Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

1 hour ago, Elpida88 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά... Πήγα και πήρα τώρα την καμπυλη ζαχαρου και ήταν 99 πριν 191 μετά από μια ώρα και 141 μετά από 2 ώρες....μου είπε η μικρόβιολογος ότι είναι τσιμπημενη και αγχωθηκα;  γνωρίζει κάποια κοπέλα τα φυσιολογικά όρια της καμπύλης ζαχαρου; τι σημαίνουν οι τιμές αυτές; 

Καλημέρα!! !!!!Μην αγχώνεσαι.και εγώ έχω διαβήτη κύησης.διατροφουλα Όπως σου πε η @nanoula90 θα σου δώσει ο γιατρός και μηχανακι να κάνεις μόνη σου μετρήσεις.λιγο θα πεινάς Αλλά υπομονή.προσπαθησε να πειθαρχήσεις με το φαγητό μη χρειαστείς ινσουλινες και όλα θα πάνε καλά.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

23 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Κοριτσια βάζω και εδώ μια λίστα που έφτιαξα με τη συνδρομή αρκετών φίλων μου μαμάδων. Η καθεμία πρότεινε και διαφορετικά πράγματα όποτε η καθεμία ας κρίνει τι της χρειάζεται και τι όχι! Σίγουρα δεν θα τα χρειαστούμε όλα αυτά οπότε KEEP KALM! 

AEROSLEEP ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ

DEPON ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙ

ΠΑΝΕΣ

SUDOCREM

ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΝΙΑΣ

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ

ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ΤΕΡΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΡΕΨΙΜΟ

ΓΑΖΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ

ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ 

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΙΠΙΛΕΣ

ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΡΗΛΑΞ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΒΡΕΦΙΚΟ

ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ

ΣΑΠΟΥΝΙ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΛΥΤΑ

ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ

ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ,ΣΚΟΥΦΑΚΙ,ΓΑΝΤΑΚΙΑ

ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣ,ΧΑΣΕ

ΣΕΝΤΟΝΙ ΦΑΝΕΛΑ 

ΚΑΡΟΤΣΙ,ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 

ΣΕΝΤΟΝΙΑ

ΚΟΡΣΕΣ

ΚΟΥΒΕΡΤΑ

ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΚΟΥΝΙΑ

ΣΤΡΩΜΑ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑΣ

ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ

ΣΥΡΙΓΓΕΣ  2,5 ML

ΚΡΕΜΑ PURELAN

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΝΑΣ

ΤΣΑΝΤΑ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ

ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ

ΛΑΒΙΔΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΟΛΟΣΩΜΑ 10

ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙΑ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΙ 

ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΣΟΥΡΑ 6-7 

ΛΙΚΝΟ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΧΤΕΝΑ,ΒΟΥΡΤΣΑ

ΜΑΡΣΙΠΟΣ

ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΝΥΧΙΩΝ 

ΜΠΑΝΑΚΙ

ΦΥΣΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ 

ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΕΣ

ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΑΦΡΟΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟΥΣ 

ΖΥΓΑΡΙΑ

ΘΗΛΑΣΤΡΟ

συμφωνω Στα περισσότερα μόνο λίκνο αν πάρεις καρότσι 3 σε 1 που έχει κ Καλαθουνα μέσα δεν χρειάζεται,ζυγαριά μην αγοράσετε να νοικιάσετε,είναι πιο έγκυρες κ οι άλλες είναι ακριβές κ συνήθως για ένα 6μηνο τις θες.θήλαστρο μην πάρετε από την αρχή ,επίσης το νοσοκομείακο να νοικιάσετε,έχει καλύτερο αποτέλεσμα,αν τελικά δεν θα καταφέρετε με το θηλασμό.θέλει πολύ υπομονή κ επιμονή...συνήθως στις αρχές μπορεί να ματώσουν οι θηλές,μετά σκληραίνουν κ είναι μια χαρά.γενικά το πρώτο 20ήμερο είναι ζόρι,αν καταφέρετε κ το περάσετε είστε σε πολύ καλό στάδιο.κ φυσικά όχι άγχος!!!

