Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Γεια σας κοριτσάκια..μια φίλη μου με ρώτησε όταν χάνουμε αμνιακό υγρό αν το καταλαβαίνουμε.

Τα φώτα σας

Κ εγω με τις ταινιες που λεει η νανουλα το τσεκαρα γιατι ειχα πολλα υγρα καποια στιγμη αλλα τελικα δεν ηταν τπτ

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Κωνσταντίνα16 είπε:

Ναι μου το ανακοίνωσε πριν 3 μέρες και είναι στην δωδέκατη εβδομάδα εκείνη.. δεν ξέρω μου είπε πως πήγε τουαλέτα να κάνει πιπι της και ενώ έκανε δεν ένιωθε σαν να κάνει αλλά σαν να τρέχει κάτι και αγχώθηκε.. δλδ έτρεχαν τα τσισα αλλά δεν ένιωθε ότι κάνει πιπι της εκείνη την ωρα

Κοριτσι πεταγομαι σφήνα στην κουβέντα, να μιλήσει με τον γιατρό της να του πει ακριβώς τι. Είδε, αν ειδε και πάνω στο εσώρουχο, χρώμα οσμή και τέτοια.... 12η βδομάδα είπες, αυχενική έκανε???? Υπάρχουν και κάτι ειδικές ταινίες που σου δείχνουν αν τα υγρά είναι αμνιακό η όχι.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 11 λεπτά , nanoula90 είπε:

:ph34r: Μηπως αυτην τη φιλη σου τη λενε Κωνσταντινα? :lol:

Επειδη το χα και ακομη το χω ενιοτε αγχος μιας και εχω πολλα υγρα, δεν ειναι σιγουρο οτι το καταλαβαινεις. Ο γιατρος μου χε πει οτι μπορει να το καταλαβαινα γιατι αυτο το αισθημα οτι τρεχει συνεχεια εστω και σε μικρη ποσοτητα υγρα, θα το ειχα με διαρκεια αλλα δεν ειναι και απολυτο αυτο. Αν εχεις μικρη διαρροη δεν νομιζω να το καταλαβαινεις, σε συνδυασμο με το οτι εχουμε και πολλα κολπικα υγρα στην εγκυμοσυνη. 

Και το οτι μυριζει σαν σπερμα που λενε εγω εδω εχω ξεχασει πως γινεται η πραξη τοσο καιρο, θα θυμαμαι πως μυριζει?? :lol: 

Εν τελει υπαρχουν καποια kit που ανιχνευουν αμνιακο υγρο οπως και καποιες ταινιες που τις δινουν οι γιατροι σε υποψια διαρροης. Αλλιως στον υπερηχο του γιατρου το βλεπει εκεινος.

Όχι αλήθεια..δεν είμαι εγώ αυτή τη φορά..προχθές ήμουν στην γιατρό μ οπότε ακόμα είμαι ήσυχη μέχρι την άλλη βδομάδα..αχαχχαχα

• Χαχα 4

πρίν από 1 λεπτό , Κωνσταντίνα16 είπε:

Ναι μου το ανακοίνωσε πριν 3 μέρες και είναι στην δωδέκατη εβδομάδα εκείνη.. δεν ξέρω μου είπε πως πήγε τουαλέτα να κάνει πιπι της και ενώ έκανε δεν ένιωθε σαν να κάνει αλλά σαν να τρέχει κάτι και αγχώθηκε.. δλδ έτρεχαν τα τσισα αλλά δεν ένιωθε ότι κάνει πιπι της εκείνη την ωρα

Εχουμε πολλα κολπικα υγρα στην εγκυμοσυνη οποτε μπορει να ηταν και απο αυτο. Αυτα τα kit της hometest που λεει και η συμπεθερα ανιχνευουν αμνιακο υγρο. Ολες μας εχουμε περασει περιοδους που σκεφτομασταν μηπως χανουμε αμνιακο και εγω ουκ ολιγες! Εχουμε πολλα υγρα, δεν ξερω αν παιρνει και προγεστερονη κολπικα, αν ναι παιζει μεγαλο ρολο γιατι τα υγρα αυξανουν ακομα παραπανω.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Εγώ μετά την αμνιοπαρακεντηση νόμιζα πως έχανα αμνιακό, αλλά τελικά δεν ήταν, η γιατρός μου μου είχε πει τότε πως το καταλαβαίνεις, φυσικά πήγα και για εξέταση για σίγουρα.. 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Κωνσταντίνα16 είπε:

Όχι αλήθεια..δεν είμαι εγώ αυτή τη φορά..προχθές ήμουν στην γιατρό μ οπότε ακόμα είμαι ήσυχη μέχρι την άλλη βδομάδα..αχαχχαχα

Χαχαχαχα. Πλακα σου κανω ετσι, και εσυ να σουν παλι θα σου απαντουσαμε ολες. Γιατι απλα ολες το εχουμε περασει αυτο το σταδιο που σκεφτομασταν αν ειναι κολπικα η αμνιακα.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Εχουμε πολλα κολπικα υγρα στην εγκυμοσυνη οποτε μπορει να ηταν και απο αυτο. Αυτα τα kit της hometest που λεει και η συμπεθερα ανιχνευουν αμνιακο υγρο. Ολες μας εχουμε περασει περιοδους που σκεφτομασταν μηπως χανουμε αμνιακο και εγω ουκ ολιγες! Εχουμε πολλα υγρα, δεν ξερω αν παιρνει και προγεστερονη κολπικα, αν ναι παιζει μεγαλο ρολο γιατι τα υγρα αυξανουν ακομα παραπανω.

