Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , palmoira είπε:

Ανάλογα με το κέντρο σε κάποια είναι σκόνη που προσπαθούν να διαλύσουν και σε κάποια ένα πηχτό υγρό που αραιώνουν. Επίσης κάποια κέντρα έχουν με γεύση πορτοκάλι ή λεμονι. Καλό είναι να την πιείτε σιγά σιγά γιατί μπορεί να σας φέρει αναγούλα και επίσης σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης δεν πρέπει να πιείτε καθόλου νερό όσο και αν διψάτε. Προσωπικά ακολουθώ το κόλπο με το στιμμενο λεμονι μέσα στη γλυκόζη και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα αν και η σκόνη που διαλύεται μου φάνηκε αρκετά αηδιαστική σε σχέση με το υγρό που αραιώνουν. 

Εμενα μου ειπαν οτι μπορω να πιω μονο νερο σε ολη τη διάρκεια τπτ αλλο. 

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, maraki 93 είπε:

Ναι και μένα μου είπαν λίγες σταγόνες νερο να πιω αν δεν αντέχω για να μην κάνω εμετό.Μακαρι να βγουν καλα τα αποτελέσματα γιατί ουσιαστικά ζω με υδατάνθρακες και γλυκά χαχαχαχ.

Ξερω και γω, φαντασου και να μην επινα. Διαβητη εδειξε ετσι κ αλλιως χαχαχα. Κοιτα και γω γλυκατζου ειμαι. Αλλα μη τρελαινεσαι. Μπορεις να τρως απλα θα τα προσαρμοσεις. Πιο μικρες ποσοτητες. Γλυκα πιο αραια και υπαρχουν ειδικα για διαβητικους. Εγω πηρα μια σοκολατα γαλακτος sweet and balance και ηταν τελεια. Και γλυκα υπαρχουν για διαβητικους, απλα δεν θα μπορεις να τσακιζεις παστες και ταψια γαλακτομπουρεκο. Εγω δλδ συνηθισα, και δεν ειναι κατι τοσο τραγικο, σαν να λες οτι κανεις διατροφη για να βγεις στις πλαζ χαχαχα

πρίν από 4 λεπτά , Vasoth. είπε:

Εμενα μου ειπαν οτι μπορω να πιω μονο νερο σε ολη τη διάρκεια τπτ αλλο. 

Κ μενα το ιδιο. Μαλλον ειναι αναλογα το κεντρο και την πολιτικη που ακολουθουν. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Κοριτσάκια τι κάνετε;εγώ σήμερα όλο το μεσημέρι το έφαγα στο Λητώ είχα κάτι πονακια περίεργα και παααρα πολλά υγρά και πήρα την γιατρό μου και Μ είπε να πάω να κάνω εξετάσεις..Μ έκαναν μια εξέταση με μια ταινία να δουν το αμνιακό αν χάνω που πραγματικά πόνεσα αρκετά αλλά δόξα τον Θεό όλα καλά...αφήστε π πήρα τηλ την δική μου και της τα εψαλλα με την γρουσουζα (πλάκα έκανα και το ξέρει δεν παρεξηγήθηκε) ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ αλλά νιώθω ανακούφιση που όλα είναι καλά

Επίσης μου είπαν πως όντως έχω αυξημένα υγρά αλλά μπορεί να είναι έτσι ο οργανισμός μου

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ξερω και γω, φαντασου και να μην επινα. Διαβητη εδειξε ετσι κ αλλιως χαχαχα. Κοιτα και γω γλυκατζου ειμαι. Αλλα μη τρελαινεσαι. Μπορεις να τρως απλα θα τα προσαρμοσεις. Πιο μικρες ποσοτητες. Γλυκα πιο αραια και υπαρχουν ειδικα για διαβητικους. Εγω πηρα μια σοκολατα γαλακτος sweet and balance και ηταν τελεια. Και γλυκα υπαρχουν για διαβητικους, απλα δεν θα μπορεις να τσακιζεις παστες και ταψια γαλακτομπουρεκο. Εγω δλδ συνηθισα, και δεν ειναι κατι τοσο τραγικο, σαν να λες οτι κανεις διατροφη για να βγεις στις πλαζ χαχαχα

Βρε κοριτσια τι να πω...έχω κάνει καμπύλη σε δυο διαφορετικά κέντρα και δεν με άφησαν μετά τη γλυκόζη ούτε σταγόνα να πιω. Ειδικά την τελευταία φορά διψουσα τόσο πολύ που μόλις τελειώσαμε την τελευταία λήψη ήπια 3-4 ποτήρια μονομιάς! 

preg.png

πρίν από 11 λεπτά , nanoula90 είπε:

