Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Τα δωμάτια rooming in είναι χωριστά από τα υπόλοιπα. Θέλω να πω ότι σε ένα δωματιο rooming in όλες οι μανούλες έχουν ζητήσει μαζί τους το μωρό τους. Τουλάχιστον έτσι είναι στην Αθήνα 

Α ναι??? Δεν το ξερα αυτο, σε ευχαρισρω πολυ παλμοιρακι μου γιατι το σκεφτομουν και δεν ηξερα πως λειτουργει! 

πρίν από 2 λεπτά , Nicol_ είπε:

Τι να σε πειραξουν εσενα βρε τσουπρα οι συγγενεις,αφου ξερουμε ποσο κοινωνικοι ειναι οι δίδυμοι και δεν αντεχουν και πολυ τις μοναξιες οποτε μια χαρα θα σου κατσει..κους κους και παρεουλα  :D 

Εγω παλι που ειμαι εντελως ακοινωνητη θελω την ησυχια μου το ομολογω χιχι :mrgreen: 

Βρε κοριτισια μηπως τζαμπα κανετε τις διατροφες??Ειναι οφθαλμοφανες οτι τα υγιεινα ανεβαζουν το σακχαρο ενω οι λιχουδιες οχι! χαχα :-P

Χαχαχα. Ξαναμετρηθηκα στο 2ωρο. Τσαμπα χαρηκα. 138 εφτασε. Οποτε οσο χαρηκα χαρηκα. Επιστροφη στα μπροκολακια μου χαχαχαχα.

Κοιτα, δεν ειναι το καλυτερο μου μη νομιζεις. Γτ ναι μεν κοινωνικη αλλα με τους φιλους μου οχι με ολο το συγγενολόι. Θα προτιμουσα πχ να ερχοντουσαν μονο οι κολλητες μου και κανεις αλλος. Αλλα δεν λενε πως, αν δεν μπορεις να το αποφυγεις, απολαυσε το???? Χαχαχα.

Οποτε θα ερθουν, θα τους κερασω εναν καφε και ενα απεριτιφ και μετα γεια σας χαρηκαμε. Θα μαι λογικα πολυ κουρασμενη για να ασχολουμαι μαζι τους, αλλα απο την αλλη καταλαβαινω οτι ετσι εχουν μεγαλωσει, θεωρουν οτι πρεπει να ερθουν να ευχηθουν. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Καλα κοριτσια δεν το συζητω καν για το θεμα των επισκεψεων.Εκτος των ιώσεων που ειναι πολυ σημαντικο και πρεπει να προσεχουμε, εκεινες τις μερες οπως ειπατε προσπαθεις να βρεις ισσοροπιες και να ανταπεξελθεις χωρις υπνο σε ενα σωρο υποχρεωσεις. Εννοειται δεν δεχομαι κανεναν περα απο καποια πολυ δικα μου ατομα και οταν θα μπορω. Τωρα ειμαι ευτυχως Θεσσαλονικη και οι περισσοτεροι συγγενεις ειναι μακρια.Στο χωριο μου ο κοσμος δεν καταλαβαινει.Οτι ωρα και να ειναι,ερχεται σπιτι σου απροειδοποίητα αδιαφοροντας αν ενοχλει.Εχουν πολυ ασχημη νοοτροπια. 

Τα αλλα κοριτσια που χαθηκαν και μας ξεχασαν σημερα? @Smile89 @nanoula90 @oneira_glyka ειναι Κυριακη και το ριξαμε στο σορολοπ?:D 

Χαχαχα Χαχαχα εγω ναι παντως!!! 

Καλημέρα!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Καταρχήν συμφωνω με οσα ειπατε για τις επισκέψεις στο σπιτι. Εχθες μαλιστα ειμασταν με συγγενολόι και εκανα ενα ξεκαθαρισμα, ειδα κατι ξινισμενες φατσουλες αλλα καθολου δε με νοιαζει ειλικρινά. 

Εγω που θα μαι δημοσιο θα το χω στανταρ διπλα μου το παιδι και Γενικα δεν μπορω να διανοηθω πως δεν θα το χω. Οταν ειχα παει ομως Λητώ που γεννησε φιλη ο γιατρός ειπε στον αντρα της: η γυναικα σου ταλαιπωρηθηκε εννεα μηνες και 17 ωρες γεννουσε, σε τρεις μερες θα φυγετε και το μωρο θα ειναι αποκλειστικα δικη σας ευθυνη. Αυτές τις μέρες που ειναι εδω ας μεινει λιγο ηρεμη να κοιμηθει μην εχει εννοια, εξαλλου οποτε το ζηταει θα της το φέρνουμε. Τελικα ετσι εκαναν και καταφερε κοιμηθηκε δυο βραδια. 

Στα δικα μου τωρα, νοιωθω οτι μαλλον αρρωσταινω μυτη λαιμος αλλα θα δειξει. 

Προχθες ειχα τοσα πολλα υγρα φοβηθηκα. Πηγαμε γιατρο. Η μικρη εχει γυρισει κεφαλι κατω ειναι 1400 χοντρούλα χεχε και τα υγρα του σακου Κομπλε. 1-15 θα πρεπει να κανω το ντοπλερ. Κοντα στις 15 θα μαι ξανα δει ο γιατρός γιατί πηρα φορα με τα κιλα και γιααυτο το λογο το παιδι ειναι πιο τσουπωτο. Η αληθεια ειναι στεναχωρεθηκα και τσατιστηκα παραααα πολυ με τον εαυτο μου που φεν μου εβαλα ορια. Τελος παντων ειναι να μην τσατιστω εγω οποτε ξεκιναω διαιτα σημερα κιολας. Χεχε. Αμεσα πραγματα. Τουλαχιστον ειμαστε καλα κι εγω και το μωρο μου και ειναι κατι που διορθωνεται. 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

πρίν από 55 λεπτά , Smile89 είπε:

Καταρχήν συμφωνω με οσα ειπατε για τις επισκέψεις στο σπιτι. Εχθες μαλιστα ειμασταν με συγγενολόι και εκανα ενα ξεκαθαρισμα, ειδα κατι ξινισμενες φατσουλες αλλα καθολου δε με νοιαζει ειλικρινά. 

