Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Το θυμαμαι ναι. Μάλλον αγαπη μου και σήμερα τρώω σουπίτσα να με μαλακώσει λιγάκι. Το κάθε μέρα μοιάζει ονειρο Χαχαχ και φρούτα που τρώω δεν συγκινείται. 

Το πολύ πολύ να πίνεις τπτ να σε βοηθάει.ειναι αηδία βέβαια.κλείνεις μυτούλα και άσπρο πάτο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα,, καλη εβδομαδαα!!

Τι κανετε κοριτσια?

@Beboula25 φιλη μου πολυ πιθανον να ειναι το εντερακι ή και η μητρα που μεγαλωνει. Που κ που με πιανουν και μενα σαν τσιμπηματα στην περιοχη αυτη. Μιλα βεβαια και με τον γιατρο σου, να σε καθοδηγησει καταλληλα.

Οσο για το μπεμπε, μην ανησυχεις καθολου. Ειναι εκει μεσα αραχτο και ουτε που καταλαβε τπτ, απολαμβανει το ωραιο περιβαλλον του σακου και μεγαλωνει. Αλλα αυτο που θελω να πω ειναι πως ευχομαι ο λογος που στενοχωρηθηκες να περασε και να εισαι καλυτερα. Πλησιαζει και η μερα που θα δεις το μπεμπεδακι σου! Σε 10 μερες αν θυμαμαι καλα? Αυτο μονο να σκεφτεσαι, οτι το αφησες μια κουτσουλιτσα τοση δα και θα χει γινει ολοκληρο μπεμπεδακι!

Αχ ναι ρε αγαπούλα αλήθεια αυτό σκέφτομαι και ποσο καλό κοριτσι έκατσα ησυχη και ήρεμη κ αντεξα τόσο καιρό να μην το δω. Ακούγομαι σαν χαζούλα αλλα εσείς με νιώθετε απόλυτα πιστεύω. Ο λόγος είναι ήμουν που ήμουν ευαίσθητη παρα έγινα και τα κραταω μέσα μου και ξεσπαω μόνη με αποτέλεσμα προχθές να μην παιρνω ανάσα σαν τα παιδάκια που  κλαίνε με λυγμους και μετά τους κόβεται η ανάσα όταν μιλάνε και τα λένε μισά, έτσι παιδάκι έγινα. Και φοβήθηκα με τόση πίεση στο σώμα. Σίγουρα ομως έχει προνοήσει η φύση κ δεν επηρεάζονται τόσο εύκολα τα μπεμπακια. Σε 15 μερες είναι η μεγάλη μέρα που σκέφτομαι και παθαίνω πατατράκ 

πρίν από 3 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Το εντερακι σου τόσο χαμηλά; Εγώ πιστεύω είναι η μήτρα που ανοίγει γιατί μεγαλώνει το νινακι σου! Ίσως όμως είναι και τα δύο! Πάντως μέχρι τις 20+ βδομάδες θα έχεις τραβηγματακια στη μήτρα...

Μακάρι να είναι αυτά τα απλά και δεν με πειράζει ας με τσιγκλαει.. Αχ ανυπομονώ να το δω Φαίη μου. Να είσαι καλα κορίτσι μου 

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Το πολύ πολύ να πίνεις τπτ να σε βοηθάει.ειναι αηδία βέβαια.κλείνεις μυτούλα και άσπρο πάτο.

Ας είναι αυτό και δεν πειράζει 

πρίν από 6 λεπτά , maraki 93 είπε:

Eγω που πηγα τις προαλλες και με ειδε τον ρωτησα για τους πονους.Μου ειπε οτι ολοι οι πονοι ειναι φυσιολογικοι αρκει να μην ειναι συνεχομενοι και με μεγαλη διαρκεια.Συγκεκριμενα γελασε και ειπε εγγυος εισαι δεν θα πονας?Ολα μεσα σου ζοριζονται.Και οσον αφορα την στεναχωρια μην αγχωνεσαι δεν παθαινουν ετσι ευκολα τα μπεμπακια τιποτα.Εγω δυο μηνες εκλαιγα μερα νυχτα για την αμνιοπαρακεντηση και γενικα με ολο αυτο το θεμα.Οταν ταραζεσαι σκεψου οτι δεν εισαι μονη και προσπαθησε να ηρεμησεις. <3