On 30/10/2018 at 10:57 ΠΜ, nanoula90 είπε:

Ζουζουνα μου κοριτσακι ειναι το 3ο??? Αχ ποσο τελειο. Με το καλο και να χαιρεσαι και τα αλλα δυο σου ταρζανακια. Οποτε και εσενα σε προσκυνω!! Βεβαια μου πε οτι ειναι πολυ δυσκολο και οτι πολλες φορες εφτασε σε σημειο να θελει να τα παρατησει γιατι δεν μπορουσε να κανει τπτ σχεδον, ουτε μπιμπερο παιρνανε ουτε πιπιλα! Αλλα το βαλε πεισμα και το συνεχισε. Μπραβο σας ρε κοριτσια παντως. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω εγω, αλλα θα το παλεψω. 

Καλημερα αγαπημενη μου!!! 

Χαχα, ειδες?? Συντονιζομαστε ❤

Να τη συμβουλευτεις, αληθεια εμενα μου δωσε πολυ καλες συμβουλες! Ακομα και πως να τον κραταω μου δειξε στο περιπου. Εμενα αυτο ειναι το μονο μου αγχος, δεν ξερω, το χω παρει απο φοβο γιατι εχω ακουσει και περιπτωσεις που ενω το παλεψαν οι γυναικες, δεν τα καταφεραν. Οπως και να χει, ολες ειμαι σιγουρη θα κανουμε το καλυτερο για τα μωρα μας και για μας οτι και αν ειναι αυτο. Εγω για τον προγραμματισμο δεν το ξερα. Οσους ειχα ρωτησει μου χαν πει να τον ταιζω καθε 3 ωρες και το βραδυ καθε 4. Ενω η κοπελα που ανεφερα μου ειπε κατηγορηματικα οχι. Οποτε θελει αυτο θα το ταιζω. Ειτε ειναι καθε 1 ωρα ειτε καθε 5, εκεινο θα το καθορισει. Ετσι θα φτιαξει το δικο του προγραμμα σιγα σιγα και το στηθος θα προσαρμοσει μονο του την παραγωγη σε αυτο το προγραμμα. Ουτε καν τα ηξερα αυτα. Μ αρεσει που το ψαχνα κιολας τρομαρα μου χαχαχα. Τπτ δεν ξερω τελικα. 

Ναι το 3ο είναι,ότι βοήθεια θέλετε είμαι εδώ...όσο για τον θηλασμό είναι χωρίς περιορισμούς γενικά προσφέρουμε οπότε εκείνο θέλει.

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

23 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Κοριτσια βάζω και εδώ μια λίστα που έφτιαξα με τη συνδρομή αρκετών φίλων μου μαμάδων. Η καθεμία πρότεινε και διαφορετικά πράγματα όποτε η καθεμία ας κρίνει τι της χρειάζεται και τι όχι! Σίγουρα δεν θα τα χρειαστούμε όλα αυτά οπότε KEEP KALM! 

AEROSLEEP ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ

DEPON ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙ

ΠΑΝΕΣ

SUDOCREM

ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΝΙΑΣ

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ

ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ΤΕΡΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΡΕΨΙΜΟ

ΓΑΖΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ

ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ 

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΙΠΙΛΕΣ

ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΡΗΛΑΞ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΒΡΕΦΙΚΟ

ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ

ΣΑΠΟΥΝΙ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΛΥΤΑ

ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ

ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ,ΣΚΟΥΦΑΚΙ,ΓΑΝΤΑΚΙΑ

ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣ,ΧΑΣΕ

ΣΕΝΤΟΝΙ ΦΑΝΕΛΑ 

ΚΑΡΟΤΣΙ,ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 

ΣΕΝΤΟΝΙΑ

ΚΟΡΣΕΣ

ΚΟΥΒΕΡΤΑ

ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΚΟΥΝΙΑ

ΣΤΡΩΜΑ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑΣ

ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ

ΣΥΡΙΓΓΕΣ  2,5 ML

ΚΡΕΜΑ PURELAN

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΝΑΣ

ΤΣΑΝΤΑ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ

ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ

ΛΑΒΙΔΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΟΛΟΣΩΜΑ 10

ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙΑ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΙ 

ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΣΟΥΡΑ 6-7 

ΛΙΚΝΟ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΧΤΕΝΑ,ΒΟΥΡΤΣΑ

ΜΑΡΣΙΠΟΣ

ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΝΥΧΙΩΝ 

ΜΠΑΝΑΚΙ

ΦΥΣΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ 

ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΕΣ

ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΑΦΡΟΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟΥΣ 

ΖΥΓΑΡΙΑ

ΘΗΛΑΣΤΡΟ

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Σαν "παλιομαμα" θα σας πω τη γνώμη πάνω στη λίστα καθαρά απο τη δική μου εμπειρία. Τα περισσότερα στη λίστα χρειάζονται αλλά όχι από την αρχή οπότε μην σας πιάσει πανικός! Απλά ήθελα να σας πω για κάποια πραγματακια από τη λίστα... DEPON και PONSTAN σιροπακι θα χρειαστείτε μετά τον δεύτερο μήνα γιατί μέχρι τότε απαγορεύεται να πάρουν, πάνες μην πάρετε πολλές συσκευασίες μέχρι να δείτε ότι δεν έχουν κάποια αλλεργία στη μάρκα που επιλέξατε, επιθέματα στήθους μην πάρετε, προτιμάτε τα κοχύλια γιατί τα επιθέματα μπορεί δημιουργήσουν μύκητες και δεν αφήνουν τις θηλές να αναπνέουν και να στεγνώνουν, σουτιέν θηλασμού 2 νούμερα μεγαλύτερο από αυτό που φοράτε στην εγκυμοσύνη, σύριγγες 10αρες γιατί θα τις χρησιμοποιήσετε και για τα φαρμακακια όταν χρειαστεί, σφουγγαρακι εγώ χρησιμοποίησα μετά τους 4 μήνες, ζυγαριά δεν πήρα ποτέ, αν κάποια κοπέλα θέλει μπορεί να πάρει απλά θεωρώ ότι δεν χρειάζεται και θηλαστρο αν θηλάζετε θα χρειαστείτε αλλά όπως είπε και η κοπέλα πιο πάνω καλά είναι να νοικιασετε νοσοκομειακό, εγώ δανείστηκα από μια φίλη που ειχε ένα ηλεκτρικό της nuk, κάνει δουλειά αλλά θέλει πολύ ωρα. Εμένα με βοήθησε την πρώτη βδομάδα που είναι τα σκούρα και είχα ματωσει, το έβγαζα το γάλα και του το έδινα στο μπουκάλι για μια μέρα, μετά σκληραίνουν οι θηλές και όλα καλά! Αυτά τα λίγα κατά τη γνώμη μου! Με το καλό τα νινακια σας κοριτσάκια μου!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

2 ώρες πρίν, Elpida88 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά... Πήγα και πήρα τώρα την καμπυλη ζαχαρου και ήταν 99 πριν 191 μετά από μια ώρα και 141 μετά από 2 ώρες....μου είπε η μικρόβιολογος ότι είναι τσιμπημενη και αγχωθηκα;  γνωρίζει κάποια κοπέλα τα φυσιολογικά όρια της καμπύλης ζαχαρου; τι σημαίνουν οι τιμές αυτές; 

Οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια καλο ειναι να τις δει ενδοκρινολογος το πιθανοτερο ειναι να σου δωσει διατροφη κ μετρησεις δεν ειναι τπτ οι μετρησεις μη σε ανχωνουν εγω τις συνηθησα πλεον κ η διατροφη με βοηθησε να τρωω πιο σωστα δε μπορω να πω οτι πειναω ειναι αρκετα τα γευματα απλα μου λειπουν οι λιχουδιες αν το προσεξεις τωρα θα ειναι ολα καλα μην ανχωνεσαι.

