Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια και καλό μήνα! 

Εγω για το θέμα θηλασμου,πιπιλας,μπιμπερό κτλ δεν έχω καθόλου άγχος! Ότι είναι να γίνει θα γίνει! Κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό όπως και κάθε μανούλα. Θα το προσπαθήσω και ότι γίνει! Ας γεννηθεί το παιδάκι μου υγιές και νηστικό δεν θα μείνει σίγουρα! Όλοι κουτσα στραβά τα καταφέρνουν στο τέλος. Δύσκολα στην αρχή αλλά όπως καθετί καινούργιο θα προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Ακούω διάφορες γνώμες από παλιές μανούλες, όμως ο καθένας υπερασπίζεται και τις επιλογές του και είναι ανθρώπινο. Γενικά νομίζω ότι το ένστικτο σε τέτοιες περιπτώσεις βοηθάει αλλά εάν χρειαστώ βοήθεια θα ζητήσω και από κάποιον ειδικό, σύμβουλο θηλασμου ή βοηθό μητρότητας ή τον παιδίατρο μου. Ούτε χαζή είμαι ούτε άχρηστη, θα βρω τον τρόπο που βολεύει και ικανοποιεί και εμένα και το μωρό μου! 

Προς το παρόν είμαι ευγνώμων που όλα πηγαίνουν καλά με τα μωράκια μας και έχουμε την πολυτέλεια να συζητάμε τόσο όμορφα και χαλαρά θέματα! 

• Μου αρέσει 6

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Παντως παιδια θα ηθελα να γραψω και εγω τι πιστευω, απο τις πολλες αποψεις που εχω ακουσει και διαβασει.Ακομα και στο θεμα του θηλασμου τιποτα δεν ειναι απολυτο οπως καταλαβα γιατι καθε παιδι ειναι διαφορετικο. Δυο φιλες μου στην αρχη μεχρι να τον εδραιωσουν εδωσαν και λιγο ξενο γαλα και στη συνεχεια χωρις δυσκολια περασαν σε αποκλειστικο θηλασμο. Η καλυτερη μου φιλη η οποια εχει 3 παιδια και τα θηλασε και τα 3 για ενα χρονο το καθενα,εδινε πιπιλα απο την αρχη χωρις να υπαρξει θεμα συγχισης θηλων. Το παιδι μαθαινε να κοιμαται με την πιπιλα και να τρωει με το στηθος. Αυτο το γραφω γιατι πολλα παιδια μαθαινουν να κοιμουνται με το στηθος κατι που δυσκολευει πολλες μητερες μετεπειτα. Δεν αντιμετωπισε καθολου θεμα με το θηλασμο οποτε οπως καταλαβαινω,κακως θεωρουμε ανεπανορθωτο κακο το θηλαστρο η την πιπιλα ή το ξένο γαλα σαν συμπληρωμα.Νομιζω θελει μια πιο χαλαρη προσεγγιση το θεμα,απο ολες τις εμπειριες που εχω διαβασει. Υπαρχει μια απολυτοτητα στις ομαδες θηλασμου που καμια φορα αγχωνει περισσοτερο τις μαμαδες, γιατι δεν λειτουργουν ολα σε ολες τις μητερες και σε ολα τα μωρακια.Φυσικα και θα παρουμε ολες τις απαριατητες πληροφοριες αλλα απο εκει και περα ο στοχος ειναι να ειμαστε καλα και εμεις και το μωρακι και προσαρμοζομαστε αναλογα. Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη :)