Συνεχόμενος είναι απλά εκεί που είναι λεω δεν θα είναι σοβαρό. Ακριβως αυτό που  σου είπε ο γιατρος σκέφτομαι όλο αυτό το διάστημα κ δεν ανησυχώ. Τις προάλλες είχα δυο σουβλιες τόσο δυνατες στο πιπί αλλα χαμογέλασα είπα μεγαλώνει. Όσο για αυτό με την αμνιο και τα ασταμάτητα κλάμματα το πέρασα πέρυσι και το πιστεύω πως δεν παθαίνουν κάτι τόσο εύκολα. Με ηρεμησατε ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μακάρι να είναι αυτά τα απλά και δεν με πειράζει ας με τσιγκλαει.. Αχ ανυπομονώ να το δω Φαίη μου. Να είσαι καλα κορίτσι μου

Αυτό θα είναι σίγουρα! Αχ σε καταλαβαίνω αλλά θα περάσει ο καιρός πριν το καταλάβεις και θα το έχεις αγκαλίτσα σου! Πότε μεγαλώνουν στη κοιλίτσα, ποτέ γενναμε και πότε μεγαλώνουν δεν καταλαβαίνεις! Εμένα ο μεγάλος έγινε 5 και μου λέει "αμάν ρε μαμα, δεν καταλαβαίνεις ότι μπορώ και μόνος μου να βάλω τα παπούτσια μου; Χαζούλη είσαι;;" Και εγώ από τη μια θέλω να τον φάω και από την άλλη θέλω να κλάψω όταν συνειδητοποιω πόσο γρήγορα μεγαλώνουν και δεν μας έχουν ανάγκη...

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Just now, Beboula25 είπε:

Αχ ναι ρε αγαπούλα αλήθεια αυτό σκέφτομαι και ποσο καλό κοριτσι έκατσα ησυχη και ήρεμη κ αντεξα τόσο καιρό να μην το δω. Ακούγομαι σαν χαζούλα αλλα εσείς με νιώθετε απόλυτα πιστεύω. Ο λόγος είναι ήμουν που ήμουν ευαίσθητη παρα έγινα και τα κραταω μέσα μου και ξεσπαω μόνη με αποτέλεσμα προχθές να μην παιρνω ανάσα σαν τα παιδάκια που  κλαίνε με λυγμους και μετά τους κόβεται η ανάσα όταν μιλάνε και τα λένε μισά, έτσι παιδάκι έγινα. Και φοβήθηκα με τόση πίεση στο σώμα. Σίγουρα ομως έχει προνοήσει η φύση κ δεν επηρεάζονται τόσο εύκολα τα μπεμπακια. Σε 15 μερες είναι η μεγάλη μέρα που σκέφτομαι και παθαίνω πατατράκ 

Γλυκουουλαα μου!!!! Σε καταλαβαινω. Αλλα δεν χρειαζεται να τα κρατας ολα μεσα σου. Εχεις ανθρωπους κοντα σου που με χαρα θα σε ακουσουν. Και δεν μιλαω μονο για εδω, εμας, αλλα για τους δικους σου ανθρωπους! Ισως να ειναι ετσι ο χαρακτηρας σου και να μην θες να εκφραζεσαι πολυ, αλλα οταν το κανεις και ως απαντηση παρεις μια μεγαλη αγκαλια, απο τον αντρα σου, την μητερα σου, την κολλητη σου, οποιον νιωθεις εσυ κοντα, τοτε αμεσως αυτο το βαρος των χιλιαδων ανειπωτων σκεψεων που φερεις, θα δεις ποσο θα ελαφρυνει!!

