Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , maraki 93 είπε:

Κοριτσια μολις πηρα τα αποτελεσματα απο την καμπυλη.Στο μικροβιολογικο μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικα ,το απογευμα θα τα παω στον γιατρο.Μπορειτε να μου πειτε αν οντως ειναι καλα?

Νηστειας 75

60 min      94

120min    83

Τελεια εισαι μπραβο!!! 

• Ευχαριστώ 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Κοίτα, και στο νοσοκομείο να πας άμα είναι νωρίς θα σε βάλουν στο διάδρομο να περπατάς! Καισαρική έχω κάνει αλλά στον πρώτο έφτασα σχεδόν 7εκ διαστολή μέχρι να μπω χειρουργείο. Ειναι ανάλογα την περίσταση... Αν σου σπάσουν τα νερά έχεις κάποιες ώρες μπροστά σου, καλά είναι να κάνεις το μπάνιο σου και μόλις τα πονακια φτάσουν στο 10λεπτο ξεκινάς... Αν φύγει το τραχηλικό πώμα έχεις 2-3 μέρες μπροστά σου οπότε πάλι παρακολουθείς τα πονακια! Γενικά αυτό είναι όλο το θέμα, τα πονακια... Στο 10 λεπτο είναι μια καλή απόσταση για να ξεκινήσεις για την κλινική!

Ευχαριστωωω!!!!! 

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Χαχαχ τέλεια η ανησυχία σου! Οκ είσαι θεα κορίτσι μου απλά! 

Χαχαχαχα. Το σκεφτομουν πολυ να το γραψω να ξερεις γιατι ειναι λιγο κουλο, αλλα μεταξυ μας τωρα δεν υπαρχουν ντροπες χαχαχαχ

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Και το δεύτερο αγοράκι είναι; Να σου ζήσει και το μικρακι αγαπη μου!! Έτσι συμφωνώ απόλυτα έχουμε ανοιχτό μυαλο έχω μεγαλώσει έτσι και από τους δικους μου άλλωστε. Και εγω 37 είμαι και θα ξανά πω ότι τώρα νιώθω πιο έτοιμη από ποτε να γίνω μανούλα. Φυσικά και νωρίτερα αν είχε τύχει θα έκανα ότι καλύτερο αλλα γενικά ήμουν ανήσυχο πνεύμα τώρα τελευταία ψιλό ήρεμησα αλλα μου αρέσει που έχω κ την ανεμελιά μου στα μυαλά και στην ψυχή ακόμη Χαχα 

Και το δεύτερο αγοράκι! Οι άντρες της ζωής μου! Οι ερωτες μου, τα καμαρια μου τα όμορφα! Η αλήθεια είναι ότι στον πρώτο ήμουν 31 αλλά τώρα είμαι πολύ πιο έτοιμη για όλο αυτό! Πολύ πιο σίγουρη... Είναι και η εμπειρία που βοηθάει αλλά γενικά τώρα έχω πιο πολύ υπομονή και είμαι ήρεμη και ας γίνεται χαμουλης και με τα δύο εδώ μέσα!

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Ευχαριστωωω!!!!! 

Χαχαχαχα. Το σκεφτομουν πολυ να το γραψω να ξερεις γιατι ειναι λιγο κουλο, αλλα μεταξυ μας τωρα δεν υπαρχουν ντροπες χαχαχαχ

Καλε τι κουλο εδω εγω σκεφτομαι θα εχω το χρονο να ξυριστω..και το κυριότερο θα βλεπω για να το κανω αυτο?? Χαχα ολα μας απασχολουν :razz:

• Χαχα 3

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Nicol_ είπε:

Καλε τι κουλο εδω εγω σκεφτομαι θα εχω το χρονο να ξυριστω..και το κυριότερο θα βλεπω για να το κανω αυτο?? Χαχα ολα μας απασχολουν :razz:

Χαχαχαχα, ακριβως. Να κανω τα μποτέ μου ρε παιδι μου, να γεννησω παω, τοσος κοσμος θα ερθει, να μην πεταξω και μια μασκα ενυδατικη πανω στη μαπα μου να φαινομαι φρεσκαδουρα? Να μην κανω το κερι μου και την αποτριχωση μου? Να μην φαω με την ησυχια μου? Ε μα , κατσε λιγο καπου ωπα δηλαδη χαχαχαχα

• Χαχα 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Δεν θα βλέπεις! Αχχαχαχαχα και τζάμπα θα το κάνεις δηλαδή γιατί στάνταρ κάτι θα σου ξεφύγει και θα σε ξανακάνουν αυτοί και θα τσούζει μετά άμα σε ξυρίσουν πάνω στο ξυρισμένο!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Δεν θα βλέπεις! Αχχαχαχαχα και τζάμπα θα το κάνεις δηλαδή γιατί στάνταρ κάτι θα σου ξεφύγει και θα σε ξανακάνουν αυτοί και θα τσούζει μετά άμα σε ξυρίσουν πάνω στο ξυρισμένο!

