Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Vasoth. είπε:

Χαχα!!Αυτο ειναι για διαφήμιση μαιευτηριου το εκανα εικονα χαραμιζεσαι!!

Χαχαχα. Μπα η συνεχεια ειναι εντελως αποκαρδιωτικη, οπως παντα μου συμβαινει οταν θελω να το παιξω μοιραια χαχαχα. Ενω περπαταω ανεμελη οπως ειπαμε, βγαινει ο αντρας μου απο το δωματιο φωναζοντας απο πισω: μωροοοοοο μουουοουου.Ακους???  Το μωρο εεεεχεσεεεε. Τι να κανω? Να το παω στις νοσοκομες??? 

Και καπου εκει σταματαει και το σλοου μοσιον, πεφτει και η μπουκλα, και γυρνανε ολοι στις δουλειες τους σαν να μην τρεχει τπτ. 

Ετσι θα ταν η δικη μου διαφημιση.

• Χαχα 5

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχαχα. Φανταζεσαι?? Ολες να φαινονται ταλαιπωρημενες και κουρασμενες και να βγαινουμε εμεις βολτα στους διαδρομους, με τις σατεν ρομπες μας, το μαλλι ανεμελη μπουκλα, μακιγιαζ ελαφρυ ισα ισα να δινει την αισθηση οτι ειμαστε σαν σταρ του σινεμα και σε slow motion ενω ανεμιζει το μαλλι, ολοι οι γιατροι και οι νοσοκομες να σοκαρονται στο περασμα μας και να τους πεφτουν τα στυλο και τα χαρτια οπως στις ταινιες. 

Εγώ πήγα να γεννήσω με το νεσεσερ στο χέρι, κιουρια λέμε και με βλέπει μια μαία και μου λέει "πεθαίνω για γυναίκες που έρχονται περιποιημένες και θελουν να παραμείνουν έτσι" 

• Μου αρέσει 3

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Εγώ πήγα να γεννήσω με το νεσεσερ στο χέρι, κιουρια λέμε και με βλέπει μια μαία και μου λέει "πεθαίνω για γυναίκες που έρχονται περιποιημένες και θελουν να παραμείνουν έτσι" 

Αχαχαχαχα. Εισαι παραδειγμα κοριτσιι μου!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Χαχαχα. Μπα η συνεχεια ειναι εντελως αποκαρδιωτικη, οπως παντα μου συμβαινει οταν θελω να το παιξω μοιραια χαχαχα. Ενω περπαταω ανεμελη οπως ειπαμε, βγαινει ο αντρας μου απο το δωματιο φωναζοντας απο πισω: μωροοοοοο μουουοουου.Ακους???  Το μωρο εεεεχεσεεεε. Τι να κανω? Να το παω στις νοσοκομες??? 

Και καπου εκει σταματαει και το σλοου μοσιον, πεφτει και η μπουκλα, και γυρνανε ολοι στις δουλειες τους σαν να μην τρεχει τπτ. 

ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩΩΩΩΩ!!!!!! Ευτυχώς που δεν τον φαντάζεσαι να σε ρωτάει που είναι το πλυντήριο να το βάλει μέσα και εσύ να τρέχεις να σώσεις το παιδί!

• Χαχα 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Ναι ρε συ τι σαν τις κακομοιρες να ειμαστε κ μενα μου αρεσει που βλεπω κοπελες που ειναι στην τριχα μετα τη γεννα τουλαχιστον στη κλινικη γιατι μετα στο σπιτι δε νομιζω να εχουμε χρονο

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχα. Εισαι παραδειγμα κοριτσιι μου!

Καλά, την πρώτη μέρα ήμουν παράδειγμα προς αποφυγήν αλλά την επόμενηηηηη...... Σηκώθηκα, πλυθηκα, βαφτηκα και ξάπλωσα ωσάν πριγκίπισσα για 1 ώρα μέχρι που άρχισε ο μπέμπης να κλαίει και εγώ πάλευα να θηλάσω! Αχαχαχαχαχα

πρίν από 7 λεπτά , Vasoth. είπε:

Σευχαριστω πολυ! Η εγκυμοσυνη μου βγηκε δυσκολη αλλα δε πειραζει. ελπιζω να τα καταφερω μετα κ με τα δυο αυτο με ανχωνει λιγο.Να χαιρεσαι κ εσυ τα μικρα σου 

Έχεις κόσμο να σε βοηθήσει;

πρίν από 3 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ναι ρε συ τι σαν τις κακομοιρες να ειμαστε κ μενα μου αρεσει που βλεπω κοπελες που ειναι στην τριχα μετα τη γεννα τουλαχιστον στη κλινικη γιατι μετα στο σπιτι δε νομιζω να εχουμε χρονο

Χρειάζεται για να ανεβαίνει η ψυχολογία! Άμα υπάρχει υποστηρηκτικο περιβάλλον όλα γίνονται!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 23 λεπτά , Nicol_ είπε:

@ΦαιηΚατς μια και σε βρηκαμε ευκαιρη θελω να σε ρωτησω και κατι ακομα :mrgreen:

Στην αρχη ειχες βοήθεια τις πρωτες μερες? Εμενα θα παρει αδεια ο αντρας μου να με βοηθησει λιγο στην αρχη μεχρι να στρωσει η κατάσταση. Θα την παλεψουμε λες?

