Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , loyloy είπε:

Υπάρχουν ζαχαροπλαστεία για διαβητικους.κατι θα υπάρχει λογικά.μια χαρά το 1ο σου παιδάκι. Άλλα φτάνουν στα 3 κιλά στο τέλος της εγκυμοσύνης.να το χαίρεσαι το παιδάκι σου γερο και καλοτυχο να είναι.

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου... Να σαι καλά.... Ας είναι καλά το μωράκι μου κ θα κάνω υπομονή 2.5 μήνες από τα γλυκάκια.... Και εσένα με το καλό το μωράκι σου κοπέλα μου... 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Nicol_ είπε:

Ναι οσον αφορα τον παιδιατρο θα βρω καποιον να κανει κατ'οικον επισκεψεις,ειδικα για το πρωτο διαστημα. Για τα κοχυλια διαβασα αρκετα θετικα.Μπορεις να βαζεις και την κρεμα στηθους για παραδειγμα αν τραυματιστουν οι θηλες και απο πανω τα κοχυλια για να αποροφηθει και ετσι περνανε γρηγορα οι ερεθισμοι.Ενω τα επιθεματα δεν τα προτειναν.

Σωστο αυτο με το βρασιμο,αν θες να αποφυγεις τον αποστειρωτη..για να δουμε.Γενικα ο θηλασμος ειναι το αγχος μου.Ουτε ο τοκετος,ουτε η αυπνια με αγχωνουν τοσο οσο ο θηλασμος. Σκεφτομαι τον πονο,τις μαστιτιδες και ολα οσα διαβαζω και φρικαρω λιγακι :razz:

Νικολ μου θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις ακόμη ούτε κοχύλια ούτε επιθέματα. Μιλα με τη μαια σου και επειδή έχεις γράψει ότι θα απευθυνθείς και σε σύμβουλο θηλασμου εάν χρειαστεί θα σε κατευθύνουν. Υπάρχουν πολλά υπέρ και για για τα δυο, είναι καθαρά θέμα τι θα σου ταιριάξει και τι θα σε βολέψει. Το ίδιο και με το θηλαστρο, δεν ξέρεις εάν θα σου χρειαστεί. Τα ενοικιαζόμενα νοσοκομειακά τα παίρνεις την ίδια μέρα που θα τα χρειαστεις ακόμη και μέσα στο μαιευτήριο. Κάνε την έρευνα αγοράς σου και εχε έτοιμες τις επιλογές. Μη φρικάρεις με το θηλασμό, μένουμε συνήθως στις άσχημες εμπειρίες που διαβάζουμε ή ακούμε η πλειοψηφία όμως των γυναικών καταφέρνει να θηλάσει εφόσον το επιθυμεί. Σίγουρα στην αρχή θα είναι δύσκολα όπως καθετί καινούργιο όμως θέλει υπομονή και σωστή καθοδήγηση κατά τη γνώμη μου 

• Μου αρέσει 2

preg.png

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Αν δεν χρειάζεσαι θήλαστρο για να βγάλεις γάλα επειδή θα λείπεις,  έχω διαβάσει ότι καλύτερα αν θέλουμε να αποσυμφωρησουμε το στήθος να αντλούμε το γάλα με το χέρι.κανεις μαλάξεις και βγαίνει σιγά σιγά.το θήλαστρο σου τραυματίζει τις θηλες.το νοσοκομειακό πάντως είναι το καλύτερο.εγω έχω της αδερφης μου της medela λένε καλό είναι.τωρα θα δείξει.Για τη ζυγαριά από ότι θυμαμαι από την αδερφή μου πρώτη φορά έρχεται ο παιδίατρος σπίτι και γενικότερα μέχρι να κάνει το 1ο εμβόλιο καλό είναι να έρχεται σπίτι γιατί σκέψου να χεις το μωράκι να περιμένεις και γύρω γύρω παιδακια με ιώσεις και καλό είναι να ελέγχεις ανά βδομάδα το βάρος του μωρού γτ Όταν θηλάζεις δεν ξέρεις πόσο γάλα πίνει.για κοχύλια δεν έχω ιδέα παρακολουθώ κι εγώ τα κορίτσια τι έχουν να πουν.Καπου παραπάνω διάβασα για αποστειρωτη.Περιττο έξοδο πιστεύω γιατί ακόμα δεν ξέρουμε πως θα πάμε με τον θηλασμό.εγω πήρα μπιμπερό και αν δω ότι δεν γίνεται να θηλασω για λίγες μέρες κατσαρόλα βράσιμο παραδοσιακά μέχρι να πάρω.

