Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Κοριτσια καλημέρα καλή εβδομάδα!

Χρειαζομαι την εμπειρία σας ως προχωρημένες εγκυμονούσες :). Από εχθές έχω πονακια κυριως αριστερά χαμηλά με χτυπάει οπως το έντερο και με ενόχλησε και δεξιά καποιες στιγμές αλλα περισσότερο αριστερά. Εχθές ένιωθα και σαν κάψιμο γύρω γύρω στην περιοχή εκεί κ στην κοιλιτσα κάτω. Δεν ξέρω αν είναι έντερο ή που προχθές πέρασα πολύ μεγάλη στενοχώρια σφίχτηκα παρα πολύ το ένιωσα κ μήπως πείραξα κάτι; Θα τρελαθω. Ομως δεν νομίζω πως ο πόνος θα περιοριζόταν εκεί. Ξέρω και από στενοχώρια σε πειράζει το έντερο αλλα είναι που συνεχίζεται από εχθές κ ανησυχώ.  Μέχρι να μιλήσω με τον γιατρο θα με βοηθούσε αν έχετε κ εσείς να μου πείτε κάτι παρόμοιο έστω 

Καλημερα κοριτσι μου,εγω υποφερω απο το εντερο και οι πονοι ειναι αυτοι που περιγραφεις.Εχεις ενεργηθει αυτες τις μερες?

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Beboula25 είπε:

Χρειαζομαι την εμπειρία σας ως προχωρημένες εγκυμονούσες :). Από εχθές έχω πονακια κυριως αριστερά χαμηλά με χτυπάει οπως το έντερο και με ενόχλησε και δεξιά καποιες στιγμές αλλα περισσότερο αριστερά. Εχθές ένιωθα και σαν κάψιμο γύρω γύρω στην περιοχή εκεί κ στην κοιλιτσα κάτω. Δεν ξέρω αν είναι έντερο ή που προχθές πέρασα πολύ μεγάλη στενοχώρια σφίχτηκα παρα πολύ το ένιωσα κ μήπως πείραξα κάτι; Θα τρελαθω. Ομως δεν νομίζω πως ο πόνος θα περιοριζόταν εκεί. Ξέρω και από στενοχώρια σε πειράζει το έντερο αλλα είναι που συνεχίζεται από εχθές κ ανησυχώ.  Μέχρι να μιλήσω με τον γιατρο θα με βοηθούσε αν έχετε κ εσείς να μου πείτε κάτι παρόμοιο έστω 

Πόσο είσαι κοριτσάκι μου; Μήπως είναι απλά το τέντωμα της μήτρας; Έτσι ακούγεται...

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 15 λεπτά , maraki 93 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου,εγω υποφερω απο το εντερο και οι πονοι ειναι αυτοι που περιγραφεις.Εχεις ενεργηθει αυτες τις μερες?

Καλημέρα σε ευχαριστώ. Εχθές ενεργήθηκα μετά από αρκετες μερες. 

πρίν από 18 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μπεμπουλα μου καλό είναι να μιλήσεις με το γιατρό σου. Εγώ που έχω θέμα με το έντερο μπορώ να σου πω ότι οι πόνοι μπορεί να είναι πολύ δυνατοί! Το έντερο πονάει είτε από τη μια πλευρά είτε ολόκληρο, σκέψου ένα Π μέσα στην κοιλιά σου και είναι συνήθως αέρια που έχουν εγκλωβιστεί και κάνουν σπασμούς. Γι αυτό και πονάμε. Τουαλέτα πηγαίνεις? Αέρια έχεις? Εγώ ας πούμε χθες, πηγα τουαλέτα αλλά ένιωθα ένα πρήξιμο στην κοιλιά όλη μέρα. Το βράδυ είχα φρικτούς πόνους και αέρια που δεν μπορούσαν να φύγουν με τίποτε. Μίλα όμως με το γιατρό σου 