Εισαι πολυ καλο κοριτσι, οχι γιατι αντεξες τοσο καιρο χωρις να το δεις, αυτο η ψυχουλα σου το ξερει και μονο, αλλα επειδη εισαι εσυ. Θα χαρουμε και εμεις μαζι σου εκεινην την ημερα και ισως μας ανακοινωσεις κιολας αν θα ειναι ακομα ενας υποψηφιος γαμπρος η μια νυφη, γιατι καλα ολα αυτα αλλα μη ξεχνιομαστε. Εχουμε και τα προξενια μας χαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Είστε τόσο καλες δεν έχω λογια. Όλες σας ανεξαιρέτως. Κάθε φορά είστε εδώ για κάθε θέμα κάθε ερώτηση και πάντα με προσοχη και ευαισθησία. Νιώθω πολύ καλύτερα ψυχολογικά χάρη σε εσας. Δεν εχω παράπονο από την εγκυμοσυνη μέχρι στιγμης. Οι ναυτιες και οι εμετοί με κούρασαν κάποια στιγμή αλλα με κράτησαν και σε ηρεμία ότι όλα προχωρούν. Δεν θέλω να γκρινιάζω ούτε να ανησυχώ με το παραμικρο αλλα όσο να ‘ναι από την λαχτάρα να είναι καλα μας πιάνει ανησυχία. Και πάλι ευχαριστώ όλες!  Με το καλό τα μωράκια σας!! 

πρίν από 7 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Αυτό θα είναι σίγουρα! Αχ σε καταλαβαίνω αλλά θα περάσει ο καιρός πριν το καταλάβεις και θα το έχεις αγκαλίτσα σου! Πότε μεγαλώνουν στη κοιλίτσα, ποτέ γενναμε και πότε μεγαλώνουν δεν καταλαβαίνεις! Εμένα ο μεγάλος έγινε 5 και μου λέει "αμάν ρε μαμα, δεν καταλαβαίνεις ότι μπορώ και μόνος μου να βάλω τα παπούτσια μου; Χαζούλη είσαι;;" Και εγώ από τη μια θέλω να τον φάω και από την άλλη θέλω να κλάψω όταν συνειδητοποιω πόσο γρήγορα μεγαλώνουν και δεν μας έχουν ανάγκη...

Να σου ζήσει το καμάρι σου να είναι γερος να τον καμαρωνεις! Πωπω αυτό ειναι το μεγαλύτερο κομμάτι για εμενα. Το ότι το βλέπεις να μεγαλώνει να αλλάζει και μέσα από αυτό ο ερωτας γίνεται αγαπη για το παιδι μας. Κάπως έτσι το βλέπω ως μια σχέση που ξεκινα και τα συναισθήματα όλο και μεγαλώνουν.. Επειδή μεγαλωσα κ σκέφτομαι πως ισως δεν προλάβω να ζήσω όλα όσα ήθελα με το παιδί μου θέλω τουλάχιστον να ευχαριστηθώ όλη αυτή την διαδρομή και να δώσω την ψυχή μου οπως όλες οι μανουλες..  

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , athinoulitsa είπε:

Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας.στις τελευταίες εξετάσεις αίματος οι sgot,sgpt βγήκαν πολύ αυξημένες.δυο φορές πάνω από το φυσιολογικό.εκανα υπέρηχο κοιλιάς για να ελέγξουμε τη χολή και ήταν καλή.παρολα αυτά η γυναικολόγος μου μου είπε να πάω και σε γαστρεντερολογο.θα πάω σήμερα το βράδυ.εχω αγχωθει λίγο γιατί μου μίλησε για πιθανούς κινδύνους αργότερα.εχει καμία σας ανάλογη εμπειρία???να σημειώσω ότι αύριο μπαίνω στην 20η βδομάδα.

Καλησπερα κοριτσι μου, με το καλο το μωρακι σου!Εγω προσωπικα δεν εχω ιδεα τι σημαινουν ολα αυτα,ισως μπορουν να σε βοηθησουν τα υπολοιπα κοριτσια.Προσπαθησε να ηρεμησεις και συγκεντρωσε ολες σου τις αποριες για το βραδυ.Οτι και να ειναι με την βοηθεια των ειδικων θα το αντιμετωπισετε.

