Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Γειά σου @Smile89!

Θύμησε μου σε ποιό μήνα είσια;

όμως έτρωγες περισσότερο και τα πήρες αυτά τα παραπάνω κιλά;

Εβδομο, ναι Νομιζω ετρωγα παραπανω. 

5 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Δεν θέλω να σε ανησυχησω.μεσα σε 1 μήνα ει χα πάρει 7 κιλά χωρίς νσ τρώω ιδιαίτερα.και πήρε και ο μπέμπης βάρος και είδαμε ότι άρχισαν να αυξάνονται πολύ τα αμνιακα υγρά.δεν το ψάχνεις λίγο για ζάχαρο?Εγώ  το κατάλαβα στην 28η εβδομάδα και ει χα πολύ καλή καμπύλη στην 25η .

Θα μαι δει ο γιατρός πιο νωρις οποτε ισως θελει να δει πως παω, μου ειπε ελα νωριτερα γιατι πηρες φορα, μου είπε ειναι απο φαι. Ετρωγα εννοειται. Θα δουμε. 14/11 εχω ντοπλερ και μετα τηλ γιατρο να παω. Υγρα που με ειδε τις προαλλες μου είπε οτι εχω δεν μου είπε για παραπανω. Θα του πω παντως  

5 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου. 

Τι κανετε?? @Smile89 ενταξει μωρε, οριστε θα κανεις λιγο κρατει και δεν θα παρεις αλλα. Μη τρελαινεσαι. Ασε που εισαι και 2 μετρα, αυτο που το παμε χαχα. Αν εσενα ειναι τσουπωτη, ο δικος μου τι ειναι που πριν 2 βδομαδες οσο εισαι εσυ τωρα δηλαδη, ηταν 1650?? Καλε σουμο θα μου βγει. Κατευθειαν θα τον στειλω παιδικο σταθμο χαχαχαχα. Μην τρελαινεσαι. Θα προσεξεις λιγο και ολα καλα θα ειναι. 

Α ρε συμπεθερα γελασα πολυ!!! Απο τωρα ταιριαζουν αυτα τα παιδια!!! 

3 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Λοιπον εβαλα τον πεσσο πριν λιγο γυρισα για μενα ηταν τραυματικη εμπειρια πονεσα παρα πολυ. γενικα αντεχω τον πονο κ δε παραπονιεμαι ευκολα αλλα αυτο ηταν αλλο πραγμα εκλαψα απτον πονο αυτο εγινε γιατι ειμαι στενη γενικα κ μαντεψτε σιγα μην ειχα φυσιολογικο τραχυλο εχει περιεργο σχημα ειναι στραβος καπως κ ταλαιπωρηθηκα κ εγω κ ο γιατρος να τον τοποθετησει θα ξαναπαω την αλλη βδομαδα να τον τσεκαρουμε αν εχει μείνει στη θεση του!

@Smile89 μη τρελαινεσαι βρε θα προσεξεις λιγο κ θα το ρυθμίσεις 

Ευχαριστώ αγαπη. Τωρα πονας? 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Smile89 είπε:

Θα μαι δει ο γιατρός πιο νωρις οποτε ισως θελει να δει πως παω, μου ειπε ελα νωριτερα γιατι πηρες φορα, μου είπε ειναι απο φαι. Ετρωγα εννοειται. Θα δουμε. 14/11 εχω ντοπλερ και μετα τηλ γιατρο να παω. Υγρα που με ειδε τις προαλλες μου είπε οτι εχω δεν μου είπε για παραπανω. Θα του πω παντως  

Οχι με το που εφυγα απο κει μου περασε κ ο πονος λιγη ενοχληση ειχα στην κοιλια απο την πιεση αλλα τωρα δε νιωθω τπτ ευτυχως

0EKFp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Vasoth. είπε:

Οχι με το που εφυγα απο κει μου περασε κ ο πονος λιγη ενοχληση ειχα στην κοιλια απο την πιεση αλλα τωρα δε νιωθω τπτ ευτυχως

Ολα καλα θα ναι αγαπη, ολα καλα!! Τα μωρακια ειναι καλα οπως κι εσυ αυτο ειναι το βασικο!! 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

πρίν από 30 λεπτά , Smile89 είπε:

Συζήτησε το και να τρως ψητά και σαλάτα και ζυμαρικά ολικής έστω.εντάξει? Και ελαττωσε τα μπαχαρικά γενικότερα αν βάζεις και το αλάτι.το ότι εμένα μου γύρισε σε ζάχαρο δεν σημαίνει το ίδιο και για σένα αλλά προληπτικά πρόσεξε λιγάκι.

