Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

1 hour ago, palmoira είπε:

Εμένα θα πάρει ο άντρας μου άδεια για να προσαρμοστούμε στην αρχή. Έχω και τη μητέρα μου αλλά προτιμώ την πρώτη εβδομάδα να είμαστε μόνοι μας για να μπούμε λίγο σε ρυθμό. Ο άντρας μου θέλει πολύ να συμμετέχει σε όλα. Θα τα καταφέρουμε Νίκολ μια χαρά,όλοι δυσκολεύονται στην αρχή αλλά μετά συνηθίζεις. 

Και εμεις το προτιμαμε αυτο palmoira. Aν δω οτι ζοριζομαι θα πω τις αδερφες μου και παλι ομως για λιγα πραγματα.

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , anna karad είπε:

Καλησπέρα Nicol με το καλό το μωράκι σου. Σε ευχαριστώ για την απάντηση .Κ εγώ κάνω θετικές σκέψεις να πάνε όλα καλά., αλλα το μυαλο τρελενεται καμμια φορα

Καλησπερα κ απο μενα κ καλως ηρθες εννοείται σε θελουμε στην παρεα μας εδω οι ανησυχίες μας μειώνονται αρκετα με την κουβεντα παντως μην ανησυχεις θα συμφωνησω κ εγω με τα κοριτσια δε νομιζω οτι περναει στο μωρακι αλλα αν ανχωνεσαι πολυ παρε τηλ το γιατρο σου για επιβεβαιωση!!

0EKFp2.png

πρίν από 3 λεπτά , anna karad είπε:

Nanoula90 σε ευχαριστώ για την απάντηση.Εννοούσα μήπως τρυπήσει τίποτα εκει μέσα καλέ κορίτσια.Ειμαι κ πολύ ασχετη τι να πώ.

Εαν τραυματιζε κατι αυτο θα ηταν ο οισοφαγος σου,το στομαχι ή το εντερο σου.Αλλα αυτο δεν γινεται απο ενα μικρο κοκαλακι. Στο παιδι παει μονο το αιμα σου

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 5 λεπτά , anna karad είπε:

Nanoula90 σε ευχαριστώ για την απάντηση.Εννοούσα μήπως τρυπήσει τίποτα εκει μέσα καλέ κορίτσια.Ειμαι κ πολύ ασχετη τι να πώ.

Οχι καλε, εννοειται πως οχι. Το πολυ πολυ αν ηταν λιγο μεγαλο να ερεθισει λιγο τον οισοφαγο, αλλα ουτε αυτο πιστευω ειναι ευκολο, εκτος αν φας ολο το παϊδακι οπως ειναι χαχα. Οσο για το μωρο δεν επηρεαζεται καθολου. Ολες οι τροφες πρωτα περνανε απο το στομαχι μας και αφου αποδεσμευτουν τα θρεπτικα στοιχεια που χρειαζεται το μωρο, αυτα περνανε διαμεσου του πλακουντα. Μην ανησυχεις καθολου. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 minute ago, nanoula90 said:

Οχι καλε, εννοειται πως οχι. Το πολυ πολυ αν ηταν λιγο μεγαλο να ερεθισει λιγο τον οισοφαγο, αλλα ουτε αυτο πιστευω ειναι ευκολο, εκτος αν φας ολο το παϊδακι οπως ειναι χαχα. Οσο για το μωρο δεν επηρεαζεται καθολου. Ολες οι τροφες πρωτα περνανε απο το στομαχι μας και αφου αποδεσμευτουν τα θρεπτικα στοιχεια που χρειαζεται το μωρο, αυτα περνανε διαμεσου του πλακουντα. Μην ανησυχεις καθολου. 

1 minute ago, nanoula90 said:

Νanoula90, να είσαι καλά. Με έκανες κ γέλασα... ε.. καλά τώρα δεν ήταν παιδάκι η αληθεια είναι μια μικρο μπριζολίτσα ήταν....Σε ευχαριστω. Με το καλό το μωράκι σου.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Εαν τραυματιζε κατι αυτο θα ηταν ο οισοφαγος σου,το στομαχι ή το εντερο σου.Αλλα αυτο δεν γινεται απο ενα μικρο κοκαλακι. Στο παιδι παει μονο το αιμα σου

Ουτε καν το αιμα περναει φαντασου! Εγω εχω ρεζους αρνητικο και το μωρο μπορει να εχει θετικο. Αν περνουσε θα το ειχε βλαψει το αιμα μου. Μονο θρεπτικα συστατικα περνανε και οξυγονο απο το αιμα μας αλλα οχι το ιδιο το αιμα. Ολοκληρη επιστημη η εγκυμοσυνη σου λεω χαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , maraki 93 είπε:

Θα πάω σε λίγο στον γιατρό για τα αποτελέσματα οπότε θα τον ρωτήσω.Φοβαμαι μην γίνει τίποτα με την κυκλοφορία του αίματος.

Για καμία θρόμβωση; Μπα δεν πιστεύω αλλα αφού θα πας στον γιατρό ότι καλύτερο θα μάθεις κ πες μας κ εμάς μετά και για τα αποτελέσματα κ για το χέρι 

πρίν από 1 λεπτό , anna karad είπε:

Νanoula90, να είσαι καλά. Με έκανες κ γέλασα... ε.. καλά τώρα δεν ήταν παιδάκι η αληθεια είναι μια μικρο μπριζολίτσα ήταν....Σε ευχαριστω. Με το καλό το μωράκι σου.

Εγω Αννουλα να γελάσεις θα σου πω ότι αν είχα καταπιεί αυτό που λες όσο κ μικρό τώρα θα ήμουν πάτωμα τέζα θα είχα παρει και τηλέφωνα να μαζευτούν μπας κ με προλάβουν και τον άντρα μου να του πω ότι τον αγαπώ Χαχαχ! Μιλάμε έχω θέμα φοβάμαι. Όχι μην περναγε κάτω για εμενα Χαχαχ. 