0EKFp2.png

Αχχχ στςναχωρεθηκα είναι η αλήθεια γιατί είμαι ιδιαίτερα γλυκατζου... Και μέχρι τώρα το σάκχαρα ήταν πάντα μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια και δεν πίστευα ότι θα υπάρχει θέμα... Πειράζει που την προηγούμενη μέρα είχα φάει 2 κομμάτια τούρτα η δεν έχει θέμα αυτό;  

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Elpida88 είπε:

Αχχχ στςναχωρεθηκα είναι η αλήθεια γιατί είμαι ιδιαίτερα γλυκατζου... Και μέχρι τώρα το σάκχαρα ήταν πάντα μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια και δεν πίστευα ότι θα υπάρχει θέμα... Πειράζει που την προηγούμενη μέρα είχα φάει 2 κομμάτια τούρτα η δεν έχει θέμα αυτό;  

Δε νομιζω να επηρέασε εμενα μου ειχε πει να φαω κανονικα οτι θελω μεχρι της 9 το βραδυ μετα τπτ. Θα το δεις κ στις μετρησεις σου εγω πχ την κυριακη που εφαγα ψαρι με πατατα εφαγα κ μια παστα μετα δε κρατηθηκα κ ενω περιμενα να εχει φτασει ψηλα ηταν πολυ χαμηλο μολις μετρηθικα. Θα τρως κ το γλυκακι σου αλλα οχι τοσο συχνα κ εγω γλυκατζου φουλ αλλα τι να κανουμε τρωω ενα καθε δυο βδομαδες αν εχω καλες μετρησεις υπομονη...

0EKFp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Elpida88 είπε:

Μπαααα.δε νομίζω.τωρα με τις μετρήσεις θα δεις σίγουρα τι παίζει.σε καταλαβαίνω. Εγώ είμαι γενικότερα και του Αλμυρού και του γλυκού. Άρα καταλαβαίνεις τι γκρίνια κάνω στο σπίτι που δεν τρώω και τις πρώτες μέρες επριξα και τα κορίτσια.θα πειθαρχισεις και υπομονή μέχρι να γεννήσεις.Πότε έχεις πήτ με το Καλό?Εγώ ευτυχώς πριν τις γιορτές γτ με τοσα γλυκά στο σπίτι θα χα πρόβλημα.

Εγώ δυστυχώς έχω 8 Φεβρουαρίου... Αν φτάσω με το καλό μέχρι τότε. Γιατί το πρώτο μου παιδάκι το έκανα στις 36.4 μέρες.... Είχε κατέβει από νωρίς χαμηλα αλλά ήταν υγιέστατο... Δεν είχε κανένα θέμα... Και 3020 ήταν σε κιλά... Τώρα δε ξέρω πότε θα γεννηθεί το δεύτερο αλλά δεν βλέπω να φτάνω μέχρι Φεβρουαρίο... Εσύ είσαι τυχερή θα τα φάε τα μελομακαρονα σου.... Υπάρχουν μελομακαρονα διαιτης για μας; 

1 hour ago, *ζουζουνα*!!! είπε:

συμφωνω Στα περισσότερα μόνο λίκνο αν πάρεις καρότσι 3 σε 1 που έχει κ Καλαθουνα μέσα δεν χρειάζεται,ζυγαριά μην αγοράσετε να νοικιάσετε,είναι πιο έγκυρες κ οι άλλες είναι ακριβές κ συνήθως για ένα 6μηνο τις θες.θήλαστρο μην πάρετε από την αρχή ,επίσης το νοσοκομείακο να νοικιάσετε,έχει καλύτερο αποτέλεσμα,αν τελικά δεν θα καταφέρετε με το θηλασμό.θέλει πολύ υπομονή κ επιμονή...συνήθως στις αρχές μπορεί να ματώσουν οι θηλές,μετά σκληραίνουν κ είναι μια χαρά.γενικά το πρώτο 20ήμερο είναι ζόρι,αν καταφέρετε κ το περάσετε είστε σε πολύ καλό στάδιο.κ φυσικά όχι άγχος!!!