Σαν αυτές στο my style rocks που τρώνε αυτές τις μπάρες τις σοκολατένιες.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Κοριτσάκια τι κάνετε;εγώ σήμερα όλο το μεσημέρι το έφαγα στο Λητώ είχα κάτι πονακια περίεργα και παααρα πολλά υγρά και πήρα την γιατρό μου και Μ είπε να πάω να κάνω εξετάσεις..Μ έκαναν μια εξέταση με μια ταινία να δουν το αμνιακό αν χάνω που πραγματικά πόνεσα αρκετά αλλά δόξα τον Θεό όλα καλά...αφήστε π πήρα τηλ την δική μου και της τα εψαλλα με την γρουσουζα (πλάκα έκανα και το ξέρει δεν παρεξηγήθηκε) ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ αλλά νιώθω ανακούφιση που όλα είναι καλά

Επίσης μου είπαν πως όντως έχω αυξημένα υγρά αλλά μπορεί να είναι έτσι ο οργανισμός μου

Αφου ειναι ολα καλα χαλαλι η ταλαιπωρια! Γιατι πονεσες τοσο τι εξεταση ηταν?

0EKFp2.png

πρίν από 9 λεπτά , palmoira είπε:

Βρε κοριτσια τι να πω...έχω κάνει καμπύλη σε δυο διαφορετικά κέντρα και δεν με άφησαν μετά τη γλυκόζη ούτε σταγόνα να πιω. Ειδικά την τελευταία φορά διψουσα τόσο πολύ που μόλις τελειώσαμε την τελευταία λήψη ήπια 3-4 ποτήρια μονομιάς! 

Κ γω δεν ξερω παλμοιρα μου. Θα ειναι θεμα κεντρου υποθετω, αντε να βγαλεις ακρη. Τι να πω. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 47 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Μην αγχώνεσαι και εγώ είχα αυξημένα παραααα πολλά υγρά.Τωρα μειώθηκαν αισθητά μετα τα υπόθετα που πήρα για την κολπιτιδα.Αλλα γενικά αν δεν σε φαγουριζουν και δεν έχουν περίεργο χρώμα μην αγχώνεσαι είναι φυσιολογικα.

Lilypie - (30Y3)

4 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Γεια σας Κοριτσια! Εγω ημουν με τον αντρα μου εξω για ψώνια διαφορα καο τωρα μαζευτηκα. Ψοφησα. Μου εχει πεσει κ ο σιδηρος και κουράζομαι εύκολα. Αυριο θα παμε και Λητω να αρχίσουμε ερευνα για του μωρου τα πράγματα :)

Τσεκαρες ίντερνετ και για αλλα μαγαζια??? Παντως εκει που πηγα γω στο πρατηριο ηταν ολα τελεια και οικονιμικα, ασε που απο οσο εμαθα φτιαχνουν και στελνουν αυτοι σε μεγαλες αλυσιδες τυπου Λητώ. 

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλε ενα μπουκαλι νερο κατεβασα στο μικροβιολογικο και τις 2 φορες. Δεν μου ειπε κανεις οτι δεν κανει να πινεις νερο. 

Ναι εχεις δικιο και αυτα που εχουν γευση λενε οσα κοριτσια το δοκιμασαν οτι ειναι πολυ καλυτερα!

Καλε κι εμενα μου το φεραν κιολας!!!! 

Εγω κοριτσια σημερα σουλατσαρα, μαγειρεψα, εκανα κι ενα κεικ!!!! Σχετικα με την καμπυλη, εμενα ηταν υγρό σε μπουκαλακι σφραγισμενο μαλιστα ειτε λεμονι ειτε πορτοκαλι. Το ηπια σε πέντε λεπτα και δεν καταλαβα τιποτα μονο υπνηλία μου εφερε και πεινα μετα τα τσακισα ολα. Οποτε @Nicol_ ισως και να μην αηδιασεις. Σχετικα με την εξέταση για αμνιακο οντως πονα Παναθεμα την και μοθ λεγε ο ντοκ "βηξε βηξε" τι στο καλο λεω σε παθολογο ηρθα?. Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα, τωρα αραξα και σκουντω την κοιλια να παιξουμε!!! 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Smile89 είπε:

Τσεκαρες ίντερνετ και για αλλα μαγαζια??? Παντως εκει που πηγα γω στο πρατηριο ηταν ολα τελεια και οικονιμικα, ασε που απο οσο εμαθα φτιαχνουν και στελνουν αυτοι σε μεγαλες αλυσιδες τυπου Λητώ. 

Εγω κοριτσια σημερα σουλατσαρα, μαγειρεψα, εκανα κι ενα κεικ!!!! Σχετικα με την καμπυλη, εμενα ηταν υγρό σε μπουκαλακι σφραγισμενο μαλιστα ειτε λεμονι ειτε πορτοκαλι. Το ηπια σε πέντε λεπτα και δεν καταλαβα τιποτα μονο υπνηλία μου εφερε και πεινα μετα τα τσακισα ολα. Οποτε @Nicol_ ισως και να μην αηδιασεις. Σχετικα με την εξέταση για αμνιακο οντως πονα Παναθεμα την και μοθ λεγε ο ντοκ "βηξε βηξε" τι στο καλο λεω σε παθολογο ηρθα?. Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα, τωρα αραξα και σκουντω την κοιλια να παιξουμε!!! 

