Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Κορίτσια ειδα τον μπ εμπακο.2400 γραμμάρια.πολυ όμορφος κορίτσια.καναμε και 4d και χασμουριοταν,  τον έβλεπα να ανοιγοκλείνει το στοματάκι του και να κάνει γκριμάτσες.ολα Καλά.και ι ο τράχηλος Καλά.

Θέλω και εγώ να κάνω 4d:grin: μπράβο κοριτσάκι χάρηκα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Ειλικρινά είσαι φοβερη και εσυ δλδ έχω γελάσει με την καρδιά μου

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκουλα μου!!❤️❤️

Άμα θες γέλια έλα μια μέρα σπίτι μου, κάτσε σε μια μεριά και όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους! Αχαχαχαχαχα

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Kαλημερα κοριτσια!!Πως ειστε?Πηγαμε χτες να δουμε την μπεμπα,εχει παει στα 960 γρ.Ολα καλα ειπε ο γιατρος και με μαλωσε για τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας που κανω χαχα.Αυριο εχω καμπυλη σακχαρου ,ελπιζω να βγουν καλες οι μετρησεις.Επισης,τον ρωτησα για το ντομπλερ που μου ειπαν να κανω στο κεντρο και μου ειπε οτι αυτο το κανουμε μαζι δεν χρειαζεται να παω εκει και οντως χτες ειδε τον πλακουντα και εκανε ενα μινι ντομπλερ.Μου ειπε οτι απο δω και περα τα κοιταει αυτος καθε φορα.Επισης,κοριτσια εβγαλαν εκπτωσεις στα βρεφικα για οσες δεν το εχουν δει και θελουν να ψωνισουν για τα μπεμπακια τους.

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 6 λεπτά , maraki 93 είπε:

Kαλημερα κοριτσια!!Πως ειστε?Πηγαμε χτες να δουμε την μπεμπα,εχει παει στα 960 γρ.Ολα καλα ειπε ο γιατρος και με μαλωσε για τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας που κανω χαχα.Αυριο εχω καμπυλη σακχαρου ,ελπιζω να βγουν καλες οι μετρησεις.Επισης,τον ρωτησα για το ντομπλερ που μου ειπαν να κανω στο κεντρο και μου ειπε οτι αυτο το κανουμε μαζι δεν χρειαζεται να παω εκει και οντως χτες ειδε τον πλακουντα και εκανε ενα μινι ντομπλερ.Μου ειπε οτι απο δω και περα τα κοιταει αυτος καθε φορα.Επισης,κοριτσια εβγαλαν εκπτωσεις στα βρεφικα για οσες δεν το εχουν δει και θελουν να ψωνισουν για τα μπεμπακια τους.

Μια χαρα η μπεμπουλα σου τελεια! Καλα αποτελεσματα στην καμπυλη!

• Ευχαριστώ 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vasoth. είπε:

Μια χαρα η μπεμπουλα σου τελεια! Καλα αποτελεσματα στην καμπυλη!

Ευχαριστω πολυ,μου ειπε οτι φαινεται λιγες μερες πιο μεγαλη αλλα δεν πειραζει χαχαχ.Εσενα τι κανουν τα κοριτσακια σου?

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 36 λεπτά , maraki 93 είπε:

Ευχαριστω πολυ,μου ειπε οτι φαινεται λιγες μερες πιο μεγαλη αλλα δεν πειραζει χαχαχ.Εσενα τι κανουν τα κοριτσακια σου?

Με ταλαιπωρουν τα σκασμενα χαχα πλακα κανω μια χαρα ειναι την αλλη βδομαδα θα τις δουμε τωρα παω καθε τρεις μερες μονο για μηχανημα για τις συσπασεις να τις παρακολουθουμε.

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Vasoth. είπε:

Με ταλαιπωρουν τα σκασμενα χαχα πλακα κανω μια χαρα ειναι την αλλη βδομαδα θα τις δουμε τωρα παω καθε τρεις μερες μονο για μηχανημα για τις συσπασεις να τις παρακολουθουμε.

Xαχαχαχ ηρωιδα εισαι ,εμεις εδω με ενα τρωμε κατι μπουνιες φανταζομαι στα δυο πως θα ναι.Ολα καλα θα πανε <3

• Ευχαριστώ 1

Lilypie - (30Y3)

1 ώρα πρίν, Vasoth. είπε:

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?? Για οσες ενδιαφερονται ανοιξε το σεμιναριο "Σεμινάριο Λοχείας και περιποίησης νεογέννητου"  της nutricia να δηλωσετε συμμετοχή!

Α τελεια!Ευχαριστουμε! Καλημερα κοριτσια!!

1 hour ago, maraki 93 είπε:

Πολυ ωραια Μαρακι μπραβο σας!Καλα αποτελεσματα αυριο με την καμπύλη! :)

• Ευχαριστώ 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, maraki 93 είπε:

Καλύτερα να είναι θηριακι.πολυ καλή η μπ εμπα Σου!! !!!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Καλύτερα να είναι θηριακι.πολυ καλή η μπ εμπα Σου!! !!!!!!!

Χαχαχα ευχαριστω,ναι μωρε ας ειναι μεγαλουλα τουλαχιστον να μην αγχωνομαι για αυτο <3

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 17 λεπτά , maraki 93 είπε:

Χαχαχα ευχαριστω,ναι μωρε ας ειναι μεγαλουλα τουλαχιστον να μην αγχωνομαι για αυτο <3

Και εμένα θηρίο είναι ο μικρός.2400 γραμμάρια.κουβαλαω ολόκληρο μωρό μέσα μου πλέον και έχω ενα μήνα Ακόμα γεμάτο μπροστά μου.

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Και εμένα θηρίο είναι ο μικρός.2400 γραμμάρια.κουβαλαω ολόκληρο μωρό μέσα μου πλέον και έχω ενα μήνα Ακόμα γεμάτο μπροστά μου.

Αχ τι ωραια!Φτου φτου ολοκληρος παλικαρος.Δεν ειναι λιγο παραξενο?Εγω ηδη τρομαζω που κινειται τοσο αποτομα η κοιλια μου .Ειδικα οταν κοιμαται για ωρα και εγω ξεχνιεμαι και ξαφνικα παιρνει μπρος.Ειλικρινα το θεωρω θαυμα.

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (30Y3)

13 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

4d??? Εχει κ τετοιο?? Θα τρελαθω θελω κ εγω!!ααα εχει προχωρησει η τεχνολογια και εγω εμεινα με το 3d :) τι ομορφα!! Μπραβο loyloy μου χαίρομαι πολυ για σενα!

Τι ωραια που κανατε το δωματιο!! Και εγω ολο λεω να ξεκινήσω αλλα ολο κατι προκύπτει με το σπίτι κ το αναβάλω. Πολυ ωραια Μπραβο να το χαρείτε με το ζουζουνακι σας! ❤

Να σαι καλα αγαπη!!! 

3 ώρες πρίν, maraki 93 είπε:

Καλα αποτέλεσμα στην καμπυλη!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...