Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Μια χαρά καλέ.450 ο δικός μου στη β επιπέδου.σταματα να αγχωνεσαι και απόλαυσε το λιγάκι.

Οχι δεν αγχωμομαι, ενημερωτικά το ρωτησα :) ολα μια χαρα

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κοριτσακια μου σας ευχαριστώ μια προς μια για τις απαντήσεις σας και το ενδιαφέρον σας...πήγα στην γιατρό και όλα καλά δόξα τον Θεό!! Εντωμεταξυ βάσει εβδομάδων που είμαι το νινι πρέπει να είναι γύρω στα 80 γραμμάρια και το δικό μου είναι 120:shock: μεγάλο νινι μας είπε...επίσης τώρα μου το γύρισε και είπε ίσως είναι αγοράκι..

Και κάτι ακομα...είδε στην καρδούλα του σαν ένα άσπρο κομματάκι αλλά λέει από μόνο του δεν δείχνει κάτι κακό αφού οι μετρήσεις μου γενικά και εμένα και του μικρουλη είναι καλες..αλλά θα μάθουμε 100% στην β επιπέδου που είναι περιπου σε 5 εβδομάδες..ελπίζω να είναι όλα καλά η γιατρός πάντως ήταν καθυσηχαστικη..

Αυτά τα νέα μου..

Υπέροχα νέα Κωνσταντίνα μου και οπως είπαν και τα αλλα κοριτσια και εσυ εφόσον η γιατρος δεν φοβάται τότε όλα καλα έχεις ένα γερό μωράκι!! Λες να κάνει την ανατροπή και να είναι αγοράκι; Για να δούμε, με το καλό και η β’ όλα θα είναι καλα! 

On 30/10/2018 at 10:57 ΠΜ, nanoula90 είπε:

Ζουζουνα μου κοριτσακι ειναι το 3ο??? Αχ ποσο τελειο. Με το καλο και να χαιρεσαι και τα αλλα δυο σου ταρζανακια. Οποτε και εσενα σε προσκυνω!! Βεβαια μου πε οτι ειναι πολυ δυσκολο και οτι πολλες φορες εφτασε σε σημειο να θελει να τα παρατησει γιατι δεν μπορουσε να κανει τπτ σχεδον, ουτε μπιμπερο παιρνανε ουτε πιπιλα! Αλλα το βαλε πεισμα και το συνεχισε. Μπραβο σας ρε κοριτσια παντως. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω εγω, αλλα θα το παλεψω. 

Καλημερα αγαπημενη μου!!! 

Χαχα, ειδες?? Συντονιζομαστε ❤

Να τη συμβουλευτεις, αληθεια εμενα μου δωσε πολυ καλες συμβουλες! Ακομα και πως να τον κραταω μου δειξε στο περιπου. Εμενα αυτο ειναι το μονο μου αγχος, δεν ξερω, το χω παρει απο φοβο γιατι εχω ακουσει και περιπτωσεις που ενω το παλεψαν οι γυναικες, δεν τα καταφεραν. Οπως και να χει, ολες ειμαι σιγουρη θα κανουμε το καλυτερο για τα μωρα μας και για μας οτι και αν ειναι αυτο. Εγω για τον προγραμματισμο δεν το ξερα. Οσους ειχα ρωτησει μου χαν πει να τον ταιζω καθε 3 ωρες και το βραδυ καθε 4. Ενω η κοπελα που ανεφερα μου ειπε κατηγορηματικα οχι. Οποτε θελει αυτο θα το ταιζω. Ειτε ειναι καθε 1 ωρα ειτε καθε 5, εκεινο θα το καθορισει. Ετσι θα φτιαξει το δικο του προγραμμα σιγα σιγα και το στηθος θα προσαρμοσει μονο του την παραγωγη σε αυτο το προγραμμα. Ουτε καν τα ηξερα αυτα. Μ αρεσει που το ψαχνα κιολας τρομαρα μου χαχαχα. Τπτ δεν ξερω τελικα. 

Ναι..Έχει Μεγάλο δίκιο.. Οπότε κλαίει Κ ζηταει..Έτσι τη πάτησα με το μεγάλο..περίμενα σα τη χαζή με το ρολόι Ν περάσουν τρεις ώρες Κ Ν Η πιπίλα σύννεφο.. Δεν ήξερα..Δε πήγε το μυαλό μ.. Όταν είναι το πρωτο Όσο Κ Ν ψάχνουμε Μας έρχονται Αλλιώς καμία φορα..Όπως με όλα τ πράγματα Π κανουμε πρώτη φορά.

