Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καλα δε τρελαινομαι κ ολας θα κανω οτι μπορω κ αν δε μου βγει δε πειραζει εννοείται. Γενικα με ανχωνουν τα διδυμα σε ολη τη φροντιδα τους αλλα δε το εχω κ συνεχεια στο μυαλο μου σκεφτομαι θετικα κ βλεπουμε

Να σου πω την αληθεια κ εγω σαν προκληση το εχω παρει γιατι ολοι γυρω μου με εχουν τρελανει κ πως θα ειναι κ θα κλαινε μαζι κ δε θα κοιμαστε κ δε θα μπορεσεις να τα θυλασεις κ ολα αυτα τα ωραια που σου λενε οι συγγενεις κ οι φιλοι αντι να σε ενθαρρυνουν κ να σου πουν ολα καλα θα πανε θα τα καταφερεις!!

Εννοείται θα τα καταφερεις δεν τίθεται θέμα επιβιωσης πες τους και όλα σιγά σιγά θα λυθούν. Θα χάσεις την μπάλα στην αρχή οκ και τι έγινε; Ολες θα την χάσουμε. Μπορεί και από την αρχή να πας σούπερ δεν το ξέρει κανεις αυτό αλλα αυτό που θέλω Εν ολίγοις να περάσω είναι ότι και την μπάλα να χάσουμε και τον πανικό να περάσουμε δεν τρέχει και τίποτα θα την βρούμε την άκρη, δεν θα πάθουν κάτι τα παιδάκια μας. Η κούραση,τα νεύρα θα σπάσουν από την αϋπνία και το τρεξιμο σε όλες θα συμβεί αυτό απλά με δυο παιδάκια είναι Επι δυο όλα αυτά Χαχαχ αλλα δεν πειράζει και οι μαμάδες μας τα πέρασαν μια χαρά δεν είμαστε; Και άμα κλαίνε μαζί πες τους θα κλαίω κ εγω να κάνουμε χορωδια ξέρω γω τώρα γιατι σε αγχώνουν και στα λένε. Αυτά μέρα με την ημέρα θα λύνονται. Εγω ανυπομονώ πάντως να μας πεις τις εντυπώσεις με το καλό όταν θα τις έχεις να σου κάνουν νάζια και αγαπουλες και δυο!!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κορίτσια τα νεύρα μου!!!!!!!!!Έχει βλάβη  η ΕΥΔΑΠ και έχω γιατρό το απόγευμα.θελω να κάνω μπάνιο και να ξυριστώ και δεν έχουμε νερό.πως θα πάω?μου λέτε?θα με μετρήσει και κολπικα και τον τράχηλο δεν γίνεται να πλυθώ μόνο κολπικα.αχ νευριάζω 

15 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Υπέροχα νέα Κωνσταντίνα μου και οπως είπαν και τα αλλα κοριτσια και εσυ εφόσον η γιατρος δεν φοβάται τότε όλα καλα έχεις ένα γερό μωράκι!! Λες να κάνει την ανατροπή και να είναι αγοράκι; Για να δούμε, με το καλό και η β’ όλα θα είναι καλα! 

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου..ξέρω και εγώ;μας κουφανε λίγο π είπε για αγοράκι.. εννοείται πως δεν μας νοιάζει ότι και να είναι γερό να είναι..απλά μας είχαν πει κοριτσάκι και μας φάνηκε λίγο περίεργο..δεν πειράζει σε λίγο καιρό θα ξέρουμε σίγουρα

πρίν από 19 λεπτά , loyloy είπε:

Αχ κορίτσια τα νεύρα μου!!!!!!!!!Έχει βλάβη  η ΕΥΔΑΠ και έχω γιατρό το απόγευμα.θελω να κάνω μπάνιο και να ξυριστώ και δεν έχουμε νερό.πως θα πάω?μου λέτε?θα με μετρήσει και κολπικα και τον τράχηλο δεν γίνεται να πλυθώ μόνο κολπικα.αχ νευριάζω 

Υπομονη λες να μην ερθει μεχρι να πας? Καλα δε νομιζω οτι δινουν κ ιδιαιτερη σημασια στο αν παμε ξυρισμενες η οχι απλα εμεις δεν νιωθουμε καλα.το πλυσιμο ειναι αλλο θεμα δεν εχεις καθολου νερο ουτε τοπικα να πλυθεις? Τελευταια λυση τα μωρομαντυλα τι να κανεις??

0EKFp2.png

14 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

Ναι..Έχει Μεγάλο δίκιο.. Οπότε κλαίει Κ ζηταει..Έτσι τη πάτησα με το μεγάλο..περίμενα σα τη χαζή με το ρολόι Ν περάσουν τρεις ώρες Κ Ν Η πιπίλα σύννεφο.. Δεν ήξερα..Δε πήγε το μυαλό μ.. Όταν είναι το πρωτο Όσο Κ Ν ψάχνουμε Μας έρχονται Αλλιώς καμία φορα..Όπως με όλα τ πράγματα Π κανουμε πρώτη φορά.