Ναι το 3ο είναι,ότι βοήθεια θέλετε είμαι εδώ...όσο για τον θηλασμό είναι χωρίς περιορισμούς γενικά προσφέρουμε οπότε εκείνο θέλει.

Kαλημερα ζουζουνα μια και εισαι εμπειρη ηθελα να σε ρωτησω και εγω κατι για το θηλασμο.Θηλαστρο γιατι να μην εχουμε απο την αρχη? Εννοω αν δεν τα πολυκαταφερνουμε στην αρχη και θελουμε να βγαζουμε απο το στηθος γαλα για να μη πρηζεται και πετρωνει ,αλλα και για να ηρεμουν λιγο οι θηλες μας,δεν ειναι καλυτερα να το εχουμε αντι να τρεχουμε? Επισης μια και το ανεφερες ειναι καλυτερα το ηλεκτρικο?Ειναι καλυτερα να νοικιαζουμε? Δεν ειναι καλυτερα να εχουμε το δικο μας?

α και κατι ακομα..δεν ηξερα οτι η ζυγαρια ειναι απαραιτητη.Δεν το ζυγιζουμε στον παιδιατρο?

πρίν από 56 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Σαν "παλιομαμα" θα σας πω τη γνώμη πάνω στη λίστα καθαρά απο τη δική μου εμπειρία. Τα περισσότερα στη λίστα χρειάζονται αλλά όχι από την αρχή οπότε μην σας πιάσει πανικός! Απλά ήθελα να σας πω για κάποια πραγματακια από τη λίστα... DEPON και PONSTAN σιροπακι θα χρειαστείτε μετά τον δεύτερο μήνα γιατί μέχρι τότε απαγορεύεται να πάρουν, πάνες μην πάρετε πολλές συσκευασίες μέχρι να δείτε ότι δεν έχουν κάποια αλλεργία στη μάρκα που επιλέξατε, επιθέματα στήθους μην πάρετε, προτιμάτε τα κοχύλια γιατί τα επιθέματα μπορεί δημιουργήσουν μύκητες και δεν αφήνουν τις θηλές να αναπνέουν και να στεγνώνουν, σουτιέν θηλασμού 2 νούμερα μεγαλύτερο από αυτό που φοράτε στην εγκυμοσύνη, σύριγγες 10αρες γιατί θα τις χρησιμοποιήσετε και για τα φαρμακακια όταν χρειαστεί, σφουγγαρακι εγώ χρησιμοποίησα μετά τους 4 μήνες, ζυγαριά δεν πήρα ποτέ, αν κάποια κοπέλα θέλει μπορεί να πάρει απλά θεωρώ ότι δεν χρειάζεται και θηλαστρο αν θηλάζετε θα χρειαστείτε αλλά όπως είπε και η κοπέλα πιο πάνω καλά είναι να νοικιασετε νοσοκομειακό, εγώ δανείστηκα από μια φίλη που ειχε ένα ηλεκτρικό της nuk, κάνει δουλειά αλλά θέλει πολύ ωρα. Εμένα με βοήθησε την πρώτη βδομάδα που είναι τα σκούρα και είχα ματωσει, το έβγαζα το γάλα και του το έδινα στο μπουκάλι για μια μέρα, μετά σκληραίνουν οι θηλές και όλα καλά! Αυτά τα λίγα κατά τη γνώμη μου! Με το καλό τα νινακια σας κοριτσάκια μου!

αα ωραια απαντηθηκαν εδω οι αποριες μου..ευχαριστουμε! 