22 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κοριτσακια μ κάτι είχε πάθει το ίντερνετ και δεν είχα..ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας περί πονοκεφάλου..

Πήρα σήμερα την γιατρό και της το είπα γιατί πάλι ξύπνησα με πονοκεφάλο και μ είπε να κοιτάω την πίεση μου..όμως έχω χαμηλή..σκέφτομαι μήπως έχω πιαστει και από το μαξιλάρι αλλα δεν ξέρω..της είπα να πάω αύριο να με δει και γελούσε γιατί πηγαίνω κάθε βδομάδα..αλλά επειδή επέμενα τελικά θα πάω..απλά κάπου διάβασα πως αν έχεις έντονους πονοκεφαλους είναι πάρα πολύ κακο φτου φτου ούτε να το πω δεν θέλω..και αγχωθηκα

Ν Σ πω Κ γω Μην αγχώνεσαι..είχα φοβερό πονοκέφαλο μήνες στον δεύτερο..πήγα σε όλους τους γιατρούς Κ λέγανε ορμονικο..Μέχρι Κ επείγοντα κατέληξα..Δε βγάλαν άκρη..Μ δώσανε λοναριντ, νορτζεσικ Κ πολλά άλλα τπτ δε με έπιασε..Στο νοσοκομείο Μ είπανε Ν μ έβαζαν ένεση Αλλά. Δεν δέχθηκα..Με τα πολλά μετά τη γέννα συνεχίστηκαν πήγα σε ορθοπεδικό Κ κατάλαβε Η γυναίκα πως είναι κακή στάση αυχένα Κ το νεύρο χτυπάει στο,κεφάλι.. με λίγες ασκήσεις Κ προσοχή στάσης Κ υπνου χωρίς παυσίπονα με λίγο μασάζ από τον άντρα Μ έστρωσα. Οπότε δες το Κ έτσι Μήπως είναι κΆτι απλό Κ άδικα Κ αγχώνεσαι Κ ταλαιπώρησε..

Κορίτσια Μ τι κάνετε?Έχω Ν γράψω μέρες..είχα ζόρικη βδομάδα με τ παιδιά Κ Τ ωράριο του συζύγου. Κ λίγο τα φτυσα..ελπίζω Ν βρώ τους ρυθμούς Μ..Κ τ μικρά βρήκαν μέρες Ν ζωηρεψουν..απίστευτα..Κατά τ'άλλα Ο μπόμπιρας κλωτσάει πολυυυ κάτω..Την Τρίτη Θ τοντο δούμε πάλι..Επίσης δεν ξέρω αν τ είχα αναφέρει..Μ βρηκε στη Β επιπέδου λέει στο πλακούντα αιματολιμνες λόγω των αιμορραγίων..Δεν είναι κΆτι ανησυχητικό λέει απλά Θ τ παρακολουθεί η γιατρός..Αυτά τι μπορεί να προκαλέσουν?γνωρίζει καμία μΑνούλα?

20 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Kαλημερα ζουζουνα μια και εισαι εμπειρη ηθελα να σε ρωτησω και εγω κατι για το θηλασμο.Θηλαστρο γιατι να μην εχουμε απο την αρχη? Εννοω αν δεν τα πολυκαταφερνουμε στην αρχη και θελουμε να βγαζουμε απο το στηθος γαλα για να μη πρηζεται και πετρωνει ,αλλα και για να ηρεμουν λιγο οι θηλες μας,δεν ειναι καλυτερα να το εχουμε αντι να τρεχουμε? Επισης μια και το ανεφερες ειναι καλυτερα το ηλεκτρικο?Ειναι καλυτερα να νοικιαζουμε? Δεν ειναι καλυτερα να εχουμε το δικο μας?

α και κατι ακομα..δεν ηξερα οτι η ζυγαρια ειναι απαραιτητη.Δεν το ζυγιζουμε στον παιδιατρο?

αα ωραια απαντηθηκαν εδω οι αποριες μου..ευχαριστουμε! 

