Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Κοριτσια βάζω και εδώ μια λίστα που έφτιαξα με τη συνδρομή αρκετών φίλων μου μαμάδων. Η καθεμία πρότεινε και διαφορετικά πράγματα όποτε η καθεμία ας κρίνει τι της χρειάζεται και τι όχι! Σίγουρα δεν θα τα χρειαστούμε όλα αυτά οπότε KEEP KALM! 

AEROSLEEP ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ

DEPON ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙ

ΠΑΝΕΣ

SUDOCREM

ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΝΙΑΣ

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ

ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ΤΕΡΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΡΕΨΙΜΟ

ΓΑΖΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ

ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ 

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΙΠΙΛΕΣ

ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΡΗΛΑΞ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΒΡΕΦΙΚΟ

ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ

ΣΑΠΟΥΝΙ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΛΥΤΑ

ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ

ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ,ΣΚΟΥΦΑΚΙ,ΓΑΝΤΑΚΙΑ

ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣ,ΧΑΣΕ

ΣΕΝΤΟΝΙ ΦΑΝΕΛΑ 

ΚΑΡΟΤΣΙ,ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 

ΣΕΝΤΟΝΙΑ

ΚΟΡΣΕΣ

ΚΟΥΒΕΡΤΑ

ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΚΟΥΝΙΑ

ΣΤΡΩΜΑ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑΣ

ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ

ΣΥΡΙΓΓΕΣ  2,5 ML

ΚΡΕΜΑ PURELAN

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΝΑΣ

ΤΣΑΝΤΑ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ

ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ

ΛΑΒΙΔΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΟΛΟΣΩΜΑ 10

ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙΑ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΙ 

ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΣΟΥΡΑ 6-7 

ΛΙΚΝΟ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΧΤΕΝΑ,ΒΟΥΡΤΣΑ

ΜΑΡΣΙΠΟΣ

ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΝΥΧΙΩΝ 

ΜΠΑΝΑΚΙ

ΦΥΣΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ 

ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΕΣ

ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΑΦΡΟΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟΥΣ 

ΖΥΓΑΡΙΑ

ΘΗΛΑΣΤΡΟ

Ωραία λίστα!!! Ευχαριστούμε πολύ! !!!

2 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Σημερα πηγαμε να δουμε τη φατσουλα μας με 3d και με την ευκαιρια ρωτησα τιμες και ειδα και τα δωματια στην κλινικη.Ρωτησα και για το rooming in και αποφασισα να το κανω και εγω.Αν νιωσω οτι δεν ανταπεξερχομαι και θελω λιγο να κοιμηθω μου ειπαν ανα πασα στιγμη μπορω να τους το δωσω αν θελω οποτε δεν με αγχωνει καθολου.Θελω να το εχω διπλα μου το νινακι και να προσαρμοστω κ με το θηλασμο. 

Επισης αυτη τη βδομαδα θελω να κανω και το εμβολιο για τη γριπη.Εσεις το κανατε κοριτσια?

Εμένα μου είπε δεν είναι κ απαραίτητο.  

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Τι ωραια τον ειδατε η σας εκανε ναζια? Εμενα μου ειπε να το κανω στην 30η εβδομαδα λογω του οτι γενναω ιανουαριο ουτως η αλλως δε βγαινω εξω κ καπου εκει θα κανω κ για τον κοκκυτη που μου ειχε πει

Mας εκανε ναζια και κρυβοταν αλλα ειδαμε καποιες καλες εικονες. Ερωτας :wub:    

@Smile89 και μενα μου ειπε αν θελω να το κανω.Δεν ειπε οτι ειναι απαραιτητο.Αλλα σκεφτομαι να το κανω γιατι ηδη εξω βλεπω συνεχεια αρρωστα ατομα και σκεφτομαι αν τυχει και κολλησω να ειμαι καλυμμένη. Εσυ δηλ.λες να μη το κανεις?

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Nicol_ είπε:

@Smile89 και μενα μου ειπε αν θελω να το κανω.Δεν ειπε οτι ειναι απαραιτητο.Αλλα σκεφτομαι να το κανω γιατι ηδη εξω βλεπω συνεχεια αρρωστα ατομα και σκεφτομαι αν τυχει και κολλησω να ειμαι καλυμμένη. Εσυ δηλ.λες να μη το κανεις?

Εγω το χω παρει και θα παω να το κανω μεσα στη βδομαδα κοριτσι. 

