Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 24/10/2018 at 2:19 ΜΜ, fairy-mary είπε:

Γεια σου μπεμπούλα,

τα vertirosan πήρες;

είχα και εγώ ίλιγγο και εμετούς κάπου 6-7η εβδομάδα και μου τα είχε δώσει, πήρα 1 και μετά είχα 2 μέρες διάρροια, όχι τόσο έντονη όσο μου αναφέρεις και για αυτό υποθέσαμε με τη γιατρό μου πως ήταν κάποια ίωση..

Επειδή εγώ ξέρω γερμανικά και είχα διαβάσει τις παρενέργειες, δε θυμάμαι να γράφει κάπου για διάρροια πάντως, αλλά τώρα που το λες με βάζεις σε υποψίες.

Βερτισοραν πάντως έβαζα Κ γω αρκετές φορές στο δύο εγκυμοσύνες Κ δεν είχα παρενέργειες τέτοιες..άρα είναι θέμα οργανισμου κοριτσια. Καθαρά. Μπεμπουλα εύχομαι ν Είσαι καλύτερα!!περαστικά σ εύχομαι!

On 24/10/2018 at 8:19 ΜΜ, nanoula90 είπε:

Κ μενα. Ολη μερα αυτο σκεφτομαι. Μια γνωστη μου γεννησε πριν μια βδομαδα και επειδη ματωσαν οι θηλες της σταματησε τις προσπαθειες να θηλασει γιατι φοβοταν για το μωρο οτι δεν τρεφεται και ειναι πολυ απογοητευμενη. Εγω αν τα δω σκουρα θα φωναξω μια πιστοποιημενη συμβουλο θηλασμου να ερθει στο σπιτι να με καθοδηγησει. Γενικα ομως πιστευω πως αν υπαρχει θεληση ολα θα τα κανουμε. Ακομα και αν μας παρει λιγο χρονο να βρουμε τα πατηματα μας, θα τα καταφερουμε. Με επιμονη και υπομονη ολα γινονται 

Εγώ έχω ακούσει Κ της νύφης Μ Η αδερφή δύο παιδιά έκανε δε πόνεσε καθόλου.. Για μένα ήταν επώδυνο..Στο πρώτο Τ παρατησα λόγω υγείας Τ παιδιού. Στο δεύτερο το πάλεψα..Αλλά μέχρι Ν πάρω απόφαση Ν παω σε σύμβουλο έχασα χρόνο.. 40 μέρες υπέφερα..Δεν ήθελα ν βγω έξω..Ν δω κανέναν..έκλαιγα.Κ κάθε φορά Π πλησίαζε η ώρα Μ θηλάσει ένιωθα απόγνωση. Ένιωθα τύψεις Αλλά δε μπορούσα αλλιώς.Τελικά αν είχα πάει νωρίτερα σε σύμβουλο..Θ είχα γλυτώσει Κ Θ είχε πάρει Κ καλύτερο βάρος κλπ κλπ. Οπότε αν τ βρείτε σκούρα μη παιδευεστε ζητήστε βοήθεια! Εγώ απλά φανταστείτε το έβαζα λάθος στο στήθος.. Θ Μ πείτε χαζή είσαι?Κ όμως..έβλεπα ένα σωρό βίντεο Κ νομίζα είχε χαλινο τάχα..Κ απλα  Τον έβαζα πιο πάνω Κ Μ τραβούσε τη θηλή για ν μη Τ ου φύγει από το στόμα το καημένο Κ με. Πληγωνε.τόσο απλό Ήταν Αλλά Π Ν το ξέρω.Η παιδίατρος δεν μπορούσε Ν το δει..εκείνη Μόλις είδε κατάλαβε..Αν μπορείτε βρείτε Κ παιδιατρο σύμβουλο θηλασμου ακόμα καλύτερα.Σας επρηξα..

πρίν από 24 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Βερτισοραν πάντως έβαζα Κ γω αρκετές φορές στο δύο εγκυμοσύνες Κ δεν είχα παρενέργειες τέτοιες..άρα είναι θέμα οργανισμου κοριτσια. Καθαρά. Μπεμπουλα εύχομαι ν Είσαι καλύτερα!!περαστικά σ εύχομαι!