@Nicol  Γιατί μπορεί να μην σ χρειαστεί καθόλου κ πίστεψε με το χέρι βγάζεις πιο πολύ κ πιο γρήγορα..το έχω δοκιμάσει...μιλάμε για λίγο βέβαια ,όχι να γεμίσουμε μπουκάλι 150μλ...τώρα εννοείται το ηλεκτρονικό κ επειδή το νοσοκομειακό ηλεκτρονικό με το απλό ηλεκτρονικό δεν έχει καμία σχέση είναι πιο δυνατό κ γρήγορο το 1ο παρόλο που είναι ίδια γνωστή μάρκα.τώρα ζυγαριά εννοείται ότι χρειάζεται γιατί η παιδίατρος το βλέπει μόλις βγείτε από το μαιευτήριο στις 10 μέρες από την γέννηση του κ εμένα προσωπικά στον 2μηνο πάλι που ξεκινάει εμβόλια...όμως κάποιοι παιδίατροι σαν 1ο παιδί μπορεί να σας δουν κ στο μήνα.ανάλογα...τώρα το ζυγιζεις περίπου για αρχή μέρα παρά μέρα ή ανά 2 μέρες για να δεις ότι παίρνει βάρος λόγο του θηλασμού.οπότε χρειάζεται η ζυγαριά κ γι'αυτό να νοικιάσετε για το πρώτο 6μηνο είναι καλά νομίζω.και συμφέρει.

ΕΠΊΣΗΣ ποτέ δεν βάζουμε θήλαστρο ειδικά μέχρι τις πρώτες 40 μέρες μέχρι να ρυθμιστεί η παραγωγή μας γιατί μπορεί να κάνουμε υπερπαραγωγή κ μετά μπαίνεις σε άλλη διαδικασία.σε κάποιες γυναίκες όπως εγώ πχ που έχω έντονη ροή ρυθμιστηκε στους 2.5 μήνες κ πως το καταλαβαίνουμε το στήθος είναι μαλακό,δεν πονάει κ κατεβάζει γάλα την ώρα που μπει το παιδί...ααα και δεν δίνουμε πιπίλα τις πρώτες 40 μέρες 1ον για να μην πάθει σύγχυση θηλων κ μετά δεν πιάνει το στήθος και 2ον για να μην χάνει γεύματα.

Όσο για το θήλαστρο εκεί που θα γεννησετε αν είναι Αθήνα συνήθως στα μαιευτήρια σ φέρνουν φυλλάδια με.πολλές προσφορές για να νοικιασεις θήλαστρο,οπότε αν πάσα στιγμή βρίσκεις..αν μένεις εκτός Αθηνών αν μπεις Google κάτι βγάζει για ενοικιάσεις θηλαστρων.

τώρα εγώ πχ στο 1ο παιδί δεν γνώριζα,θηλασα μέχρι 4.5 μηνών γιατί είχε θέμα με αλλεργία κ πήρα τότε θήλαστρο για να βγάζω δικό μου κ να βάζω μαζί με το ξένο για να το συνηθίσει γιατί αλλιώς δεν το έπινε....αλλά είχα λάθος καθοδήγηση.τώρα στον 2ο Επειδή τα είχα περάσει θηλασα αποκλειστικά με αλλεργία πάλι κ με αποχή δικιά μου για 9 μήνες από γαλακτοκομικά φανερά κ κρυφά για 13 μήνες σύνολο...κ τον σταμάτησα σταδιακά γιατί ο μικρός ήταν πολύ δεκτικός κ ενθουσιάστηκε με το φρέσκο γάλα πια,και 2ον ήθελα να μείνω κ έγκυος πάλι οπότε να ρυθμιστεί λίγο η περίοδος γιατί μου ήρθε πρώτη φορά στον χρόνο.αυτά.

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

@Nicol  Γιατί μπορεί να μην σ χρειαστεί καθόλου κ πίστεψε με το χέρι βγάζεις πιο πολύ κ πιο γρήγορα..το έχω δοκιμάσει...μιλάμε για λίγο βέβαια ,όχι να γεμίσουμε μπουκάλι 150μλ...τώρα εννοείται το ηλεκτρονικό κ επειδή το νοσοκομειακό ηλεκτρονικό με το απλό ηλεκτρονικό δεν έχει καμία σχέση είναι πιο δυνατό κ γρήγορο το 1ο παρόλο που είναι ίδια γνωστή μάρκα.τώρα ζυγαριά εννοείται ότι χρειάζεται γιατί η παιδίατρος το βλέπει μόλις βγείτε από το μαιευτήριο στις 10 μέρες από την γέννηση του κ εμένα προσωπικά στον 2μηνο πάλι που ξεκινάει εμβόλια...όμως κάποιοι παιδίατροι σαν 1ο παιδί μπορεί να σας δουν κ στο μήνα.ανάλογα...τώρα το ζυγιζεις περίπου για αρχή μέρα παρά μέρα ή ανά 2 μέρες για να δεις ότι παίρνει βάρος λόγο του θηλασμού.οπότε χρειάζεται η ζυγαριά κ γι'αυτό να νοικιάσετε για το πρώτο 6μηνο είναι καλά νομίζω.και συμφέρει.

