Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ναιι! ολα τελεια!! Ειδαμε το νινακι μας και κουνιοταν συνεχεια :mrgreen: μου εγραψε εξετάσεις ο γιατρός και θα κανω και τη β επίπεδου τη μεθεπόμενη εβδομαδα :)

Μπραβο με το καλο καλα αποτελεσματα!!

• Μου αρέσει 2

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ναιι! ολα τελεια!! Ειδαμε το νινακι μας και κουνιοταν συνεχεια :mrgreen: μου εγραψε εξετάσεις ο γιατρός και θα κανω και τη β επίπεδου τη μεθεπόμενη εβδομαδα :)

Μπράβο Νικολ!! Καλα αποτελέσματα στις εξετασεις και με το καλό η β’!! :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Nicol_ είπε:

Εφρασες στη β επιπέδου?πλάκα κάνεις.περναει τελικά ο καιρός γρήγορα.

πρίν από 45 λεπτά , loyloy είπε:

Εφρασες στη β επιπέδου?πλάκα κάνεις.περναει τελικά ο καιρός γρήγορα.

Ναιιιι! Περναει γρηγορα οντως και απο εκει που η εφαρμογή μου εγραφε μεγεθος παπαρουνοσπορος τωρα βλεπω ενα σχηματισμενο ανθρωπάκι να κανει βολτες στην κοιλιά μου :x

DanXp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Γεια σας κορίτσια, είχα γιατρό σήμερα, είμαι 6 εβδομάδων κ 6 ημερών κ ακούσαμε καρδούλα. ΠΗΤ έχω 31/5

2 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσια μου!!! 

@mama16 welcome!!!! 

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 2019!!! 

1. loyloy
   15/12/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Anastasia_paris
    26/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

3. nanoula90
    30/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ

4. Smile89
    14/01/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

5. Γεωργία Β
    03/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

6. maraki 93
    07/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

7. @eirini@
    12/02/2019 ΑΓΟΡΑΚΙ

9. Vasoth.
    21/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ×2

9. oneira_glyka 
    26/02/2019 ΑΓΟΡΑΚΙ

10. Nicol_   
    01/03/2019  ΑΓΟΡΑΚΙ

11. palmoira 
    04/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

12. evio
    13/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

13. Vasiliki88
    03/04/2019

14. Life777
    04/04/2019

15. fairy-mary
    22/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

16. newmum94
    17/04/2019

17. Κωνσταντίνα16
     20/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

18. *ζουζουνα*!!!
     24/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

19. Elfer      
    08/05/2019

20. marirene
     14/05/2019

21. Beboula25
     27/05/2019

22. mama16
      31/05/2019

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

9 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Ναιιιι! Περναει γρηγορα οντως και απο εκει που η εφαρμογή μου εγραφε μεγεθος παπαρουνοσπορος τωρα βλεπω ενα σχηματισμενο ανθρωπάκι να κανει βολτες στην κοιλιά μου :x

Μεγάλωσε το μπεμπακι.ειναξ κανονικό.

πρίν από 42 λεπτά , loyloy είπε:

Καλημερααααα!!

Καλε εβαλα το εμοτικον με τις καρδουλες απο το κινητο στην προηγουμενη απαντηση  και μου εβγαλε θυμωμενο προσωπακι.. :confused:  

και δεν μπορω κ να το επεξεργαστω τωρα.Οποτε ναξερετε καρδουλες ηταν..το φορουμ με σαμποταρει :razz:

• Χαχα 1

DanXp2.png

πρίν από 35 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλημερααααα!!

Καλε εβαλα το εμοτικον με τις καρδουλες απο το κινητο στην προηγουμενη απαντηση  και μου εβγαλε θυμωμενο προσωπακι.. :confused:  

και δεν μπορω κ να το επεξεργαστω τωρα.Οποτε ναξερετε καρδουλες ηταν..το φορουμ με σαμποταρει :razz:

Καρδούλα πάντως δείχνει!!!!

πρίν από 13 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καλημερα σε ολες τι κανουμε?? 

Καλημέρα!!!!!!!!φθινοπωρινές καιρός στην Αθήνα.τα διδυμακια σου τι κάνουν?

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Καρδούλα πάντως δείχνει!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!φθινοπωρινές καιρός στην Αθήνα.τα διδυμακια σου τι κάνουν?

Μια χαρα κλωτσανε αβερτα ωρες ωρες ειδικα στον υπνο περιμενω τη δευτερα για τη β επιπεδου.εμεις εχουμε λιακαδα εδω εσυ πως εισαι?

0EKFp2.png

1 hour ago, loyloy είπε:

πρίν από 41 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλημερααααα!!

πρίν από 18 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καλημερα σε ολες τι κανουμε?? 

Καλημερουδιααααα!!! 

Χειμωνιατικος κι εδω ο καιρός!! 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Vasoth. είπε:

Μια χαρα κλωτσανε αβερτα ωρες ωρες ειδικα στον υπνο περιμενω τη δευτερα για τη β επιπεδου.εμεις εχουμε λιακαδα εδω εσυ πως εισαι?

Που να δεις σε λίγο καιρό τι θα κάνουν.αχ άντε ωραία.θα σου κάνει και 3d θα δεις τις φατσουλες τους.καλα αποτελέσματα να χεις!!!!!!!

Την Τρίτη Εμείς έχουμε το ντομπλερ.αντε για να δούμε!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Που να δεις σε λίγο καιρό τι θα κάνουν.αχ άντε ωραία.θα σου κάνει και 3d θα δεις τις φατσουλες τους.καλα αποτελέσματα να χεις!!!!!!!

Το ντοπλερ γινεται σε ποιον μηνα δηλαδη? Σε ποιες εβδομάδες? 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Ευχαριστω εχω λιγο ανχος ελπιζω να ειναι ολα καλα με το καλο κ εσυ στο ντομπλερ τι ακριβως βλεπουν?

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...