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 14 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημερα για αρχη ηρεμισε δε νομιζω οτι παθαινουν κατι τοσο ευκολα απο μια στεναχωρια τα μωρακια μας ειναι δυνατα.εμενα οταν με επιανε χαμηλα αριστερα η δεξια ηταν το εντερο εχεις παει τουαλετα? μηπως εφαγες κατι κ σε πειραξε στο εντερο?για το καψιμο που λες δε ξερω τι μπορει να ειναι δε το εχω νιωσει ποτε παρε κ το γιατρο σου βέβαια να σου πει ακριβως κ ξεκουρασου για να φυγει κ η ενταση απο τη στεναχωρια μην ανχωνεσαι δε νομιζω να ειναι κατι σοβαρο

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε ευχαριστώ. Εχθές ενεργήθηκα μετά από αρκετες μερες. 

Και εγω ετσι πριν την εγκυμοσυνη μετα απο καθε γευμα ετρεχα.Τωρα σπανια για αυτο και οι πονοι.Τωρα πινω καθε πρωι κεφιρ και μπορω να σου πω οτι βελτιωθηκε η κατασταση.Παρακολουθα το, αν συνεχιστει πηγαινε προληπτικα να σε δει ο γιατρος.Μεχρι τοτε προσπαθησε να ξαπλωσεις και να χαλαρωσεις.

πρίν από 2 λεπτά , palmoira είπε:

Μπεμπουλα μου καλό είναι να μιλήσεις με το γιατρό σου. Εγώ που έχω θέμα με το έντερο μπορώ να σου πω ότι οι πόνοι μπορεί να είναι πολύ δυνατοί! Το έντερο πονάει είτε από τη μια πλευρά είτε ολόκληρο, σκέψου ένα Π μέσα στην κοιλιά σου και είναι συνήθως αέρια που έχουν εγκλωβιστεί και κάνουν σπασμούς. Γι αυτό και πονάμε. Τουαλέτα πηγαίνεις? Αέρια έχεις? Εγώ ας πούμε χθες, πηγα τουαλέτα αλλά ένιωθα ένα πρήξιμο στην κοιλιά όλη μέρα. Το βράδυ είχα φρικτούς πόνους και αέρια που δεν μπορούσαν να φύγουν με τίποτε. Μίλα όμως με το γιατρό σου 

Ετσι ακριβως.Τελικα ολες τα ιδια βασανα περναμε χαχα.Απλα οταν συμβαινει πρωτη φορα τρελενεσαι γιατι δεν ξες απο που προερχεται.

• Χαχα 1

Lilypie - (30Y3)

@Beboula25 αγάπη μου με έντερο μοιάζει αυτό που λες.κολικο συγκεκριμένα.να πίνεις πολλά υγρα.ειχσ πάθει Και εγώ μια φορά και μιλάμε για πολύ πονο. Καλύτερα μιλησε και με το γιατρό σου όμως.κρεβατάκι και υγρα πολλά.αν μπορείς και κανα φρουτάκι να σε βοηθήσει να πηγαίνεις κάθε μέρα τουαλέτα 

πρίν από 16 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Πόσο είσαι κοριτσάκι μου; Μήπως είναι απλά το τέντωμα της μήτρας; Έτσι ακούγεται...

Στην 12 μπήκα. Λες; Το σκέφτηκα επειδή εκεί τα πλαϊνά χαμηλά στηρίζουν την μητρα.Αλλα μάλλον είναι το εντερακι γιατί τώρα που συνήλθα τάραξα την σπανακόπιτα που ανοιξα φύλλο με τα χεράκια μου! Αν δεν είχα αυτό προχθές δεν θα είχα ανησυχήσει θα ελεγα με τίναξε το σπανάκι 

πρίν από 9 λεπτά , palmoira είπε:

Γεια σου παλμοιρα μου σε ευχαριστώ. Γενικά με τάραζε με κάποια συγκεκριμένα φαγητά. Τώρα στην εγκυμοσυνη επειδή δεν έτρωγα κ πολύ δεν είχα νιώσει ξανά ενόχληση. Αέρια ναι καποιες φορες νιώθω το ίδιο ότι δεν φεύγουν. Εχθές πάλι με πόνο κατάφερα να ενεργηθω μετά από τοσες μερες. Με τσιγκλαει από εχθές πολύ και ναι οπως λες νιωθω και από την άλλη τσιμπητακια αλλα το θέμα είναι εκεί αριστερά κάτω πολύ χαμηλά για αυτό ναι θα παρω να τα πούμε. 

