Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 46 λεπτά , Vasoth. είπε:

@nanoula90 να σε ρωτησω για τις συσπασεις εκτος απο μαγνησιο παιρνεις κατι αλλο?

Βάσω μου συγνώμη που παρεμβαίνω εμένα εκτός από μαγνήσιο εάν έχω πολλές συσπάσεις με αφήνει και παίρνω και buscopan μέχρι 3 την ημέρα. Όχι συνέχεια, μόνο τις ημέρες που είχα έντονες και πολλές. 

preg.png

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Βάσω μου συγνώμη που παρεμβαίνω εμένα εκτός από μαγνήσιο εάν έχω πολλές συσπάσεις με αφήνει και παίρνω και buscopan μέχρι 3 την ημέρα. Όχι συνέχεια, μόνο τις ημέρες που είχα έντονες και πολλές. 

Καλα εκανες δε θυμομουν οτι ειχες κ εσυ εμενα μου εδωσε σήμερα  glopir να δοκιμασουμε γιατι το μαγνησιο δε μου κανει τπτ κ θα δουμε πως θα προχωρησουμε το θεμα ειναι οτι εγω σπανια τις καταλαβαινω θα τα παρω σημερα κ θα παω αυριο μεσημερι να με βαλει παλι μηχανημα να δουμε αν μειωθηκαν 

0EKFp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Καλα εκανες δε θυμομουν οτι ειχες κ εσυ εμενα μου εδωσε σήμερα  glopir να δοκιμασουμε γιατι το μαγνησιο δε μου κανει τπτ κ θα δουμε πως θα προχωρησουμε το θεμα ειναι οτι εγω σπανια τις καταλαβαινω θα τα παρω σημερα κ θα παω αυριο μεσημερι να με βαλει παλι μηχανημα να δουμε αν μειωθηκαν 

Δεν έχω συνέχεια , αρκετά σπάνια πλέον εκτός εάν δεν τις καταλαβαινω...

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Vasoth. είπε:

@nanoula90 να σε ρωτησω για τις συσπασεις εκτος απο μαγνησιο παιρνεις κατι αλλο?

Γεια σου Βασουλα μου γλυκια. Ναι παιρνω adalat. Αλλα επειδη ειναι σε ελλειψη απο την εταιρεια θα ξεκινησω το glopir τωρα που ειναι ακριβως το ιδιο, η ιδια δραστικη ουσια

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 19 λεπτά , nanoula90 είπε:

Γεια σου Βασουλα μου γλυκια. Ναι παιρνω adalat. Αλλα επειδη ειναι σε ελλειψη απο την εταιρεια θα ξεκινησω το glopir τωρα που ειναι ακριβως το ιδιο, η ιδια δραστικη ουσια

Ναι μου το ειπε οτι ειναι τα ιδια γιατι κ εγω δε τα εβρισκα ελπιζω να κανουν κατι αυτα να με πιασουν αν σας εχω ζαλισει να μου το πειτε ε?

0EKFp2.png

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Ναι μου το ειπε οτι ειναι τα ιδια γιατι κ εγω δε τα εβρισκα ελπιζω να κανουν κατι αυτα να με πιασουν αν σας εχω ζαλισει να μου το πειτε ε?

Εμενα τα adalat σε συνδυασμο με μαγνησιο και ξαπλα με βοηθησαν παρα πολυ!!! Μην κουραζεσαι καθολου. Ξαπλα και καναπε και οχι βαριες δουλειες. Ασε μας καλε που μας ζαλισες. Το μονο πραγμα που με ζαλιζει εμενα ειναι οταν μαζευονται στιβα απλυτα πιατα στον νεροχυτη. Εκει να δεις ζαλαδα, χανω το χρωμα μου, και για να νιωσω καλυτερα απλα φευγω απ τη  κουζινα χαχαχ

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Γεια σας κοριτσάκια..μια φίλη μου με ρώτησε όταν χάνουμε αμνιακό υγρό αν το καταλαβαίνουμε.

Τα φώτα σας

Έγκυος η φιλη???? Μπορεί ναι μπορει οχι εγω αυτο ξερω. Αν ειναι αναμεμειγμένο με ουρα ας πούμε Δυσκολο. Αλλα Γιατι να σκεφτομαστε ετσι. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Γεια σας κοριτσάκια..μια φίλη μου με ρώτησε όταν χάνουμε αμνιακό υγρό αν το καταλαβαίνουμε.

Τα φώτα σας

:ph34r: Μηπως αυτην τη φιλη σου τη λενε Κωνσταντινα? :lol:

Επειδη το χα και ακομη το χω ενιοτε αγχος μιας και εχω πολλα υγρα, δεν ειναι σιγουρο οτι το καταλαβαινεις. Ο γιατρος μου χε πει οτι μπορει να το καταλαβαινα γιατι αυτο το αισθημα οτι τρεχει συνεχεια εστω και σε μικρη ποσοτητα υγρα, θα το ειχα με διαρκεια αλλα δεν ειναι και απολυτο αυτο. Αν εχεις μικρη διαρροη δεν νομιζω να το καταλαβαινεις, σε συνδυασμο με το οτι εχουμε και πολλα κολπικα υγρα στην εγκυμοσυνη. 