Ααα δεν παιζει θα βαλω καθρέφτη. .δεν θελω με τιποτα να με ξυρισουν αυτοι..βρε τι τραβαμε για να παμε στην πενα χαχα

DanXp2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Χαχαχαχα, ακριβως. Να κανω τα μποτέ μου ρε παιδι μου, να γεννησω παω, τοσος κοσμος θα ερθει, να μην πεταξω και μια μασκα ενυδατικη πανω στη μαπα μου να φαινομαι φρεσκαδουρα? Να μην κανω το κερι μου και την αποτριχωση μου? Να μην φαω με την ησυχια μου? Ε μα , κατσε λιγο καπου ωπα δηλαδη χαχαχαχα

Να κάνεις τα πάντα και να πάρεις και μαζί σου τα καλλυντικά σου κορίτσι μου!!! Νύχια μόνο μην κάνετε ε!!!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλα σαν να μας βλεπω, εμεις θα παμε ξυρισμενες με τα αρώματα μας,τα γαλακτώματα, τις μεταξωτές ρόμπες και μετα την ταλαιπωρία του τοκετου θα ειμαστε σαν να μας πατησε τρενο χαχαχα

• Χαχα 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , maraki 93 είπε:

Κοριτσια μολις πηρα τα αποτελεσματα απο την καμπυλη.Στο μικροβιολογικο μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικα ,το απογευμα θα τα παω στον γιατρο.Μπορειτε να μου πειτε αν οντως ειναι καλα?

Νηστειας 75

60 min      94

120min    83

Τέλειες είναι οι τιμές σου!

εγώ σκέψου πάντα έχω ζάχαρο πάνω από 90 όταν κάνω εξετάσεις  και η αλήθεια είναι ότι με αγχώνει η καμπύλη ζαχάρου πολύ, αλλά έχω καιρό ακόμα, οπότε βλέπουμε.

• Ευχαριστώ 1

aKX8p2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Ααα δεν παιζει θα βαλω καθρέφτη. .δεν θελω με τιποτα να με ξυρισουν αυτοι..βρε τι τραβαμε για να παμε στην πενα χαχα

Αχαχαχαχαχα εγώ την πρώτη φορά επειδή γέννησα άρον άρον δεν πρόλαβα να ξυριστω αλλά επειδή έκανα καισαρική με ξύρισαν μόνο από πάνω. Αυτή τη φορά ξυρίστηκα μονη μου! :)

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Nicol_ είπε:

Δεν υπαρχετε χαχα!! Εγω νικολ απο τωρα δε βλεπω τι γίνεται εκει κατω στα τυφλα το παω χαχα!!

πρίν από 8 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ε πως ετσι θα παμε? Εγω επειδη εχω σιγουρη την καισαρικη θα του πω οταν βλεπει κ κοντευουμε να με ενημερωσει να παω κ ενα κομμωτηριο ρε παιδι μου 

• Χαχα 2

0EKFp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλα σαν να μας βλεπω, εμεις θα παμε ξυρισμενες με τα αρώματα μας,τα γαλακτώματα, τις μεταξωτές ρόμπες και μετα την ταλαιπωρία του τοκετου θα ειμαστε σαν να μας πατησε τρενο χαχαχα

Αχαχαχαχαχα ακριβώς αυτό!!! Την επόμενη μέρα όμως θα είσαι καλύτερα και θα χρησιμοποιήσεις τα καλλυντικά σου και όλα τα υπόλοιπα!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΦαιηΚατς είπε:

Αχαχαχαχαχα ακριβώς αυτό!!! Την επόμενη μέρα όμως θα είσαι καλύτερα και θα χρησιμοποιήσεις τα καλλυντικά σου και όλα τα υπόλοιπα!

Αντε να δουμε γιατι θα επιλέξω ρουμινγκ ιν οποτε με βλεπω να σέρνομαι άυπνη και ξεμαλλιασμενη :razz:

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...