@palmoira και μονο που ειχες την υπομονη να τα γραψεις ολα αυτα εισαι φοβερηη. Ευχαριστουμε!!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Γειά σας μανούλες του 2019....τι κάνετε; πως πάνε τα μπεμπακια σας; μεγαλωνουνε;;  εμείς σήμερα κάναμε την καμπυλη ζαχαρου και περιμένουμε τα αποτελέσματα αύριο... Να σας κάνω μια ερώτηση που με αγχώνει;  νοιώθω κάτι πονακια περιόδου στην μέση μου και λίγο στην κοιλίτσα χαμηλα.... Είναι ανησυχητικό;  νοιωθεται και εσείς κάτι ανάλογο; είμαι στην 26 εβδομαδα και αγχωθηκα μήπως είναι κάτι κακό... Η αλήθεια είναι ότι σήμερα κουραστηκα λίγο γιατί ήμουν 3 ώρες για τις εξετάσεις και μετά έκανα και κάτι δουλειές... Εσείς νοιωθετε τέτοια πονακια η όχι; 

πρίν από 10 λεπτά , Elpida88 είπε:

Γειά σας μανούλες του 2019....τι κάνετε; πως πάνε τα μπεμπακια σας; μεγαλωνουνε;;  εμείς σήμερα κάναμε την καμπυλη ζαχαρου και περιμένουμε τα αποτελέσματα αύριο... Να σας κάνω μια ερώτηση που με αγχώνει;  νοιώθω κάτι πονακια περιόδου στην μέση μου και λίγο στην κοιλίτσα χαμηλα.... Είναι ανησυχητικό;  νοιωθεται και εσείς κάτι ανάλογο; είμαι στην 26 εβδομαδα και αγχωθηκα μήπως είναι κάτι κακό... Η αλήθεια είναι ότι σήμερα κουραστηκα λίγο γιατί ήμουν 3 ώρες για τις εξετάσεις και μετά έκανα και κάτι δουλειές... Εσείς νοιωθετε τέτοια πονακια η όχι; 

Καλησπερα! Ακριβώς τον ιδιο προβληματισμό εγραψα κ εγω χθες.  Ειχα πονους περιοδου και πονους στη μεση. Τελικα οπως αποδείχθηκε ηταν απο την κουραση. Την προηγούμενη μερα ειχα κουραστει και την αλλη ειχα αυτα τα συμπτώματα. Ξεκουράστηκα και επανήλθα.Μην ανησυχεις. Απλα ξεκουρασου σημερα κ αυριο. Κανε κ ενα ζεστο μπανιο εμενα με βοήθησε στις κραμπες.

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλησπερα! Ακριβώς τον ιδιο προβληματισμό εγραψα κ εγω χθες.  Ειχα πονους περιοδου και πονους στη μεση. Τελικα οπως αποδείχθηκε ηταν απο την κουραση. Την προηγούμενη μερα ειχα κουραστει και την αλλη ειχα αυτα τα συμπτώματα. Ξεκουράστηκα και επανήλθα.Μην ανησυχεις. Απλα ξεκουρασου σημερα κ αυριο. Κανε κ ενα ζεστο μπανιο εμενα με βοήθησε στις κραμπες.

Αχ μακάρι κοπέλα μου γιατί αγχωθηκα λιγάκι... Ξέρω ότι στους πρώτους μήνες δεν είναι κακό αλλά για την 26 εβδομαδα δεν ξέρω αν είναι καλό η όχι.... Μακάρι αύριο να είμαι καλύτερα... Εσύ σε πια εβδομάδα εισαι; 

πρίν από 27 λεπτά , Elpida88 είπε:

Αχ μακάρι κοπέλα μου γιατί αγχωθηκα λιγάκι... Ξέρω ότι στους πρώτους μήνες δεν είναι κακό αλλά για την 26 εβδομαδα δεν ξέρω αν είναι καλό η όχι.... Μακάρι αύριο να είμαι καλύτερα... Εσύ σε πια εβδομάδα εισαι; 

Μπήκα στην 23η. Μην αγχωνεσαι απο αυτο ειναι. Θα δεις οτι αυριο θα εισαι πολυ καλυτερα. Και μενα επεμεναν οι κραμπες ολη μερα χθες κ ανησυχησα κ εγραψα κ εγω εδω στα Κοριτσια.  Αλλα δεν ηταν τιποτα μη στεναχωριέσαι. Η κουραση κ η ορθοστασια το προκάλεσαν. Μπανακι και αραγμα και θα εισαι καλύτερα :)

DanXp2.png

7 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Σκεφτηκα να μην το κανω. Ξερω γω μωρε..  αφου δεν επέμεινε κι ο γιατρός. Ναι ολοι αρρωστοι ειναι. 

nlmNp2.png

On 29/10/2018 at 4:42 ΜΜ, loyloy είπε:

Κοριτσακια μ κάτι είχε πάθει το ίντερνετ και δεν είχα..ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας περί πονοκεφάλου..

