Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Γενικα με βοηθαει πολυ σε ολα,μπορω να βασιστω πανω του και προς το παρον δεν αγχωνομαι. Εχω επισης τις αδερφες μου κοντα μπορουν να ερθουν να με βοηθησουν αν χρειαστω κατι εξτρα. Θα δουμε πως θα παει

Τότε έχεις ότι χρειάζεσαι κοριτσι μου και εμάς εδώ για οποιαδήποτε απορία και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε!

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

αχαχα. Εγω θα χω μανουλα και πεθερα εναλλαξ. 

Μια χαρά σε βρίσκω! :)

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Τότε έχεις ότι χρειάζεσαι κοριτσι μου και εμάς εδώ για οποιαδήποτε απορία και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε!

Μια χαρά σε βρίσκω! :)

Ευχαριστω πολυ Φαιη μου! :wub:

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχα. Εγω θα χω μανουλα και πεθερα εναλλαξ. 

Αχαχαχα. Που εισαι τρελοσυμπεθερα μουου?? Χαχαχα, οχι οχι δεν ελεγα για τον δικο μου. Ειναι λογοδοσμενος και ειναι και αντρακι που κραταει τον λογο του, τα τιμαει τα παμπερς που θα φοραει χαχαχα. 

Κοιτα να δεις ειναι λογικοι προβληματισμοι. Να ξερω τι μου γινεται. Ποσα προλαβαινω να κανω, ποση ωρα θα χω στη διαθεση μου ρε παιδι μου. Μην παω και τον βγαλω την επομενη μερα. 

Χαχαχα Χαχαχα τα παμπερς...... 

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μπράβο αγαπη για τις εξετασεις!! Για αδιάβροχη αν δεν την βρεις θα ρωτήσω την δικιά μου κ εγω στανταρ θα ξέρει κάποια καλή. Έχω το πονακι και ότι έμεινε τώρα από την πίτα το έφαγα για να τελειώνω και με αυτό Χαχαχ 

Χαχαχα σκεφτομαι την πιτα την σπιτικη και λιωωωωνωωωω σε λεωωωω

πρίν από 16 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Χχχχχχμμμμμμ δεν ξέρω πως είναι ο άντρας σου σαν άνθρωπος αλλά η γνώμη μου είναι ότι είναι καλύτερα να υπάρχει κάποια γυναίκα τριγύρω... Αν υπάρχει μανούλα είναι ότι καλύτερο, αν όχι κάποια γυναίκα που έχεις κοντά σου. Η γυναίκα μπορεί να σε καταλαβει πιο πολύ! Και εμένα στο πρώτο το ίδιο έκανε ο άντρας μου,πήρε αδεια αλλά ελάχιστα με βοηθούσε τελικά! Στο δεύτερο ήρθε η μανούλα μου 2 βδομάδες και με βοήθησε άπειρα πολύ! Συγνώμη αλλά οντως δεν την είχε την ερώτηση σου κορίτσι μου! 

Πάντως αν μπορώ να βοηθήσω στείλετε μου και μήνυμα, δεν έχω θέμα!

Να σαι καλα σε ευχαριστούμε πολύ!!!! 

πρίν από 4 λεπτά , maraki 93 είπε:

Χαχαχα καταλαβα το τιναξες το μαγαζακι !Μα δεν ηταν πολυ ωραια?Μου αρεσε πολυ και η ποιοτητα.

Οχι Ενταξει πηρα δυο εσωτερικα κ σετ σκουφο κασκολ κ καλαθακι γισ απλυτα ναι ηταν πολυ Καλα. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα τα παμπερς...... 

Χαχαχα σκεφτομαι την πιτα την σπιτικη και λιωωωωνωωωω σε λεωωωω

Να την κανεις σε λέωωωω! Η γιαγιάκα μου την φτιάχνει από τότε που με θυμαμαι και όλοι περιμεναμε να την μοιράσει στα σπίτια. Πολύ ελαφριά χωρίς τσιγάρισμα  τα υλικά και πολύ νόστιμη, οποτε θες να σου πω. 

πρίν από 25 λεπτά , Nicol_ είπε:

@ΦαιηΚατς ξαναβαζω την ερωτηση μου μηπως δεν την ειδες  και δεν θελω να μου φυγεις τωρα που σε βρηκα :ph34r:

Εσεις κοριτισια οι υπολοιπες θα εχετε βοηθεια στην αρχη? 

Εμένα θα πάρει ο άντρας μου άδεια για να προσαρμοστούμε στην αρχή. Έχω και τη μητέρα μου αλλά προτιμώ την πρώτη εβδομάδα να είμαστε μόνοι μας για να μπούμε λίγο σε ρυθμό. Ο άντρας μου θέλει πολύ να συμμετέχει σε όλα. Θα τα καταφέρουμε Νίκολ μια χαρά,όλοι δυσκολεύονται στην αρχή αλλά μετά συνηθίζεις. 

• Μου αρέσει 2

preg.png

πρίν από 13 λεπτά , Beboula25 είπε:

Να την κανεις σε λέωωωω! Η γιαγιάκα μου την φτιάχνει από τότε που με θυμαμαι και όλοι περιμεναμε να την μοιράσει στα σπίτια. Πολύ ελαφριά χωρίς τσιγάρισμα  τα υλικά και πολύ νόστιμη, οποτε θες να σου πω. 

Δεν εχω ανοιξει ποτε φυλλο, τι φυλλο ειναι? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Καλά, την πρώτη μέρα ήμουν παράδειγμα προς αποφυγήν αλλά την επόμενηηηηη...... Σηκώθηκα, πλυθηκα, βαφτηκα και ξάπλωσα ωσάν πριγκίπισσα για 1 ώρα μέχρι που άρχισε ο μπέμπης να κλαίει και εγώ πάλευα να θηλάσω! Αχαχαχαχαχα

Έχεις κόσμο να σε βοηθήσει;

Χρειάζεται για να ανεβαίνει η ψυχολογία! Άμα υπάρχει υποστηρηκτικο περιβάλλον όλα γίνονται!

Ναι ευτυχως ειναι ολοι σε ετοιμοτητα γιαγιαδες κ παπουδες σε αναμονη!!

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

1 ώρα πρίν, maraki 93 είπε:

Κοριτσια μολις πηρα τα αποτελεσματα απο την καμπυλη.Στο μικροβιολογικο μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικα ,το απογευμα θα τα παω στον γιατρο.Μπορειτε να μου πειτε αν οντως ειναι καλα?

Νηστειας 75

60 min      94

120min    83

Είσαι σούπερ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...