ΕΠΊΣΗΣ ποτέ δεν βάζουμε θήλαστρο ειδικά μέχρι τις πρώτες 40 μέρες μέχρι να ρυθμιστεί η παραγωγή μας γιατί μπορεί να κάνουμε υπερπαραγωγή κ μετά μπαίνεις σε άλλη διαδικασία.σε κάποιες γυναίκες όπως εγώ πχ που έχω έντονη ροή ρυθμιστηκε στους 2.5 μήνες κ πως το καταλαβαίνουμε το στήθος είναι μαλακό,δεν πονάει κ κατεβάζει γάλα την ώρα που μπει το παιδί...ααα και δεν δίνουμε πιπίλα τις πρώτες 40 μέρες 1ον για να μην πάθει σύγχυση θηλων κ μετά δεν πιάνει το στήθος και 2ον για να μην χάνει γεύματα.

Όσο για το θήλαστρο εκεί που θα γεννησετε αν είναι Αθήνα συνήθως στα μαιευτήρια σ φέρνουν φυλλάδια με.πολλές προσφορές για να νοικιασεις θήλαστρο,οπότε αν πάσα στιγμή βρίσκεις..αν μένεις εκτός Αθηνών αν μπεις Google κάτι βγάζει για ενοικιάσεις θηλαστρων.

τώρα εγώ πχ στο 1ο παιδί δεν γνώριζα,θηλασα μέχρι 4.5 μηνών γιατί είχε θέμα με αλλεργία κ πήρα τότε θήλαστρο για να βγάζω δικό μου κ να βάζω μαζί με το ξένο για να το συνηθίσει γιατί αλλιώς δεν το έπινε....αλλά είχα λάθος καθοδήγηση.τώρα στον 2ο Επειδή τα είχα περάσει θηλασα αποκλειστικά με αλλεργία πάλι κ με αποχή δικιά μου για 9 μήνες από γαλακτοκομικά φανερά κ κρυφά για 13 μήνες σύνολο...κ τον σταμάτησα σταδιακά γιατί ο μικρός ήταν πολύ δεκτικός κ ενθουσιάστηκε με το φρέσκο γάλα πια,και 2ον ήθελα να μείνω κ έγκυος πάλι οπότε να ρυθμιστεί λίγο η περίοδος γιατί μου ήρθε πρώτη φορά στον χρόνο.αυτά.

Συμφωνω με ολα αυτα που λες μας τα ειπαν κ στα σεμινάρια αλλα οταν εχεις να κανεις με διδυμα νομιζω το θυλαστρο ειναι απαραιτητο δε νομιζω οτι ειναι ευκολο να θυλασεις ταυτοχρονα δυο μωρα ειδικα τις πρωτες μερες δε ξερω κ ολας αλλα μου φαίνεται δυσκολο κ νομιζω οτι κ η πιπιλα θα χρειαστει αναγκαστικα σε αυτη την περιπτωση