απλά θα σ πω την δικιά μου άποψη κ ίσως γιατί το λένε,για το συμπλήρωμα σίγουρα δεν θα πάθουν κάτι όμως αν έχει το μωρό προδιάθεση να κάνουν αλλεργία ,απλά με αυτόν τον τρόπο το πυρωδοτεις γρηγορότερα,που έμενα είχαν κ οι 2 κ μπαίνεις σε άλλο τρυπακι μετά...εγώ λέω αυτά που πέρασα,όντως στην ομάδα υπάρχει φανατισμός,εγώ είμαι στο ενδιάμεσο γενικά.τώρα για την.σύγχυση όντως μπορεί να μην πάθουν τπτ μπορεί κ να πάθουν,αν πάθουν πρέπει να το χειριστής αλλιώς κ με κόπο πολύ ξανά έρχεται από ότι έχω διαβάσει.εγώ είχα δοκιμάσει πιπίλα μετά τις 40 μέρες αλλά κ οι 2 δεν πήραν ποτέ!ευτυχώς είχα πάρει μόνο μια...όσο για το αν κάνουν.πιπίλα το στήθος,εμένα.προσωπικά κ.σε αυτό υπάρχει ας πούμε κολπάκι,πρέπει όταν πια έχει φάει το παιδί να το βγάζεις από το στήθος χρησιμοποιώντας το μικρό ή τον δείκτη πιάνοντας την θηλή σου για να μην σε τραυματίσει...πως καταλαβαίνεις ότι έχει χορτάσει?όταν πχ κοιμάται βαριά,υπάρχει η λεγόμενη χαλαρότητα στο μωρό κ δεν πίνει,συνήθως το αφήνει κ μόνο του το στήθος.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Δεν μπορώ κλαίω λιγο Χαχαχαχα !!! 

Χαχαχα. Το καλοκαιρι που νομιζεις θα τον μπανιαριζω?? Εξω με το λαστιχο χαχαχαχ. Και η δουλεια μου γινεται και δεν θα με απασχολουν τα νερα και βιταμινη d θα παιρνουμε. Ολα σε ενα χαχαχα. Τωρα αν πεσει και κανα κουραδακι στον απο κατω, δεν χαλασε κ ο κοσμος, γουρι θα πουμε γουρι χαχαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 18 λεπτά , nanoula90 είπε:

Δεν βολευει ο νιπτηρας. Ειναι πολυ κοντος και μικρος. Ισα ισα δλδ για να πλενεις τα χερια σου. Θα τον κοπαναω δεξια και αριστερα αν τον βαζω εκει χαχαχαχ. Ειμαι και ατσουμπαλη τερμα. Μονο τοπικα οταν θα τον πλενω στο αλλαγμα ισως βολευει εκει. Αυτο με τη βαση εσενα με τη ντουζιερα θα σε βολευει φουλ. Πρεπει να το δω πως θα μπει στη μπανιερα, αλλιως ενα μικρο μπανακι και πανω στο μαρμαρο με νερακι διπλα ζεστο για το ξεβγαλμα. Θα δω ολες τις εναλλακτικες γιατι δεν βολευομαι με το μπανιο μου. Ειναι μικρο και κακως διαμορφωμενο. Διαφορετικα εξω με το λαστιχο ποτισματος χαχαχαχα

Ελα μωρε σιγα με το πιεστικο θα το πλακωνεις κ θα φευγουν ολα τι σκας!! Ειχα δει σε μια φιλη μπανακι με βασεις δεξια κ αριστερα που το στερεωνες στις ακρες της μπανιερας κ ετσι δεν εσκυβε κ εφευγαν κ τα νερα απο κατω γιατι ειχε ταπα μεσα αλλα σε μενα δε παει εχω γωνιακη μπανιερα οποτε θα παρω το κλασσικο που μπαινει μεσα στη μπανιερα κ θα πεφτω στα γονατα τι να κανω η ερμη??η θα βρει καμμια πατεντα ο σύζυγος που το εχει με αυτα

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχα. Το καλοκαιρι που νομιζεις θα τον μπανιαριζω?? Εξω με το λαστιχο χαχαχαχ. Και η δουλεια μου γινεται και δεν θα με απασχολουν τα νερα και βιταμινη d θα παιρνουμε. Ολα σε ενα χαχαχα. Τωρα αν πεσει και κανα κουραδακι στον απο κατω, δεν χαλασε κ ο κοσμος, γουρι θα πουμε γουρι χαχαχαχα

Μου εδωσες ιδέα!! μπαλκόνι λάστιχο με το σκυλάκι μαζί! Έλα μωρε τώρα ένα κουραδακι σιγά και άμα το πατήσει θα είναι το γούρι το καλό Χαχαχαχ! Και ναι φιλη βιταμίνη d οπωσδήποτε το έλεγαν σήμερα οι ειδικοί δεν παίζουμε με αυτά τώρα Χααχαχ

Διαφημίσεις

Just now, Beboula25 είπε:

Μου εδωσες ιδέα!! μπαλκόνι λάστιχο με το σκυλάκι μαζί! Έλα μωρε τώρα ένα κουραδακι σιγά και άμα το πατήσει θα είναι το γούρι το καλό Χαχαχαχ! Και ναι φιλη βιταμίνη d οπωσδήποτε το έλεγαν σήμερα οι ειδικοί δεν παίζουμε με αυτά τώρα Χααχαχ