Ακόμη και αν δεν δουλεύεις το πιθανότερο είναι να χρειαστεί να πεταχτείς κάπου οπότε το θηλαστρο σίγουρα θα χρειαστεί, ακόμη και για την αποσυμφόρηση που λες είναι αρκετά δύσκολο να το κάνεις με το χέρι ακόμη και αν έχει εδραιωθεί ο θηλασμός... Γι'αυτό είπα ότι είναι καλύτερα να νοικιάσεις κάποιο για αρχή γιατί αν δεν πάει καλά ο θηλασμός δεν χρειάζεται να κάνεις ένα τόσο περιττό έξοδο. Της medela είναι πολύ καλό! Επίσης από εμπειρία καθαρά εμένα με βοήθησε όταν ο μικρός μου πλήγωσε τη θηλή γιατί πονάει πολύ λιγότερο από τον θηλασμό και έβγαζα το γάλα μέχρι να σταματήσει το αίμα και του το έδινα με μπουκάλι... Τωρα για τον παιδίατρο συμφωνώ ότι είναι καλό να έρχεται σπίτι, εμένα η δική μου όμως μου κλείνει ραντεβού πριν ανοίξει για να μην έχει άλλα παιδάκια και τον ζυγίζει αυτή... Και για τον αποστειρωτη συμφωνω! Εγώ εχω μόνο ένα μικρό μπουκαλάκι που το βράζω στην κατσαρόλα όταν χρειάζεται!

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Κορίτσια μου τι κάνετε??!? Καλησπέρα!!!!! Σας έχω νέα, πρέπει πάλι να μου αλλάξετε την πητ μου, η καισαρική τελικά άλλαξε ημερομηνία, θα γεννήσω 8/12 αντί για 15/12.!!!!

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε??!? Καλησπέρα!!!!! Σας έχω νέα, πρέπει πάλι να μου αλλάξετε την πητ μου, η καισαρική τελικά άλλαξε ημερομηνία, θα γεννήσω 8/12 αντί για 15/12.!!!!

Με το καλο!!! Τι κανουν τα ζουζουνια σου?

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Vasoth. είπε:

Με το καλο!!! Τι κανουν τα ζουζουνια σου?

Καλά είναι μεγαλώνουν!!!!! Τώρα. Λογικά φτάσαμε τα 2 κιλά περίπου το καθένα!!!! Εσένα οι κοριτσαρες σου??? 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

2 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Καλά είναι μεγαλώνουν!!!!! Τώρα. Λογικά φτάσαμε τα 2 κιλά περίπου το καθένα!!!! Εσένα οι κοριτσαρες σου??? 

Α μια χαρα εισαστε κ εμεις φτασαμε τα 570γρ περιπου ολα καλα!!

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

3 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Νικολ μου θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις ακόμη ούτε κοχύλια ούτε επιθέματα. Μιλα με τη μαια σου και επειδή έχεις γράψει ότι θα απευθυνθείς και σε σύμβουλο θηλασμου εάν χρειαστεί θα σε κατευθύνουν. Υπάρχουν πολλά υπέρ και για για τα δυο, είναι καθαρά θέμα τι θα σου ταιριάξει και τι θα σε βολέψει. Το ίδιο και με το θηλαστρο, δεν ξέρεις εάν θα σου χρειαστεί. Τα ενοικιαζόμενα νοσοκομειακά τα παίρνεις την ίδια μέρα που θα τα χρειαστεις ακόμη και μέσα στο μαιευτήριο. Κάνε την έρευνα αγοράς σου και εχε έτοιμες τις επιλογές. Μη φρικάρεις με το θηλασμό, μένουμε συνήθως στις άσχημες εμπειρίες που διαβάζουμε ή ακούμε η πλειοψηφία όμως των γυναικών καταφέρνει να θηλάσει εφόσον το επιθυμεί. Σίγουρα στην αρχή θα είναι δύσκολα όπως καθετί καινούργιο όμως θέλει υπομονή και σωστή καθοδήγηση κατά τη γνώμη μου 