Εγώ έχω ακούσει Κ της νύφης Μ Η αδερφή δύο παιδιά έκανε δε πόνεσε καθόλου.. Για μένα ήταν επώδυνο..Στο πρώτο Τ παρατησα λόγω υγείας Τ παιδιού. Στο δεύτερο το πάλεψα..Αλλά μέχρι Ν πάρω απόφαση Ν παω σε σύμβουλο έχασα χρόνο.. 40 μέρες υπέφερα..Δεν ήθελα ν βγω έξω..Ν δω κανέναν..έκλαιγα.Κ κάθε φορά Π πλησίαζε η ώρα Μ θηλάσει ένιωθα απόγνωση. Ένιωθα τύψεις Αλλά δε μπορούσα αλλιώς.Τελικά αν είχα πάει νωρίτερα σε σύμβουλο..Θ είχα γλυτώσει Κ Θ είχε πάρει Κ καλύτερο βάρος κλπ κλπ. Οπότε αν τ βρείτε σκούρα μη παιδευεστε ζητήστε βοήθεια! Εγώ απλά φανταστείτε το έβαζα λάθος στο στήθος.. Θ Μ πείτε χαζή είσαι?Κ όμως..έβλεπα ένα σωρό βίντεο Κ νομίζα είχε χαλινο τάχα..Κ απλα  Τον έβαζα πιο πάνω Κ Μ τραβούσε τη θηλή για ν μη Τ ου φύγει από το στόμα το καημένο Κ με. Πληγωνε.τόσο απλό Ήταν Αλλά Π Ν το ξέρω.Η παιδίατρος δεν μπορούσε Ν το δει..εκείνη Μόλις είδε κατάλαβε..Αν μπορείτε βρείτε Κ παιδιατρο σύμβουλο θηλασμου ακόμα καλύτερα.Σας επρηξα..

Εχεις δικιο. Οπως τα λες ειναι κοριτσι μου. Σιγουρα ειναι μια φαση δυσκολη μεχρι να βρουμε τα πατηματα μας, αλλα η βοηθεια εννοειται πως ειναι απαραιτητη. Ειναι λογικο να μην τα ξερουμε ολα, να βαζουμε λαθος το μωρο στο στηθος, να εχουμε εμεις λαθος σταση, και μαζι με τα ορμονικα και την κουραση ολα αυτα μπορει ανετα να μας οδηγησουν στην εξαντληση, σε νευρα, στην απογνωση και στο τελος να τα παρατησουμε γιατι θα μαστε εξουθενωμενες. Οπως το λες, η συμβουλος θηλασμου θα μας κατατοπισει, αν οχι η παιδιατρος. Ειναι πολυ σημαντικο να εχουμε καποιον να μας καθοδηγησει, για να ειμαστε και εμεις καλα και να μην γινεται ο θηλασμος επωδυνος. Εαν φυσικα θελει καποια να θηλασει, σεβαστη ειναι η καθε επιλογη της καθε μανουλας. Εγω επειδη θελω πολυ, ακουω πολλες περιπτωσεις που επισης ηθελαν αλλα δεν τα καταφεραν οπως η κοπελα που ανεφερα που τα παρατησε επειδη ματωνε και την εχει παρει απο κατω. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Ισα ισα ειναι πολυ χρησιμα αυτα που γράφεις.  Εγω ηδη εκλεισα να παω σε σεμιναριο θηλασμου και σίγουρα θα ζητησω κ βοήθεια αν τα βρω σκουρα.

Παντως ειναι εντελως περιεργο πως μπορει κατι τοσο φυσικο να ειναι τοσο δυσκολο. Ολες οι γυναικες δυσκολεύονται πολυ μεχρι να βρούνε το σωστο τροπο να θηλάσουν και αλλες παιδεύονται τρομερα. Σε πιάνει απελπισια,στεναχωριεσαι, ενω θα έπρεπε να ειναι πιο απλο..βλεπεις τα ζωα για παράδειγμα, μια γατα θηλαζει 3-4 μαζι και ειναι αρνταν χαχα καμια δυσκολια! Και εμεις παλευουμε με ματωμενες θηλές και μαστιτιδες. Ειναι να μη σε αγχώνει? 