πρίν από 14 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καλημερα για αρχη ηρεμισε δε νομιζω οτι παθαινουν κατι τοσο ευκολα απο μια στεναχωρια τα μωρακια μας ειναι δυνατα.εμενα οταν με επιανε χαμηλα αριστερα η δεξια ηταν το εντερο εχεις παει τουαλετα? μηπως εφαγες κατι κ σε πειραξε στο εντερο?για το καψιμο που λες δε ξερω τι μπορει να ειναι δε το εχω νιωσει ποτε παρε κ το γιατρο σου βέβαια να σου πει ακριβως κ ξεκουρασου για να φυγει κ η ενταση απο τη στεναχωρια μην ανχωνεσαι δε νομιζω να ειναι κατι σοβαρο

Ευχαριστώ Βασούλα μου. Ναι τσακισα σπανακόπιτα δυο μερες σερί και μπορεί να με πείραξε τι να πω. Ενεργήθηκα με πόνο πολύ Χαχαχ. 

Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας.στις τελευταίες εξετάσεις αίματος οι sgot,sgpt βγήκαν πολύ αυξημένες.δυο φορές πάνω από το φυσιολογικό.εκανα υπέρηχο κοιλιάς για να ελέγξουμε τη χολή και ήταν καλή.παρολα αυτά η γυναικολόγος μου μου είπε να πάω και σε γαστρεντερολογο.θα πάω σήμερα το βράδυ.εχω αγχωθει λίγο γιατί μου μίλησε για πιθανούς κινδύνους αργότερα.εχει καμία σας ανάλογη εμπειρία???να σημειώσω ότι αύριο μπαίνω στην 20η βδομάδα.

πρίν από 18 λεπτά , maraki 93 είπε:

Και εγω ετσι πριν την εγκυμοσυνη μετα απο καθε γευμα ετρεχα.Τωρα σπανια για αυτο και οι πονοι.Τωρα πινω καθε πρωι κεφιρ και μπορω να σου πω οτι βελτιωθηκε η κατασταση.Παρακολουθα το, αν συνεχιστει πηγαινε προληπτικα να σε δει ο γιατρος.Μεχρι τοτε προσπαθησε να ξαπλωσεις και να χαλαρωσεις.

Ετσι ακριβως.Τελικα ολες τα ιδια βασανα περναμε χαχα.Απλα οταν συμβαινει πρωτη φορα τρελενεσαι γιατι δεν ξες απο που προερχεται.

Ε ναι αγχώνεσαι και ξεχνας ότι αυτο το παθαινες και πριν. Γενικα πέρα από τους εμετούς κ τις αναγουλες δεν είχα κάτι να με ενοχλει και καποιες σουβλιτσες τσιμπηματάκια και τέτοια δεν με ανησυχούσαν τα βρίσκω φυσιολογικά με τοσες αλλαγές και επίσης το είχα πει κ εδώ ένιωθα πως μεγαλώνει, νομίζω με καταλαβαίνεις τι εννοω. Ξαπλωμένη σήμερα όσο μπορώ και όταν μιλήσω θα σας πω τι μου είπε. 

Διαφημίσεις

Καλημερα,, καλη εβδομαδαα!!

Τι κανετε κοριτσια?

@Beboula25 φιλη μου πολυ πιθανον να ειναι το εντερακι ή και η μητρα που μεγαλωνει. Που κ που με πιανουν και μενα σαν τσιμπηματα στην περιοχη αυτη. Μιλα βεβαια και με τον γιατρο σου, να σε καθοδηγησει καταλληλα.