Αχαχαχαχ, το εκανα εικονα. Βλεπεις?? Ετσι πρεπει να κανουμε. Αφου εδω το καλοκαιρι κανει 40αρια, δεν παιζει να κρυωσουν τα μικρα. Με το πιεστικο οπως ειπε και η @Vasoth. θα φευγουν τα κουραδακια στον απεναντι και αντε να καταλαβει απο που του ηρθε. Εξαλλου τα κουραδακια των παιδιων μας ειναι τα καλυτερα και τα πιο μοσχομυριστα. Ετσι ξερω εγω οτι λενε ολες οι μαμαδες :lol:

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 9 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχ, το εκανα εικονα. Βλεπεις?? Ετσι πρεπει να κανουμε. Αφου εδω το καλοκαιρι κανει 40αρια, δεν παιζει να κρυωσουν τα μικρα. Με το πιεστικο οπως ειπε και η @Vasoth. θα φευγουν τα κουραδακια στον απεναντι και αντε να καταλαβει απο που του ηρθε. Εξαλλου τα κουραδακια των παιδιων μας ειναι τα καλυτερα και τα πιο μοσχομυριστα. Ετσι ξερω εγω οτι λενε ολες οι μαμαδες :lol:

Χαχαχα!!κλαιω λιπασμα για τις γλαστρες του απεναντι!!τωρα ειλικρινα το πιστευουν αυτο που λενε??

0EKFp2.png

πρίν από 11 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχα φυσικά! Πάντως μιας και αναφερόμαστε στα καφέ θυμάστε που λέγαμε για τους άντρες μας για βοηθεια και τέτοια; Εε μόλις του το είπα μου κάνει με υφάκι μμμ...μπαααα δεν νομίζω ;) θα ξεράσω αμεσως! Και άμα κάνω κανα βασιλικό μπάνιο και το παιδί τα κάνει θα περιμένεις μέχρι να βγω; Αν λείψω για λίγο θα το αφήσεις χεσμενο; Αν τρώω; Ευτυχώς είπε όχι βέβαια θα πρέπει να μαθω κ εγω αλλα άφησε το νόημα να μην τον υπολογίζω σε αυτό το κομμάτι γενικοτερα. Και να σας πω και κάτι; Δεν θα τον εμπιστευόμουν ότι θα το καθάριζε καλα χαχαχχ. Στα μαλακα γιατί στα χοντρά εντάξει του το έχω θα τα καταφέρει :lol:

πρίν από 9 λεπτά , Vasoth. είπε:

Χαχαχα!!κλαιω λιπασμα για τις γλαστρες του απεναντι!!τωρα ειλικρινα το πιστευουν αυτο που λενε??

Αχαχαχαχα. Φυσικο λιπασμα, τι καλυτερο!! Να γινουν οι γλαστρες τους θαμνοι ολοκληροι, δεντρα χαχαχα. Δεν ξερω τι να σου πω, εγω πιστευω πως οσο και να αγαπαω το παιδι μου, δεν νομιζω να φτασω σε σημειο να θεωρω οτι τα σκατακια του ειναι ευωδιαστά. 

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Χαχαχα φυσικά! Πάντως μιας και αναφερόμαστε στα καφέ θυμάστε που λέγαμε για τους άντρες μας για βοηθεια και τέτοια; Εε μόλις του το είπα μου κάνει με υφάκι μμμ...μπαααα δεν νομίζω ;) θα ξεράσω αμεσως! Και άμα κάνω κανα βασιλικό μπάνιο και το παιδί τα κάνει θα περιμένεις μέχρι να βγω; Αν λείψω για λίγο θα το αφήσεις χεσμενο; Αν τρώω; Ευτυχώς είπε όχι βέβαια θα πρέπει να μαθω κ εγω αλλα άφησε το νόημα να μην τον υπολογίζω σε αυτό το κομμάτι γενικοτερα. Και να σας πω και κάτι; Δεν θα τον εμπιστευόμουν ότι θα το καθάριζε καλα χαχαχχ. Στα μαλακα γιατί στα χοντρά εντάξει του το έχω θα τα καταφέρει :lol:

