Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , @eirini είπε:

Θα του τα πω όπως με συμβούλεψες, σε ευχαριστώ! Ούτε εγώ θέλω εντάσεις και τσακωμούς, και μόνο συγχύστηκα για αυτά που μου είπε το παιδί κάτω στην παραγωγή φτάνουν, επηρέασα και το καημένο το μωρό μου! Θα του πω για να το πάρει το μηνυμα οτι αυτά είναι σίγουρα γιατι τα ρώτησα και στην επιθεώρηση εργασίας!

Μην αρχίσεις την επίθεση, περίμενε να δεις και από μόνη σου τι ακριβώς είπε και σκέφτεται. Καμία φορά μας μεταφέρονται και λίγο διαφορετικά τα πράγματα χωρίς να το θέλει και αυτός που τα μεταφέρει. Μπορεί μπροστά σε μια έγκυο να είναι πιο μαλακός και λογικός. Μη συγχύζεσαι και στεναχωριέσαι θα βρείτε λύση ο νόμος είναι με το μέρος σου! 

• Μου αρέσει 2

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

23 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Εμενα κανει τα βουναλακια αυτα αλλα καποιες φορες πετρωνει ολη η κοιλια.Αυτο ειναι ανησυχητικο? 

Κ εγώ το έχω αυτό ,καλό είναι να ενημερώσεις τον γιατρό σ αν γίνεται συχνά μήπως ξεκινήσεις μαγνήσιο κ εγώ τώρα την.Δευτέρα που θα πάω θα της το πω κ μάλλον.θα ξεκινήσω..αν κ.δεν γίνονται πολύ συχνά....δλδ.μέσα στην μέρα 3 με 4 φορές αλλά όχι πάντα όλη η κοιλιά...σε μια.ώρα αν.είναι πολλές φορές δεν πρέπει..κατά τα άλλα τώρα θα αρχή ζουν.κ οι προπαρασκευαστικές συσπάσεις που είναι εκεί μετά την.16η βδομάδα που αυτές βοηθούν κ να πάρει κ θέση το μωρό αλλά κ είναι η μήτρα που το κάνει για προετοιμασία για τον τοκετό.αυτές είναι φυσιολογικές 

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 4 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

Κ εγώ το έχω αυτό ,καλό είναι να ενημερώσεις τον γιατρό σ αν γίνεται συχνά μήπως ξεκινήσεις μαγνήσιο κ εγώ τώρα την.Δευτέρα που θα πάω θα της το πω κ μάλλον.θα ξεκινήσω..αν κ.δεν γίνονται πολύ συχνά....δλδ.μέσα στην μέρα 3 με 4 φορές αλλά όχι πάντα όλη η κοιλιά...σε μια.ώρα αν.είναι πολλές φορές δεν πρέπει..κατά τα άλλα τώρα θα αρχή ζουν.κ οι προπαρασκευαστικές συσπάσεις που είναι εκεί μετά την.16η βδομάδα που αυτές βοηθούν κ να πάρει κ θέση το μωρό αλλά κ είναι η μήτρα που το κάνει για προετοιμασία για τον τοκετό.αυτές είναι φυσιολογικές 

Καλημέρα!  Παίρνω ηδη μαγνησιο και τη Δευτερα εχω ραντεβού οποτε θα του το πω απο κοντα. Και εμένα δεν γινεται συνεχεια. Καποιες φορες συχνοτερα αλλες οχι. Ισως ειναι κ αυτο που λες. Θα μαθω τη Δευτερα.. Ευχαριστω! :)

DanXp2.png

πρίν από 43 λεπτά , @eirini είπε:

Κοριτσάρες μόλις τηλεφώνησα στην επιθεώρηση εργασίας! Με καθυσύχασαν! Δεν είπα ονομα εταιρείας, αλλά τις λέω οτι έχω βάσιμες υποψίες οτι ο εργοδότης μου θέλει να δουλέψω και μετά τις 56 μέρες που δικαιούμαι άδεια εγκυμοσύνης. Και μου λέει δεν μπορεί να το κάνει αυτό και οτι αν πχ δεν μου υπογράφει τα χαρτια για την άδεια τότε θα κάνω καταγγελία και θα έχει ΧΟΝΤΡΟ  πρόβλημα ο εργοδότης, ο νόμος είναι απόλυτος, θα πάει λεει κατευθείαν η καταγγελία Αθηνα και μετά στον συνήγορο του πολίτη! Και για το εξάμηνο του ΟΑΕΔ δεν έχει κανένα λόγο αυτός αν θα το πάρω ή οχι είναι καθαρά δικαίωμα μου, στο μόνο που πρέπει να συμφωνησει ειναι αν θα πάρω ολόκληρη την ισόχρονη προς το μειωμένο ωράριο άδεια. Το θέμα είναι να μη φτάσουμε μέχρι εκει, δεν θέλω και φασαρίες δεν μπορω....