• Μου αρέσει 2

0EKFp2.png

Παντως παιδια θα ηθελα να γραψω και εγω τι πιστευω, απο τις πολλες αποψεις που εχω ακουσει και διαβασει.Ακομα και στο θεμα του θηλασμου τιποτα δεν ειναι απολυτο οπως καταλαβα γιατι καθε παιδι ειναι διαφορετικο. Δυο φιλες μου στην αρχη μεχρι να τον εδραιωσουν εδωσαν και λιγο ξενο γαλα και στη συνεχεια χωρις δυσκολια περασαν σε αποκλειστικο θηλασμο. Η καλυτερη μου φιλη η οποια εχει 3 παιδια και τα θηλασε και τα 3 για ενα χρονο το καθενα,εδινε πιπιλα απο την αρχη χωρις να υπαρξει θεμα συγχισης θηλων. Το παιδι μαθαινε να κοιμαται με την πιπιλα και να τρωει με το στηθος. Αυτο το γραφω γιατι πολλα παιδια μαθαινουν να κοιμουνται με το στηθος κατι που δυσκολευει πολλες μητερες μετεπειτα. Δεν αντιμετωπισε καθολου θεμα με το θηλασμο οποτε οπως καταλαβαινω,κακως θεωρουμε ανεπανορθωτο κακο το θηλαστρο η την πιπιλα ή το ξένο γαλα σαν συμπληρωμα.Νομιζω θελει μια πιο χαλαρη προσεγγιση το θεμα,απο ολες τις εμπειριες που εχω διαβασει. Υπαρχει μια απολυτοτητα στις ομαδες θηλασμου που καμια φορα αγχωνει περισσοτερο τις μαμαδες, γιατι δεν λειτουργουν ολα σε ολες τις μητερες και σε ολα τα μωρακια.Φυσικα και θα παρουμε ολες τις απαριατητες πληροφοριες αλλα απο εκει και περα ο στοχος ειναι να ειμαστε καλα και εμεις και το μωρακι και προσαρμοζομαστε αναλογα. Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη :)

• Μου αρέσει 4

DanXp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Παντως παιδια θα ηθελα να γραψω και εγω τι πιστευω, απο τις πολλες αποψεις που εχω ακουσει και διαβασει.Ακομα και στο θεμα του θηλασμου τιποτα δεν ειναι απολυτο οπως καταλαβα γιατι καθε παιδι ειναι διαφορετικο. Δυο φιλες μου στην αρχη μεχρι να τον εδραιωσουν εδωσαν και λιγο ξενο γαλα και στη συνεχεια χωρις δυσκολια περασαν σε αποκλειστικο θηλασμο. Η καλυτερη μου φιλη η οποια εχει 3 παιδια και τα θηλασε και τα 3 για ενα χρονο το καθενα,εδινε πιπιλα απο την αρχη χωρις να υπαρξει θεμα συγχισης θηλων. Το παιδι μαθαινε να κοιμαται με την πιπιλα και να τρωει με το στηθος. Αυτο το γραφω γιατι πολλα παιδια μαθαινουν να κοιμουνται με το στηθος κατι που δυσκολευει πολλες μητερες μετεπειτα. Δεν αντιμετωπισε καθολου θεμα με το θηλασμο οποτε οπως καταλαβαινω,κακως θεωρουμε ανεπανορθωτο κακο το θηλαστρο η την πιπιλα ή το ξένο γαλα σαν συμπληρωμα.Νομιζω θελει μια πιο χαλαρη προσεγγιση το θεμα,απο ολες τις εμπειριες που εχω διαβασει. Υπαρχει μια απολυτοτητα στις ομαδες θηλασμου που καμια φορα αγχωνει περισσοτερο τις μαμαδες, γιατι δεν λειτουργουν ολα σε ολες τις μητερες και σε ολα τα μωρακια.Φυσικα και θα παρουμε ολες τις απαριατητες πληροφοριες αλλα απο εκει και περα ο στοχος ειναι να ειμαστε καλα και εμεις και το μωρακι και προσαρμοζομαστε αναλογα. Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη :)

Respect :)

πρίν από 17 λεπτά , Nicol_ είπε:

Συμφωνω απολυτα μαζι σου εχω διαβασει κ εχω ψαξει πολυ το θεμα θυλασμου κ εχω καταληξει στο οτι κ να μας πουν στα σεμιναρια μονο η εμπειρια αλλων μαμαδων τελικα βοηθαει κ οχι παντα ακους αλλα απο κει κ περα κανεις οτι σε βολευει.ωραια κ καλα τα λενε ολοι αλλα οταν προκυπτει το θεμα διδυμων δε ξερει κανεις να σου πει πως να το χειριστεις ουτε οι μαιες που εχω ρωτησει. Μονο δυο μαμαδες διδυμων μογ ειπαν οτι ειναι πολυ δυσκολος για τα διδυμα αλλα με πιπιλα κ θυλαστρο αν δε θες να τρελαθεις κ με πολυ υπομονη τα καταφεραν