Εγω που θα μαι δημοσιο θα το χω στανταρ διπλα μου το παιδι και Γενικα δεν μπορω να διανοηθω πως δεν θα το χω. Οταν ειχα παει ομως Λητώ που γεννησε φιλη ο γιατρός ειπε στον αντρα της: η γυναικα σου ταλαιπωρηθηκε εννεα μηνες και 17 ωρες γεννουσε, σε τρεις μερες θα φυγετε και το μωρο θα ειναι αποκλειστικα δικη σας ευθυνη. Αυτές τις μέρες που ειναι εδω ας μεινει λιγο ηρεμη να κοιμηθει μην εχει εννοια, εξαλλου οποτε το ζηταει θα της το φέρνουμε. Τελικα ετσι εκαναν και καταφερε κοιμηθηκε δυο βραδια. 

Στα δικα μου τωρα, νοιωθω οτι μαλλον αρρωσταινω μυτη λαιμος αλλα θα δειξει. 

Προχθες ειχα τοσα πολλα υγρα φοβηθηκα. Πηγαμε γιατρο. Η μικρη εχει γυρισει κεφαλι κατω ειναι 1400 χοντρούλα χεχε και τα υγρα του σακου Κομπλε. 1-15 θα πρεπει να κανω το ντοπλερ. Κοντα στις 15 θα μαι ξανα δει ο γιατρός γιατί πηρα φορα με τα κιλα και γιααυτο το λογο το παιδι ειναι πιο τσουπωτο. Η αληθεια ειναι στεναχωρεθηκα και τσατιστηκα παραααα πολυ με τον εαυτο μου που φεν μου εβαλα ορια. Τελος παντων ειναι να μην τσατιστω εγω οποτε ξεκιναω διαιτα σημερα κιολας. Χεχε. Αμεσα πραγματα. Τουλαχιστον ειμαστε καλα κι εγω και το μωρο μου και ειναι κατι που διορθωνεται. 

Καλημερα μην ανχωνεσαι βρε θα το ρυθμίσεις το βαρος με λιγη διατροφη ολοι ξεφευγουμε καποια στιγμη εχεις παρει πολλα παραπανω? 

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Καλημερα μην ανχωνεσαι βρε θα το ρυθμίσεις το βαρος με λιγη διατροφη ολοι ξεφευγουμε καποια στιγμη εχεις παρει πολλα παραπανω? 

Πηρα εξι σε εναν μηνα μεσα, τραγικο. 

nlmNp2.png

πρίν από 29 λεπτά , Smile89 είπε:

Γειά σου @Smile89!

Θύμησε μου σε ποιό μήνα είσια;

όμως έτρωγες περισσότερο και τα πήρες αυτά τα παραπάνω κιλά;

aKX8p2.png

πρίν από 52 λεπτά , Smile89 είπε:

Δεν θέλω να σε ανησυχησω.μεσα σε 1 μήνα ει χα πάρει 7 κιλά χωρίς νσ τρώω ιδιαίτερα.και πήρε και ο μπέμπης βάρος και είδαμε ότι άρχισαν να αυξάνονται πολύ τα αμνιακα υγρά.δεν το ψάχνεις λίγο για ζάχαρο?Εγώ  το κατάλαβα στην 28η εβδομάδα και ει χα πολύ καλή καμπύλη στην 25η .

Γεια σας κοριτσια μου. 

Τι κανετε?? @Smile89 ενταξει μωρε, οριστε θα κανεις λιγο κρατει και δεν θα παρεις αλλα. Μη τρελαινεσαι. Ασε που εισαι και 2 μετρα, αυτο που το παμε χαχα. Αν εσενα ειναι τσουπωτη, ο δικος μου τι ειναι που πριν 2 βδομαδες οσο εισαι εσυ τωρα δηλαδη, ηταν 1650?? Καλε σουμο θα μου βγει. Κατευθειαν θα τον στειλω παιδικο σταθμο χαχαχαχα. Μην τρελαινεσαι. Θα προσεξεις λιγο και ολα καλα θα ειναι. 

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Κοριτσια σας το εχω ρωτησει ξανα,αλλα δεν θυμαμαι τι μου ειπατε, πονους περιόδου εχετε ενίοτε?  Εχω σημερα και λίγο πονο στη μεση. Χθες βγηκαμε βολτα και περπατησα αρκετα,ισως ειναι απο αυτο? 

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κοριτσια σας το εχω ρωτησει ξανα,αλλα δεν θυμαμαι τι μου ειπατε, πονους περιόδου εχετε ενίοτε?  Εχω σημερα και λίγο πονο στη μεση. Χθες βγηκαμε βολτα και περπατησα αρκετα,ισως ειναι απο αυτο? 

Συχνό φαινόμενο. Μην αγχώνεσαι.

πρίν από 26 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Κορίτσια καλημέρα πως είστε; Πονοκεφάλους έχετε;

Εγώ έχω, όχι καθημερινά. Όταν με πιάνει όμως είναι όλη μέρα! Ευτυχως με αφήνει και πίνω ντεπόν! 

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...