Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ρεεε χαχαχα το κανω εικονα!! Δεν υπαρχει. Φανταζεσαι?? Χαχαχα

Τους έχω ικανούς!!! Αχαχαχαχαχα

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλε θα ντυνονται λες και μπαινουν σε θαλαμο αεριων. Εμενα δεν εχει και μηχανη, αρα δεν εχει μασκα, τον βλεπω να βαζει τη μασκα θαλασσης με τον αναπνευστηρα χαχαχαχαχαχαχαχα

Άμα τον δεις έτσι ντυμένο χωρίς να κρατάει ψαροτούφεκο τρέχα να σώσεις το παιδί σου!!!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 36 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Βδομάδα;;;;; Δεν έχω τόσο μεγάλη φαντασία!!!! Αχαχαχαχαχα

Δεν λες μην τα βάλουν στο πλυντήριο τα παιδιά;;;; Αχαχαχαχαχα

Στο πλυντήριο πωπω πάλι καλα που δεν το κατέχει Αχαχαχαχ! Ναι η βδομάδα είναι για επιστημονική φαντασια Χαχαχαχαχ 

πρίν από 32 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχαχαχαχα κλαιω ρε κοριτσια. Δεν εχω αλλα haha φατσακια να σας πατησω. 

Ρεεε χαχαχα το κανω εικονα!! Δεν υπαρχει. Φανταζεσαι?? Χαχαχα

Καλε θα ντυνονται λες και μπαινουν σε θαλαμο αεριων. Εμενα δεν εχει και μηχανη, αρα δεν εχει μασκα, τον βλεπω να βαζει τη μασκα θαλασσης με τον αναπνευστηρα χαχαχαχαχαχαχαχα

Ρε ότι να ‘ναι σου λέω αρκεί να καλύπτει Χαχαχαχ. Εμενα έχει ευκαιρο ενα κράνος επάνω θα το κοτσαρει και μια χαρά Χαχαχαχ δεν μπορώ άλλο! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρω βίντεο αυτές τις στιγμές εν άγνοια του αρχικά να έχει πιο πολύ γελιο. Αχ τι κράξιμο ήταν αυτό πολύ ωραίο μπράβο μας!! Πάντως και εγω με βλέπω καμία φορά με την μασκουλα να κάνω την αλλαγή :ph34r: 

πρίν από 10 λεπτά , Beboula25 είπε:

Στο πλυντήριο πωπω πάλι καλα που δεν το κατέχει Αχαχαχαχ! Ναι η βδομάδα είναι για επιστημονική φαντασια Χαχαχαχαχ

Εγώ πάντως πέρα από την πλάκα δεν του εχω εμπιστοσύνη με τα παιδιά... Μόνο στη μαμά μου έχω! Του άφησα τον μπεμπη για να πάω σούπερ μαρκετ και στη μισή ώρα με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε αργείς; Κλαίει το παιδί, τι να το κάνω; Κλείσε το κουμπί του είπα! Δεν γέλασε.... Εγώ γέλασα! Αχαχαχαχα

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Εγώ πάντως πέρα από την πλάκα δεν του εχω εμπιστοσύνη με τα παιδιά... Μόνο στη μαμά μου έχω! Του άφησα τον μπεμπη για να πάω σούπερ μαρκετ και στη μισή ώρα με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε αργείς; Κλαίει το παιδί, τι να το κάνω; Κλείσε το κουμπί του είπα! Δεν γέλασε.... Εγώ γέλασα! Αχαχαχαχα

Χαχαχαχαχα!!! Θα μπορουσε να ψαχνει κ που ειναι το κουμπι κ ειναι το δευτερο ε? Ωραια θα περασουμε!!

0EKFp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Vasoth. είπε:

Χαχαχαχαχα!!! Θα μπορουσε να ψαχνει κ που ειναι το κουμπι κ ειναι το δευτερο ε? Ωραια θα περασουμε!!

Λες να έψαχνε το κουμπί γι'αυτό να μην γέλασε; Όταν έτρωγε κρέμες ο μεγαλος τον είχα αφήσει να τον ταισει... Γύρισα και τους βρήκα έτοιμους να κάνουν μπάνιο επειδή είχαν κρέμα μέχρι τα μαλλιά και επίσης ήθελαν πλύσιμο οι καναπέδες και βάψιμο οι τοίχοι! Κατά τα άλλα όμως τα κατάφερε! Αχαχαχαχαχα και ναι, είναι το δεύτερο!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Λες να έψαχνε το κουμπί γι'αυτό να μην γέλασε; Όταν έτρωγε κρέμες ο μεγαλος τον είχα αφήσει να τον ταισει... Γύρισα και τους βρήκα έτοιμους να κάνουν μπάνιο επειδή είχαν κρέμα μέχρι τα μαλλιά και επίσης ήθελαν πλύσιμο οι καναπέδες και βάψιμο οι τοίχοι! Κατά τα άλλα όμως τα κατάφερε! Αχαχαχαχαχα και ναι, είναι το δεύτερο!