Χαχαχα. Τρελη. Γιατι ποναει?? Σε εξεταζει απο κατω?? 

Κεικ ε?? Παιζεις με τον πονο μας αμαν.

Εγω αυριο θα πω στον αντρα να με βγαλει μια βολτα στον πολιτισμο. Θα μαι 32 εβδομαδων και ειναι το μαξιλαρακι ασφαλειας μου !! Ειμαι τοσο χαρουμενη! Τοτε που μου το λεγε ο γιατρος ακουγοταν σαν αιωνας να φτασω σε αυτο το σημειο.

3 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Πωπω δεν ελεγες τπτ αλλο χθες? Χαχαχα. Γενικα ομως να ξερεις οτι μπορει να υπαρχουν κ μερες που νομιζεις οτι τα εκανες πανω σου. Τουλαχιστον εγω, ετσι νιωθω και ας μην ειναι αυτο. Απλα εχουμε αυξημενα υγρα.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εγω αυριο θα πω στον αντρα να με βγαλει μια βολτα στον πολιτισμο. Θα μαι 32 εβδομαδων και ειναι το μαξιλαρακι ασφαλειας μου !! Ειμαι τοσο χαρουμενη! Τοτε που μου το λεγε ο γιατρος ακουγοταν σαν αιωνας να φτασω σε αυτο το σημειο.

Πωπω δεν ελεγες τπτ αλλο χθες? Χαχαχα. Γενικα ομως να ξερεις οτι μπορει να υπαρχουν κ μερες που νομιζεις οτι τα εκανες πανω σου. Τουλαχιστον εγω, ετσι νιωθω και ας μην ειναι αυτο. Απλα εχουμε αυξημενα υγρα.

Ναι ειναι σαν να σε γδερνει με αυτη την ταινια αχ και βαχ. Το κεικ διαίτης.... οποτεμηπως δεν το λιγουρευεσαι? Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναι ειναι σαν να σε γδερνει με αυτη την ταινια αχ και βαχ. Το κεικ διαίτης.... οποτεμηπως δεν το λιγουρευεσαι? Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

αχαχαχαχσχαχα. Μωρε τωρα και σκετο χυλο να μου δωσεις, μια χαρα γλυκαρα θα το δω. Δεν καταλαβαινω εγω απο διαιτης αυτην την περιοδο, δωσε κεικ στον πεινασμενο λαο. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 22 λεπτά , nanoula90 είπε:

αχαχαχαχσχαχα. Μωρε τωρα και σκετο χυλο να μου δωσεις, μια χαρα γλυκαρα θα το δω. Δεν καταλαβαινω εγω απο διαιτης αυτην την περιοδο, δωσε κεικ στον πεινασμενο λαο. 

Κανεεεε αααααααααα!!! 

Κι εφτιαξε κ ο συζυγος μπαρες!!! 

nlmNp2.png

4 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κωνσταντίνα μου έχω καινεγω αυξημένα υγρά και Τελικά οφείλεται σε ζάχαρο.προσεχε Διατροφή καλού κακού.μακαρι να είναι καθαρά οργανικό δικ ο σου.

5 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Αφου ειναι ολα καλα χαλαλι η ταλαιπωρια! Γιατι πονεσες τοσο τι εξεταση ηταν?

Μου έβαλε στον κόλπο κάτι σαν τον κολποδιαστολεα αλλά ήταν χειρουργικό ατσάλι και ήταν σαν αυτά που ανοίγουν την κοιλίτσα όταν κάνουν καισαρική

4 ώρες πρίν, maraki 93 είπε:

Μην αγχώνεσαι και εγώ είχα αυξημένα παραααα πολλά υγρά.Τωρα μειώθηκαν αισθητά μετα τα υπόθετα που πήρα για την κολπιτιδα.Αλλα γενικά αν δεν σε φαγουριζουν και δεν έχουν περίεργο χρώμα μην αγχώνεσαι είναι φυσιολογικα.

Έχω γενικά αυξημένα υγρά απλά σήμερα ήταν περίεργα και πήρα την γιατρό και Μ είπε για καλό η κακό κάνε μια εξεταση

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Χαχαχα και εγώ αμέσως σκέφτηκα τα χθεσινά με την φίλη μ άστα..

1 hour ago, loyloy είπε:

Κωνσταντίνα μου έχω καινεγω αυξημένα υγρά και Τελικά οφείλεται σε ζάχαρο.προσεχε Διατροφή καλού κακού.μακαρι να είναι καθαρά οργανικό δικ ο σου.

Όσες φορές έχω μετρήσει το ζάχαρο Μ βγαίνει 98-95 δεν ξέρω τι να πω

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Άσε σου λέω τα είδα όλα..όταν μ ελεγγε βηξε και εβηχα με πονούσε πιο πολύ η βλακεια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...