@ΦαιηΚατς ξαναβαζω την ερωτηση μου μηπως δεν την ειδες  και δεν θελω να μου φυγεις τωρα που σε βρηκα :ph34r:

Εσεις κοριτισια οι υπολοιπες θα εχετε βοηθεια στην αρχη? 

• Χαχα 1

DanXp2.png

5 ώρες πρίν, maraki 93 είπε:

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανουλες.Κοριτσια μου πήγα πρωί πρωί στα lidl και ψώνισα πολύ όμορφα ρουχαλακια για την μπέμπα.Ειπα να σας ενημερώσω σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε.

Παλικαλα που το πες εκανα μια μικρη επιδρομη!!!! Χαχαχα Χαχαχα τελειες οι τιμουλες της καμπυλης θα λεγα!! 

πρίν από 49 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Δεν θα βλέπεις! Αχχαχαχαχα και τζάμπα θα το κάνεις δηλαδή γιατί στάνταρ κάτι θα σου ξεφύγει και θα σε ξανακάνουν αυτοί και θα τσούζει μετά άμα σε ξυρίσουν πάνω στο ξυρισμένο!

Αυτο πονεσε...... και μονο στην σκεψη...... λυποθημωωωωω!!! 

πρίν από 45 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ααα δεν παιζει θα βαλω καθρέφτη. .δεν θελω με τιποτα να με ξυρισουν αυτοι..βρε τι τραβαμε για να παμε στην πενα χαχα

Κι εγω καθρεφτη βαζω ηδη και κατι φορες σκεφτομαι απο δω θα βγηκε η εκφραση " μ........ι καλ...... α" για κατι το οποιο οπτικα δεν ειναι και τοσο καλο, Χαχαχα Χαχαχα καταλαβαινεται, ας μην ςκφραστω!!! 

πρίν από 44 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλα σαν να μας βλεπω, εμεις θα παμε ξυρισμενες με τα αρώματα μας,τα γαλακτώματα, τις μεταξωτές ρόμπες και μετα την ταλαιπωρία του τοκετου θα ειμαστε σαν να μας πατησε τρενο χαχαχα

Στανταρακι..... σε παιζω κι ενα στοίχημα!!! 

πρίν από 27 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ μη με αγχωνεις @Nicol_ και αντι για τον αντρα μου βαλω ως συνοδο την κολλητη μου που κανει μακιγιαζ και νυχια χαχαχαχ. Θα την εχω ολη μερα διπλα να της λεω να συμπληρωνει κονσιλερ και να περασει και ενα ημιμονιμο, μετα τη γεννα.

Παντως η ξαδερφη μου πηγε με αδιαβροχη μασκαρα..... 17 ώρες γεννουσε, η μασκαρα εκει..... πρεπει να μαθω μαρκα.... 

πρίν από 17 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχαχα. Φανταζεσαι?? Ολες να φαινονται ταλαιπωρημενες και κουρασμενες και να βγαινουμε εμεις βολτα στους διαδρομους, με τις σατεν ρομπες μας, το μαλλι ανεμελη μπουκλα, μακιγιαζ ελαφρυ ισα ισα να δινει την αισθηση οτι ειμαστε σαν σταρ του σινεμα και σε slow motion ενω ανεμιζει το μαλλι, ολοι οι γιατροι και οι νοσοκομες να σοκαρονται στο περασμα μας και να τους πεφτουν τα στυλο και τα χαρτια οπως στις ταινιες. 

Να σου πωωωω..... μετα ξυπνησες απευθειας η ειδες κι αλλο μετα?. Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

πρίν από 9 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ετσι θα ηταν για ολες μας...... πικρα!!! 

Εγω πηγα Κοριτσια για αιματος και ουρα, ολα μια χαρα!!!! 

@nanoula90 διαβασα για προξενια!!!! Για μην ξανοιγεσαι!!!!! Τον εχεις λογοδωσμενο!!!! Χαχαχα Χαχαχα 

@Beboula25 παει ο πονος μπεμπουλα μου?? Κι εγω χτυπησα μια σπανακόπιτα σημερα αλλα αγοραστη..... 

@ΦαιηΚατς να σου ζησουν τακαμαρια σου!!! 

Αααααα και συμπεθερα @nanoula90 λατρευω τους προβληματισμους σου...... 

