Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Μου έβαλε στον κόλπο κάτι σαν τον κολποδιαστολεα αλλά ήταν χειρουργικό ατσάλι και ήταν σαν αυτά που ανοίγουν την κοιλίτσα όταν κάνουν καισαρική

Έχω γενικά αυξημένα υγρά απλά σήμερα ήταν περίεργα και πήρα την γιατρό και Μ είπε για καλό η κακό κάνε μια εξεταση

Χαχαχα και εγώ αμέσως σκέφτηκα τα χθεσινά με την φίλη μ άστα..

Όσες φορές έχω μετρήσει το ζάχαρο Μ βγαίνει 98-95 δεν ξέρω τι να πω

Απλα εχεις πολλα υγρα, κι εγω εχω κ δεν εχω ζαχαρο. Μαλιστα ιδρώνω πολυ επειδή εχω πολλους ιδρωτοποιους αδένες. Ολα ειναι μια χαρα!!! Οκ????? Πες ναι αλλιως δεν κοιμαμαι. Χαχαχα Χαχαχα 

πρίν από 7 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Μου έβαλε στον κόλπο κάτι σαν τον κολποδιαστολεα αλλά ήταν χειρουργικό ατσάλι και ήταν σαν αυτά που ανοίγουν την κοιλίτσα όταν κάνουν καισαρική

Έχω γενικά αυξημένα υγρά απλά σήμερα ήταν περίεργα και πήρα την γιατρό και Μ είπε για καλό η κακό κάνε μια εξεταση

Χαχαχα και εγώ αμέσως σκέφτηκα τα χθεσινά με την φίλη μ άστα..

Όσες φορές έχω μετρήσει το ζάχαρο Μ βγαίνει 98-95 δεν ξέρω τι να πω

Άσε σου λέω τα είδα όλα..όταν μ ελεγγε βηξε και εβηχα με πονούσε πιο πολύ η βλακεια

Ναι..  του λεω ποναω μου λεει λογικο εχει καιρο κατι να μπει εδω μεσα πιστευω Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα τρελός ο ντοκ μου!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Τσεκαρες ίντερνετ και για αλλα μαγαζια??? Παντως εκει που πηγα γω στο πρατηριο ηταν ολα τελεια και οικονιμικα, ασε που απο οσο εμαθα φτιαχνουν και στελνουν αυτοι σε μεγαλες αλυσιδες τυπου Λητώ. 

Καλε κι εμενα μου το φεραν κιολας!!!! 

Εγω κοριτσια σημερα σουλατσαρα, μαγειρεψα, εκανα κι ενα κεικ!!!! Σχετικα με την καμπυλη, εμενα ηταν υγρό σε μπουκαλακι σφραγισμενο μαλιστα ειτε λεμονι ειτε πορτοκαλι. Το ηπια σε πέντε λεπτα και δεν καταλαβα τιποτα μονο υπνηλία μου εφερε και πεινα μετα τα τσακισα ολα. Οποτε @Nicol_ ισως και να μην αηδιασεις. Σχετικα με την εξέταση για αμνιακο οντως πονα Παναθεμα την και μοθ λεγε ο ντοκ "βηξε βηξε" τι στο καλο λεω σε παθολογο ηρθα?. Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα, τωρα αραξα και σκουντω την κοιλια να παιξουμε!!! 

Τωρα Ξεκιναω ερευνα αγορας ουσιαστικα,δεν εχω δει κατι αλλο.Που πηγες εσυ? Αν το εγραψες κάπου δεν το ειδα,πες μου να εχω στα υποψη μου αν μπορείς. :)

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Χαχαχα. Τρελη. Γιατι ποναει?? Σε εξεταζει απο κατω?? 

Κεικ ε?? Παιζεις με τον πονο μας αμαν.

Εγω αυριο θα πω στον αντρα να με βγαλει μια βολτα στον πολιτισμο. Θα μαι 32 εβδομαδων και ειναι το μαξιλαρακι ασφαλειας μου !! Ειμαι τοσο χαρουμενη! Τοτε που μου το λεγε ο γιατρος ακουγοταν σαν αιωνας να φτασω σε αυτο το σημειο.

Πωπω δεν ελεγες τπτ αλλο χθες? Χαχαχα. Γενικα ομως να ξερεις οτι μπορει να υπαρχουν κ μερες που νομιζεις οτι τα εκανες πανω σου. Τουλαχιστον εγω, ετσι νιωθω και ας μην ειναι αυτο. Απλα εχουμε αυξημενα υγρα.

Περασε γρηγορα ο καιρος nanoula μου,  σαν χθες ηταν που τα εγραφες, χαίρομαι πολυ για σενα ❤ Αυριο κοιτα να ξεσαλώσεις :razz:

DanXp2.png

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Απλα εχεις πολλα υγρα, κι εγω εχω κ δεν εχω ζαχαρο. Μαλιστα ιδρώνω πολυ επειδή εχω πολλους ιδρωτοποιους αδένες. Ολα ειναι μια χαρα!!! Οκ????? Πες ναι αλλιως δεν κοιμαμαι. Χαχαχα Χαχαχα 

Ναι..  του λεω ποναω μου λεει λογικο εχει καιρο κατι να μπει εδω μεσα πιστευω Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα τρελός ο ντοκ μου!!! 