Πήρα σήμερα την γιατρό και της το είπα γιατί πάλι ξύπνησα με πονοκεφάλο και μ είπε να κοιτάω την πίεση μου..όμως έχω χαμηλή..σκέφτομαι μήπως έχω πιαστει και από το μαξιλάρι αλλα δεν ξέρω..της είπα να πάω αύριο να με δει και γελούσε γιατί πηγαίνω κάθε βδομάδα..αλλά επειδή επέμενα τελικά θα πάω..απλά κάπου διάβασα πως αν έχεις έντονους πονοκεφαλους είναι πάρα πολύ κακο φτου φτου ούτε να το πω δεν θέλω..και αγχωθηκα

6 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κοριτσακια μ κάτι είχε πάθει το ίντερνετ και δεν είχα..ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας περί πονοκεφάλου..

Πήρα σήμερα την γιατρό και της το είπα γιατί πάλι ξύπνησα με πονοκεφάλο και μ είπε να κοιτάω την πίεση μου..όμως έχω χαμηλή..σκέφτομαι μήπως έχω πιαστει και από το μαξιλάρι αλλα δεν ξέρω..της είπα να πάω αύριο να με δει και γελούσε γιατί πηγαίνω κάθε βδομάδα..αλλά επειδή επέμενα τελικά θα πάω..απλά κάπου διάβασα πως αν έχεις έντονους πονοκεφαλους είναι πάρα πολύ κακο φτου φτου ούτε να το πω δεν θέλω..και αγχωθηκα

Καλημερα ελπιζω να εισαι καλυτερα! Θα σου δωσω μια συμβουλη σταματα να διαβάζεις διαφορα γιατι κρατας μονο τα ασχημα απο οτι βλεπω.χαλαρωσε γιατι δε βγαινει περα η εγκυμοσυνη ετσι με τοσο αγχος κανεις κακο στο μωρο σου.ειναι λογικο να εχεις κ πονακια κ πονοκεφαλους κ γενικα διαφορα περιεργα μη τρελαινεσαι δε σου κανει καλο τοσο αγχος κ μη σκεφτεσαι μονο αρνητικα.ουτε ειναι καλο να πηγαινεις καθε εβδομαδα στο γιατρο ξερω οτι σου φευγει το αγχος ετσι αλλα δεν κανει καλο καθε εβδομαδα ο υπερηχος χαλαρωσε κ απολαυσε το.Για καλο στα λεω μη με παρεξηγησεις

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

Κωνσταντινα,συμφωνω με τη Βασω. Αγχωνεσαι αρκετα πιστευω. Ο πονοκεφαλος ειναι ενα απλο συμπτωμα της εγκυμοσυνης.Απο μονος του δεν προμηνύει τιποτα κακο. Ολες περασαμε πονοκεφαλο. Για να σημαινει κατι κακο πρεπει να συνοδευεται και απο πολλα αλλα πραγματα. Επισης θα σου πω και το αλλο. Στην εγκυμοσυνη δεν μπορουμε να ελεγξουμε απολυτα αυτα που θα μας συμβουν. Το μονο που μπορουμε εμεις να κανουμε ειναι να τρωμε σωστα,να ξεκουραζομαστε και να ειμαστε ηρεμες.Τα υπολοιπα να αναλαμβανει η φυση και οτι ερχεται το αντιμετωπιζουμε αν ερθει. Δεν εχει κατι αλλο να κανεις. Μην ανησυχεις και χαλιεσαι για πραγματα που δεν εχεις ανησυχωντας μηπως τα εχεις γιατι δεν βγαζει πουθενα.Θα σκεφτεσαι συνεχεια θετικα και θα διωχνεις τις ασχημες σκεψεις. Ολα  ειναι μια χαρα,εισαι στο δευτερο 3μηνο και ηρθε η ωρα να χαλαρωσεις και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου.Θα περασει κ ο πονοκεφαλος θα το δεις :) 

DanXp2.png

8 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Ο γιατρός σου Όπως ειπε γέλαγε.αν ήταν κακό που θα σου λεγε να πας κατευθείαν να σε δει.προσπαθησε να μη κοιτάς στο ίντερνετ .και Εγώ διαβάζω πολλές φορές και μετά τρελαίνομαι παίρνω το γιατρό και Με μαλώνει. 

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά... Πήγα και πήρα τώρα την καμπυλη ζαχαρου και ήταν 99 πριν 191 μετά από μια ώρα και 141 μετά από 2 ώρες....μου είπε η μικρόβιολογος ότι είναι τσιμπημενη και αγχωθηκα;  γνωρίζει κάποια κοπέλα τα φυσιολογικά όρια της καμπύλης ζαχαρου; τι σημαίνουν οι τιμές αυτές; 

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσια! 