• Ευχαριστώ 1

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Είστε τόσο καλες δεν έχω λογια. Όλες σας ανεξαιρέτως. Κάθε φορά είστε εδώ για κάθε θέμα κάθε ερώτηση και πάντα με προσοχη και ευαισθησία. Νιώθω πολύ καλύτερα ψυχολογικά χάρη σε εσας. Δεν εχω παράπονο από την εγκυμοσυνη μέχρι στιγμης. Οι ναυτιες και οι εμετοί με κούρασαν κάποια στιγμή αλλα με κράτησαν και σε ηρεμία ότι όλα προχωρούν. Δεν θέλω να γκρινιάζω ούτε να ανησυχώ με το παραμικρο αλλα όσο να ‘ναι από την λαχτάρα να είναι καλα μας πιάνει ανησυχία. Και πάλι ευχαριστώ όλες!  Με το καλό τα μωράκια σας!! 

Να σου ζήσει το καμάρι σου να είναι γερος να τον καμαρωνεις! Πωπω αυτό ειναι το μεγαλύτερο κομμάτι για εμενα. Το ότι το βλέπεις να μεγαλώνει να αλλάζει και μέσα από αυτό ο ερωτας γίνεται αγαπη για το παιδι μας. Κάπως έτσι το βλέπω ως μια σχέση που ξεκινα και τα συναισθήματα όλο και μεγαλώνουν.. Επειδή μεγαλωσα κ σκέφτομαι πως ισως δεν προλάβω να ζήσω όλα όσα ήθελα με το παιδί μου θέλω τουλάχιστον να ευχαριστηθώ όλη αυτή την διαδρομή και να δώσω την ψυχή μου οπως όλες οι μανουλες..  

Έλα βρε που μεγάλωσες! Ναι, οκ δεν είμαστε όπως παλιά που έκαναν παιδάκια οι μαμάδες μας και ήταν οι ίδιες παιδάκια αλλά έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας για να τα κακομαθαινουμε όσο μπορούμε! Εγώ είμαι 36 σχεδόν και το μπουμπούκι μου είναι σχεδόν 2 μηνών! Έχουμε όμως πιο ανοιχτό μυαλό για να μπορέσουμε όσο μπορούμε να πηδήξουμε το χάσμα των γενεών και να μην πέσουμε μέσα όπως έκαναν οι παλιοί γονείς.

πρίν από 31 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημεραααα κοριτσι. Να σε ρωτησω μιας και βλεπω το τικερακι σου. Τωρα γεννησες? Προσφατα εννοω?

Ναι κορίτσι μου, 14 Σεπτεμβρίου και έχω και έναν λεβεντακο 5 χρονων! Μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι;

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Κοριτσια μολις πηρα τα αποτελεσματα απο την καμπυλη.Στο μικροβιολογικο μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικα ,το απογευμα θα τα παω στον γιατρο.Μπορειτε να μου πειτε αν οντως ειναι καλα?

Νηστειας 75

60 min      94

120min    83

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 13 λεπτά , nanoula90 είπε:

Γλυκουουλαα μου!!!! Σε καταλαβαινω. Αλλα δεν χρειαζεται να τα κρατας ολα μεσα σου. Εχεις ανθρωπους κοντα σου που με χαρα θα σε ακουσουν. Και δεν μιλαω μονο για εδω, εμας, αλλα για τους δικους σου ανθρωπους! Ισως να ειναι ετσι ο χαρακτηρας σου και να μην θες να εκφραζεσαι πολυ, αλλα οταν το κανεις και ως απαντηση παρεις μια μεγαλη αγκαλια, απο τον αντρα σου, την μητερα σου, την κολλητη σου, οποιον νιωθεις εσυ κοντα, τοτε αμεσως αυτο το βαρος των χιλιαδων ανειπωτων σκεψεων που φερεις, θα δεις ποσο θα ελαφρυνει!!