Χαχαχαχα σαν να ακουω τον δικο μου πραγματικα!! Στην αρχη μου ελεγε οτι θα τον αλλαζει και δεν εχει θεμα. Μετα μου το γυρισε και ειπε μονο στα τσισα. Του λεω πρεπει να μαθεις να τον αλλαζεις και στα αλλα που κανει, γιατι μπορει να χρειαστει να λειπω για λιγο η οτιδηποτε. Και μου λεει:  και τι? Τα σκουπιζω εγω τα σκατακια? Το βρηκα, θα παρω τα πολλα πολλα με την ηλεκτρικη σκουπα χαχαχαχαχαχαχα. Να γινει το αποχετευτικο συστημα του κατακουζινου η σκουπα μας με λιγα λογια. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ένα θα σου πω, το πρωί μπήκα καισαρική και το βράδυ έμεινε ο άντρας μου με το παιδί (5 χρόνων) και εγώ με τη μαμά μου. Την άλλη μέρα το μεσημέρι έρχονται στην κλινική να με δουν... Τι έφαγε το παιδί χθες βράδυ; Τίποτα μου λέει... Τι τίποτα λέω; Νυστικο το άφησες; Αααααα δεν ήθελε να φάει, έφαγε μια σοκοφρετα. Μπάνιο τον έκανες λέω; Όχι μου λέει, σιγά, δεν θα πάθει τίποτα αν δεν κάνει μια μέρα μπάνιο, δεν το θυμήθηκα ότι έπρεπε να τον κάνω... Τι του λες μετά;;;;

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχα. Φυσικο λιπασμα, τι καλυτερο!! Να γινουν οι γλαστρες τους θαμνοι ολοκληροι, δεντρα χαχαχα. Δεν ξερω τι να σου πω, εγω πιστευω πως οσο και να αγαπαω το παιδι μου, δεν νομιζω να φτασω σε σημειο να θεωρω οτι τα σκατακια του ειναι ευωδιαστά. 

Αχαχαχαχαχα όσο πίνουν γάλα δεν βρωμάνε τα κακακια τους, μετά όμως η αλήθεια είναι ότι θες μάσκα οξυγόνου για να αντέξεις τη μποχα!!!! :)

• Χαχα 2

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ΦαιηΚατς είπε:

Ένα θα σου πω, το πρωί μπήκα καισαρική και το βράδυ έμεινε ο άντρας μου με το παιδί (5 χρόνων) και εγώ με τη μαμά μου. Την άλλη μέρα το μεσημέρι έρχονται στην κλινική να με δουν... Τι έφαγε το παιδί χθες βράδυ; Τίποτα μου λέει... Τι τίποτα λέω; Νυστικο το άφησες; Αααααα δεν ήθελε να φάει, έφαγε μια σοκοφρετα. Μπάνιο τον έκανες λέω; Όχι μου λέει, σιγά, δεν θα πάθει τίποτα αν δεν κάνει μια μέρα μπάνιο, δεν το θυμήθηκα ότι έπρεπε να τον κάνω... Τι του λες μετά;;;;

Χαχαχα Χααχαχαχ! Αχ να είσαι καλα και εσυ! Μια εβδομάδα μόνος με τον μπαμπάκα το φαντάζεσαι;; Απαπαα! 

• Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , Beboula25 είπε:

Κ μενα ετσι ελεγε στην αρχη να μην τον υπολογιζω μετα καταλαβε οτι δεν εχει κ πολλες επιλογες οποτε μου ειπε ενταξει θα φοραει το full face της μηχανης κ θα τα αλλαζει κ αυτος 

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχαχα σαν να ακουω τον δικο μου πραγματικα!! Στην αρχη μου ελεγε οτι θα τον αλλαζει και δεν εχει θεμα. Μετα μου το γυρισε και ειπε μονο στα τσισα. Του λεω πρεπει να μαθεις να τον αλλαζεις και στα αλλα που κανει, γιατι μπορει να χρειαστει να λειπω για λιγο η οτιδηποτε. Και μου λεει:  και τι? Τα σκουπιζω εγω τα σκατακια? Το βρηκα, θα παρω τα πολλα πολλα με την ηλεκτρικη σκουπα χαχαχαχαχαχαχα. Να γινει το αποχετευτικο συστημα του κατακουζινου η σκουπα μας με λιγα λογια. 