Αχαχαχαχαχ θα τρελαθω πολύ γελιο έχει! Τι παθαίνουν ταράζονται; Κρίσεις πανικού μάλλον την ώρα που βλέπουν το παιδί να κλαίει παθαίνουν πατατράκ σου λέει πως σταματάει αυτό τώρα;; Όσο για την κρέμα που λούστηκαν ολόκληροι έκαναν χάλια καναπεδες και πέταξαν και στους τοίχους εντάξει σε κάνω εικόνα όταν μπηκες σπίτι Χαχαχαχ :shock: :confused: 

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Αχαχαχαχαχ θα τρελαθω πολύ γελιο έχει! Τι παθαίνουν ταράζονται; Κρίσεις πανικού μάλλον την ώρα που βλέπουν το παιδί να κλαίει παθαίνουν πατατράκ σου λέει πως σταματάει αυτό τώρα;; Όσο για την κρέμα που λούστηκαν ολόκληροι έκαναν χάλια καναπεδες και πέταξαν και στους τοίχους εντάξει σε κάνω εικόνα όταν μπηκες σπίτι Χαχαχαχ :shock: :confused: 

Από τη μια το έκανα εικόνα και ήθελα να γελάσω αλλά από την άλλη σκεφτόμουν ότι θα τα καθαρισω και ήθελα να κλάψω!!! Δεν ξέρω τι παθαίνουν, υστερία τελείως!!! Μπορούν να καταλάβουν το οφσάιντ από 2 χρόνων αλλά να ηρεμήσουν το παιδί τους φαντάζει αλχημεία!!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

1 hour ago, ΦαιηΚατς είπε:

Από τη μια το έκανα εικόνα και ήθελα να γελάσω αλλά από την άλλη σκεφτόμουν ότι θα τα καθαρισω και ήθελα να κλάψω!!! Δεν ξέρω τι παθαίνουν, υστερία τελείως!!! Μπορούν να καταλάβουν το οφσάιντ από 2 χρόνων αλλά να ηρεμήσουν το παιδί τους φαντάζει αλχημεία!!

Ειλικρινά είσαι φοβερη και εσυ δλδ έχω γελάσει με την καρδιά μου! 

1 ώρα πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Να είσαι καλά κοπέλα μου επίσης!! ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκουλα μου!!❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια ειδα τον μπ εμπακο.2400 γραμμάρια.πολυ όμορφος κορίτσια.καναμε και 4d και χασμουριοταν,  τον έβλεπα να ανοιγοκλείνει το στοματάκι του και να κάνει γκριμάτσες.ολα Καλά.και ι ο τράχηλος Καλά.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

On 31/10/2018 at 11:06 ΜΜ, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κοριτσακια μου σας ευχαριστώ μια προς μια για τις απαντήσεις σας και το ενδιαφέρον σας...πήγα στην γιατρό και όλα καλά δόξα τον Θεό!! Εντωμεταξυ βάσει εβδομάδων που είμαι το νινι πρέπει να είναι γύρω στα 80 γραμμάρια και το δικό μου είναι 120:shock: μεγάλο νινι μας είπε...επίσης τώρα μου το γύρισε και είπε ίσως είναι αγοράκι..

Και κάτι ακομα...είδε στην καρδούλα του σαν ένα άσπρο κομματάκι αλλά λέει από μόνο του δεν δείχνει κάτι κακό αφού οι μετρήσεις μου γενικά και εμένα και του μικρουλη είναι καλες..αλλά θα μάθουμε 100% στην β επιπέδου που είναι περιπου σε 5 εβδομάδες..ελπίζω να είναι όλα καλά η γιατρός πάντως ήταν καθυσηχαστικη..

Αυτά τα νέα μου..

Μπραβο κοριτσι μου πολυ χαρηκα!!!! Για να δουμε τι θα ναι Τελικα!!! 

10 ώρες πρίν, loyloy είπε:

@Nicol_ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Βρε κορίτσια προσπαθω να καταλάβω κάτι.Οι νέες μανούλες Έχουμε αγχωθεί.λογικο και ψσχνομαστε με συμβουλους με το να διαβάζουμε στο ίντερνετ.Απο την άλλη σκέφτομαι ο θηλασμός είναι το πιο φυσικό πράγμα στο κόσμο.δλδ οι γιαγιάδες μας και ακόμα πιο πίσω θήλαζαν με σύμβουλο? Νομίζω πρέπει να το δούμε από άλλη οπτική γωνία και να αφήσουμε τη φύση να κάνει τη δουλειά της.ψυχολογια καλή να έχουμε και όλα θα γίνουν πιστεύω.Στις υπανάπτυκτες χώρες ολοι Έχουμε δει ντοκιμαντέρ και πάντα υπάρχουν και μάνες που θηλαζουν.αφου μπορούν αυτές θα μπορέσουμε κι εμείς. 