Εισαι πολυ καλο κοριτσι, οχι γιατι αντεξες τοσο καιρο χωρις να το δεις, αυτο η ψυχουλα σου το ξερει και μονο, αλλα επειδη εισαι εσυ. Θα χαρουμε και εμεις μαζι σου εκεινην την ημερα και ισως μας ανακοινωσεις κιολας αν θα ειναι ακομα ενας υποψηφιος γαμπρος η μια νυφη, γιατι καλα ολα αυτα αλλα μη ξεχνιομαστε. Εχουμε και τα προξενια μας χαχαχα

Με καθε κουβέντα με ότι σκεφτώ και συγκινηθώ δεν κρατιέμαι πλέον οι ορμόνες χτύπησαν κόκκινο. Μιλάω και μοιράζομαι κάτι που με απασχολεί απλά καποιες φορες δεν θέλω την ίδια στιγμή προτιμω να το περνάω μόνη και αφού ηρεμήσω τα βρω με εμενα τα συζητω. Σε ευχαριστώ παρα πολύ για τα λογια σου.. 

Ουυυ να είναι όλα καλα και αν μάθουμε κιολας χαμος θα γίνει με τα προξενια Χαχαχα 

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Έλα βρε που μεγάλωσες! Ναι, οκ δεν είμαστε όπως παλιά που έκαναν παιδάκια οι μαμάδες μας και ήταν οι ίδιες παιδάκια αλλά έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας για να τα κακομαθαινουμε όσο μπορούμε! Εγώ είμαι 36 σχεδόν και το μπουμπούκι μου είναι σχεδόν 2 μηνών! Έχουμε όμως πιο ανοιχτό μυαλό για να μπορέσουμε όσο μπορούμε να πηδήξουμε το χάσμα των γενεών και να μην πέσουμε μέσα όπως έκαναν οι παλιοί γονείς.

Ναι κορίτσι μου, 14 Σεπτεμβρίου και έχω και έναν λεβεντακο 5 χρονων! Μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι;

Να σου ζηηησουν!! Να ναι καλοτυχα παντα. Ε βεβαια και μπορεις να βοηθησεις, αφου τα χεις προσφατα ολα! 

Ξερεις μωρε τι σκεφτομαι,, καλα βεβαια στην κοσμαρα μου οτι να ναι σκεφτομαι, αλλα δε βαριεσαι χαχα. Λοιπον, γεννησες φυσιολογικα? Γιατι σκεφτομουν αν πχ ερθει η ωρα εκεινη για μενα, ποσο χρονο εχω για να παω στο μαιευτηριο?  Ο γιατρος μου πχ μου λεει προλαβαινεις ανετα να κανεις το μπανακι σου, να στεγνωσεις τα μαλλακια σου, να ντυθεις και να ερθεις. Αλλα αν ειναι να παω και να με εχουν ξαπλα μεχρι να ξεκινησει η διαδικασια, υπαρχει τροπος να υπολογισω εγω ποση ωρα εχω στη διαθεση μου? Γιατι απ οσα εχω μελετησει, λενε οτι αν εισαι ορθια και κινεισαι η διαστολη ανεβαινει πιο γρηγορα, απο το να σε εχουν ξαπλα. 

Μπορει να σκεφτομαι και χαζομαρες, δεν το εχω συζητησει διεξοδικα με τον γιατρο, αλλα πχ θα ηθελα να περασω αρκετη ωρα στο σπιτι και να παω στο μαιευτηριο ετοιμη και σε 2-3-4 ωριτσες να τον ξεπεταξω. Πολυ ουτοπικο?? 

πρίν από 2 λεπτά , maraki 93 είπε:

Κοριτσια μολις πηρα τα αποτελεσματα απο την καμπυλη.Στο μικροβιολογικο μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικα ,το απογευμα θα τα παω στον γιατρο.Μπορειτε να μου πειτε αν οντως ειναι καλα?

