Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια! Και εγώ τώρα δεν βάζω τίποτε..βαριέμαι! Εάν είναι να κάνεις ραγάδες θα κάνεις οποία κρέμα και να βάλεις! Έχω δοκιμάσει της frezyderm,bio oil και synchroline και για το στηθος της intermed. Όλες καλές ήταν αλλά νομίζω λίγο καλύτερη της synchroline. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όντως αν ειναι να κανεις θα κανεις, εγω εχω στην κοιλια απο παλια λογω του οτι εβαλα 30 κιλα σε τρια χρονια και τα χασα σε έναν χρονο, δεν κρεμασα πουθενα γιατι τα χασα με την βοηθεια διατροφιλογου και γυμναστή αλλα μου εμειναν οι ραγαδες να μου το θυμιζουν.... τωρα θα λεω τις εγκυμοσύνης ειναι Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

• Χαχα 3

nlmNp2.png

8 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Εχεις κανει καμπυλη ¿?? 

Ναι ναι γενικα πιστευω στην γεννα ια πεσει και γελιο μαζι, γενικα με χαλαρωνει πολυ αυτος ο ανθρωπος. 

Καλησπέραααα..όχι Μ είπε η γιατρός ότι θα κάνουμε μετά τις 22 εβδομάδες..επειδή δεν κατάλαβα και μπερδεύτηκα τελικά είναι υψηλό το 98 ή όχι;

πρίν από 21 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλησπέραααα..όχι Μ είπε η γιατρός ότι θα κάνουμε μετά τις 22 εβδομάδες..επειδή δεν κατάλαβα και μπερδεύτηκα τελικά είναι υψηλό το 98 ή όχι;

Αναλογως σε τι φαση το μετρησες. Νηστικη??? Η φαγωμενη? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Ήμουν φαγωμενη και είχα φάει και γλυκάκι πριν κάνα 3 ωρο

Ε μια χαρα ειναι αν ησουν φαγωμενη. Αν ησουν νηστικη το πρωι θα ταν λιγο υψηλη η τιμη. Αλλα για φαγωμενη μια χαρα. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανουλες.Κοριτσια μου πήγα πρωί πρωί στα lidl και ψώνισα πολύ όμορφα ρουχαλακια για την μπέμπα.Ειπα να σας ενημερώσω σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε.

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (30Y3)

Just now, Nicol_ είπε:

Καλημερα και απο μενα!! Καλη εβδομαδα :) 

Ειχε ωραια πραγματα στα λιντλ @maraki 93?

Καλημερα κοριτσι μου,ναι μου αρεσαν πολυ.Πηρα φορμακια μακρυμανικα,παντελονακια και κατι αλλα ρουχαλακια.Αν θες δες τα στο διαφημιστικο τους πρωτα αλλα εμας εδω ειχε και αλλα πραγματα που δεν τα ειχε το φυλλαδιο.

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

καλή εβδομάδα να έχουμε!

τι κάνετε;πως τα περνάτε;

να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια, στις συσπάσεις τι ακριβώς νιώθουμε;

πως το καταλαβαίνουμε δηλαδή;

εγώ έχω κάτι ενοχλήσεις που και που αλλά περισσότερο μοιάζουν με τσιμπήματα..

aKX8p2.png

πρίν από 34 λεπτά , fairy-mary είπε:

καλημέρα κορίτσια!

καλή εβδομάδα να έχουμε!

Καλημερα εγω δε τις καταλαβαινω τις περισσοτερες μονο τις μεγαλες σε αυτες νιωθω την κοιλια μου σαν να μαζευει σαν να σφιγγει σε ενα σημειο κ κανει βουναλακι αν αυτο κρατησει για λιγο ειναι συσπαση αν κρατησει πανω απο 2λεπτο ειναι καποιο απο τα μωρα μου εχει πει ο γιατρος εμενα δε κανει ολη η κοιλια συσπαση κανω τοπικες συσπασεις. Επισης εγω δε νιωθω πονο καποιες κοπελες νιωθουν κ πονο.

0EKFp2.png

πρίν από 54 λεπτά , fairy-mary είπε:

καλημέρα κορίτσια!

καλή εβδομάδα να έχουμε!

Γενικά είναι αυτό που σ είπε κ η Βάσω,είναι τι σφίξιμο της κοιλίας όλης όμως κ μπορεί να πονάς κάποιες φορές,καλά όταν είναι να γεννήσεις πονάς σαν την περίοδο σου που σταδιακά ο πόνος μεγαλώνει...τώρα σε κάποια σημεία που σφίγγει η κοιλιά αν δεν είναι όλη η μήτρα δλδ είναι απλά οι κινήσεις του μωρού,έτσι μου είχε πει κ η γυναικολόγος μου...τώρα τα τσιμπήματα χαμηλά στην μήτρα είναι συνήθως επειδή μεγαλώνει η μήτρα,αλλά πχ σε μένα επειδή τα νιώθω συχνά αν τυχόν κουραστώ ή περπατήσω λίγο πιο πολύ δεν τα θέλουμε κ τότε είναι που σφίγγει κ η κοιλιά αυτός ο συνδυασμός είναι σύσπαση δλδ.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 15 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

Γενικά είναι αυτό που σ είπε κ η Βάσω,είναι τι σφίξιμο της κοιλίας όλης όμως κ μπορεί να πονάς κάποιες φορές,καλά όταν είναι να γεννήσεις πονάς σαν την περίοδο σου που σταδιακά ο πόνος μεγαλώνει...τώρα σε κάποια σημεία που σφίγγει η κοιλιά αν δεν είναι όλη η μήτρα δλδ είναι απλά οι κινήσεις του μωρού,έτσι μου είχε πει κ η γυναικολόγος μου...τώρα τα τσιμπήματα χαμηλά στην μήτρα είναι συνήθως επειδή μεγαλώνει η μήτρα,αλλά πχ σε μένα επειδή τα νιώθω συχνά αν τυχόν κουραστώ ή περπατήσω λίγο πιο πολύ δεν τα θέλουμε κ τότε είναι που σφίγγει κ η κοιλιά αυτός ο συνδυασμός είναι σύσπαση δλδ.

Εμενα κανει τα βουναλακια αυτα αλλα καποιες φορες πετρωνει ολη η κοιλια.Αυτο ειναι ανησυχητικο? 

DanXp2.png

Κοριτσια καλημέρα καλή εβδομάδα!

Χρειαζομαι την εμπειρία σας ως προχωρημένες εγκυμονούσες :). Από εχθές έχω πονακια κυριως αριστερά χαμηλά με χτυπάει οπως το έντερο και με ενόχλησε και δεξιά καποιες στιγμές αλλα περισσότερο αριστερά. Εχθές ένιωθα και σαν κάψιμο γύρω γύρω στην περιοχή εκεί κ στην κοιλιτσα κάτω. Δεν ξέρω αν είναι έντερο ή που προχθές πέρασα πολύ μεγάλη στενοχώρια σφίχτηκα παρα πολύ το ένιωσα κ μήπως πείραξα κάτι; Θα τρελαθω. Ομως δεν νομίζω πως ο πόνος θα περιοριζόταν εκεί. Ξέρω και από στενοχώρια σε πειράζει το έντερο αλλα είναι που συνεχίζεται από εχθές κ ανησυχώ.  Μέχρι να μιλήσω με τον γιατρο θα με βοηθούσε αν έχετε κ εσείς να μου πείτε κάτι παρόμοιο έστω 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...