Χαχαχαχχαχαχα μορφή ο γιατρός σου..

Όχι εντάξει ήρεμη είμαι..ακομαααα:D

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

@Κωνσταντίνα16  μια Μια χαρά μετρήσεις έχεις.απλα λέω την περίπτωση μου μήπως τη γλιτώσει κάποια και δεν πεινάει Όπως εγώ τώρα.

Ωχ με το ζάχαρο κανεις διατροφή εε;μπορεί να κάνω και εγώ στην πορεια..δλδ να βγει η καμπύλη υψηλή ενώ εγώ τώρα έχω χαμηλή;

5 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Σοβαρά σου είπε τέτοιο πράγμα ο γιατρός? Δεν το πιστεύω! Χαχαχαχα

preg.png

Διαφημίσεις

95 με 98 με μηχανάκι?Γτ Μ φαίνεται πολύ.. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη Π είχα τέτοιες μετρήσεις ήμουν στα όρια.. Η διατροφολόγος Δεν Μ έλεγε κάτι Αλλά τλκ η γιατρός δεν ήθελε τόσο Κ Ο πλακούντας δεν την γλίτωσε.Ήταν διαβητικός. Επίσης λύστε μια απορία. Το μηχανάκι μετράει υψηλότερο ζάχαρο από το αίμα σε εργαστήριο?

1 hour ago, oneira_glyka είπε:

95 με 98 με μηχανάκι?Γτ Μ φαίνεται πολύ.. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη Π είχα τέτοιες μετρήσεις ήμουν στα όρια.. Η διατροφολόγος Δεν Μ έλεγε κάτι Αλλά τλκ η γιατρός δεν ήθελε τόσο Κ Ο πλακούντας δεν την γλίτωσε.Ήταν διαβητικός. Επίσης λύστε μια απορία. Το μηχανάκι μετράει υψηλότερο ζάχαρο από το αίμα σε εργαστήριο?

φυσιολογικο ειναι εμενα το οριο με το μηχανακι μου εχει πει ειναι 120 απο κει κ πανω θεωρείται ανεβασμενο κ κατω απο 60 θεωρείται υπογλυκαιμια. Νομιζω οτι το μηχανακι το βγαζει λιγοτερο αλλα δεν ειμαι σιγουρη το λεω γιατι στο μικροβιολογικο πχ το οριο ειναι στο 155. καλημερα δεν ειπα!!

9 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Χαχα!!Κατι Τετοια λεει κ ο δικος μου με κορυφαιο οταν ειχα κ εγω πολλα υγρα κ τον ρωτησα μου ειπε οτι μπορει να ειναι ουρα η σπερμα του λεω γιατρε παιζεις με τον πονο μας αφου μας εχεις απαγορεύσει τις επαφες το ανεκδοτο της ημερας!!

0EKFp2.png

8 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Τωρα Ξεκιναω ερευνα αγορας ουσιαστικα,δεν εχω δει κατι αλλο.Που πηγες εσυ? Αν το εγραψες κάπου δεν το ειδα,πες μου να εχω στα υποψη μου αν μπορείς. :)

Περασε γρηγορα ο καιρος nanoula μου,  σαν χθες ηταν που τα εγραφες, χαίρομαι πολυ για σενα ❤ Αυριο κοιτα να ξεσαλώσεις :razz:

Love uuu ❤

8 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Χαχαχαχα, παιζει με τον πονο σου ο τρελογιατρος.

Καλημερα τσουπρεες

0qR2p2.png3Ow1p2.png

6 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Ωχ με το ζάχαρο κανεις διατροφή εε;μπορεί να κάνω και εγώ στην πορεια..δλδ να βγει η καμπύλη υψηλή ενώ εγώ τώρα έχω χαμηλή;

Καλημέρα.εχεις κάνει καμπύλη?κοίτα εγώ έχω ιστορικό μες στην οικογένεια μου όλο το σόι σχεδόν αρα σιγά μη γλίτωνα.γονιδιο φουλ εξτρα.καμπυλη έκανα 2 φορές και βγήκε καλή να φανταστείς.ειμαι περίπτωση.με τα υγρά το υποπτευθηκε ο γιατρός και με Διατροφή και καθημερινές μετρήσεις να που Τελικά έχω.δεν θέλω να σε αγχωσω σε καμιά περίπτωση.απλα προληπτηκικα Μην κάνεις υπερβολές.εγω είχα τσακίσει τα παγωτά.1 σίγουρα και κάποιες φορές και 2.

