Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Vasoth. είπε:

Κ εγω το ιδιο μου φερανε κατι δωρακια χτες κ τα χαζευω ρε ειναι μια σταλιτσα... γλυκουλια

Είναι τέλεια!! !!!!!!!

πρίν από 8 λεπτά , maraki 93 είπε:

Κορίτσια τι χαλι είναι αυτή η γλυκόζη.Ολη μέρα με ενοχλεί το στομάχι μου και νιώθω υποτονικα.

Αν μπορείς φαε κατι αλμυρό.οτσν την έκανα με έπιασε ζαλαδα άσχημη και μετά πήγα και πήρα τυρόπιτα και έστρωσα.παντβς ξάπλωσε μη κάνεις τπτ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Είναι τέλεια!! !!!!!!!

Αν μπορείς φαε κατι αλμυρό.οτσν την έκανα με έπιασε ζαλαδα άσχημη και μετά πήγα και πήρα τυρόπιτα και έστρωσα.παντβς ξάπλωσε μη κάνεις τπτ.

Και εγώ πήρα μια τυρόπιτα αλλά τίποτα. Με το που ήρθα σπίτι στις 11.30ενιωθα μια αδυναμία ξάπλωσα και ξύπνησα τώρα.Ασε που ήταν μια άσχετη μου εσπασε φλέβα και κάθε φορά που τρυπούσε δεν περίμενε κατευθείαν αυτοκόλλητο και έτρεχε αίμα.Με την άλλη κοπέλα που μου παίρνει κάθε μήνα ποτέ δεν είχα θέμα.Εσενα αυτό που σου έδωσαν να πιεις ήταν έτοιμο σκεύασμα η σκόνη;

Lilypie - (30Y3)

Γεια σας Κοριτσια! Εγω ημουν με τον αντρα μου εξω για ψώνια διαφορα καο τωρα μαζευτηκα. Ψοφησα. Μου εχει πεσει κ ο σιδηρος και κουράζομαι εύκολα. Αυριο θα παμε και Λητω να αρχίσουμε ερευνα για του μωρου τα πράγματα :)

DanXp2.png

πρίν από 2 λεπτά , maraki 93 είπε:

Και εγώ πήρα μια τυρόπιτα αλλά τίποτα. Με το που ήρθα σπίτι στις 11.30ενιωθα μια αδυναμία ξάπλωσα και ξύπνησα τώρα.Ασε που ήταν μια άσχετη μου εσπασε φλέβα και κάθε φορά που τρυπούσε δεν περίμενε κατευθείαν αυτοκόλλητο και έτρεχε αίμα.Με την άλλη κοπέλα που μου παίρνει κάθε μήνα ποτέ δεν είχα θέμα.Εσενα αυτό που σου έδωσαν να πιεις ήταν έτοιμο σκεύασμα η σκόνη;

Υγρό ήταν αραιωμένο με νερό.ειχα κάνει και στον 4ο λόγω ιστορικού στην οικογένεια τότε μου είχαν κάνει με σκόνη ,αυτό δεν με είχε χαλάσει τόσο μετά.

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Γεια σας Κοριτσια! Εγω ημουν με τον αντρα μου εξω για ψώνια διαφορα καο τωρα μαζευτηκα. Ψοφησα. Μου εχει πεσει κ ο σιδηρος και κουράζομαι εύκολα. Αυριο θα παμε και Λητω να αρχίσουμε ερευνα για του μωρου τα πράγματα :)

Τέλεια!! !!!!!!!!!Είναι και εκπτώσεις αν βρείτε καλές τιμές να παραγγείλετε ότι χρειάζεται.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Υγρό ήταν αραιωμένο με νερό.ειχα κάνει και στον 4ο λόγω ιστορικού στην οικογένεια τότε μου είχαν κάνει με σκόνη ,αυτό δεν με είχε χαλάσει τόσο μετά.

Τέλεια!! !!!!!!!!!Είναι και εκπτώσεις αν βρείτε καλές τιμές να παραγγείλετε ότι χρειάζεται.

Ωραία γιατί όλες μου λέγαν υγρό και αυτοί μου φέραν σκόνη να την ανακατέψω με νερό και παραξενευτηκα.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , maraki 93 είπε:

Φαε κατι αλμυρο παλι.επεσες στην περιπτωση. Εμενα σκονη κ ηταν πολυ γλυκο...

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Φαε κατι αλμυρο παλι.επεσες στην περιπτωση. Εμενα σκονη κ ηταν πολυ γλυκο...

