Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , loyloy είπε:

Α εντάξει τότε η κοπέλα.νορμαλ εβδομάδες θα είναι.θα σε πάει μάλλον μια βδομάδα μετά.

Σε μια εφαρμογη στο ίντερνετ μας έβγαζε τελη νοεμβρίου για ντοπλερ, οποτε μπερδεύτηκα καπως. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 35 λεπτά , Smile89 είπε:

Σε μια εφαρμογη στο ίντερνετ μας έβγαζε τελη νοεμβρίου για ντοπλερ, οποτε μπερδεύτηκα καπως. 

32η με 34η είναι το ιδανικό.θες 1 μήνα γεμάτο ακόμα.μεσα Νοέμβρη λογικά θα σου πει. 27 είσαι Ακόμα.

• Ευχαριστώ 1

Εχω πεθανει στα γελια με αυτα που ανεβαζουν στο facebook με το βατραχι στην σαλατα του βασιλοπουλου. Σε ενα δε ειχα σε πακεταρισμενα μανιταρια ενα στρουμφακι και με επιασε σπαστικο γελιο, με το ζορι γραφω. Φραπέ την εκανα την μπεμπουλα μου. 

• Χαχα 8

nlmNp2.png

Καλημέρα κοριτσια μου!!! Πολυ ηρεμία διεκρινα χθες..... στο θεματακι μας. Εχθες πηγα γιατρο Γιατι ειδα πολλα υγρα και τρομαξα αλλα ολα καλα. Ειμαι ομως απο τις 6 ξύπνια με καουρα. Πικρα... :(

nlmNp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου!!! Πολυ ηρεμία διεκρινα χθες..... στο θεματακι μας. Εχθες πηγα γιατρο Γιατι ειδα πολλα υγρα και τρομαξα αλλα ολα καλα. Ειμαι ομως απο τις 6 ξύπνια με καουρα. Πικρα... :(

Καλημερα ηταν σαββατο κ το ειχαμε ριξει εξω ρε γι αυτο χαχα!! Σου ειπε απο τι ηταν? Κ εγω απο τις 7 εχω ξυπνησει δε με αφηναν οι μικρες να κοιμηθω τις ξεβολευα φαινεται

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! @Smile89 αστα αυτα τα υγρα. Σε νιωθω. Εγω καλε εκει που καθομαι ησυχη και ωραια νιωθω οτι τρεχουν! Σαν να τα κανω πανω μου. Αλλα δεν ειναι ακρατεια. Ο γιατρος μου χε πει ειναι φυσιολογικα συν το utrogestan που παιρνω ειναι αυξημενα.

Σημερα παλι ξυπνησα ανακαλυπτοντας οτι η ωτιτιδα επεστρεψε. Νομιζα οτι την γλυτωσα αλλα nooo. Οποτε ξεκιναω αντιβιωση αναγκαστικα, αν κ εκανα τα παντα για να μην χρειαστει να την παρω. Τι αλλο θα παρω πια σε αυτην την εγκυμοσυνη, ο μικρος μου θα βγει και αντι για γαλα θα ζηταει φαρμακα για να μαστουρωσει :(

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσια! @Smile89 αστα αυτα τα υγρα. Σε νιωθω. Εγω καλε εκει που καθομαι ησυχη και ωραια νιωθω οτι τρεχουν! Σαν να τα κανω πανω μου. Αλλα δεν ειναι ακρατεια. Ο γιατρος μου χε πει ειναι φυσιολογικα συν το utrogestan που παιρνω ειναι αυξημενα.

Σημερα παλι ξυπνησα ανακαλυπτοντας οτι η ωτιτιδα επεστρεψε. Νομιζα οτι την γλυτωσα αλλα nooo. Οποτε ξεκιναω αντιβιωση αναγκαστικα, αν κ εκανα τα παντα για να μην χρειαστει να την παρω. Τι αλλο θα παρω πια σε αυτην την εγκυμοσυνη, ο μικρος μου θα βγει και αντι για γαλα θα ζηταει φαρμακα για να μαστουρωσει :(

Αυτο με τα υγρα το παθαινω κ εγω οπως το λες κ καθε φορα τρεχω γιατι νομιζω οτι εχω παλι αιμα αστα εμενα μου εχει δωσει κατι ταινιες που τις ακουμπας κ βλεπεις αν ειναι αμνιακα αλλα τελικα δεν ειναι που το τσεκαρα.

Περαστικα σου ευχομαι!

0EKFp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Vasoth. είπε:

Αυτο με τα υγρα το παθαινω κ εγω οπως το λες κ καθε φορα τρεχω γιατι νομιζω οτι εχω παλι αιμα αστα εμενα μου εχει δωσει κατι ταινιες που τις ακουμπας κ βλεπεις αν ειναι αμνιακα αλλα τελικα δεν ειναι που το τσεκαρα.