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!! 

πρίν από 20 λεπτά , loyloy είπε:

Κορίτσια ειδα τον μπ εμπακο.2400 γραμμάρια.πολυ όμορφος κορίτσια.καναμε και 4d και χασμουριοταν,  τον έβλεπα να ανοιγοκλείνει το στοματάκι του και να κάνει γκριμάτσες.ολα Καλά.και ι ο τράχηλος Καλά.

Αχου μωρε ψυχουλααααα μου!!! Λιγο εμεινα, θα τον βλεπεις να χασμουριεται live. 

Σχετικα με τον θηλασμο κοριτσια ουτε που το χω σκεφτει το θεμα, το βλεπω ως κατι φυσικο κι αν δεν γινει υπαρχουν λυσεις οποτε δεν το σκέπτομαι. Πιο πολυ με αγχωνει Πως θα την κανω μπανιο..... χεχεχε και κυριως σε πιο μπαλκονι για να εκσφενδονισω τα κουραδακια!!!! Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Σχετικα με την αλλαγη στα κακακια μου χει θα το κανει..... δεν έχει κι αλλη επιλογή!!! 

Καλο μηνα Αγαπες!!! 

Σημερα στήσαμε ολο το δωματιο..... σχεδον...... Χαχαχα Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Smile89 είπε:

Σχετικα με τον θηλασμο κοριτσια ουτε που το χω σκεφτει το θεμα, το βλεπω ως κατι φυσικο κι αν δεν γινει υπαρχουν λυσεις οποτε δεν το σκέπτομαι. Πιο πολυ με αγχωνει Πως θα την κανω μπανιο..... χεχεχε και κυριως σε πιο μπαλκονι για να εκσφενδονισω τα κουραδακια!!!! Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Σχετικα με την αλλαγη στα κακακια μου χει θα το κανει..... δεν έχει κι αλλη επιλογή!!! 

Καλο μηνα Αγαπες!!! 

Αχαχαχαχα. Καλο μηνα αγαπη. Ρε το ειπαμε εδω περα, θα εκτοξευουμε φυσικο λιπασμα στα φυτα των γειτονων το καλοκαιρι και τον χειμωνα με μασκα θαλασσης για να αντεξουμε, κρανος, μασκα αποκριων , γενικοτερα οτι εχει η καθεμια χαχαχα.

Τελεια με το δωματιακι σας!! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Κορίτσια που να αρχίσουμε τα λαχανικά.κολοκυθακια και πάει λέγοντας.με μάσκα οξυγόνου!!!!

@Smile89 αχ έτοιμο το δωμάτιο? Τι τέλεια.αντε με το καλό να γεμίσει με το μπεμπακι!!!!!!!!

πρίν από 19 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχα. Καλο μηνα αγαπη. Ρε το ειπαμε εδω περα, θα εκτοξευουμε φυσικο λιπασμα στα φυτα των γειτονων το καλοκαιρι και τον χειμωνα με μασκα θαλασσης για να αντεξουμε, κρανος, μασκα αποκριων , γενικοτερα οτι εχει η καθεμια χαχαχα.

Τελεια με το δωματιακι σας!! 

Να το κανουμε επιχείρηση!!! 

πρίν από 11 λεπτά , loyloy είπε:

Κορίτσια που να αρχίσουμε τα λαχανικά.κολοκυθακια και πάει λέγοντας.με μάσκα οξυγόνου!!!!

@Smile89 αχ έτοιμο το δωμάτιο? Τι τέλεια.αντε με το καλό να γεμίσει με το μπεμπακι!!!!!!!!

Ναι σχεδον!!! Αχ ευχαριστώ!!! 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

4d??? Εχει κ τετοιο?? Θα τρελαθω θελω κ εγω!!ααα εχει προχωρησει η τεχνολογια και εγω εμεινα με το 3d :) τι ομορφα!! Μπραβο loyloy μου χαίρομαι πολυ για σενα!

1 hour ago, Smile89 είπε:

Καλο μηνα Αγαπες!!! 

Τι ωραια που κανατε το δωματιο!! Και εγω ολο λεω να ξεκινήσω αλλα ολο κατι προκύπτει με το σπίτι κ το αναβάλω. Πολυ ωραια Μπραβο να το χαρείτε με το ζουζουνακι σας! ❤

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...