Δεν ξέρω αν παίρνει απλά με πήρε λίγο τρομοκρατημένη..και εγώ της είπα να πάρει τον γιατρό της αλλά λέει ντρέπεται.της εξήγησα πως γι'αυτό είναι οι γιατροί και πόσο μάλλον σε τέτοια θέματα..

Just now, nanoula90 είπε:

Χαχαχαχα. Πλακα σου κανω ετσι, και εσυ να σουν παλι θα σου απαντουσαμε ολες. Γιατι απλα ολες το εχουμε περασει αυτο το σταδιο που σκεφτομασταν αν ειναι κολπικα η αμνιακα.

Εγώ μια φορά αγχώθηκα λιγάκι αλλά Μ έφυγε όταν μίλησα με την γιατρό μου..αλλά θεωρώ ότι είναι νωρίς για αυτό το πράγμα..φτου φτου μακρυά μας

Just now, Κωνσταντίνα16 είπε:

Δεν ξέρω αν παίρνει απλά με πήρε λίγο τρομοκρατημένη..και εγώ της είπα να πάρει τον γιατρό της αλλά λέει ντρέπεται.της εξήγησα πως γι'αυτό είναι οι γιατροί και πόσο μάλλον σε τέτοια θέματα..

Αχ καλε τι ντρεπεται!! Εννοειται να τον παρει και θα την καθοδηγησει. Για αυτο τους εχουμε, ειδικα στην εγκυμοσυνη τα αγχη ειναι παρα πολλα. Δεν ειναι κακο, απο το να ειναι η κοπελα σε αναμμενα καρβουνα και να τρελαινεται, καλυτερα ας τον "ενοχλησει" αν το αισθανεται ετσι. Επειδη μου λες οτι σε πηρε τρομοκρατημενη το λεω. Να τον παρει εννοειται. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 25 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ καλε τι ντρεπεται!! Εννοειται να τον παρει και θα την καθοδηγησει. Για αυτο τους εχουμε, ειδικα στην εγκυμοσυνη τα αγχη ειναι παρα πολλα. Δεν ειναι κακο, απο το να ειναι η κοπελα σε αναμμενα καρβουνα και να τρελαινεται, καλυτερα ας τον "ενοχλησει" αν το αισθανεται ετσι. Επειδη μου λες οτι σε πηρε τρομοκρατημενη το λεω. Να τον παρει εννοειται. 

Εντάξει μίλησε μαζί του της είπε να μην αγχώνεται και ότι ήταν ούρα και τίποτα αλλο..ηρέμησε λιγάκι 

6 ώρες πρίν, maraki 93 είπε:

Αχ τι ωραια!Φτου φτου ολοκληρος παλικαρος.Δεν ειναι λιγο παραξενο?Εγω ηδη τρομαζω που κινειται τοσο αποτομα η κοιλια μου .Ειδικα οταν κοιμαται για ωρα και εγω ξεχνιεμαι και ξαφνικα παιρνει μπρος.Ειλικρινα το θεωρω θαυμα.

Που να δεις σε λίγο καιρό τι θα κάνει στη κοιλιά Σου.θα τρελαθείς. Εγώ χαμογελάω κάθε φορά!!!!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Συμπεθερα μου και γω τρωω κολληματα, καλε εκει που καθομαι τρεχουν σαν ρυακι, και δεν ειναι ακρατεια σιγουρα γιατι μου χει τυχει και αμεσως μολις εχω παει. Μιλαμε για πολυ πραμα. Αλλα επειδη παω στον γιατρο καθε 2 βδομαδες, εκανα υπομονη και δεν τα πηρα οσο και αν τα γλυκοκοιταζα χαχαχα. Το μονο που ξερω ειναι οτι αναπληρωνεται και μονο του πολλες φορες πινοντας πολυ νερο. 

Αντε ρε ενδιαφερουσα πληροφορία!! 

2 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Με τον γιατρο μίλησε? 

2 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Χαχαχα!!δε κανω κ τπτ ετσι κ αλλιως οσο για τα πιατα τα συνηθισα πλεον κανω οτι δε τα βλεπω μεχρι να ερθει η πεθερα να τα πλυνει χαχα!!

Χαχαχα Χαχαχα γλυκες πεθερουλες!! 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Εγώ κλασικά κρεβάτι χαζεύω τα πράγματα του μπέμπη :)

Κ εγω το ιδιο μου φερανε κατι δωρακια χτες κ τα χαζευω ρε ειναι μια σταλιτσα... γλυκουλια

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...