Οσο για το μπεμπε, μην ανησυχεις καθολου. Ειναι εκει μεσα αραχτο και ουτε που καταλαβε τπτ, απολαμβανει το ωραιο περιβαλλον του σακου και μεγαλωνει. Αλλα αυτο που θελω να πω ειναι πως ευχομαι ο λογος που στενοχωρηθηκες να περασε και να εισαι καλυτερα. Πλησιαζει και η μερα που θα δεις το μπεμπεδακι σου! Σε 10 μερες αν θυμαμαι καλα? Αυτο μονο να σκεφτεσαι, οτι το αφησες μια κουτσουλιτσα τοση δα και θα χει γινει ολοκληρο μπεμπεδακι!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 17 λεπτά , loyloy είπε:

@Beboula25 αγάπη μου με έντερο μοιάζει αυτό που λες.κολικο συγκεκριμένα.να πίνεις πολλά υγρα.ειχσ πάθει Και εγώ μια φορά και μιλάμε για πολύ πονο. Καλύτερα μιλησε και με το γιατρό σου όμως.κρεβατάκι και υγρα πολλά.αν μπορείς και κανα φρουτάκι να σε βοηθήσει να πηγαίνεις κάθε μέρα τουαλέτα 

Το θυμαμαι ναι. Μάλλον αγαπη μου και σήμερα τρώω σουπίτσα να με μαλακώσει λιγάκι. Το κάθε μέρα μοιάζει ονειρο Χαχαχ και φρούτα που τρώω δεν συγκινείται. 

πρίν από 18 λεπτά , Beboula25 είπε:

Στην 12 μπήκα. Λες; Το σκέφτηκα επειδή εκεί τα πλαϊνά χαμηλά στηρίζουν την μητρα.Αλλα μάλλον είναι το εντερακι γιατί τώρα που συνήλθα τάραξα την σπανακόπιτα που ανοιξα φύλλο με τα χεράκια μου! Αν δεν είχα αυτό προχθές δεν θα είχα ανησυχήσει θα ελεγα με τίναξε το σπανάκι 

Το εντερακι σου τόσο χαμηλά; Εγώ πιστεύω είναι η μήτρα που ανοίγει γιατί μεγαλώνει το νινακι σου! Ίσως όμως είναι και τα δύο! Πάντως μέχρι τις 20+ βδομάδες θα έχεις τραβηγματακια στη μήτρα...

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Ε ναι αγχώνεσαι και ξεχνας ότι αυτο το παθαινες και πριν. Γενικα πέρα από τους εμετούς κ τις αναγουλες δεν είχα κάτι να με ενοχλει και καποιες σουβλιτσες τσιμπηματάκια και τέτοια δεν με ανησυχούσαν τα βρίσκω φυσιολογικά με τοσες αλλαγές και επίσης το είχα πει κ εδώ ένιωθα πως μεγαλώνει, νομίζω με καταλαβαίνεις τι εννοω. Ξαπλωμένη σήμερα όσο μπορώ και όταν μιλήσω θα σας πω τι μου είπε. 

Eγω που πηγα τις προαλλες και με ειδε τον ρωτησα για τους πονους.Μου ειπε οτι ολοι οι πονοι ειναι φυσιολογικοι αρκει να μην ειναι συνεχομενοι και με μεγαλη διαρκεια.Συγκεκριμενα γελασε και ειπε εγγυος εισαι δεν θα πονας?Ολα μεσα σου ζοριζονται.Και οσον αφορα την στεναχωρια μην αγχωνεσαι δεν παθαινουν ετσι ευκολα τα μπεμπακια τιποτα.Εγω δυο μηνες εκλαιγα μερα νυχτα για την αμνιοπαρακεντηση και γενικα με ολο αυτο το θεμα.Οταν ταραζεσαι σκεψου οτι δεν εισαι μονη και προσπαθησε να ηρεμησεις. <3

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 1 λεπτό , ΦαιηΚατς είπε:

Το εντερακι σου τόσο χαμηλά; Εγώ πιστεύω είναι η μήτρα που ανοίγει γιατί μεγαλώνει το νινακι σου! Ίσως όμως είναι και τα δύο! Πάντως μέχρι τις 20+ βδομάδες θα έχεις τραβηγματακια στη μήτρα...

Καλημεραααα κοριτσι. Να σε ρωτησω μιας και βλεπω το τικερακι σου. Τωρα γεννησες? Προσφατα εννοω?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...