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Nicol_ είπε:

αα ωραια απαντηθηκαν εδω οι αποριες μου..ευχαριστουμε

Χαίρομαι αν βοήθησα λίγο! Οτιδήποτε αλλο εδώ είμαστε! ;)

• Ευχαριστώ 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Χαίρομαι αν βοήθησα λίγο! Οτιδήποτε αλλο εδώ είμαστε! ;)

Μου δημιουργηθηκε μια ακομη.Ποια κοχυλια ειναι τα καταλληλα? Ειδα οτι εχει διαφορα ειδη.Πως αποφασιζουμε?Οταν σταζουν οι θηλες στο ενδιαμεσο μεχρι να ξαναθηλασουμε βολευουν τα κοχυλια?

DanXp2.png

πρίν από 36 λεπτά , Elpida88 είπε:

Εγώ δυστυχώς έχω 8 Φεβρουαρίου... Αν φτάσω με το καλό μέχρι τότε. Γιατί το πρώτο μου παιδάκι το έκανα στις 36.4 μέρες.... Είχε κατέβει από νωρίς χαμηλα αλλά ήταν υγιέστατο... Δεν είχε κανένα θέμα... Και 3020 ήταν σε κιλά... Τώρα δε ξέρω πότε θα γεννηθεί το δεύτερο αλλά δεν βλέπω να φτάνω μέχρι Φεβρουαρίο... Εσύ είσαι τυχερή θα τα φάε τα μελομακαρονα σου.... Υπάρχουν μελομακαρονα διαιτης για μας; 

Υπάρχουν ζαχαροπλαστεία για διαβητικους.κατι θα υπάρχει λογικά.μια χαρά το 1ο σου παιδάκι. Άλλα φτάνουν στα 3 κιλά στο τέλος της εγκυμοσύνης.να το χαίρεσαι το παιδάκι σου γερο και καλοτυχο να είναι.

πρίν από 8 λεπτά , Nicol_ είπε:

Μου δημιουργηθηκε μια ακομη.Ποια κοχυλια ειναι τα καταλληλα? Ειδα οτι εχει διαφορα ειδη.Πως αποφασιζουμε?Οταν σταζουν οι θηλες στο ενδιαμεσο μεχρι να ξαναθηλασουμε βολευουν τα κοχυλια?

Υπάρχουν 2 είδη κοχυλιών, το ένα που έχει τρυπουλες και το άλλο που είναι κλειστά. Αυτό με τις τρυπουλες βολεύει για την ώρα του θηλασμού και γενικά για την ημέρα και για το βράδυ η για βόλτα αυτά που δεν έχουν τρυπουλες.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Nicol_ είπε:

Kαλημερα ζουζουνα μια και εισαι εμπειρη ηθελα να σε ρωτησω και εγω κατι για το θηλασμο.Θηλαστρο γιατι να μην εχουμε απο την αρχη? Εννοω αν δεν τα πολυκαταφερνουμε στην αρχη και θελουμε να βγαζουμε απο το στηθος γαλα για να μη πρηζεται και πετρωνει ,αλλα και για να ηρεμουν λιγο οι θηλες μας,δεν ειναι καλυτερα να το εχουμε αντι να τρεχουμε? Επισης μια και το ανεφερες ειναι καλυτερα το ηλεκτρικο?Ειναι καλυτερα να νοικιαζουμε? Δεν ειναι καλυτερα να εχουμε το δικο μας?

α και κατι ακομα..δεν ηξερα οτι η ζυγαρια ειναι απαραιτητη.Δεν το ζυγιζουμε στον παιδιατρο?

αα ωραια απαντηθηκαν εδω οι αποριες μου..ευχαριστουμε! 