Ναι ,ασε.Και εμένα σκόνη,τα είδα όλα όσα το επινα .Παλι καλά που δεν το έκανα εμετό γιατί δεν θα άντεχα να το ξαναπιω

Lilypie - (30Y3)

Just now, maraki 93 είπε:

Ναι ,ασε.Και εμένα σκόνη,τα είδα όλα όσα το επινα .Παλι καλά που δεν το έκανα εμετό γιατί δεν θα άντεχα να το ξαναπιω

Καλά για να το πιω ασε.βασανιστηριο.εκλεισα τη μύτη στο τέλος και άσπρο πάτο.αλλα μετά ηρέμησα.κατσε ξαπλωμένη Σήμερα.ξεκουράσου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ωχ τοσο απαισιο ειναι Κοριτσια? Να δω πως θα το κανω και εγω οταν ερθει η ωρα. Δεν μπορούσαν να μας δινουν καμια παστα βρε αδερφε να γινει η δουλειά? ?:mrgreen:

Και εγώ αυτό είπα στον άνδρα μου ,λέω ας μας έδιναν μια σοκολατόπιτα.Κοιτα είναι απαίσιο ,αλλά έχω ακούσει πολλές που δεν μπόρεσαν να το πιούν και πήγαν δύο τρεις φορές.Οποτε είπα θα κάνω την καρδιά μου πέτρα.Το επινα σιγά σιγά για κάνα πεντάλεπτο.Η μπέμπα ταράχτηκε για τα καλά παντως,βαρουσε όλη την ώρα Χαχχα.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες!! @Nicol_ καλες βολτες!! Κοιτα μη τρελαθεις και τα θες ολα :lol: πες του αντρα σου να παρει και την gold καρτα καλου κακου  χαχαχα.  

Εγω ειχα γενικη σημερα. Κουρτινες καλυμματα ολα πλυσιμο χαμος. Αλλα δεν τα τελειωσαμε ολα. Να ναι καλα το συνεργειο καθαρισμου. Οι γονεις μου δηλαδη χαχαχα. 

Αυτη η γλυκοζη ειναι μπλιαχ. Σκονη ειναι, απλα σε καποια μικροβιολογικα το ετοιμαζουν οι ιδιοι και στο φερνουν ετοιμο να το πιεις. Κ γω την πρωτη φορα ζαλιζομουν και μου κανε υπογλυκαιμια. Το ζαχαρο μου επεσε στο 38 οταν τελειωσα! Την δευτερη φορα που το κανα εκλεισα την μυτη και γκλουπ! Σαν τα παιδακια. 

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Μη λέτε για σοκολοτινες .ολη μερά αυτό λέω να χα μοα Σοκολατίνα.κοριτσια να έχετε Καλά καλά αποτελέσματα στη καμπύλη  Αλλά και μετά πάλι με μέτρο γλυκά και υδατάνθρακες.εγβ έτσι τη πάτησα.λεω τέλεια καμπύλη στα τρωμε.καο να τα παγωτά να τα φαγητά.και πάρε τσουπ ξαφνικά διαβήτη κύησης.τωρα απλα ονειρεύομαι γλυκάκια φαγητά. 

• Μου αρέσει 1

Ανάλογα με το κέντρο σε κάποια είναι σκόνη που προσπαθούν να διαλύσουν και σε κάποια ένα πηχτό υγρό που αραιώνουν. Επίσης κάποια κέντρα έχουν με γεύση πορτοκάλι ή λεμονι. Καλό είναι να την πιείτε σιγά σιγά γιατί μπορεί να σας φέρει αναγούλα και επίσης σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης δεν πρέπει να πιείτε καθόλου νερό όσο και αν διψάτε. Προσωπικά ακολουθώ το κόλπο με το στιμμενο λεμονι μέσα στη γλυκόζη και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα αν και η σκόνη που διαλύεται μου φάνηκε αρκετά αηδιαστική σε σχέση με το υγρό που αραιώνουν. 

preg.png

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Ανάλογα με το κέντρο σε κάποια είναι σκόνη που προσπαθούν να διαλύσουν και σε κάποια ένα πηχτό υγρό που αραιώνουν. Επίσης κάποια κέντρα έχουν με γεύση πορτοκάλι ή λεμονι. Καλό είναι να την πιείτε σιγά σιγά γιατί μπορεί να σας φέρει αναγούλα και επίσης σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης δεν πρέπει να πιείτε καθόλου νερό όσο και αν διψάτε. Προσωπικά ακολουθώ το κόλπο με το στιμμενο λεμονι μέσα στη γλυκόζη και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα αν και η σκόνη που διαλύεται μου φάνηκε αρκετά αηδιαστική σε σχέση με το υγρό που αραιώνουν. 

Καλε ενα μπουκαλι νερο κατεβασα στο μικροβιολογικο και τις 2 φορες. Δεν μου ειπε κανεις οτι δεν κανει να πινεις νερο. 

Ναι εχεις δικιο και αυτα που εχουν γευση λενε οσα κοριτσια το δοκιμασαν οτι ειναι πολυ καλυτερα!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλε ενα μπουκαλι νερο κατεβασα στο μικροβιολογικο και τις 2 φορες. Δεν μου ειπε κανεις οτι δεν κανει να πινεις νερο. 

Ναι εχεις δικιο και αυτα που εχουν γευση λενε οσα κοριτσια το δοκιμασαν οτι ειναι πολυ καλυτερα!

Ναι και μένα μου είπαν λίγες σταγόνες νερο να πιω αν δεν αντέχω για να μην κάνω εμετό.Μακαρι να βγουν καλα τα αποτελέσματα γιατί ουσιαστικά ζω με υδατάνθρακες και γλυκά χαχαχαχ.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...