@Κωνσταντίνα16 μου γιατί τόσο άγχος γλυκουλα μου; Δεν είναι η πρώτη φορά για αυτό παιρνω το θάρρος και σε ρωτάω μην με παρεξηγεις ότι σου πω είναι από ενδιαφέρον. Αν σου πω ότι είναι λογικό να αγχώνεσαι αφού είσαι εγκυος και τα σχετικά δεν θα σε βοηθήσει. Ένα άγχος το καταλαβαίνω έως ένα σημείο από εκεί και έπειτα είναι φοβίες και εμμονή.Αν ας πούμε πρόκειται για ημικρανία να ξέρεις πως διαρκεί τουλάχιστον 15 μερες γιατί είναι φάση και κάνει κύκλο. Αν είναι πίεση θα φαινόταν εφόσον το τσεκαρεις. Πολύ πιθανόν να είναι από κακό ύπνο, κακη στάση γενικοτερα και επίσης από έντονο στρες καθώς μαζεύεται στα σημεία αυτά όλη η ένταση. Επίσης είναι και οι ορμόνες που προκαλούν πονοκέφαλο. Αυτά σίγουρα θα τα λέει μέσα που διαβάζεις.

Αρκεί απλά να σκεφτείς κ εσυ και εγω και όλες μας πως αν ήταν έτσι τα πράγματα όχι μόνο για αυτο αλλα κ για πολλά αλλα ο γιατρος θα το είχε επισημάνει από την αρχή! Θα μας λέγανε οποτε νιώσετε πονοκέφαλο τρέξτε!! Τέλος πάντων δεν σε κρίνω μην παρεξηγηθώ να το ξανά πω και ούτε να σε στενοχωρήσω θέλω απλώς εφόσον το ανεφερες εδώ σου απαντώ μήπως κάπως νιώσεις καλύτερα και κατανοήσεις πως πρόκειται για δικες σου φοβίες και όχι για την πραγματικότητα. Ούτε επιμένω να μην πας σε καμία περίπτωση γιατί αυτό μόνο ο γιατρος σου είναι υπεύθυνος να το πει. 

Να είναι όλα υπέροχα και περιμενουμε νέα σου αύριο. Να είσαι ηρεμη. Σε φιλώ 

Καλημερα κοριτσια μου ομορφα και στρουμπουλα! Και οσα δεν ειστε ακομα στρουμπουλα, ερχεται η ωρα σας και σας χαχαχα. Τι γλυκια που ειμαι.

Μολις εκανα το αντιγριπικο. Τπτ δεν ειναι. 

πρίν από 44 λεπτά , Elpida88 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά... Πήγα και πήρα τώρα την καμπυλη ζαχαρου και ήταν 99 πριν 191 μετά από μια ώρα και 141 μετά από 2 ώρες....μου είπε η μικρόβιολογος ότι είναι τσιμπημενη και αγχωθηκα;  γνωρίζει κάποια κοπέλα τα φυσιολογικά όρια της καμπύλης ζαχαρου; τι σημαίνουν οι τιμές αυτές; 

Ειναι τσιμπημενες λιγο οι τιμες σου κοριτσι μου. Νηστειας νομιζω το οριο ειναι 95 και μια ωρα μετα 180. Ιατρικα δηλαδη εχεις διαβητη κυησης.Μην ανησυχεις ομως. Πολλες εχουμε. Κ εγω εχω. Θα πας με τα αποτελεσματα στον ενδοκρινολογο και θα σου δωσει λογικα διατροφη για αρχη και ζαχαρομετρο για να μετρας το ζαχαρο στο σπιτι. Θα αποφευγεις γλυκα, επεξεργασμενα τροφιμα (junk food), θα μειωσεις τους υδατανθρακες (ψωμια, δημητριακα, ζυμαρικα, ρυζια, πατατα) και θα τα αντικαταστησεις με ολικης αλεσεως και μειωμενες ποσοτητες. Παντα σαλατα για συνοδευτικο και δεν θα αφηνεις να περνανε πολλες ωρες που θα σαι νηστικη. Ιδανικα 3 γευματα κυριως και 3 σνακ (ξηροι καρποι αναλατοι ωμοι, γιαουρτι, τοστ χαμηλων λιπαρων). Θα στα πει και ο γιατρος, αλλα μην στεναχωριεσαι. Ειμαστε πολλες με διαβητη κυησης. Ξεκινας συνηθως με διατροφη για να το ρυθμισεις και αξιολογει ο γιατρος σου τα αποτελεσματα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...