Ν Σ πω Κ γω Μην αγχώνεσαι..είχα φοβερό πονοκέφαλο μήνες στον δεύτερο..πήγα σε όλους τους γιατρούς Κ λέγανε ορμονικο..Μέχρι Κ επείγοντα κατέληξα..Δε βγάλαν άκρη..Μ δώσανε λοναριντ, νορτζεσικ Κ πολλά άλλα τπτ δε με έπιασε..Στο νοσοκομείο Μ είπανε Ν μ έβαζαν ένεση Αλλά. Δεν δέχθηκα..Με τα πολλά μετά τη γέννα συνεχίστηκαν πήγα σε ορθοπεδικό Κ κατάλαβε Η γυναίκα πως είναι κακή στάση αυχένα Κ το νεύρο χτυπάει στο,κεφάλι.. με λίγες ασκήσεις Κ προσοχή στάσης Κ υπνου χωρίς παυσίπονα με λίγο μασάζ από τον άντρα Μ έστρωσα. Οπότε δες το Κ έτσι Μήπως είναι κΆτι απλό Κ άδικα Κ αγχώνεσαι Κ ταλαιπώρησε..

Κορίτσια Μ τι κάνετε?Έχω Ν γράψω μέρες..είχα ζόρικη βδομάδα με τ παιδιά Κ Τ ωράριο του συζύγου. Κ λίγο τα φτυσα..ελπίζω Ν βρώ τους ρυθμούς Μ..Κ τ μικρά βρήκαν μέρες Ν ζωηρεψουν..απίστευτα..Κατά τ'άλλα Ο μπόμπιρας κλωτσάει πολυυυ κάτω..Την Τρίτη Θ τοντο δούμε πάλι..Επίσης δεν ξέρω αν τ είχα αναφέρει..Μ βρηκε στη Β επιπέδου λέει στο πλακούντα αιματολιμνες λόγω των αιμορραγίων..Δεν είναι κΆτι ανησυχητικό λέει απλά Θ τ παρακολουθεί η γιατρός..Αυτά τι μπορεί να προκαλέσουν?γνωρίζει καμία μΑνούλα?

Έχω και αυχενικό οπότε λέω μήπως είναι από αυτό..θα αλλάξω και μαξιλάρι και θα δούμε..σε ευχαριστώ πολυυυ

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου..ξέρω και εγώ;μας κουφανε λίγο π είπε για αγοράκι.. εννοείται πως δεν μας νοιάζει ότι και να είναι γερό να είναι..απλά μας είχαν πει κοριτσάκι και μας φάνηκε λίγο περίεργο..δεν πειράζει σε λίγο καιρό θα ξέρουμε σίγουρα

Με το καλό οπως λες γερό να είναι ❤️

πρίν από 10 λεπτά , Vasoth. είπε:

Υπομονη λες να μην ερθει μεχρι να πας? Καλα δε νομιζω οτι δινουν κ ιδιαιτερη σημασια στο αν παμε ξυρισμενες η οχι απλα εμεις δεν νιωθουμε καλα.το πλυσιμο ειναι αλλο θεμα δεν εχεις καθολου νερο ουτε τοπικα να πλυθεις? Τελευταια λυση τα μωρομαντυλα τι να κανεις??

Ηρθεεεεεεεεε!!!!!!Η άλλη λύση εμφιαλωμένο τοπικά θα έκανα.Καλα σιγά μην ασχοληθεί ο γιατρός με την αποτρίχωση.ειμαι και φυσική ξανθιά και με τρίχες πάνω μου γενικότερα παντού λίγα πράγματα έχω.αλλα θα νιώθω εγώ πιο άνετα και καθαρή.παω για μπανάκι και τυφλό σύστημα αποτρίχωσης.α μια μέρα είχα βρει μια οπτική γωνία και ψιλοεβλεπα να μη το κάνω στα τυφλά και ξαφνικά παίρνει μπρος ο μικρός και η κοιλιά να πηγαίνει πέρα δώθε Και πάλι στα τυφλά.Εχω σκατοπαιδο.το χω πάρει απόφαση 

• Χαχα 1

πρίν από 39 λεπτά , loyloy είπε:

Δεν μπορωωω Χαχαχα! Λέγε έστειλες να φέρουν εμφιαλωμένα να τα ζεστάνεις;; :lol: Εντάξει εχεις δίκιο αλλα χέστηκε  ο γιατρος για το ξύρισμα αρκεί να είσαι καθαρή 

