Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ε πως ετσι θα παμε? Εγω επειδη εχω σιγουρη την καισαρικη θα του πω οταν βλεπει κ κοντευουμε να με ενημερωσει να παω κ ενα κομμωτηριο ρε παιδι μου 

Τις καισαρικές εκτός απροόπτου τις βάζουν στις 38 βδομάδες! Οπότε στις 37 υπολόγισε να κάνεις το μποτε σου κοριτσακι!

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Αντε να δουμε γιατι θα επιλέξω ρουμινγκ ιν οποτε με βλεπω να σέρνομαι άυπνη και ξεμαλλιασμενη :razz:

Όχι μωρέ, αφού κάποιος θα είναι μαζί σου το βράδυ, θα σε βοηθάνε! Αλλά να σου πω κατι; Δεν θα θες να κοιμηθείς! Θα θες να κάθεσαι να το κοιτάζεις! Εγώ στην πρώτη μου γέννησα Δευτέρα απόγευμα και ξανακοιμηθηκα Πέμπτη μεσημέρι! Δεν νυσταζα!!! Καθόμουν και τον χαζευα!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , fairy-mary είπε:

Τέλειες είναι οι τιμές σου!

εγώ σκέψου πάντα έχω ζάχαρο πάνω από 90 όταν κάνω εξετάσεις  και η αλήθεια είναι ότι με αγχώνει η καμπύλη ζαχάρου πολύ, αλλά έχω καιρό ακόμα, οπότε βλέπουμε.

Eγω τοσο καιρο δεν το σκεφτομουν αλλα το βραδυ πριν την εξεταση ειχα φρικαρει γιατι με την εγκυμοσυνη εχω σιχαθει το κρεας και τρωω ολο ζυμαρικα πατατες τετοια,αν μου τα κοβαν δεν ηξερα τι θα ετρωγα χαχα.Ας μην το συζητησω για το γλυκο.Ολα καλα θα πανε <3

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 22 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ευχαριστωωω!!!!! 

Χαχαχαχα. Το σκεφτομουν πολυ να το γραψω να ξερεις γιατι ειναι λιγο κουλο, αλλα μεταξυ μας τωρα δεν υπαρχουν ντροπες χαχαχαχ

Καλε ναιιι πες ότι θες βγαλτα μην τα κρατάς Χαχαχα! Μια χαρά δεν ειναι καθόλου άκυρη η ανησυχία με απασχόλησε και εμενα τώρα Χαχαχ 

• Χαχα 1

Αχ μη με αγχωνεις @Nicol_ και αντι για τον αντρα μου βαλω ως συνοδο την κολλητη μου που κανει μακιγιαζ και νυχια χαχαχαχ. Θα την εχω ολη μερα διπλα να της λεω να συμπληρωνει κονσιλερ και να περασει και ενα ημιμονιμο, μετα τη γεννα.

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 10 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Τις καισαρικές εκτός απροόπτου τις βάζουν στις 38 βδομάδες! Οπότε στις 37 υπολόγισε να κάνεις το μποτε σου κοριτσακι!

Όχι μωρέ, αφού κάποιος θα είναι μαζί σου το βράδυ, θα σε βοηθάνε! Αλλά να σου πω κατι; Δεν θα θες να κοιμηθείς! Θα θες να κάθεσαι να το κοιτάζεις! Εγώ στην πρώτη μου γέννησα Δευτέρα απόγευμα και ξανακοιμηθηκα Πέμπτη μεσημέρι! Δεν νυσταζα!!! Καθόμουν και τον χαζευα!

Αχ και εγω Ετσι πιστευω θα τρελαθω και δεν θα θελω να κοιμαμαι ❤❤❤ Ανυπομονώ! 

πρίν από 11 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Μετα απο τόσες μερες αϋπνία πως ήσουν? 

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Και το δεύτερο αγοράκι! Οι άντρες της ζωής μου! Οι ερωτες μου, τα καμαρια μου τα όμορφα! Η αλήθεια είναι ότι στον πρώτο ήμουν 31 αλλά τώρα είμαι πολύ πιο έτοιμη για όλο αυτό! Πολύ πιο σίγουρη... Είναι και η εμπειρία που βοηθάει αλλά γενικά τώρα έχω πιο πολύ υπομονή και είμαι ήρεμη και ας γίνεται χαμουλης και με τα δύο εδώ μέσα!

Τέλεια τα αντράκια σου να τα χαίρεσαι!! Είναι ερωτας μοναδικος τα παιδιά για την μητέρα.  Το θυμαμαι για τον χαμουλη Χαχαχ αλλα κ εγω που κάθομαι σαν το μπακουρι όλη  μέρα λέω όταν έρθει το μικρό ποτε ξανά βαρεμάρα με κυάλια μόνο και τότε θα την αποζητω και λίγο που κ που Χαχαχ 

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ μη με αγχωνεις @Nicol_ και αντι για τον αντρα μου βαλω ως συνοδο την κολλητη μου που κανει μακιγιαζ και νυχια χαχαχαχ. Θα την εχω ολη μερα διπλα να της λεω να συμπληρωνει κονσιλερ και να περασει και ενα ημιμονιμο, μετα τη γεννα.