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ουτε καν το αιμα περναει φαντασου! Εγω εχω ρεζους αρνητικο και το μωρο μπορει να εχει θετικο. Αν περνουσε θα το ειχε βλαψει το αιμα μου. Μονο θρεπτικα συστατικα περνανε και οξυγονο απο το αιμα μας αλλα οχι το ιδιο το αιμα. Ολοκληρη επιστημη η εγκυμοσυνη σου λεω χαχαχα

Και τα αγγεια που εχει μεσα ο ομφαλιος?Ετσι οπως το λες δικιο εχεις αλλα δεν το εχω ψαξει. Δηλωνω αγνοια νομιζα παει και το αιμα μας :D

πρίν από 15 λεπτά , maraki 93 είπε:

Θα πάω σε λίγο στον γιατρό για τα αποτελέσματα οπότε θα τον ρωτήσω.Φοβαμαι μην γίνει τίποτα με την κυκλοφορία του αίματος.

Απλα εσπασε η φλεβα σου και εκανε αιματωμα.Θελει λιγο χρονο να αποροφηθει.Μην ανησυχεις δεν δημιουργει τιποτα. 

• Ευχαριστώ 1

DanXp2.png

1 ώρα πρίν, Nicol_ είπε:

Και τα αγγεια που εχει μεσα ο ομφαλιος?Ετσι οπως το λες δικιο εχεις αλλα δεν το εχω ψαξει. Δηλωνω αγνοια νομιζα παει και το αιμα μας :D

Απλα εσπασε η φλεβα σου και εκανε αιματωμα.Θελει λιγο χρονο να αποροφηθει.Μην ανησυχεις δεν δημιουργει τιποτα. 

Ο λωρος μεταφερει μεσω των αγγειων που εχει τα θρεπτικα συστατικα απο και στο μωρο. Καλα το λες παει και το αιμα μας αλλα μεχρι τον πλακουντα όπου και φιλτραρεται, δεν περναει οπως ειναι. Περνανε μονο αυτα που χρειαζεται το μωρο και ο λωρος τα μεταφερει, χωρις να μεταφερει ομως και αιμα δικο μας. Καλα μη φανταστεις οτι τα ξερα κ γω, ουτε αν τα λεω ολοσωστα, απλα λογω ρεζους το ειχα ψαξει λιγο στην αρχη της εγκυμοσυνης να δω τι ειναι αυτο με το ρεζους και διαβαζα οτι το αιμα μας δεν αναμειγνυεται στην εγκυμοσυνη με του παιδιου, παρα μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις.

Γυρισα απ τον γιατρουληη. 2200 ο μπεμπης και ειναι και κεφαλας! Μαλλον με βλεπει να γενναω οταν βγει ο πεσσος γυρω στις 36-37 εβδομαδες ο γιατρος γιατι ειναι μεγαλο μωρο λεει και εχω και το θεμα με τον τραχηλο.   κατα τ αλλα παλι δεν με αφησε να βολταρω. Μεχρι τις 35 βδομαδες σπιτι μου ειπε :angry: 

Εγω την μικρη μου βολτα την εκανα ομως εχθες οποτε πηρα μια ανασα ελευθεριας χεχεχε. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ο λωρος μεταφερει μεσω των αγγειων που εχει τα θρεπτικα συστατικα απο και στο μωρο. Καλα το λες παει και το αιμα μας αλλα μεχρι τον πλακουντα όπου και φιλτραρεται, δεν περναει οπως ειναι. Περνανε μονο αυτα που χρειαζεται το μωρο και ο λωρος τα μεταφερει, χωρις να μεταφερει ομως και αιμα δικο μας. Καλα μη φανταστεις οτι τα ξερα κ γω, ουτε αν τα λεω ολοσωστα, απλα λογω ρεζους το ειχα ψαξει λιγο στην αρχη της εγκυμοσυνης να δω τι ειναι αυτο με το ρεζους και διαβαζα οτι το αιμα μας δεν αναμειγνυεται στην εγκυμοσυνη με του παιδιου, παρα μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις.

Γυρισα απ τον γιατρουληη. 2200 ο μπεμπης και ειναι και κεφαλας! Μαλλον με βλεπει να γενναω οταν βγει ο πεσσος γυρω στις 36-37 εβδομαδες ο γιατρος γιατι ειναι μεγαλο μωρο λεει και εχω και το θεμα με τον τραχηλο.   κατα τ αλλα παλι δεν με αφησε να βολταρω. Μεχρι τις 35 βδομαδες σπιτι μου ειπε :angry: 

Εγω την μικρη μου βολτα την εκανα ομως εχθες οποτε πηρα μια ανασα ελευθεριας χεχεχε. 

Υπομονη τρεις βδομαδουλες εμειναν περασε το πολυ! Μια χαρα ο μπεμπακος σου μεγαλωνει τελεια!!

0EKFp2.png

πρίν από 9 λεπτά , nanoula90 είπε:

Συγχαρητηηηηρια !!! Χαίρομαι πολύ για σένα,χαλάλι όλα ,λίγο έμεινε

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 17 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ααα μπράβο το αγοράκι το βαρβάτο Χαχα! Πήρες και τον αέρα σου μια χαρά, σπιτάκι τώρα ^_^ 

πρίν από 8 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ευχαριστω πολυ κοριτσια μουουου, δεν εχω αλλα "ευχαριστω" να σας πατησωωω @Vasoth. @maraki 93 @Beboula25 ❤❤❤

Εμμμ κρατα για καβάτζα κάτι!:lol: ❤️❤️❤️❤️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...