Ναι δεν ειχα  σκοπο να παρω ακομα. Θα κανω πρώτα μερικα μαθήματα θηλασμου,θα μαζεψω πληροφορίες και θα δω τι θα βολεψει.Μου ειπαν και τα κοριτσια εδω,για συμβουλο θηλασμου εδω στη Θεσσαλονικη και  θα απευθυνθώ οταν ερθει η ωρα με το καλο. Απλα μαζευω πληροφοριες γιατί ειναι πολλα που πρέπει να ξεμπερδέψω :)

πρίν από 3 λεπτά , Vasoth. είπε:

Α μια χαρα εισαστε κ εμεις φτασαμε τα 570γρ περιπου ολα καλα!!

Εμενα την περασμενη εβδομάδα που καναμε τη β επίπεδου ηταν 430γρ. 

Ειναι καλο το βαρος? Φαντάζομαι πως ναι αλλιως θα μου το ελεγαν ετσι?

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ναι δεν ειχα  σκοπο να παρω ακομα. Θα κανω πρώτα μερικα μαθήματα θηλασμου,θα μαζεψω πληροφορίες και θα δω τι θα βολεψει.Μου ειπαν και τα κοριτσια εδω,για συμβουλο θηλασμου εδω στη Θεσσαλονικη και  θα απευθυνθώ οταν ερθει η ωρα με το καλο. Απλα μαζευω πληροφοριες γιατί ειναι πολλα που πρέπει να ξεμπερδέψω :)

Ναι βρε κ μενα στη β καπου τοσο ηταν 450 περιπου μην ανυσηχεις δεν ειναι κ ακριβεις οι μετρησεις ουτως η αλλως.

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

1 hour ago, Nicol_ είπε:

Μια χαρά καλέ.450 ο δικός μου στη β επιπέδου.σταματα να αγχωνεσαι και απόλαυσε το λιγάκι.

Διαφημίσεις

Αγαπες τι κανετε??? 

Αλλαγη λοιπον και για την @Anastasia_paris αλλα και για μενα!!!! Πηγαμε στις 18/01!!! 

Εγω γενικα καλα σημερα στησαμε και καποια πραγματα της μικρης. 

@Nicol_ μια χαρουλα ειναι το βαρος εννοείται!! 

@Κωνσταντίνα16 ο πονοκεφαλος θα πρεπει να συνοδευεται κι απο αλλα για να μην ειναι καλο. Διαφορετικα ειναι ενα απλο συμπτωμα. 

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 2019!!! 

1. loyloy
   15/12/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Anastasia_paris
    08/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

3. nanoula90
    30/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ

4. Smile89
    18/01/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

5. Γεωργία Β
    03/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

6. Nati85
   04/02/2019 ΑΓΟΡΑΚΙ

7. maraki 93
    07/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

8. @eirini@
    12/02/2019 ΑΓΟΡΑΚΙ

9. Vasoth.
    21/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ×2

10. oneira_glyka 
    26/02/2019 ΑΓΟΡΑΚΙ

11. Nicol_   
    01/03/2019  ΑΓΟΡΑΚΙ

12. palmoira 
    04/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

13. evio
    13/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

14. Vasiliki88
    03/04/2019 ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

15. Life777
    04/04/2019

16. fairy-mary
    22/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

17. newmum94
    17/04/2019

18. Κωνσταντίνα16
     20/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

19. *ζουζουνα*!!!
     24/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

20. BettySt
     25/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

21. Elfer      
    08/05/2019

22. marirene
     14/05/2019

23. Beboula25
     27/05/2019

24. mama16
      31/05/2019

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

On 29/10/2018 at 4:42 ΜΜ, loyloy είπε:

Κοριτσακια μου σας ευχαριστώ μια προς μια για τις απαντήσεις σας και το ενδιαφέρον σας...πήγα στην γιατρό και όλα καλά δόξα τον Θεό!! Εντωμεταξυ βάσει εβδομάδων που είμαι το νινι πρέπει να είναι γύρω στα 80 γραμμάρια και το δικό μου είναι 120:shock: μεγάλο νινι μας είπε...επίσης τώρα μου το γύρισε και είπε ίσως είναι αγοράκι..

