Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλα ειμαι απλα εχω ερθει Αθήνα κι εχω μπλέξει με τα σογια. Χαχαχα. Το ειπες στον γιατρο τι σου προκαλεσε?? 

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα ηρθα Αθήνα για τα ψώνια-προικα της νύφης σου. 

Τζαναμπέτης!!!!! Μπραβο αγαπη!!!! 

Ααα ειδες την οικογένεια  σου τελεια!!  Μεγια τα ψώνια της μικρούλας! Δεν το είπα αύριο θα πάει ο άντρας μου να δώσει τις εξετασεις και θα τα πει. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ααα ειδες την οικογένεια  σου τελεια!!  Μεγια τα ψώνια της μικρούλας! Δεν το είπα αύριο θα πάει ο άντρας μου να δώσει τις εξετασεις και θα τα πει. 

Ευχαριστώ πολύ πολυ!!! Αυριο πρωι παμε!!! 

nlmNp2.png

17 ώρες πρίν, maraki 93 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και εγω σημερα πηρα δυο κλινικες να ρωτησω για τιμουλες.Εσυ που σκεφτεσαι να γεννησεις?Εγω δεν μιλησα ακομα με τον γιατρο αλλα στην φιλη μου ειχε ζητησει 1000  μαζι με τις επισκεψεις.Αρα και σε μενα τοσα θα παρει.

Το θέμα με μένα είναι λίγο περίπλοκο! Η γυναικολόγος μου με πιέζει με τον τρόπο της να πάω να γεννήσω στη μοναδική κλινική που έχει ο νομός για την οποία δεν ακουγονται τα καλύτερα από την αποψη οτι χρεώνει το ίδιο με το Ιασώ στο διπλανό νομό, αλλα το Ιασώ είναι νοσοκομείο όχι κλινική σαν ένα μικρό ξενοδοχείο που δεν έχει μεθ αν χρειαστεις κάτι εσύ ή το μωρό (που αν χρειαστείς ασθενοφόρο και νοσοκομείο) δεν έχει επίσης καρδιολόγο και νεογνολόγο (έτσι άκουσα δηλαδή, εκτός αν όλοι οι παιδίατροι είναι και νεογνολόγοι δεν ξέρω). Τεσπα φοβάμαι να πάω εκει άσε που το αισθανομαι κοροιδια οταν ειναι για τα ίδια λευτα με κάτι σαν το Ιασώ! Για να μην της πω δηλαδή οτι θέλω να παω Ιασώ μου ζητά 1100 για την κλινική και ακουσον άκουσον 1600 για το Ιασω! Εγώ κορίτσια σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό και από βδομάδα θα πάω να μιλήσω με έναν άλλο που μου σύστησε μια φίλη μου... Εν τω μεταξύ πολλοι γιατροι της πόλης μου ξεγεναν στο Ιασω και όλοι παίρνουν 800-900-1000 ευρώ... Δηλαδή έλεος, κοροιδια με τη σέσουλα και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου! Εμ πληρώνω 40Ε σε κάθε επίσκεψη εμ να πάω να γεννησω εκέι που θέλει αυτή εμ να την χρυσοπληρώσω! Ε οχι! Α και το άλλο δεν σας το πα, ΜΙΑ μόνο ΜΙΑ φορά χρειάστηκε λόγω πόνων να πάω έκτακτα και με χρέωσε 50Ε που άλλες γνωστές μου πήγαιναν ένα σωρό φορές σε άλλους οταν συνέβαινε κάτι και δεν τις χρέωναν τπτ! Δηλαδή μια ανθρωπιά κάπου έλεος, ζούμε και σε εποχές πολύ δυσκολες!! 

Πείτε μου και εσείς τη γνώμη σας βρε κορίτσια?? Είμαι κάπου λάθος?

bMHkp3.png

πρίν από 7 λεπτά , @eirini είπε:

Το θέμα με μένα είναι λίγο περίπλοκο! Η γυναικολόγος μου με πιέζει με τον τρόπο της να πάω να γεννήσω στη μοναδική κλινική που έχει ο νομός για την οποία δεν ακουγονται τα καλύτερα από την αποψη οτι χρεώνει το ίδιο με το Ιασώ στο διπλανό νομό, αλλα το Ιασώ είναι νοσοκομείο όχι κλινική σαν ένα μικρό ξενοδοχείο που δεν έχει μεθ αν χρειαστεις κάτι εσύ ή το μωρό (που αν χρειαστείς ασθενοφόρο και νοσοκομείο) δεν έχει επίσης καρδιολόγο και νεογνολόγο (έτσι άκουσα δηλαδή, εκτός αν όλοι οι παιδίατροι είναι και νεογνολόγοι δεν ξέρω). Τεσπα φοβάμαι να πάω εκει άσε που το αισθανομαι κοροιδια οταν ειναι για τα ίδια λευτα με κάτι σαν το Ιασώ! Για να μην της πω δηλαδή οτι θέλω να παω Ιασώ μου ζητά 1100 για την κλινική και ακουσον άκουσον 1600 για το Ιασω! Εγώ κορίτσια σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό και από βδομάδα θα πάω να μιλήσω με έναν άλλο που μου σύστησε μια φίλη μου... Εν τω μεταξύ πολλοι γιατροι της πόλης μου ξεγεναν στο Ιασω και όλοι παίρνουν 800-900-1000 ευρώ... Δηλαδή έλεος, κοροιδια με τη σέσουλα και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου! Εμ πληρώνω 40Ε σε κάθε επίσκεψη εμ να πάω να γεννησω εκέι που θέλει αυτή εμ να την χρυσοπληρώσω! Ε οχι! Α και το άλλο δεν σας το πα, ΜΙΑ μόνο ΜΙΑ φορά χρειάστηκε λόγω πόνων να πάω έκτακτα και με χρέωσε 50Ε που άλλες γνωστές μου πήγαιναν ένα σωρό φορές σε άλλους οταν συνέβαινε κάτι και δεν τις χρέωναν τπτ! Δηλαδή μια ανθρωπιά κάπου έλεος, ζούμε και σε εποχές πολύ δυσκολες!! 