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Κορίτσια μου το θέμα του θηλασμου είναι πραγματικά πολύ ευαίσθητο.... Κάθε μανούλα το βιώνει διαφορετικά, και όπως είπε και η @nanoula90 πρέπει να γίνεται σεβαστή κάθε απόφαση μιας μαμάς.... Εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ με τον μεγάλο μου... Στην αρχή δεν συνεργαζόταν,δεν έπιανε τη θηλή, όταν το βρήκε ο μικρος το εχασα εγώ.... Τον έβαζα λάθος όπως είπε και η @oneira_glyka@oneira_glyka με αποτέλεσμα να ματωσουν οι θηλες και να γίνεται πολύ επώδυνος ο θηλασμός.... Και πάλι το παλέψαμε (σημείωση-συμβουλή μη βάλετε ψευδοθηλη, δεν παθαίνει τίποτα με το αιματακι το μωρό-κι όμως!!!). Παράλληλα με ολα αυτα φυσικά υπήρχε το θήλαστρο, το οποίο οκ επώδυνο δεν είναι, αλλά μετά από τους θηλασμους είναι τουλάχιστον κουραστικό, να πρέπει να βγάλεις γάλα για να ανακουφίσεις όσο γίνεται τον πόνο, να ξεπριστει λίγο το στήθος.... Δεν ξέρω γιατί ξεκίνησα, θα σταματήσω, μη με κατηγορήσει κάνεις για προπαγάνδα...!!! Το μόνο που θα πω σε όλες τις μέλλουσες μανούλες είναι πως ότι αποφασίσουν να κάνουν, να το στηρίξουν και να μην αφήσουν κανέναν να τους πει ότι αυτό που επέλεξαν είναι λάθος... Για να είναι τα μωρά μας καλα, πρέπει να είμαστε πρώτα εμείς, αυτό να θυμάστε... 

• Μου αρέσει 5

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Αχ κορίτσια έχω ακούσει τόσες ιστορίες για το θηλασμό.εχω δει φίλη μου που με τη μία από το μαιευτήριο έπιασε το μωράκι και ολ α πήγαν καλά.μεχρι τέλους χωρίς βοήθεια χωρίς να έχει παρακολουθήσει σεμινάρια.εχω δει και φίλη μου που προσπαθούσε να ματώνουν οι θηλες να πονάει και ορμονικα χάλια με αποτέλεσμα να δώσει ξένο στο μωράκι.Οποια απόφαση και να πάρουμε θα είναι και η καλύτερη για μας.ολες πιστεύω θέλουμε να θηλάσουμε αλλά από κει και πέρα αν για τον α ή β λόγο δεν τα καταφέρει κάποια οι γύρω οφείλουν να σεβαστούν την απόφαση της.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Αχ κορίτσια έχω ακούσει τόσες ιστορίες για το θηλασμό.εχω δει φίλη μου που με τη μία από το μαιευτήριο έπιασε το μωράκι και ολ α πήγαν καλά.μεχρι τέλους χωρίς βοήθεια χωρίς να έχει παρακολουθήσει σεμινάρια.εχω δει και φίλη μου που προσπαθούσε να ματώνουν οι θηλες να πονάει και ορμονικα χάλια με αποτέλεσμα να δώσει ξένο στο μωράκι.Οποια απόφαση και να πάρουμε θα είναι και η καλύτερη για μας.ολες πιστεύω θέλουμε να θηλάσουμε αλλά από κει και πέρα αν για τον α ή β λόγο δεν τα καταφέρει κάποια οι γύρω οφείλουν να σεβαστούν την απόφαση της.

Έτσι είναι όπως τα λες.... Πάντως εγώ, έτσι για την ιστορία, θα σας πω ότι θήλασα εν τέλει αποκλειστικά για οχτώ μήνες.... Θέλει πείσμα, κι εμείς οι μανούλες βρίσκουμε δύναμη να κάνουμε ΤΑ ΠΆΝΤΑ!!!!! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

3 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

Μάλλον είναι θέμα οργανισμού καλή μου σε ευχαριστώ. 

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανουλες.Τι κάνετε κορίτσια;Να σας κάνω μια ερώτηση;Εσάς τα μπεμπακια σας χτυπάνε πολύ χαμηλά καμιά φορά;Εγώ κάποιες φορές νιώθω ότι με κλωτσαει κάτω πολύ χαμηλά στον κόλπο και έχω τρομάξει λίγο.