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Ηρθεεεεεεεεε!!!!!!Η άλλη λύση εμφιαλωμένο τοπικά θα έκανα.Καλα σιγά μην ασχοληθεί ο γιατρός με την αποτρίχωση.ειμαι και φυσική ξανθιά και με τρίχες πάνω μου γενικότερα παντού λίγα πράγματα έχω.αλλα θα νιώθω εγώ πιο άνετα και καθαρή.παω για μπανάκι και τυφλό σύστημα αποτρίχωσης.α μια μέρα είχα βρει μια οπτική γωνία και ψιλοεβλεπα να μη το κάνω στα τυφλά και ξαφνικά παίρνει μπρος ο μικρός και η κοιλιά να πηγαίνει πέρα δώθε Και πάλι στα τυφλά.Εχω σκατοπαιδο.το χω πάρει απόφαση 

Χαχαχαα ποσο σε ξέρω ρε φιλε αυτό φαντάστηκα κ στο έγραψα αλλα ναι το νερακι δεν το αργούν εκτός αν έχουν ενημερώσει για εργασίες. Αντε πλυσου γρηγοραααα

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Χαχαχα!!Καθρεφτακι δε γινεται αλλιως τι τραβαμε οι μανες!!!

0EKFp2.png

Καλο μηνα κοριτσια μου ομορφα!!! Τι κανετε?? 

Αχ ποσο συμφωνω μαζι σας!!! Κ γω εχω αγχος για τον θηλασμο, αλλα ειναι μονο και μονο γιατι ειναι κατι πρωτογνωρο, ειναι το αγχος του αγνωστου. Αλλα και να μην θηλασουμε ρε κοριτσια δεν τρεχει και κατι. Δεν θα τρωνε σκατουλες, γαλα θα τρωνε οπως και να εχει. Σκατουλες θα τρωμε εμεις που θα τις καθαριζουμε χαχαχα. Εννοειται πως δεν τρελαινομαστε, ειναι μονο τα αγχη της νεας μαμας τα οποια τα μοιραζομαστε. Εδω εγω ψαχνομαι για το τι μπανακι θα παρω και τα χω χασει χαχαχα. Εχω μικρο νιπτηρα αρα δεν μας κανει για μπανιο εκει. Μπανιερα μετα πως?? Να μπαινω κ γω μεσα? Σκυμμενη? Η σε λεκανιτσα να τη γεμιζω νερο και πανω στο μαρμαρο του μπανιου? Μιλαμε για προβληματισμους οχι αστεια χαχαχα.

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Δεν μπορωωω Χαχαχα! Λέγε έστειλες να φέρουν εμφιαλωμένα να τα ζεστάνεις;; :lol: Εντάξει εχεις δίκιο αλλα χέστηκε  ο γιατρος για το ξύρισμα αρκεί να είσαι καθαρή 

Χαχαχαα ποσο σε ξέρω ρε φιλε αυτό φαντάστηκα κ στο έγραψα αλλα ναι το νερακι δεν το αργούν εκτός αν έχουν ενημερώσει για εργασίες. Αντε πλυσου γρηγοραααα

Ήταν έκτακτη διακοπή και γι'αυτό με βρήκε απροετοίμαστη.ειχε βλάβη.ο δρόμος από κάτω ποτάμι με νερα.

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ ποσο συμφωνω μαζι σας!!! Κ γω εχω αγχος για τον θηλασμο, αλλα ειναι μονο και μονο γιατι ειναι κατι πρωτογνωρο, ειναι το αγχος του αγνωστου. Αλλα και να μην θηλασουμε ρε κοριτσια δεν τρεχει και κατι. Δεν θα τρωνε σκατουλες, γαλα θα τρωνε οπως και να εχει. Σκατουλες θα τρωμε εμεις που θα τις καθαριζουμε χαχαχα. Εννοειται πως δεν τρελαινομαστε, ειναι μονο τα αγχη της νεας μαμας τα οποια τα μοιραζομαστε. Εδω εγω ψαχνομαι για το τι μπανακι θα παρω και τα χω χασει χαχαχα. Εχω μικρο νιπτηρα αρα δεν μας κανει για μπανιο εκει. Μπανιερα μετα πως?? Να μπαινω κ γω μεσα? Σκυμμενη? Η σε λεκανιτσα να τη γεμιζω νερο και πανω στο μαρμαρο του μπανιου? Μιλαμε για προβληματισμους οχι αστεια χαχαχα.

Το 1ο μήνα καλέ στο νιπτήρα.ειναι μια σταλιά.μετα θα βαζεις το μπανάκι του μέσα στη μπανιέρα και εσύ με ενα σκαμπό απ'έξω.εγω επειδή έχω ντουζιερα θα πάρω μπανάκι με βάση.ισωε σε βολέψει κάτι τέτοιο αν σε προβληματίζει η μπανιέρα.