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

@ΦαιηΚατς ξαναβαζω την ερωτηση μου μηπως δεν την ειδες  και δεν θελω να μου φυγεις τωρα που σε βρηκα :ph34r:

Συζυγοοοοοοο κ πεθερα αν χρειαστω κατι, η καλη μου η μανουλα ειναι μακρια.... 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nicol_ είπε:

Χχχχχχμμμμμμ δεν ξέρω πως είναι ο άντρας σου σαν άνθρωπος αλλά η γνώμη μου είναι ότι είναι καλύτερα να υπάρχει κάποια γυναίκα τριγύρω... Αν υπάρχει μανούλα είναι ότι καλύτερο, αν όχι κάποια γυναίκα που έχεις κοντά σου. Η γυναίκα μπορεί να σε καταλαβει πιο πολύ! Και εμένα στο πρώτο το ίδιο έκανε ο άντρας μου,πήρε αδεια αλλά ελάχιστα με βοηθούσε τελικά! Στο δεύτερο ήρθε η μανούλα μου 2 βδομάδες και με βοήθησε άπειρα πολύ! Συγνώμη αλλά οντως δεν την είχε την ερώτηση σου κορίτσι μου! 

Πάντως αν μπορώ να βοηθήσω στείλετε μου και μήνυμα, δεν έχω θέμα!

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Παλικαλα που το πες εκανα μια μικρη επιδρομη!!!! Χαχαχα Χαχαχα τελειες οι τιμουλες της καμπυλης θα λεγα!! 

Κι εγω καθρεφτη βαζω ηδη και κατι φορες σκεφτομαι απο δω θα βγηκε η εκφραση " μ........ι καλ...... α" για κατι το οποιο οπτικα δεν ειναι και τοσο καλο, Χαχαχα Χαχαχα καταλαβαινεται, ας μην ςκφραστω!!! 

Παντως η ξαδερφη μου πηγε με αδιαβροχη μασκαρα..... 17 ώρες γεννουσε, η μασκαρα εκει..... πρεπει να μαθω μαρκα.... 

Να σου πωωωω..... μετα ξυπνησες απευθειας η ειδες κι αλλο μετα?. Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

@nanoula90 διαβασα για προξενια!!!! Για μην ξανοιγεσαι!!!!! Τον εχεις λογοδωσμενο!!!! Χαχαχα Χαχαχα 

@Beboula25 παει ο πονος μπεμπουλα μου?? Κι εγω χτυπησα μια σπανακόπιτα σημερα αλλα αγοραστη..... 

Eυχαριστωωωω.Ψωνισες ψωνισες?

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , nanoula90 είπε:

Είσαι σκηνοθέτης ρε παιδί μου τέλος το έκανα εικόνα  μου αρέσει πολύ κ ότι αλλο το προσθέτουμε Χαχαχα 

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Χχχχχχμμμμμμ δεν ξέρω πως είναι ο άντρας σου σαν άνθρωπος αλλά η γνώμη μου είναι ότι είναι καλύτερα να υπάρχει κάποια γυναίκα τριγύρω... Αν υπάρχει μανούλα είναι ότι καλύτερο, αν όχι κάποια γυναίκα που έχεις κοντά σου. Η γυναίκα μπορεί να σε καταλαβει πιο πολύ! Και εμένα στο πρώτο το ίδιο έκανε ο άντρας μου,πήρε αδεια αλλά ελάχιστα με βοηθούσε τελικά! Στο δεύτερο ήρθε η μανούλα μου 2 βδομάδες και με βοήθησε άπειρα πολύ!

Γενικα με βοηθαει πολυ σε ολα,μπορω να βασιστω πανω του και προς το παρον δεν αγχωνομαι. Εχω επισης τις αδερφες μου κοντα μπορουν να ερθουν να με βοηθησουν αν χρειαστω κατι εξτρα. Θα δουμε πως θα παει

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nicol_ είπε:

Χαχαχα. Εγω θα χω μανουλα και πεθερα εναλλαξ. 

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Αχαχαχα. Που εισαι τρελοσυμπεθερα μουου?? Χαχαχα, οχι οχι δεν ελεγα για τον δικο μου. Ειναι λογοδοσμενος και ειναι και αντρακι που κραταει τον λογο του, τα τιμαει τα παμπερς που θα φοραει χαχαχα. 

Κοιτα να δεις ειναι λογικοι προβληματισμοι. Να ξερω τι μου γινεται. Ποσα προλαβαινω να κανω, ποση ωρα θα χω στη διαθεση μου ρε παιδι μου. Μην παω και τον βγαλω την επομενη μερα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Μπράβο αγαπη για τις εξετασεις!! Για αδιάβροχη αν δεν την βρεις θα ρωτήσω την δικιά μου κ εγω στανταρ θα ξέρει κάποια καλή. Έχω το πονακι και ότι έμεινε τώρα από την πίτα το έφαγα για να τελειώνω και με αυτό Χαχαχ 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...