Και το οτι μυριζει σαν σπερμα που λενε εγω εδω εχω ξεχασει πως γινεται η πραξη τοσο καιρο, θα θυμαμαι πως μυριζει?? :lol: 

Εν τελει υπαρχουν καποια kit που ανιχνευουν αμνιακο υγρο οπως και καποιες ταινιες που τις δινουν οι γιατροι σε υποψια διαρροης. Αλλιως στον υπερηχο του γιατρου το βλεπει εκεινος.

• Χαχα 6

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

:ph34r: Μηπως αυτην τη φιλη σου τη λενε Κωνσταντινα? :lol:

Επειδη το χα και ακομη το χω ενιοτε αγχος μιας και εχω πολλα υγρα, δεν ειναι σιγουρο οτι το καταλαβαινεις. Ο γιατρος μου χε πει οτι μπορει να το καταλαβαινα γιατι αυτο το αισθημα οτι τρεχει συνεχεια εστω και σε μικρη ποσοτητα υγρα, θα το ειχα με διαρκεια αλλα δεν ειναι και απολυτο αυτο. Αν εχεις μικρη διαρροη δεν νομιζω να το καταλαβαινεις, σε συνδυασμο με το οτι εχουμε και πολλα κολπικα υγρα στην εγκυμοσυνη. 

Και το οτι μυριζει σαν σπερμα που λενε εγω εδω εχω ξεχασει πως γινεται η πραξη τοσο καιρο, θα θυμαμαι πως μυριζει?? :lol: 

Εν τελει υπαρχουν καποια kit που ανιχνευουν αμνιακο υγρο οπως και καποιες ταινιες που τις δινουν οι γιατροι σε υποψια διαρροης. Αλλιως στον υπερηχο του γιατρου το βλεπει εκεινος.

Χαχαχα Χαχαχα εγω πηρα της εταιρειας αυτης της γνωστγς αππ το ίντερνετ κολλησε το μυαλο μου, μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι καλα να τα παρω αν θελω. 

Της home test αι στα διαλα το θυμηθηκα!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 17 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εμενα τα adalat σε συνδυασμο με μαγνησιο και ξαπλα με βοηθησαν παρα πολυ!!! Μην κουραζεσαι καθολου. Ξαπλα και καναπε και οχι βαριες δουλειες. Ασε μας καλε που μας ζαλισες. Το μονο πραγμα που με ζαλιζει εμενα ειναι οταν μαζευονται στιβα απλυτα πιατα στον νεροχυτη. Εκει να δεις ζαλαδα, χανω το χρωμα μου, και για να νιωσω καλυτερα απλα φευγω απ τη  κουζινα χαχαχ

Χαχαχα!!δε κανω κ τπτ ετσι κ αλλιως οσο για τα πιατα τα συνηθισα πλεον κανω οτι δε τα βλεπω μεχρι να ερθει η πεθερα να τα πλυνει χαχα!!

• Χαχα 2

0EKFp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα εγω πηρα της εταιρειας αυτης της γνωστγς αππ το ίντερνετ κολλησε το μυαλο μου, μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι καλα να τα παρω αν θελω. 

Συμπεθερα μου και γω τρωω κολληματα, καλε εκει που καθομαι τρεχουν σαν ρυακι, και δεν ειναι ακρατεια σιγουρα γιατι μου χει τυχει και αμεσως μολις εχω παει. Μιλαμε για πολυ πραμα. Αλλα επειδη παω στον γιατρο καθε 2 βδομαδες, εκανα υπομονη και δεν τα πηρα οσο και αν τα γλυκοκοιταζα χαχαχα. Το μονο που ξερω ειναι οτι αναπληρωνεται και μονο του πολλες φορες πινοντας πολυ νερο. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 11 λεπτά , Smile89 είπε:

Έγκυος η φιλη???? Μπορεί ναι μπορει οχι εγω αυτο ξερω. Αν ειναι αναμεμειγμένο με ουρα ας πούμε Δυσκολο. Αλλα Γιατι να σκεφτομαστε ετσι. 

Ναι μου το ανακοίνωσε πριν 3 μέρες και είναι στην δωδέκατη εβδομάδα εκείνη.. δεν ξέρω μου είπε πως πήγε τουαλέτα να κάνει πιπι της και ενώ έκανε δεν ένιωθε σαν να κάνει αλλά σαν να τρέχει κάτι και αγχώθηκε.. δλδ έτρεχαν τα τσισα αλλά δεν ένιωθε ότι κάνει πιπι της εκείνη την ωρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...