Ειρήνη μου πραγματικά τι να πω...δυστυχώς δεν είναι μόνο ο δικός σου ,γενικά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι....ρίμα..είμαι από τυχερές που δεν δουλεύουν,αλλά.δουλεύω στο σπίτι έχοντας τα παιδιά μου...αν χρειαστεί θα πάω παρόλο που είμαι στο επάγγελμα μου...έχω τελειώσει παιδαγωγός οπότε είπαμε από τον 1ο παιδί να μην δουλέψω...

πρίν από 1 λεπτό , *ζουζουνα*!!! είπε:

Ειρήνη μου πραγματικά τι να πω...δυστυχώς δεν είναι μόνο ο δικός σου ,γενικά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι....ρίμα..είμαι από τυχερές που δεν δουλεύουν,αλλά.δουλεύω στο σπίτι έχοντας τα παιδιά μου...αν χρειαστεί θα πάω παρόλο που είμαι στο επάγγελμα μου...έχω τελειώσει παιδαγωγός οπότε είπαμε από τον 1ο παιδί να μην δουλέψω...

Καλά κάνεις κορίτσι μου, μεγάλωσε το παιδάκι σου και κάτι θα βρεις μετά, ειδικά αν έχεις προυπηρεσία!

bMHkp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλημέρα!  Παίρνω ηδη μαγνησιο και τη Δευτερα εχω ραντεβού οποτε θα του το πω απο κοντα. Και εμένα δεν γινεται συνεχεια. Καποιες φορες συχνοτερα αλλες οχι. Ισως ειναι κ αυτο που λες. Θα μαθω τη Δευτερα.. Ευχαριστω! :)

τπτ κοριτσάκι μου...εγώ φαντάσου 3ο είναι άλλα κ πάλι ρωτάω,ξεχνάω λίγο αλλά κ.για.σιγουριά να σ πω..εγώ  δεν έχω ακόμα ξεκινήσει μαγνήσιο κ λίγο με τα παιδιά κουράζομαι λίγο παραπάνω Κ ενέχουν.αρχίσει κ οι πόνοι στην ηβικη περιοχή από νωρίς ,οπότε προσέχω πιο πολύ ακόμα....αυτό δεν έχουν όλες οι γυναίκες,κάποιες το.έχουν...εγώ το έμαθα μετά την.1η εγκυμοσύνη.

πρίν από 7 λεπτά , @eirini είπε:

Καλά κάνεις κορίτσι μου, μεγάλωσε το παιδάκι σου και κάτι θα βρεις μετά, ειδικά αν έχεις προυπηρεσία!

χαχαχαχαχαχα αυτό είναι το θέμα δεν έχω προϋπηρεσία δυστυχώς..παντρεύτηκα στα 22 Κ 23 εκ αν τον 1ο,27.5 τον 2ο κ τώρα στα 29.5 θα έχω κ την 3η ,αν χρειαστεί κάτι θα βρεθεί...με οικονομία όλα γίνονται κ με έναν μισθό...βέβαια χωρίς ενοίκιο αλλά όλα τα έξοδα τα έχεις όταν είναι δικό σ το σπίτι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , *ζουζουνα*!!! είπε:

τπτ κοριτσάκι μου...εγώ φαντάσου 3ο είναι άλλα κ πάλι ρωτάω,ξεχνάω λίγο αλλά κ.για.σιγουριά να σ πω..εγώ  δεν έχω ακόμα ξεκινήσει μαγνήσιο κ λίγο με τα παιδιά κουράζομαι λίγο παραπάνω Κ ενέχουν.αρχίσει κ οι πόνοι στην ηβικη περιοχή από νωρίς ,οπότε προσέχω πιο πολύ ακόμα....αυτό δεν έχουν όλες οι γυναίκες,κάποιες το.έχουν...εγώ το έμαθα μετά την.1η εγκυμοσύνη.

χαχαχαχαχαχα αυτό είναι το θέμα δεν έχω προϋπηρεσία δυστυχώς..παντρεύτηκα στα 22 Κ 23 εκ αν τον 1ο,27.5 τον 2ο κ τώρα στα 29.5 θα έχω κ την 3η 

Δεν πειράζει! Τουλάχιστον μεγαλώνουν σωστά τα παιδάκια σου και όπως πρέπει!

• Μου αρέσει 1

bMHkp3.png

πρίν από 5 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

χαχαχαχαχαχα αυτό είναι το θέμα δεν έχω προϋπηρεσία δυστυχώς..παντρεύτηκα στα 22 Κ 23 εκ αν τον 1ο,27.5 τον 2ο κ τώρα στα 29.5 θα έχω κ την 3η ,αν χρειαστεί κάτι θα βρεθεί...με οικονομία όλα γίνονται κ με έναν μισθό...βέβαια χωρίς ενοίκιο αλλά όλα τα έξοδα τα έχεις όταν είναι δικό σ το σπίτι.

Kαλημερα κοριτσι μου,αυτους τους πονους στην ηβικη περιοχη τους ειχες σε καθε εγκυμοσυνη?Σε ρωταω γιατι καμια γνωστη μου δεν τους εχει,ωστοσο ο γιατρος μου λεει οτι ειναι λογικοι οι πονοι εκει .Ειναι ομως τοσο αβολοι και τρομακτικοι.