Και η δικιά μου μακιγιέζ είναι και η κουμπαρα θα θέλει να είναι εκεί πωωωω ρε φιλη τι ιδέα εδωσες να έχει την βαλίτσα της με το μακιγιάζ μην το ξεχάσω να με δει κουκλάκι το παιδί μου Χαχαχαχ τι γελιο να είσαι καλα 

@ΦαιηΚατς μια και σε βρηκαμε ευκαιρη θελω να σε ρωτησω και κατι ακομα :mrgreen:

Στην αρχη ειχες βοήθεια τις πρωτες μερες? Εμενα θα παρει αδεια ο αντρας μου να με βοηθησει λιγο στην αρχη μεχρι να στρωσει η κατάσταση. Θα την παλεψουμε λες?

DanXp2.png

πρίν από 15 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Δε ξερω αν φτασω τις 38 λογω διδυμων μακαρι μαλλον για νωριτερα το βλεπω γι αυτο θα του πω να  με ειδοποιησει χαχα!

0EKFp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Nicol_ είπε:

Αχ και εγω Ετσι πιστευω θα τρελαθω και δεν θα θελω να κοιμαμαι ❤❤❤ Ανυπομονώ! 

Μετα απο τόσες μερες αϋπνία πως ήσουν? 

Λες και είχα κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ! Δεν με χάλασε καθόλου! Ανυπομονούσα να ξυπνήσει για να τον περιποιηθώ! Βέβαια όταν ξεκίνησαν οι κολικοί και έκλαιγε όλο το βράδυ τα είχα δει όλα αλλά περνάνε γρήγορα!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Τέλεια τα αντράκια σου να τα χαίρεσαι!! Είναι ερωτας μοναδικος τα παιδιά για την μητέρα.  Το θυμαμαι για τον χαμουλη Χαχαχ αλλα κ εγω που κάθομαι σαν το μπακουρι όλη  μέρα λέω όταν έρθει το μικρό ποτε ξανά βαρεμάρα με κυάλια μόνο και τότε θα την αποζητω και λίγο που κ που Χαχαχ 

Και η δικιά μου μακιγιέζ είναι και η κουμπαρα θα θέλει να είναι εκεί πωωωω ρε φιλη τι ιδέα εδωσες να έχει την βαλίτσα της με το μακιγιάζ μην το ξεχάσω να με δει κουκλάκι το παιδί μου Χαχαχαχ τι γελιο να είσαι καλα 

Αχαχαχαχαχα. Φανταζεσαι?? Ολες να φαινονται ταλαιπωρημενες και κουρασμενες και να βγαινουμε εμεις βολτα στους διαδρομους, με τις σατεν ρομπες μας, το μαλλι ανεμελη μπουκλα, μακιγιαζ ελαφρυ ισα ισα να δινει την αισθηση οτι ειμαστε σαν σταρ του σινεμα και σε slow motion ενω ανεμιζει το μαλλι, ολοι οι γιατροι και οι νοσοκομες να σοκαρονται στο περασμα μας και να τους πεφτουν τα στυλο και τα χαρτια οπως στις ταινιες. 

• Χαχα 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Vasoth. είπε:

Δε ξερω αν φτασω τις 38 λογω διδυμων μακαρι μαλλον για νωριτερα το βλεπω γι αυτο θα του πω να  με ειδοποιησει χαχα!

Διδυμακια;;;;;; Σας θαυμάζω πολύ εσάς που έχετε δίδυμα και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά που τα καταφέρνετε με δύο μωράκια! Με το καλό να τα δεχτείς κορίτσι μου! Γερά και τυχερά να είναι τα μωράκια σου!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχαχα. Φανταζεσαι?? Ολες να φαινονται ταλαιπωρημενες και κουρασμενες και να βγαινουμε εμεις βολτα στους διαδρομους, με τις σατεν ρομπες μας, το μαλλι ανεμελη μπουκλα, μακιγιαζ ελαφρυ ισα ισα να δινει την αισθηση οτι ειμαστε σαν σταρ του σινεμα και σε slow motion ενω ανεμιζει το μαλλι, ολοι οι γιατροι και οι νοσοκομες να σοκαρονται στο περασμα μας και να τους πεφτουν τα στυλο και τα χαρτια οπως στις ταινιες. 

Χαχα!!Αυτο ειναι για διαφήμιση μαιευτηριου το εκανα εικονα χαραμιζεσαι!!

0EKFp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ααααχχχχχ ακόμη και όταν θα την αποζητας δεν θα θες να το αποχωριστείς! Εμένα πηγαίνει ο μεγάλος στους γονείς μου στο χωριό για σκ και μου κακοφαινεται πολύ!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΦαιηΚατς είπε:

Διδυμακια;;;;;; Σας θαυμάζω πολύ εσάς που έχετε δίδυμα και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά που τα καταφέρνετε με δύο μωράκια! Με το καλό να τα δεχτείς κορίτσι μου! Γερά και τυχερά να είναι τα μωράκια σου!

Σευχαριστω πολυ! Η εγκυμοσυνη μου βγηκε δυσκολη αλλα δε πειραζει. ελπιζω να τα καταφερω μετα κ με τα δυο αυτο με ανχωνει λιγο.Να χαιρεσαι κ εσυ τα μικρα σου 

0EKFp2.png

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχα  τρελοκομείο το εκανα εικονα και γελασα παρα πολυ! 

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...