Αν δεν χρειάζεσαι θήλαστρο για να βγάλεις γάλα επειδή θα λείπεις,  έχω διαβάσει ότι καλύτερα αν θέλουμε να αποσυμφωρησουμε το στήθος να αντλούμε το γάλα με το χέρι.κανεις μαλάξεις και βγαίνει σιγά σιγά.το θήλαστρο σου τραυματίζει τις θηλες.το νοσοκομειακό πάντως είναι το καλύτερο.εγω έχω της αδερφης μου της medela λένε καλό είναι.τωρα θα δείξει.Για τη ζυγαριά από ότι θυμαμαι από την αδερφή μου πρώτη φορά έρχεται ο παιδίατρος σπίτι και γενικότερα μέχρι να κάνει το 1ο εμβόλιο καλό είναι να έρχεται σπίτι γιατί σκέψου να χεις το μωράκι να περιμένεις και γύρω γύρω παιδακια με ιώσεις και καλό είναι να ελέγχεις ανά βδομάδα το βάρος του μωρού γτ Όταν θηλάζεις δεν ξέρεις πόσο γάλα πίνει.για κοχύλια δεν έχω ιδέα παρακολουθώ κι εγώ τα κορίτσια τι έχουν να πουν.Καπου παραπάνω διάβασα για αποστειρωτη.Περιττο έξοδο πιστεύω γιατί ακόμα δεν ξέρουμε πως θα πάμε με τον θηλασμό.εγω πήρα μπιμπερό και αν δω ότι δεν γίνεται να θηλασω για λίγες μέρες κατσαρόλα βράσιμο παραδοσιακά μέχρι να πάρω.

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Αν δεν χρειάζεσαι θήλαστρο για να βγάλεις γάλα επειδή θα λείπεις,  έχω διαβάσει ότι καλύτερα αν θέλουμε να αποσυμφωρησουμε το στήθος να αντλούμε το γάλα με το χέρι.κανεις μαλάξεις και βγαίνει σιγά σιγά.το θήλαστρο σου τραυματίζει τις θηλες.το νοσοκομειακό πάντως είναι το καλύτερο.εγω έχω της αδερφης μου της medela λένε καλό είναι.τωρα θα δείξει.Για τη ζυγαριά από ότι θυμαμαι από την αδερφή μου πρώτη φορά έρχεται ο παιδίατρος σπίτι και γενικότερα μέχρι να κάνει το 1ο εμβόλιο καλό είναι να έρχεται σπίτι γιατί σκέψου να χεις το μωράκι να περιμένεις και γύρω γύρω παιδακια με ιώσεις και καλό είναι να ελέγχεις ανά βδομάδα το βάρος του μωρού γτ Όταν θηλάζεις δεν ξέρεις πόσο γάλα πίνει.για κοχύλια δεν έχω ιδέα παρακολουθώ κι εγώ τα κορίτσια τι έχουν να πουν.Καπου παραπάνω διάβασα για αποστειρωτη.Περιττο έξοδο πιστεύω γιατί ακόμα δεν ξέρουμε πως θα πάμε με τον θηλασμό.εγω πήρα μπιμπερό και αν δω ότι δεν γίνεται να θηλασω για λίγες μέρες κατσαρόλα βράσιμο παραδοσιακά μέχρι να πάρω.

Ναι οσον αφορα τον παιδιατρο θα βρω καποιον να κανει κατ'οικον επισκεψεις,ειδικα για το πρωτο διαστημα. Για τα κοχυλια διαβασα αρκετα θετικα.Μπορεις να βαζεις και την κρεμα στηθους για παραδειγμα αν τραυματιστουν οι θηλες και απο πανω τα κοχυλια για να αποροφηθει και ετσι περνανε γρηγορα οι ερεθισμοι.Ενω τα επιθεματα δεν τα προτειναν.

Σωστο αυτο με το βρασιμο,αν θες να αποφυγεις τον αποστειρωτη..για να δουμε.Γενικα ο θηλασμος ειναι το αγχος μου.Ουτε ο τοκετος,ουτε η αυπνια με αγχωνουν τοσο οσο ο θηλασμος. Σκεφτομαι τον πονο,τις μαστιτιδες και ολα οσα διαβαζω και φρικαρω λιγακι :razz:

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...