Κ εγω την ιδια αποψη εχω σε οσες φιλες μου ετυχε να ειμαι εκει οταν αλλαζαν πανα λιποθυμουσαμε ολοι παρεα χαχα!!αμπουλα κανονικη!!

• Χαχα 1

0EKFp2.png

πρίν από 7 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχαχα ηηηη! Τους φαντάζομαι να βρίσκουν λύσεις για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση μιλάμε αν χρειαστεί με ειδικές λαβίδες δυο μέτρων να τα αρπάζουν και τσουπ στην λεκάνη και πάντα με μάσκες στην χειρότερη μπλούζα δεμένη μόνο με τα μάτια έξω Χαχαχα. Μα και εγω γελαγα το είχε πάρει σοβαρά είδα τον τρόμο στο βλέμμα του :mrgreen: οταν με ρώτησε εσυ που θα είσαι δηαλδη; Εκει του εξήγησα ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να λείψω για κάτι άρα θα πρέπει να ξέρεις και εσυ να το φροντίσεις. Τον σκούντηξα στον ώμο και του είπα μην φοβάσαι όλα θα πάνε καλα! Χαχαχαχαχα 

πρίν από 6 λεπτά , Vasoth. είπε:

Κ μενα ετσι ελεγε στην αρχη να μην τον υπολογιζω μετα καταλαβε οτι δεν εχει κ πολλες επιλογες οποτε μου ειπε ενταξει θα φοραει το full face της μηχανης κ θα τα αλλαζει κ αυτος 

Κ εγω την ιδια αποψη εχω σε οσες φιλες μου ετυχε να ειμαι εκει οταν αλλαζαν πανα λιποθυμουσαμε ολοι παρεα χαχα!!αμπουλα κανονικη!!

Χαχαχαχαχα!!

Κοριτσια να είστε καλα αλήθεια συνήλθε η διάθεση μου τουλάχιστον 

• Χαχα 1

πρίν από 13 λεπτά , Beboula25 είπε:

Χαχαχα Χααχαχαχ! Αχ να είσαι καλα και εσυ! Μια εβδομάδα μόνος με τον μπαμπάκα το φαντάζεσαι;; Απαπαα! 

Βδομάδα;;;;; Δεν έχω τόσο μεγάλη φαντασία!!!! Αχαχαχαχαχα

πρίν από 7 λεπτά , Beboula25 είπε:

Χαχαχαχα ηηηη! Τους φαντάζομαι να βρίσκουν λύσεις για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση μιλάμε αν χρειαστεί με ειδικές λαβίδες δυο μέτρων να τα αρπάζουν και τσουπ στην λεκάνη και πάντα με μάσκες στην χειρότερη μπλούζα δεμένη μόνο με τα μάτια έξω Χαχαχα. Μα και εγω γελαγα το είχε πάρει σοβαρά είδα τον τρόμο στο βλέμμα του :mrgreen: οταν με ρώτησε εσυ που θα είσαι δηαλδη; Εκει του εξήγησα ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να λείψω για κάτι άρα θα πρέπει να ξέρεις και εσυ να το φροντίσεις. Τον σκούντηξα στον ώμο και του είπα μην φοβάσαι όλα θα πάνε καλα! Χαχαχαχαχα 

Δεν λες μην τα βάλουν στο πλυντήριο τα παιδιά;;;; Αχαχαχαχαχα

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Χαχαχαχαχαχα κλαιω ρε κοριτσια. Δεν εχω αλλα haha φατσακια να σας πατησω. 

πρίν από 5 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Βδομάδα;;;;; Δεν έχω τόσο μεγάλη φαντασία!!!! Αχαχαχαχαχα

Δεν λες μην τα βάλουν στο πλυντήριο τα παιδιά;;;; Αχαχαχαχαχα

Ρεεε χαχαχα το κανω εικονα!! Δεν υπαρχει. Φανταζεσαι?? Χαχαχα

πρίν από 12 λεπτά , Beboula25 είπε:

Χαχαχαχαχα!!

Κοριτσια να είστε καλα αλήθεια συνήλθε η διάθεση μου τουλάχιστον 

Καλε θα ντυνονται λες και μπαινουν σε θαλαμο αεριων. Εμενα δεν εχει και μηχανη, αρα δεν εχει μασκα, τον βλεπω να βαζει τη μασκα θαλασσης με τον αναπνευστηρα χαχαχαχαχαχαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...