1 hour ago, oneira_glyka είπε:

Όταν πήγα για εξετάσεις στο εργαστήριο μου λέει η ενδοκρινολογος Όταν σου πάρουν αιμα κανε και ΕΣΥ μια μέτρηση κατευθείαν να δούμε αν το νηστείας θα βγει κοντά με του εργαστηρίου.η διαφορά ήταν 81 το εργαστήρι ο 82 το μηχανακι.

Καλημερα κοριτσια!

Μια ομορφη κυριακη να εχουμε!

Ηθελα να σας ρωτησω εσεις βαζετε κρεμες για τις ραγαδες;

Ποτε ξεκινησατε; και ποιες κρεμες χρησιμοποιειτε;

Μου εχουν φερει μια bio oil δωρο αλλα δε ξερω αν πρεπει να τη βάλω, διαβασα οτι περιεχει βιταμινη Α, ομως πολλες γυναικες εχω δει τη βαζουν στην εγκυμοσυνη.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Εχεις κανει καμπυλη ¿?? 

5 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Σοβαρά σου είπε τέτοιο πράγμα ο γιατρός? Δεν το πιστεύω! Χαχαχαχα

Ναι ναι γενικα πιστευω στην γεννα ια πεσει και γελιο μαζι, γενικα με χαλαρωνει πολυ αυτος ο ανθρωπος. 

nlmNp2.png

πρίν από 11 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Μου εχουν φερει μια bio oil δωρο αλλα δε ξερω αν πρεπει να τη βάλω, διαβασα οτι περιεχει βιταμινη Α, ομως πολλες γυναικες εχω δει τη βαζουν στην εγκυμοσυνη.

Καλημερα εγω ξεκινησα απο 12η εβδομάδα εχω παρει τη bepanthol mama αλλα οπως μου ειπε κ ο γιατρος αμα ειναι να κανει ραγαδες το δερμα θα κανει οτι κ να βαλεις ειναι αναλογα τα δέρματα μου ειχε πει επισης να πινω πολυ νερο κ να βαλω οποια κρεμα θελω αρκει να μενει ενυδατωμενο το δερμα

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

2 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

φυσιολογικο ειναι εμενα το οριο με το μηχανακι μου εχει πει ειναι 120 απο κει κ πανω θεωρείται ανεβασμενο κ κατω απο 60 θεωρείται υπογλυκαιμια. Νομιζω οτι το μηχανακι το βγαζει λιγοτερο αλλα δεν ειμαι σιγουρη το λεω γιατι στο μικροβιολογικο πχ το οριο ειναι στο 155. καλημερα δεν ειπα!!

Χαχα!!Κατι Τετοια λεει κ ο δικος μου με κορυφαιο οταν ειχα κ εγω πολλα υγρα κ τον ρωτησα μου ειπε οτι μπορει να ειναι ουρα η σπερμα του λεω γιατρε παιζεις με τον πονο μας αφου μας εχεις απαγορεύσει τις επαφες το ανεκδοτο της ημερας!!

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα ωραιος!!! 

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Love uuu ❤

Χαχαχαχα, παιζει με τον πονο σου ο τρελογιατρος.

Καλημερα τσουπρεες

Αστα.... οταν κουτσαινα του λεω να κανω σεξ??? Που θες να πας καλε με το ποδι??? Ρε πες ναι του λεω!!! Χαχαχα ε μετα δεν μου κατσε ο σύζυγος. 

• Χαχα 3

nlmNp2.png

πρίν από 39 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Με το που μπήκα στο 2ο τρίμηνο ξεκίνησα.της elancyl για εγκυμοσύνη.Κοιτα αν έχει προδιάθεση τονδερμα σου θα κάνεις.Βεβαια εγώ έχω στα μπουτακια και στο ποπο στα πλάγια από μικρή αλλα Ακόμα δεν μπορώ να πω δεν έχω κάνει στην εγκυμοσύνη.Τωρα για το bio oil φίλη μου που έβαζε έγινε χάλια δεν της έκανε τπτ , βέβαια παίζει ρόλο και το δέρμα.μεσα στο φόρουμ σε άλλο θέμα κάποια κοπέλα είχε πει ότι ο γιατρός της είπε ότι το bio oil προκαλεί συσπάσεις.τωρα αν ισχύει δεν ξέρω.

• Μου αρέσει 1

Εγω δεν βαζω πλεον. Ειχα παρει της frezyderm καθως και μια που λεγεται mama salba uno και τις εβαζα μεχρι τον 5ο μηνα περιπου.Μετα με τις συσπασεις το εκοψα για να μην χαιδευω την κοιλια και μετα βαριομουν και δεν βαζω. Νομιζω δεν κανουν και τπτ, απλα αυτο που κανω ειναι μετα το  ντουζ περναω και μια κρεμα ενυδατικη σωματος επειδη μ αρεσει η μυρωδια. Δεν εχω κανει μεχρι τωρα οσο μπορω να δω, αλλα οντως ειναι θεμα δερματος.

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...