Και κάτι ακομα...είδε στην καρδούλα του σαν ένα άσπρο κομματάκι αλλά λέει από μόνο του δεν δείχνει κάτι κακό αφού οι μετρήσεις μου γενικά και εμένα και του μικρουλη είναι καλες..αλλά θα μάθουμε 100% στην β επιπέδου που είναι περιπου σε 5 εβδομάδες..ελπίζω να είναι όλα καλά η γιατρός πάντως ήταν καθυσηχαστικη..

Αυτά τα νέα μου..

• Μου αρέσει 3

Just now, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κοριτσακια μου σας ευχαριστώ μια προς μια για τις απαντήσεις σας και το ενδιαφέρον σας...πήγα στην γιατρό και όλα καλά δόξα τον Θεό!! Εντωμεταξυ βάσει εβδομάδων που είμαι το νινι πρέπει να είναι γύρω στα 80 γραμμάρια και το δικό μου είναι 120:shock: μεγάλο νινι μας είπε...επίσης τώρα μου το γύρισε και είπε ίσως είναι αγοράκι..

Και κάτι ακομα...είδε στην καρδούλα του σαν ένα άσπρο κομματάκι αλλά λέει από μόνο του δεν δείχνει κάτι κακό αφού οι μετρήσεις μου γενικά και εμένα και του μικρουλη είναι καλες..αλλά θα μάθουμε 100% στην β επιπέδου που είναι περιπου σε 5 εβδομάδες..ελπίζω να είναι όλα καλά η γιατρός πάντως ήταν καθυσηχαστικη..

Αυτά τα νέα μου..

Κορίτσι μου καταρχήν μπράβο για τα ωραία νέα!!!! Αυτό που είδατε ονομάζεται κομβιο η αλλιώς golf Ball, το έχουν 8 στα 10 μωράκια δεν είναι τίποτα απολύτως, όπως είπες κι εσύ από μόνο του ειδικά δεν λέει τίποτα... Ολα θα πάνε τέλεια να μην ανησυχείς καθόλου!!!!! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Αυτά τα νέα μου..

Ολα Καλά θα είναι.αν ήταν  κάτι ανησυχητικό θα σε έβαζε σε άλλο τρυπάκι εξετάσεων από Τώρα δεν θα δε άφηνε 5 εβδομάδες Ακόμα.παντως μη ξεκινήσεις να ψάχνεις στο ίντερνετ γτ θα τρελαθείς χωρίς λόγο. 

πρίν από 7 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κορίτσι μου καταρχήν μπράβο για τα ωραία νέα!!!! Αυτό που είδατε ονομάζεται κομβιο η αλλιώς golf Ball, το έχουν 8 στα 10 μωράκια δεν είναι τίποτα απολύτως, όπως είπες κι εσύ από μόνο του ειδικά δεν λέει τίποτα... Ολα θα πάνε τέλεια να μην ανησυχείς καθόλου!!!!! 

Παραδόξως δεν αγχώθηκα σκέφτομαι θετικά και η αλήθεια είναι πως ηρέμησα αφού όλα Δόξα τον Θεό πάνε όλα καλά..σε ευχαριστώ πολύ!!

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Ολα Καλά θα είναι.αν ήταν  κάτι ανησυχητικό θα σε έβαζε σε άλλο τρυπάκι εξετάσεων από Τώρα δεν θα δε άφηνε 5 εβδομάδες Ακόμα.παντως μη ξεκινήσεις να ψάχνεις στο ίντερνετ γτ θα τρελαθείς χωρίς λόγο. 

Χαχαχα όχι δεν θα το έψαχνα απλά μέχρι να μου πει τι ακριβώς είναι ένα μούδιασμα το είχα για να είμαι ειλικρινής..αλλά αφού είναι ήρεμη εκείνη και την εμπιστεύομαι είμαι ήρεμη και εγω

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...