Lilypie - (30Y3)

@@eirini Ρε συ να σε ρωτήσω από πληρωμές είναι τυπικός στην εξόφληση?ενημέρωσε μας Όταν μιλήσετε. Πάντως μη πας με τσαμπουκά. Εσύ διεκδίκησε τα νόμιμα και αν αυτός εκεί τα δικά του λέει θα κινηθείς ανάλογα.χαλαρωσε πάντως.δεν αξίζει.

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

@@eirini Ρε συ να σε ρωτήσω από πληρωμές είναι τυπικός στην εξόφληση?ενημέρωσε μας Όταν μιλήσετε. Πάντως μη πας με τσαμπουκά. Εσύ διεκδίκησε τα νόμιμα και αν αυτός εκεί τα δικά του λέει θα κινηθείς ανάλογα.χαλαρωσε πάντως.δεν αξίζει.

Σε αυτό είναι τυπικός! Κάθε 30-31 έχουμε ήδη πληρωθεί! Καλά όμως μην φανταστείς τίποτα μισθούς φοβερούς! Ανέβηκε για λίγο αλλά μετά ξανακατέβηκε, δεν πρόλαβα να πω κάτι... Αν δεν μπορέσω να του μιλήσω σήμερα, θα του μιλήσω αύριο!

Εν τω μεταξύ τώρα μόλις με πήρε ξανά τηλ απο κάτω ο υπέυθυνος παραγωγής που σας έλεγα.. μου λέει το αφεντικό από κάτω βγάζει πρώτη ύλη τώρα για παραγωγή, εγώ λέει του έχω πει την επόμενη εβδομάδα θα λείπω, γεννάει η γυναίκα μου ποιος θα παράξει- συσκευάσει? Το αφεντικό δεν ξέρει να λειτουργεί τα μηχανήματα, ούτε και κανένας άλλος από τους εργάτες... γελούσε ειρωνικά-σαστισμένα ο καημένος και αυτός! Θα έχουμε φασαρίες λεει! Δεν πάει καλά κορίτσια, καθόλου καλά!!!

bMHkp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, @eirini είπε:

Σε αυτό είναι τυπικός! Κάθε 30-31 έχουμε ήδη πληρωθεί! Καλά όμως μην φανταστείς τίποτα μισθούς φοβερούς! Ανέβηκε για λίγο αλλά μετά ξανακατέβηκε, δεν πρόλαβα να πω κάτι... Αν δεν μπορέσω να του μιλήσω σήμερα, θα του μιλήσω αύριο!

Εν τω μεταξύ τώρα μόλις με πήρε ξανά τηλ απο κάτω ο υπέυθυνος παραγωγής που σας έλεγα.. μου λέει το αφεντικό από κάτω βγάζει πρώτη ύλη τώρα για παραγωγή, εγώ λέει του έχω πει την επόμενη εβδομάδα θα λείπω, γεννάει η γυναίκα μου ποιος θα παράξει- συσκευάσει? Το αφεντικό δεν ξέρει να λειτουργεί τα μηχανήματα, ούτε και κανένας άλλος από τους εργάτες... γελούσε ειρωνικά-σαστισμένα ο καημένος και αυτός! Θα έχουμε φασαρίες λεει! Δεν πάει καλά κορίτσια, καθόλου καλά!!!

Α καλα κρασιά.καλα τι νομίζει?ο άνθρωπος είναι ότι να ναι.τουλαχοστιν είναι συνεπής στην μισθοδοσία όσα και αν δίνει.

πρίν από 7 λεπτά , maraki 93 είπε:

Koριτσια τι φαγητο εχετε σημερα?Σε λιγο φευγω απο την δουλεια και νομιζω οτι θα φαω ολο το  ψυγειο χαχαχα.

Εμεις κοτοπουλο κοκκινιστο με πεννες ολικης (γιατι κανουμε κ μια διατροφη). επεσε πεινααα???

0EKFp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Εμεις κοτοπουλο κοκκινιστο με πεννες ολικης (γιατι κανουμε κ μια διατροφη). επεσε πεινααα???

Εγω εχω απο χτες το βραδυ κοτοπουλο κοκκινιστο με κριθαρακι νιαμ νιαμ.Εχω φαει τα παντα απο το πρωι αλλα παλι πειναω.Τι ναι αυτο το πραγμα χαχα

Lilypie - (30Y3)

Just now, maraki 93 είπε:

Εγω εχω απο χτες το βραδυ κοτοπουλο κοκκινιστο με κριθαρακι νιαμ νιαμ.Εχω φαει τα παντα απο το πρωι αλλα παλι πειναω.Τι ναι αυτο το πραγμα χαχα

Ημέρα του κοτόπουλου σήμερα!!!!! Εγώ έκανα κοτόπουλο στήθος σε μπουκιτσες με μουστάρδα και μέλι και ρύζι μπασματι!!!! 

• Μου αρέσει 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...