλικρινά χτυπά η καρδιά μου από χαρά! Δεν είναι μόνο η χαρα μου..Είναι κ που το μοιράστηκα μαζί σας που με στηρίζετε που βλέπω έστω από εδώ την χαρά σας και με γεμίζει τόση αισιοδοξία!! Σας ευχαριστώ παρα πολύ ρε αγαπούλες δεν έχω λογια να εκφράσω.. 

@Vasoth. παιρνω τεραστια χαρά κάθε φορά που διαβάζω θετικά νέα σας!! Η πάντα Παναγία μαζί της. Σε ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 5

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Κορίτσια διαβάζω τα μνμ σας και ειλικρινά χτυπά η καρδιά μου από χαρά! Δεν είναι μόνο η χαρα μου..Είναι κ που το μοιράστηκα μαζί σας που με στηρίζετε που βλέπω έστω από εδώ την χαρά σας και με γεμίζει τόση αισιοδοξία!! Σας ευχαριστώ παρα πολύ ρε αγαπούλες δεν έχω λογια να εκφράσω.. 

@Vasoth. παιρνω τεραστια χαρά κάθε φορά που διαβάζω θετικά νέα σας!! Η πάντα Παναγία μαζί της. Σε ευχαριστώ πολύ!

:wub:

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Comet είπε:

Ναι .παλι καλα.οσο ημουν μονη ολη μερα ξαπλωνα .τωρα με το μωρο αναγκαστηκα κανω οτι πρεπει.ξεχνιεμαι ομως κιολας.στα δυσκολα θα ρθει η μανα μου .στο μπεμπη με βοηθησε πολυ.απλα ειναι σε αλλη πολη.α πο την πεθερα παλι δεν ειδα τιποτα

Και εγώ ακριβώς τα ίδια! Και μένει 5 σπίτια πιο κάτω η πεθερά μου... Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Καλό κουράγιο!!!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!Πως τα πατε? 

Εγω ολο περιεργα ονειρα και εφιαλτες βλεπω καθε βραδυ,ταινιες ολοκληρες :P

Να σας ρωτησω κοριτσια,ποσα κιλα εχετε παρει μεχρι τωρα?Ανησυχουσα στην αρχη γιατι δεν εβαζα και τωρα αρχισαν να μπαινουν πιο γρηγορα.Λογικο μια και το μωρο αρχισε να μεγαλωνει απλα θελω να δω ποια ειναι τα φυσιολογικα ορια. Εγω ξεκινησα 51,5 και σημερα η ζυγαρια εδειξε 57! 5,5 κιλα πανω :ph34r:  Σταδιακα τα εβαλα βεβαια αλλα τα περισσοτερα δεν μπαινουν το τελευταιο 3μηνο?Ειμαι μεσα στα φυσιολογικα η θα γινει καμια εκτιναξη το τελευταιο 3μηνο και θα κατρακυλαω? :mrgreen:

DanXp2.png

Καλημέρα σας γλυκές μελλοντικές και όχι μόνο μανούλες.Χαιρομαι πολύ που είμαι πλέον μέλος αυτής της όμορφης παρέας.Ειμαι έγκυος περίπου 28 εβδομάδων και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι.Κοριτσακι!Εχω επιληψία και γενικά φοβόμουν πολύ αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλα.Απεκτησα θυρεοειδή και κάνω κ ενεσουλες innohep.Χαιρομαι τόσο πολύ που θα γίνω και εγώ μανούλα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Isida είπε:

Καλημέρα σας γλυκές μελλοντικές και όχι μόνο μανούλες.Χαιρομαι πολύ που είμαι πλέον μέλος αυτής της όμορφης παρέας.Ειμαι έγκυος περίπου 28 εβδομάδων και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι.Κοριτσακι!Εχω επιληψία και γενικά φοβόμουν πολύ αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλα.Απεκτησα θυρεοειδή και κάνω κ ενεσουλες innohep.Χαιρομαι τόσο πολύ που θα γίνω και εγώ μανούλα!

Καλωσηρθες με το καλο το μωρακι σου.Ολα καλα θα πανε.Καποιες εχουμε θεματα απο πριν την εγκυμοσυνη κι αλλες τα αποκταμε στην πορεια.Οποτε ολες αγχωμενες ειμαστε κυριως στο πρωτο παιδακι.Ηρεμια και αισιοδοξια οσο μπορεις.εχεις προχωρησει ηδη αρκετα και ερχεται το ζουζουνι

ROnbp3.pngPFbVp3.png

1 hour ago, Nicol_ είπε:

Καλημερα κοριτσακια!!Πως τα πατε? 

Εγω ολο περιεργα ονειρα και εφιαλτες βλεπω καθε βραδυ,ταινιες ολοκληρες :P

Να σας ρωτησω κοριτσια,ποσα κιλα εχετε παρει μεχρι τωρα?Ανησυχουσα στην αρχη γιατι δεν εβαζα και τωρα αρχισαν να μπαινουν πιο γρηγορα.Λογικο μια και το μωρο αρχισε να μεγαλωνει απλα θελω να δω ποια ειναι τα φυσιολογικα ορια. Εγω ξεκινησα 51,5 και σημερα η ζυγαρια εδειξε 57! 5,5 κιλα πανω :ph34r:  Σταδιακα τα εβαλα βεβαια αλλα τα περισσοτερα δεν μπαινουν το τελευταιο 3μηνο?Ειμαι μεσα στα φυσιολογικα η θα γινει καμια εκτιναξη το τελευταιο 3μηνο και θα κατρακυλαω? :mrgreen:

Καλημερα φιλη μουου!! 

Μια χαρα εισαι!! Εγω μεχρι 28 εβδομαδων ειχα παρει συνολο καπου 7 κιλα. Μετα ειχα τις κορτιζονες και τον διαβητη και εχασα 2 κιλα. Και τωρα πλεον ειμαι καπου στα συν 6-6,5 κιλα. Αλλα υποθετω δεν ειμαι ο μεσος ορος. Ενα καλο που μου κανει ο χοντρουλης μου ειναι οτι με διατηρει φιτ χαχαχα και δεν θα δυσκολευτω θελω να πιστευω να τα χασω μετα. 

Γενικοτερα ομως δεν παρατηρησα οτι στο τελευταιο τριμηνο παιρνεις κατι. Και οι αλλες κοπελες που μιλαμε στις μανουλες Δεκεμβριου δεν εχουν παρει παραπανω. Οι περισσοτερες κυμαινονται καπου στα +10 κιλα. 

πρίν από 53 λεπτά , Isida είπε:

Με το καλο το μωρακι σου. Εισαι σε πολυ καλο σημειο κοριτσι μου, να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...