Lilypie - (30Y3)

Just now, maraki 93 είπε:

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανουλες.Τι κάνετε κορίτσια;Να σας κάνω μια ερώτηση;Εσάς τα μπεμπακια σας χτυπάνε πολύ χαμηλά καμιά φορά;Εγώ κάποιες φορές νιώθω ότι με κλωτσαει κάτω πολύ χαμηλά στον κόλπο και έχω τρομάξει λίγο.

Καλημέρα κοριτσαρες!!!

Εμενα ο κανακαρης μου ηταν σε αυτη τη σταση για πανω απο 2 μηνες. Ενιωθα πραγματικα οτι εχει βγει απο τον σακο του, εχει χωθει πιο κατω και καθεται και παιζει ανακαλυπτωντας εναν νεο κοσμο. Τον εσωτερικο μου κοσμο χαχαχα. Δεν υπηρχε αυτο το πραγμα. Ηταν πολυ ενοχλητικη η αισθηση και πεταγομουν συνεχεια γιατι με ενοχλουσε τοσο πολυ. Ευτυχως μετα αλλαξε πορεια και ανεβηκε. Μην ανησυχεις. Ειναι η σταση που βολευεται. Οσο ενοχλητικη και καπως περιεργη κ αν ειναι η αισθηση, δεν σημαινει κατι κακο. Εγω μαλιστα σε εναν υπερηχο τον ειχα τσακωσει. Ειδαμε οτι αυτα που αντανακλουν εκει ειναι τα χερακια του μικρου εξερευνητη. Απλα επειδη κλωτσαει ή ακουμπαει εκει κατω αντανακλαται η αισθηση πιο χαμηλα. Δεν ειναι ανησυχητικο παντως.

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημέρα κοριτσαρες!!!

Εμενα ο κανακαρης μου ηταν σε αυτη τη σταση για πανω απο 2 μηνες. Ενιωθα πραγματικα οτι εχει βγει απο τον σακο του, εχει χωθει πιο κατω και καθεται και παιζει ανακαλυπτωντας εναν νεο κοσμο. Τον εσωτερικο μου κοσμο χαχαχα. Δεν υπηρχε αυτο το πραγμα. Ηταν πολυ ενοχλητικη η αισθηση και πεταγομουν συνεχεια γιατι με ενοχλουσε τοσο πολυ. Ευτυχως μετα αλλαξε πορεια και ανεβηκε. Μην ανησυχεις. Ειναι η σταση που βολευεται. Οσο ενοχλητικη και καπως περιεργη κ αν ειναι η αισθηση, δεν σημαινει κατι κακο. Εγω μαλιστα σε εναν υπερηχο τον ειχα τσακωσει. Ειδαμε οτι αυτα που αντανακλουν εκει ειναι τα χερακια του μικρου εξερευνητη. Απλα επειδη κλωτσαει ή ακουμπαει εκει κατω αντανακλαται η αισθηση πιο χαμηλα. Δεν ειναι ανησυχητικο παντως.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,είναι πολύ τρομακτικό . Φοβόμουν να πάω τουαλέτα φαντάσου νόμιζα ότι είναι τόσο χαμηλά.Μ αρέσει που έλεγα να κάνω β επιπέδου να ηρεμήσω, τελικά δεν φεύγει ποτέ το άγχος.

Lilypie - (30Y3)

Just now, maraki 93 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,είναι πολύ τρομακτικό . Φοβόμουν να πάω τουαλέτα φαντάσου νόμιζα ότι είναι τόσο χαμηλά.Μ αρέσει που έλεγα να κάνω β επιπέδου να ηρεμήσω, τελικά δεν φεύγει ποτέ το άγχος.

Η αληθεια ειναι πως δεν φευγει ποτε. Αλλα το μωρακι σου ειναι μια χαρα. Αυτο ειναι που εχει σημασια. Μπορει να αισθανεσαι οτι θα βγει απο κατω να σε χαιρετησει αλλα σιγουρα δεν θα γινει. Ειναι στον σακο του τον ωραιο και μεσα στην μητρα η οποια ειναι κλειστη απο τον τραχηλο. Καποια στιγμη θα αλλαξει σταση, εχει χωρο και παει οπου βολευεται περισσοτερο. 

• Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...