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Συμφωνω με ολα αυτα που λες μας τα ειπαν κ στα σεμινάρια αλλα οταν εχεις να κανεις με διδυμα νομιζω το θυλαστρο ειναι απαραιτητο δε νομιζω οτι ειναι ευκολο να θυλασεις ταυτοχρονα δυο μωρα ειδικα τις πρωτες μερες δε ξερω κ ολας αλλα μου φαίνεται δυσκολο κ νομιζω οτι κ η πιπιλα θα χρειαστει αναγκαστικα σε αυτη την περιπτωση

Γιατί την πιπίλα θα σ είπαν κ στο σεμινάριο ότι μετά τις 40 μέρες αλλά κ στην ομάδα μητρικού θηλασμού αν είσαι μέλος το ίδιο θα σ πουν γιατί χάνουν γεύματα αν.τελικά στην πιάσουν.τώρα ξέρω μαμάδες που με δίδυμα θήλασαν κανονικά αποκλειστικά με συν ακόμα.ένα παιδί 3 χρόνων κ η αδερφή που είχε δίδυμα θηλασε ,απλά επειδή τα μωρά της βγήκαν πολύ πρόωρα κ έχει θέμα με ανατομία στους μαστούς μετά το πήγε με θήλαστρο αλλά τα έβαζε κ στο στήθος...είναι ανάλογα,καθ περίπτωση διαφορετική,εγώ προσωπικά συμφωνώ για σύμβουλο θηλασμού,κ εγώ είχα βρει σε περίπτωση που είχα (κάποιο θέμα.αν κ 2ο παιδί,ευτυχώς δεν χρειάστηκε...για να υπάρχει σωστή καθοδήγηση.

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Ήταν έκτακτη διακοπή και γι'αυτό με βρήκε απροετοίμαστη.ειχε βλάβη.ο δρόμος από κάτω ποτάμι με νερα.

Το 1ο μήνα καλέ στο νιπτήρα.ειναι μια σταλιά.μετα θα βαζεις το μπανάκι του μέσα στη μπανιέρα και εσύ με ενα σκαμπό απ'έξω.εγω επειδή έχω ντουζιερα θα πάρω μπανάκι με βάση.ισωε σε βολέψει κάτι τέτοιο αν σε προβληματίζει η μπανιέρα.

Δεν βολευει ο νιπτηρας. Ειναι πολυ κοντος και μικρος. Ισα ισα δλδ για να πλενεις τα χερια σου. Θα τον κοπαναω δεξια και αριστερα αν τον βαζω εκει χαχαχαχ. Ειμαι και ατσουμπαλη τερμα. Μονο τοπικα οταν θα τον πλενω στο αλλαγμα ισως βολευει εκει. Αυτο με τη βαση εσενα με τη ντουζιερα θα σε βολευει φουλ. Πρεπει να το δω πως θα μπει στη μπανιερα, αλλιως ενα μικρο μπανακι και πανω στο μαρμαρο με νερακι διπλα ζεστο για το ξεβγαλμα. Θα δω ολες τις εναλλακτικες γιατι δεν βολευομαι με το μπανιο μου. Ειναι μικρο και κακως διαμορφωμενο. Διαφορετικα εξω με το λαστιχο ποτισματος χαχαχαχα

• Χαχα 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 17 λεπτά , nanoula90 είπε:

συμφωνώ με την λουλου για το μπανακι,αρχικά νιπτήρα κ μετά σε ντουζιερα μπανακι με βάση για να μην σκύβεις,αν έχεις κ μπανιέρα,υπάρχει κ για εκεί βάση για το μπανακι,εγώ που έχω κ τα πήρα καλύτερα μπανακι με βάση για ντουζιερα..

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Δεν βολευει ο νιπτηρας. Ειναι πολυ κοντος και μικρος. Ισα ισα δλδ για να πλενεις τα χερια σου. Θα τον κοπαναω δεξια και αριστερα αν τον βαζω εκει χαχαχαχ. Ειμαι και ατσουμπαλη τερμα. Μονο τοπικα οταν θα τον πλενω στο αλλαγμα ισως βολευει εκει. Αυτο με τη βαση εσενα με τη ντουζιερα θα σε βολευει φουλ. Πρεπει να το δω πως θα μπει στη μπανιερα, αλλιως ενα μικρο μπανακι και πανω στο μαρμαρο με νερακι διπλα ζεστο για το ξεβγαλμα. Θα δω ολες τις εναλλακτικες γιατι δεν βολευομαι με το μπανιο μου. Ειναι μικρο και κακως διαμορφωμενο. Διαφορετικα εξω με το λαστιχο ποτισματος χαχαχαχα

Δεν μπορώ κλαίω λιγο Χαχαχαχα !!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...