Νηστειας 75

60 min      94

120min    83

Σουπερ ειναι!! Θα στα πει κ ο γιατρος αλλα ειναι πολυ καλα κοριτσι

• Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Να σου ζηηησουν!! Να ναι καλοτυχα παντα. Ε βεβαια και μπορεις να βοηθησεις, αφου τα χεις προσφατα ολα! 

Ξερεις μωρε τι σκεφτομαι,, καλα βεβαια στην κοσμαρα μου οτι να ναι σκεφτομαι, αλλα δε βαριεσαι χαχα. Λοιπον, γεννησες φυσιολογικα? Γιατι σκεφτομουν αν πχ ερθει η ωρα εκεινη για μενα, ποσο χρονο εχω για να παω στο μαιευτηριο?  Ο γιατρος μου πχ μου λεει προλαβαινεις ανετα να κανεις το μπανακι σου, να στεγνωσεις τα μαλλακια σου, να ντυθεις και να ερθεις. Αλλα αν ειναι να παω και να με εχουν ξαπλα μεχρι να ξεκινησει η διαδικασια, υπαρχει τροπος να υπολογισω εγω ποση ωρα εχω στη διαθεση μου? Γιατι απ οσα εχω μελετησει, λενε οτι αν εισαι ορθια και κινεισαι η διαστολη ανεβαινει πιο γρηγορα, απο το να σε εχουν ξαπλα. 

Μπορει να σκεφτομαι και χαζομαρες, δεν το εχω συζητησει διεξοδικα με τον γιατρο, αλλα πχ θα ηθελα να περασω αρκετη ωρα στο σπιτι και να παω στο μαιευτηριο ετοιμη και σε 2-3-4 ωριτσες να τον ξεπεταξω. Πολυ ουτοπικο?? 

Σε ευχαριστώ πολυυυ. <3

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Κοίτα, και στο νοσοκομείο να πας άμα είναι νωρίς θα σε βάλουν στο διάδρομο να περπατάς! Καισαρική έχω κάνει αλλά στον πρώτο έφτασα σχεδόν 7εκ διαστολή μέχρι να μπω χειρουργείο. Ειναι ανάλογα την περίσταση... Αν σου σπάσουν τα νερά έχεις κάποιες ώρες μπροστά σου, καλά είναι να κάνεις το μπάνιο σου και μόλις τα πονακια φτάσουν στο 10λεπτο ξεκινάς... Αν φύγει το τραχηλικό πώμα έχεις 2-3 μέρες μπροστά σου οπότε πάλι παρακολουθείς τα πονακια! Γενικά αυτό είναι όλο το θέμα, τα πονακια... Στο 10 λεπτο είναι μια καλή απόσταση για να ξεκινήσεις για την κλινική!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Και το δεύτερο αγοράκι είναι; Να σου ζήσει και το μικρακι αγαπη μου!! Έτσι συμφωνώ απόλυτα έχουμε ανοιχτό μυαλο έχω μεγαλώσει έτσι και από τους δικους μου άλλωστε. Και εγω 37 είμαι και θα ξανά πω ότι τώρα νιώθω πιο έτοιμη από ποτε να γίνω μανούλα. Φυσικά και νωρίτερα αν είχε τύχει θα έκανα ότι καλύτερο αλλα γενικά ήμουν ανήσυχο πνεύμα τώρα τελευταία ψιλό ήρεμησα αλλα μου αρέσει που έχω κ την ανεμελιά μου στα μυαλά και στην ψυχή ακόμη Χαχα 

πρίν από 7 λεπτά , maraki 93 είπε:

Νηστειας 75

60 min      94

120min    83

Εξαιρετικές είναι οι εξετασουλες σου κοριτσάκι μου! Μπράβο σου! Μπορείς να απολαύσεις ένα γλυκάκι χωρίς τύψεις! ;)

• Ευχαριστώ 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχ τέλεια η ανησυχία σου! Οκ είσαι θεα κορίτσι μου απλά! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...