Καλησπερα κοριτσια!

Μολις γυρισα απο τον αιματολογο...

Μοθ εκανε ενα θρομβοελαστογραμμα και μου βρηκε λιγο αυξημενη την πηκτικοτητα μου, στα φυσιολογικα ανωτατα ορια βασικα και μου ειπε απο την 20η εβδομαδα να ξεκινησω καποιες ενεσεις ...

Αυτα

Απογοητευτηκα λιγο αλλα τι να κανουμε.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , loyloy είπε:

Συζήτησε το και να τρως ψητά και σαλάτα και ζυμαρικά ολικής έστω.εντάξει? Και ελαττωσε τα μπαχαρικά γενικότερα αν βάζεις και το αλάτι.το ότι εμένα μου γύρισε σε ζάχαρο δεν σημαίνει το ίδιο και για σένα αλλά προληπτικά πρόσεξε λιγάκι.

Αυτα τρωω αλλα το ριξα πολυ στα γλυκα φφφφ τεσπα θα τα φτιαξω ολαααα!!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 42 λεπτά , Smile89 είπε:

Και μένα τα παγωτα με κατέστρεψαν. Άρα κόψε τη ζάχαρη μαχαίρι. Υπομονή.

πρίν από 51 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

Μοθ εκανε ενα θρομβοελαστογραμμα και μου βρηκε λιγο αυξημενη την πηκτικοτητα μου, στα φυσιολογικα ανωτατα ορια βασικα και μου ειπε απο την 20η εβδομαδα να ξεκινησω καποιες ενεσεις ...

Αυτα

Είναι ελεγχόμενο βρε.μην απογοητεύεσαι.θα κάνεις τις ενέσεις σου και όλα καλά.μην ανησυχείς.το μπεμπακι σου θα ναι μια χαρά!! !!

Καλημερα τρελοπαρέαααα. Τι κανετε? 

Χθες ειχε ερθει μια φιλη μου απο τη σχολη να με δει. Εχει δυο κοριτσακια και τα θηλασε αποκλειστικα για 1 χρονο τη καθε μια!!! Ενταξει, την προσκυνησα. Μου δωσε πολλες χρησιμες συμβουλες και μου ειπε οτι ειναι καλο να κανω rooming in για να ξεκινησουμε οσο πιο αμεσα γινεται με τον θηλασμο γιατι στα τοσο βρεφακια δεν υπαρχει προγραμμα ταισματος αν θελω να θηλασω αποκλειστικα. Κ οτι θα πρεπει να το ταιζω οποτε αυτο θελει, και οχι πχ καθε 3ωρο που ηξερα εγω. Φτιαχνουν μονα τους το προγραμμα τους και εγω ακολουθω. Αρα θα επιλεξω κ γω το rooming in μηπως και τα καταφερω με τον χοντρουλη μου

• Μου αρέσει 6

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλημέρα κορίτσια,πως είστε?εμείς καλά,έκανα κ το αντιγριπικο εμβόλιο τώρα που είμαι καλά από ιώσεις γιατί επιβάλλεται,ειδικά τώρα κ θα το κάνει κ ο μεγάλος που πάει σχολείο κ ο άντρας μου.οπότε θα είμαστε έτοιμη για μετά όταν θα ρθει το μωρό.κατά τα αλλά κουνιέται που κ που,άλλα με πολύ δυσκολία,είναι πολύ ήσυχη,καμία σχέση με τα αγόρια μου.σε 2 βδομάδες έχω υπέρηχο πάλι ,να σιγουρευτώ κ για το φύλο κ να δω είναι καλά.

πρίν από 18 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χθες ειχε ερθει μια φιλη μου απο τη σχολη να με δει. Εχει δυο κοριτσακια και τα θηλασε αποκλειστικα για 1 χρονο τη καθε μια!!! Ενταξει, την προσκυνησα. Μου δωσε πολλες χρησιμες συμβουλες και μου ειπε οτι ειναι καλο να κανω rooming in για να ξεκινησουμε οσο πιο αμεσα γινεται με τον θηλασμο γιατι στα τοσο βρεφακια δεν υπαρχει προγραμμα ταισματος αν θελω να θηλασω αποκλειστικα. Κ οτι θα πρεπει να το ταιζω οποτε αυτο θελει, και οχι πχ καθε 3ωρο που ηξερα εγω. Φτιαχνουν μονα τους το προγραμμα τους και εγω ακολουθω. Αρα θα επιλεξω κ γω το rooming in μηπως και τα καταφερω με τον χοντρουλη μου