Συγγνωμη αλλο ποσο ζηταει για να σε ξεγεννησει στο ενα και αλλο ποσο για το αλλο?Εμενα πχ συνεργαζεται με ολες τις κλινικες και αφηνει τον πελατη να διαλεξει αναλογα με τα οικονομικα του και βεβαιως η αμοιβη του παραμενει σταθερη.Ετσι ηταν ο παλιος μου γυναικολογος χιλιες φορες να χρειαστει να πας καθε φορα ζητουσε 60 ευρω.Παλι πολλα μου ακουγονται αν πληρωνεις και καθε φορα επισκεψη.Αν νιωθεις οτι σε κοροιδευει και δεν νοιαζεται για σενα καλυτερα να βρεις καποιον που να εμπιστευεσαι.

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , @eirini είπε:

Καλημερα Ειρήνη.  Προσωπική μου αποψη ,οταν ο γιατρος ειναι τοσο παραδοσπιστος, μακρια! Εχω αλλαξει γυναικολογο για τετοιο λογο. Δεν μου αρεσει να με βλέπουν σαν πορτοφολι. Φυσικα ο Γιατρός Πρεπει να πληρωθεί για τις υπηρεσιες του αλλα οταν πρόκειται για γυναικολόγο που μεσα σε αυτους τους 9 μηνες γινομαστε κωλος και βρακι και παμε συνεχεια, δεν μπρορει να εχει μια τετοια συμπεριφορά γιατι δεν θα μπορούσα να τον εμπιστευτω. Και ποιος μου λεει οτι δεν θα με βαλει για καισαρικη η δεν θα μου κανει επιπλέον πράγματα για να με χρεωσει? Μου εχει συμβεί γιαυτο στο λεω. Να μου προτεινει μικροεπεμβαση ενω δεν τη χρειαζόμουν για τα χρήματα! Ο γυναικολόγος Πρεπει να εμπνέει εμπιστοσυνη και οχι να κοιταει την τσεπη του κ μονο. Γνώμη μου

• Μου αρέσει 4

DanXp2.png

Κορίτσια καλησπέρα θα γίνω μανούλα για 4η φορά μετά από 13 χρόνια. Τα 3 πρώτα τα γέννησα στο έλενας με καισαρική τομή  και ήμουν πολύ ευχαριστημενη ο γιατρός μου όμως δεν υπάρχει πια και έτσι τώρα με έχει αναλάβει ο κ. Παναγιώτης Βακας στο αρεταιειο έχει καμμια άποψη και για το γιατρο και για το νοσοκομείο? Ευχαριστώ 

1 ώρα πρίν, Basia m είπε:

Κορίτσια καλησπέρα θα γίνω μανούλα για 4η φορά μετά από 13 χρόνια. Τα 3 πρώτα τα γέννησα στο έλενας με καισαρική τομή  και ήμουν πολύ ευχαριστημενη ο γιατρός μου όμως δεν υπάρχει πια και έτσι τώρα με έχει αναλάβει ο κ. Παναγιώτης Βακας στο αρεταιειο έχει καμμια άποψη και για το γιατρο και για το νοσοκομείο? Ευχαριστώ 

Να σου ζήσουν τα παιδακια σου!!! Με το καλοοοοο!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vasoth. είπε:

Καλημερα κοριτσια!! Πως πηγατε με το σεισμο? Εμεις τον νιωσαμε για τα καλα εδω αλλα ενταξει μολις σταματησε δε πτοηθικα με πηρε ο υπνος αμεσως!!

Kαλημέρα! Λόγω τοποθεσίας εμείς δεν νιωσαμε κάτι! 

• Μου αρέσει 1

bMHkp3.png

Καλημεεεεραααα. Καλα εεε.. Με τον σεισμο και γω ξυπνησα. Αλλα η πλακα ειναι οτι μεσα στον υπνο μου δεν καταλαβα οτι ηταν σεισμος και λεω μεσα στο παραληρημα μου πω πω τι κλωτσιδια ριχνει ο μικρος, αν ειναι δυνατον, κουνιεται ολο το κρεβατι. Και ανοιξα τα ματια και βλεπω κουνιοταν ολο το σπιτι :lol: Ε σκιαχτηκα κ γω για λιγο γιατι κουνουσε πολυ, ειμαι και στον 4ο οροφο, αλλα μολις σταματησε συνεχισα τον υπνακο μου.

• Χαχα 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Καλημερα κοριτσια!! Πως πηγατε με το σεισμο? Εμεις τον νιωσαμε για τα καλα εδω αλλα ενταξει μολις σταματησε δε πτοηθικα με πηρε ο υπνος αμεσως!!

Καλημέρα κοριτσια!!! 

Που έγινε ρε ο σεισμός??? Χαμπαρι δεν πηρα  

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...