0EKFp2.png

@Nicol_ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Βρε κορίτσια προσπαθω να καταλάβω κάτι.Οι νέες μανούλες Έχουμε αγχωθεί.λογικο και ψσχνομαστε με συμβουλους με το να διαβάζουμε στο ίντερνετ.Απο την άλλη σκέφτομαι ο θηλασμός είναι το πιο φυσικό πράγμα στο κόσμο.δλδ οι γιαγιάδες μας και ακόμα πιο πίσω θήλαζαν με σύμβουλο? Νομίζω πρέπει να το δούμε από άλλη οπτική γωνία και να αφήσουμε τη φύση να κάνει τη δουλειά της.ψυχολογια καλή να έχουμε και όλα θα γίνουν πιστεύω.Στις υπανάπτυκτες χώρες ολοι Έχουμε δει ντοκιμαντέρ και πάντα υπάρχουν και μάνες που θηλαζουν.αφου μπορούν αυτές θα μπορέσουμε κι εμείς. 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , loyloy είπε:

@Nicol_ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Βρε κορίτσια προσπαθω να καταλάβω κάτι.Οι νέες μανούλες Έχουμε αγχωθεί.λογικο και ψσχνομαστε με συμβουλους με το να διαβάζουμε στο ίντερνετ.Απο την άλλη σκέφτομαι ο θηλασμός είναι το πιο φυσικό πράγμα στο κόσμο.δλδ οι γιαγιάδες μας και ακόμα πιο πίσω θήλαζαν με σύμβουλο? Νομίζω πρέπει να το δούμε από άλλη οπτική γωνία και να αφήσουμε τη φύση να κάνει τη δουλειά της.ψυχολογια καλή να έχουμε και όλα θα γίνουν πιστεύω.Στις υπανάπτυκτες χώρες ολοι Έχουμε δει ντοκιμαντέρ και πάντα υπάρχουν και μάνες που θηλαζουν.αφου μπορούν αυτές θα μπορέσουμε κι εμείς. 

Και εδώ respect. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο άγχος. Το σέβομαι απλώς δεν μπορώ να το αφουγκραστω. Επίσης προσωπικά δεν μπορώ να παρω γνώμες από 100 διαφορετικές γυναίκες με 100 και παραπάνω διαφορετικά παιδιά. Αντι να με βοηθήσει θα με συγχύσει περισσότερο. Ούτε μπορώ να παρω συμβουλή από κάποια που δεν είναι ακόμη μανούλα και δεν έχει καμία απολυτως εμπειρία παρα μόνο από ότι έχει ακούσει ή διαβάσει. Οκ θα ακούσω δυο τρεις μανουλες και από εκεί κ έπειτα θα το βρω εγω με το μωρό μου απλά τα πράγματα. Σας διαβάζω τοσες μερες και ειλικρινά μου προκάλεσαν στρες όλα τα μνμ όχι για το τι θα κάνω εγω όταν έρθει η στιγμή αλλα γιατί ήταν όλες οι εμπειριες διαφορετικές και καποιες οδηγίες απόλυτες όπου κάποια στιγμή τελικά αντικρούονταν. Χαίρομαι που τελικά κατανοείται κ εσείς πως εκτος από συμβουλους, σεμινάρια και βιβλία είναι και η φύση και το ένστικτο που έχει προνοήσει για όλα αυτά. Βέβαια ισως παίζει και ένα ρόλο στο άγχος εκτος από τον χαρακτήρα και η ηλικια και αναφερομαι στη νεαρή . 

Α συγνώμη και καλό μήνα! 

• Μου αρέσει 2

Συμφωνω οτι η φυση κανει τη δουλειά  της δε το συζητω αυτο αλλα δε νομιζω οτι ειναι κακο να ακους κ καποιες εμπειριες κ απο κει κ περα ο καθενας κανει οτι του βγει δε σημαινει οτι θα ακολουθησει ολα οσα του ειπαν.εμενα προσωπικα με ανχωνει λογω διδυμων αν θα το βρω αν ειχα ενα δε νομιζω να το εψαχνα ιδιαιτερα.κ προσωπικα παντα μιλωντας η φυση δε με εχει βοηθησει ιδιαιτερα στη ζωη μου μεχρι τωρα ελπιζω στο θυλασμο να κανει τη δουλεια της καλα τι να πω! 