έχει δίκιο η φίλη σου κ εγώ έκανα στο 2ο παιδί κ μετάνιωσα που δεν έκανα κ στο 1ο.καλά για το 3ο δεν το συζητώ εννοείται.όντως βοηθάει να το έχεις μαζί σου γιατί μέχρι να στο φέρουν,θα έχει λυσσάξει στην πείνα,ειδικά την 2η μέρα που είναι το πρώτο άλμα ας πούμε κ είναι συνέχεια στο στήθος.είναι φυσιολογικό....θέληση ,υπομονή να έχεις κ θα τα καταφέρεις.εγώ τον 1ο θηλασα 4.5 μηνες επειδή είχε θέμα με αλλεργία στην πρωτεΐνη του γάλακτος κ δεν είχα σωστή καθοδήγηση κ έκοψα τον θηλασμό.ενώ στον 2ο πού ήξερα κ είχα ψαχτει φτάσαμε μέχρι κ τους 13 μήνες....που πια είναι ο ίδιος έτοιμος κ μπήκε στο φρέσκο κατευθείαν,όπου κ σε αυτός είχε αλλεργία με αποχή δικιά μου για 9 μήνες,δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.το είχα βάλει πείσμα όμως!

14 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

Αυτα

Μια χαρά όλα μην αγχώνεσαι ,αφού ξέρετε θα κάνεις τις ενέσεις κ όλα καλά.

14 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

κοριτσάκι μου,ποσά έχεις πάρεις κ αγχώνεσαι με το βάρος...εγώ που δεν πρόσεχα γενικά...όμως ξεκίνησα με φυσιολογικό βάρος στον 1ο πήρα 15 κιλά κ στον 2ο 16,τώρα στο 3ο 2.5 με 3 μέχρι στιγμής κ είμαι 15 εβδομάδες...είναι βέβαια αυτά που έχασα στην αρχή.όσο μπορώ προσέχω αλλά δεν στερούμε.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 22 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημέρα νανουλα και σε όλα τα κοριτσια! 

Θα το πιστέψεις ότι αυτό σκεφτομουν τώρα που διάβασα τα μνμ σας; Δεν ξέρω αλλα δεν αγχώνομαι και δεν έχει να κάνει που είναι νωρις για μένα να το σκεφτώ.Και σκεφτομουν ακριβως το ίδιο, η γυναίκα του ξαδέρφου μου θήλασε τα δυο αγοράκια της πάνω από χρόνο και τα πήγε περίφημα από την αρχή.Οταν έρθει η ώρα η καλή λοιπόν θα ασπαστώ και εγω τις συμβουλές και την βοηθεια της και αν δεν με βοηθούσε ούτε αυτό τότε θα απευθυνόμουν σε ειδικο. Οπως και να έχει πιστεύω δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Το 90% των γυναικών τα καταφέρνουν άψογα με τον θηλασμό. Μόνο οι πρωτες εβδομαδες ισως μας δυσκολέψουν αλλα πιστεύω γενικοτερα όχι μόνο στον θηλασμο.Ειναι το θαύμα της φυσης η μητέρα φύση τα έχει προνοήσει όλα αυτα και η γυναίκα όσο και να δυσκολευτεί θα τα καταφέρει σε αυτό το κομμάτι. Όσο για τον προγραμματισμό το είχα ακούσει χρόνια πριν από γνωστό παιδίατρο στην τηλεόραση.

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

Καλημέρα κορίτσια,πως είστε?εμείς καλά,έκανα κ το αντιγριπικο εμβόλιο τώρα που είμαι καλά από ιώσεις γιατί επιβάλλεται,ειδικά τώρα κ θα το κάνει κ ο μεγάλος που πάει σχολείο κ ο άντρας μου.οπότε θα είμαστε έτοιμη για μετά όταν θα ρθει το μωρό.κατά τα αλλά κουνιέται που κ που,άλλα με πολύ δυσκολία,είναι πολύ ήσυχη,καμία σχέση με τα αγόρια μου.σε 2 βδομάδες έχω υπέρηχο πάλι ,να σιγουρευτώ κ για το φύλο κ να δω είναι καλά.