Περαστικα σου ευχομαι!

Ευχαριστωωωω. Για αυτες τις ταινιες εχω ακουσει κ γω οτι δειχνουν αν ειναι αμνιακα, αλλα δεν τις βρηκα στα φαρμακεια. Ηθελα να παρω, αλλα τα μονα που βρηκα ηταν κατι στικακια μικρα σαν μικρα τεστ εγκυμοσυνης. Αλλα οντως μεχρι να τα συνηθισω ειχα τρελαθει κ γω. Νομιζα οτι ηταν αμνιακο.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 16 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ευχαριστωωωω. Για αυτες τις ταινιες εχω ακουσει κ γω οτι δειχνουν αν ειναι αμνιακα, αλλα δεν τις βρηκα στα φαρμακεια. Ηθελα να παρω, αλλα τα μονα που βρηκα ηταν κατι στικακια μικρα σαν μικρα τεστ εγκυμοσυνης. Αλλα οντως μεχρι να τα συνηθισω ειχα τρελαθει κ γω. Νομιζα οτι ηταν αμνιακο.

Δε ξερω που τις βρισκεις εμενα μου εδωσε μερικες ο γιατρος να τις εχω να τσεκαρω που κ που

0EKFp2.png

πρίν από 24 λεπτά , Vasoth. είπε:

Δε ξερω που τις βρισκεις εμενα μου εδωσε μερικες ο γιατρος να τις εχω να τσεκαρω που κ που

Τι ωρα εχεις την β επιπεδου αυριο??? 

Εχω κ γω γιατρο αυριο να δουμε πως παω το απογευμα. Μακαρι να μην εχει κοντυνει κ αλλο ο παλιοτραχηλος μου :-x 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Τι ωρα εχεις την β επιπεδου αυριο??? 

Εχω κ γω γιατρο αυριο να δουμε πως παω το απογευμα. Μακαρι να μην εχει κοντυνει κ αλλο ο παλιοτραχηλος μου :-x 

Στις πεντε εχω.ολα καλα θα ειναι μην ανησυχεις!!τα λεω για να τα ακουω κ εγω χαχα!

0EKFp2.png

Καλημερούδια!!!!!!!!!Αχ αυτά τα υγρά.ειδικα με τα utrogestan που βαζω γίνεται χαμός.εγκυκς και όλο σερβιετακια βαζω.αλλα τι να κάνουμε.

Κορίτσια Δεν εχω σηκωθεί ακόμα απο το κρεβάτι.ο μικρός είναι λες και έχει πάθει Κρίση.εχει πλάκα.χτυπαει παντού. Λες και χοροπηδάει.ειλικρινα Έχω απορία τι κάνει.και η κοιλιά μου αλλάζει σχήματα. Πολύ πλάκα!! !!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά... Όπως είχα ξαναπεί θα είμαι και εγώ μανούλα το 2019... Τέλος Ιανουαρίου θα γέννησω...ειναι το δεύτερο παιδάκι μου...εχω ήδη ένα αγοράκι.. Βρε κοριτσάκια μου να σας πω κάτι που με ανησυχεί;  εδώ και 4-5 μέρες ο μικρός μου κόλλησε μια ιωσουλα και όπως του μετρουσα την θερμοκρασία μετρουσα και την δική μου...και έχω υποθερμια.... Έχω 35...35.5....και το πρωι που ξύπνησα είχα 34.6....πρεπει να ανησυχώ η είναι φυσιολογικό; εσείς πόσο έχετε; 

πρίν από 25 λεπτά , Elpida88 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά... Όπως είχα ξαναπεί θα είμαι και εγώ μανούλα το 2019... Τέλος Ιανουαρίου θα γέννησω...ειναι το δεύτερο παιδάκι μου...εχω ήδη ένα αγοράκι.. Βρε κοριτσάκια μου να σας πω κάτι που με ανησυχεί;  εδώ και 4-5 μέρες ο μικρός μου κόλλησε μια ιωσουλα και όπως του μετρουσα την θερμοκρασία μετρουσα και την δική μου...και έχω υποθερμια.... Έχω 35...35.5....και το πρωι που ξύπνησα είχα 34.6....πρεπει να ανησυχώ η είναι φυσιολογικό; εσείς πόσο έχετε; 

Καλημέρα.εχει τύχει να βάλω θερμόμετρο γτ νονιζα ότι ει χα πυρετό και τελικά είχα 35.3  αλλά την επόμενη 36.8 και έτσι δεν πήρα το γιατρό.τωρα Αφού σου πέφτει κάτω από 35 δεν παίρνεις το γιατρό σου καλυτερ α?Να μην αγχώνεσαι κι εσύ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...