0EKFp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Vasoth. είπε:

Συμφωνω οτι η φυση κανει τη δουλειά  της δε το συζητω αυτο αλλα δε νομιζω οτι ειναι κακο να ακους κ καποιες εμπειριες κ απο κει κ περα ο καθενας κανει οτι του βγει δε σημαινει οτι θα ακολουθησει ολα οσα του ειπαν.εμενα προσωπικα με ανχωνει λογω διδυμων αν θα το βρω αν ειχα ενα δε νομιζω να το εψαχνα ιδιαιτερα.κ προσωπικα παντα μιλωντας η φυση δε με εχει βοηθησει ιδιαιτερα στη ζωη μου μεχρι τωρα ελπιζω στο θυλασμο να κανει τη δουλεια της καλα τι να πω! 

Έχω φίλη που με δίδυμα θηλαζε συγχρόνως.της τα έβαζε ο άντρας της αγκαλιά τα βοηθούσε να πάρουν το στήθος στο στόμα τους και η κοπέλα ήταν σα τις γάτες που θηλάζουν όλα τα γατάκια συγχρόνως. Κανε ότι νιώθεις καλύτερα και αν δεν μπορείς ξενο γάλα.δεβ θα τρελαθείς κιόλας.θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς Αλλά αν στρεσαρεσαι μόνο αρνητικό αποτέλεσμα θα χεις.εγω προσπαθω προσπαθώ να ξεαγχωθω με το θέμα του θηλασμού.ας γίνει ότι ειναι καλύτερο για μένα και το μωρό.ελπιζω να το βρούμε αν όχι δεν πειράζει όμως.

πρίν από 31 λεπτά , Vasoth. είπε:

Βασω μου Καλησπερα. Στην δικη σου περίπτωση και εγω θα αγχωνόμουν παραπάνω δεν το συζητάμε. Δεν είναι κακό να ακούς γνωμες αλλα δεν είναι και το καλύτερο πολλες φορες. Γενικοτερα πάντα.

Εγω πάντως στην ιδέα χαμογελάω και το βρίσκω ως την πιο όμορφη πρόκληση! 

Εύχομαι να τα καταφερεις οπως επιθυμεις και το πιστεύω πως θα κανεις το καλύτερο! 

πρίν από 48 λεπτά , loyloy είπε:

Έχω φίλη που με δίδυμα θηλαζε συγχρόνως.της τα έβαζε ο άντρας της αγκαλιά τα βοηθούσε να πάρουν το στήθος στο στόμα τους και η κοπέλα ήταν σα τις γάτες που θηλάζουν όλα τα γατάκια συγχρόνως. Κανε ότι νιώθεις καλύτερα και αν δεν μπορείς ξενο γάλα.δεβ θα τρελαθείς κιόλας.θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς Αλλά αν στρεσαρεσαι μόνο αρνητικό αποτέλεσμα θα χεις.εγω προσπαθω προσπαθώ να ξεαγχωθω με το θέμα του θηλασμού.ας γίνει ότι ειναι καλύτερο για μένα και το μωρό.ελπιζω να το βρούμε αν όχι δεν πειράζει όμως.

Καλα δε τρελαινομαι κ ολας θα κανω οτι μπορω κ αν δε μου βγει δε πειραζει εννοείται. Γενικα με ανχωνουν τα διδυμα σε ολη τη φροντιδα τους αλλα δε το εχω κ συνεχεια στο μυαλο μου σκεφτομαι θετικα κ βλεπουμε

πρίν από 37 λεπτά , Beboula25 είπε:

Βασω μου Καλησπερα. Στην δικη σου περίπτωση και εγω θα αγχωνόμουν παραπάνω δεν το συζητάμε. Δεν είναι κακό να ακούς γνωμες αλλα δεν είναι και το καλύτερο πολλες φορες. Γενικοτερα πάντα.

Εγω πάντως στην ιδέα χαμογελάω και το βρίσκω ως την πιο όμορφη πρόκληση! 

Εύχομαι να τα καταφερεις οπως επιθυμεις και το πιστεύω πως θα κανεις το καλύτερο! 

Να σου πω την αληθεια κ εγω σαν προκληση το εχω παρει γιατι ολοι γυρω μου με εχουν τρελανει κ πως θα ειναι κ θα κλαινε μαζι κ δε θα κοιμαστε κ δε θα μπορεσεις να τα θυλασεις κ ολα αυτα τα ωραια που σου λενε οι συγγενεις κ οι φιλοι αντι να σε ενθαρρυνουν κ να σου πουν ολα καλα θα πανε θα τα καταφερεις!!

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...