έχει δίκιο η φίλη σου κ εγώ έκανα στο 2ο παιδί κ μετάνιωσα που δεν έκανα κ στο 1ο.καλά για το 3ο δεν το συζητώ εννοείται.όντως βοηθάει να το έχεις μαζί σου γιατί μέχρι να στο φέρουν,θα έχει λυσσάξει στην πείνα,ειδικά την 2η μέρα που είναι το πρώτο άλμα ας πούμε κ είναι συνέχεια στο στήθος.είναι φυσιολογικό....θέληση ,υπομονή να έχεις κ θα τα καταφέρεις.εγώ τον 1ο θηλασα 4.5 μηνες επειδή είχε θέμα με αλλεργία στην πρωτεΐνη του γάλακτος κ δεν είχα σωστή καθοδήγηση κ έκοψα τον θηλασμό.ενώ στον 2ο πού ήξερα κ είχα ψαχτει φτάσαμε μέχρι κ τους 13 μήνες....που πια είναι ο ίδιος έτοιμος κ μπήκε στο φρέσκο κατευθείαν,όπου κ σε αυτός είχε αλλεργία με αποχή δικιά μου για 9 μήνες,δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.το είχα βάλει πείσμα όμως!

κοριτσάκι μου,ποσά έχεις πάρεις κ αγχώνεσαι με το βάρος...εγώ που δεν πρόσεχα γενικά...όμως ξεκίνησα με φυσιολογικό βάρος στον 1ο πήρα 15 κιλά κ στον 2ο 16,τώρα στο 3ο 2.5 με 3 μέχρι στιγμής κ είμαι 15 εβδομάδες...είναι βέβαια αυτά που έχασα στην αρχή.όσο μπορώ προσέχω αλλά δεν στερούμε.

Ζουζουνα μου κοριτσακι ειναι το 3ο??? Αχ ποσο τελειο. Με το καλο και να χαιρεσαι και τα αλλα δυο σου ταρζανακια. Οποτε και εσενα σε προσκυνω!! Βεβαια μου πε οτι ειναι πολυ δυσκολο και οτι πολλες φορες εφτασε σε σημειο να θελει να τα παρατησει γιατι δεν μπορουσε να κανει τπτ σχεδον, ουτε μπιμπερο παιρνανε ουτε πιπιλα! Αλλα το βαλε πεισμα και το συνεχισε. Μπραβο σας ρε κοριτσια παντως. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω εγω, αλλα θα το παλεψω. 

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Καλημέρα νανουλα και σε όλα τα κοριτσια! 

Θα το πιστέψεις ότι αυτό σκεφτομουν τώρα που διάβασα τα μνμ σας; Δεν ξέρω αλλα δεν αγχώνομαι και δεν έχει να κάνει που είναι νωρις για μένα να το σκεφτώ.Και σκεφτομουν ακριβως το ίδιο, η γυναίκα του ξαδέρφου μου θήλασε τα δυο αγοράκια της πάνω από χρόνο και τα πήγε περίφημα από την αρχή.Οταν έρθει η ώρα η καλή λοιπόν θα ασπαστώ και εγω τις συμβουλές και την βοηθεια της και αν δεν με βοηθούσε ούτε αυτό τότε θα απευθυνόμουν σε ειδικο. Οπως και να έχει πιστεύω δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Το 90% των γυναικών τα καταφέρνουν άψογα με τον θηλασμό. Μόνο οι πρωτες εβδομαδες ισως μας δυσκολέψουν αλλα πιστεύω γενικοτερα όχι μόνο στον θηλασμο.Ειναι το θαύμα της φυσης η μητέρα φύση τα έχει προνοήσει όλα αυτα και η γυναίκα όσο και να δυσκολευτεί θα τα καταφέρει σε αυτό το κομμάτι. Όσο για τον προγραμματισμό το είχα ακούσει χρόνια πριν από γνωστό παιδίατρο στην τηλεόραση.

Καλημερα αγαπημενη μου!!! 

Χαχα, ειδες?? Συντονιζομαστε ❤

Να τη συμβουλευτεις, αληθεια εμενα μου δωσε πολυ καλες συμβουλες! Ακομα και πως να τον κραταω μου δειξε στο περιπου. Εμενα αυτο ειναι το μονο μου αγχος, δεν ξερω, το χω παρει απο φοβο γιατι εχω ακουσει και περιπτωσεις που ενω το παλεψαν οι γυναικες, δεν τα καταφεραν. Οπως και να χει, ολες ειμαι σιγουρη θα κανουμε το καλυτερο για τα μωρα μας και για μας οτι και αν ειναι αυτο. Εγω για τον προγραμματισμο δεν το ξερα. Οσους ειχα ρωτησει μου χαν πει να τον ταιζω καθε 3 ωρες και το βραδυ καθε 4. Ενω η κοπελα που ανεφερα μου ειπε κατηγορηματικα οχι. Οποτε θελει αυτο θα το ταιζω. Ειτε ειναι καθε 1 ωρα ειτε καθε 5, εκεινο θα το καθορισει. Ετσι θα φτιαξει το δικο του προγραμμα σιγα σιγα και το στηθος θα προσαρμοσει μονο του την παραγωγη σε αυτο το προγραμμα. Ουτε καν τα ηξερα αυτα. Μ αρεσει που το ψαχνα κιολας τρομαρα μου χαχαχα. Τπτ δεν ξερω τελικα. 

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 ώρα πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

Εχω παρει αρκετα, δεν θελω να το σκεφτομαι, θα προσεχω πλεον. 

nlmNp2.png

Κοριτσια βάζω και εδώ μια λίστα που έφτιαξα με τη συνδρομή αρκετών φίλων μου μαμάδων. Η καθεμία πρότεινε και διαφορετικά πράγματα όποτε η καθεμία ας κρίνει τι της χρειάζεται και τι όχι! Σίγουρα δεν θα τα χρειαστούμε όλα αυτά οπότε KEEP KALM! 

AEROSLEEP ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ

DEPON ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙ

ΠΑΝΕΣ

SUDOCREM

ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΝΙΑΣ

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ

ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ΤΕΡΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΡΕΨΙΜΟ

ΓΑΖΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ

ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ 

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΙΠΙΛΕΣ

ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΡΗΛΑΞ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΒΡΕΦΙΚΟ

ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ

ΣΑΠΟΥΝΙ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΛΥΤΑ

ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ

ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ,ΣΚΟΥΦΑΚΙ,ΓΑΝΤΑΚΙΑ

ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣ,ΧΑΣΕ

ΣΕΝΤΟΝΙ ΦΑΝΕΛΑ 

ΚΑΡΟΤΣΙ,ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 

ΣΕΝΤΟΝΙΑ

ΚΟΡΣΕΣ

ΚΟΥΒΕΡΤΑ

ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΚΟΥΝΙΑ

ΣΤΡΩΜΑ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑΣ

ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ

ΣΥΡΙΓΓΕΣ  2,5 ML

ΚΡΕΜΑ PURELAN

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΝΑΣ

ΤΣΑΝΤΑ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ

ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ

ΛΑΒΙΔΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΟΛΟΣΩΜΑ 10

ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙΑ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΙ 

ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΣΟΥΡΑ 6-7 

ΛΙΚΝΟ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΧΤΕΝΑ,ΒΟΥΡΤΣΑ

ΜΑΡΣΙΠΟΣ

ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΝΥΧΙΩΝ 

ΜΠΑΝΑΚΙ

ΦΥΣΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ 

ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΕΣ

ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΑΦΡΟΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟΥΣ 

ΖΥΓΑΡΙΑ

ΘΗΛΑΣΤΡΟ

• Μου αρέσει 2

preg.png

3 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Σημερα πηγαμε να δουμε τη φατσουλα μας με 3d και με την ευκαιρια ρωτησα τιμες και ειδα και τα δωματια στην κλινικη.Ρωτησα και για το rooming in και αποφασισα να το κανω και εγω.Αν νιωσω οτι δεν ανταπεξερχομαι και θελω λιγο να κοιμηθω μου ειπαν ανα πασα στιγμη μπορω να τους το δωσω αν θελω οποτε δεν με αγχωνει καθολου.Θελω να το εχω διπλα μου το νινακι και να προσαρμοστω κ με το θηλασμο. 

Επισης αυτη τη βδομαδα θελω να κανω και το εμβολιο για τη γριπη.Εσεις το κανατε κοριτσια?

DanXp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Nicol_ είπε:

Σημερα πηγαμε να δουμε τη φατσουλα μας με 3d και με την ευκαιρια ρωτησα τιμες και ειδα και τα δωματια στην κλινικη.Ρωτησα και για το rooming in και αποφασισα να το κανω και εγω.Αν νιωσω οτι δεν ανταπεξερχομαι και θελω λιγο να κοιμηθω μου ειπαν ανα πασα στιγμη μπορω να τους το δωσω αν θελω οποτε δεν με αγχωνει καθολου.Θελω να το εχω διπλα μου το νινακι και να προσαρμοστω κ με το θηλασμο. 

Επισης αυτη τη βδομαδα θελω να κανω και το εμβολιο για τη γριπη.Εσεις το κανατε κοριτσια?

Τι ωραια τον ειδατε η σας εκανε ναζια? Εμενα μου ειπε να το κανω στην 30η εβδομαδα λογω του οτι γενναω ιανουαριο ουτως η αλλως δε βγαινω εξω κ καπου εκει θα κανω κ για τον κοκκυτη που μου ειχε πει

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...