Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα τρελοκοριτσο!  Τι κανεις??? Χαζευεις τα ρουχαλακια που ψωνισες?? Μ αρεσει ομως που αντισταθηκες στο ροζ χαχαχα. Να βγαζει μια δυναμικοτητα η κορη και μαγκια χαχα.

Κατα τ αλλα σκεφτομαι ποτε να στολισω φετος. Κ αντε στολιζεις. Ποιος ξεστολιζει μετα με ενα μωρο παραμασχαλα??? Αυτο το ξεστολισμα το βαριεμαι καθε χρονο τοσο πολυ, που υπαρχουν κ χρονιες που δεν στολιζω μονο και μονο για να μην χρειαστει να ξεστολισω χαχαχαχα. Εχω ενα point δεν μπορειτε να πειτε

Εμενα μου αρεσει πολυ το στολισμα αλλα εγω δε θα μπορω να στολισω μονη μου θα ειμαστε σε επιφυλακη απο το δεκεμβρη κ μετα κ κανεις δεν ειναι διατεθημενος να μου στολισει το σπιτι οποτε μαλλον θα βγαλω λιγα πραγματα ετσι για το καλο για δεντρο ουτε λογος ειναι τεραστιο κ δε θελει κανεις να μπει στη διαδικασια να το στολισει ποσο μαλλον μετα να το ξεστολισει δε πειραζει του χρονου

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα τρελοκοριτσο!  Τι κανεις??? Χαζευεις τα ρουχαλακια που ψωνισες?? Μ αρεσει ομως που αντισταθηκες στο ροζ χαχαχα. Να βγαζει μια δυναμικοτητα η κορη και μαγκια χαχα.

Κατα τ αλλα σκεφτομαι ποτε να στολισω φετος. Κ αντε στολιζεις. Ποιος ξεστολιζει μετα με ενα μωρο παραμασχαλα??? Αυτο το ξεστολισμα το βαριεμαι καθε χρονο τοσο πολυ, που υπαρχουν κ χρονιες που δεν στολιζω μονο και μονο για να μην χρειαστει να ξεστολισω χαχαχαχα. Εχω ενα point δεν μπορειτε να πειτε

Ετσι μαγκιοραααα!!! Δεν μοθ αρεσει το ροζ ρε!!! 

Θα ξεστολισει ο αντρας σου. Κι εμένα μου την δινει το ξεστολισμα. Το στολισμα ομως το λατρευω!!!!! Λατρευω τα Χριστούγεννα!!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Αχ αυτη η σκεψη ειναι που μου αρεσει πολυ και το καλοσκεφτομαι παλμοιρα μου!!! Εχεις δικιο. Κ μονο η εικονα που μου μετεδωσες ειναι τοσο υπεροχη. Απλα το σπιτι δεν θα μυριζει μονο μελομακαρονα και κουραμπιεδες αλλα και κουραδακια χαχαχαχα. Νομιζω θα ναι πολυ ξεχωριστα Χριστουγεννα!

Μη βάλεις πράγματα που αιωρούνται στον αέρα πχ χρυσοσκονες πολλές και αυτό το ψεύτικο χιόνι. Απλά πραγματάκια, ένα όμορφο δεντράκι. Δεν χρειάζονται πολλά. Επίσης απέφυγε έντονες μυρωδιές με κεριά κτλ. 

Ακομη και αυτές οι μυρωδιές ωραίες θα σου φαίνονται! Και για το μάζεμα βάλε κανεναν άλλο να σε βοηθήσει!

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 37 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα, 

ελπιζω να είσαι και να νιώθεις λίγο καλύτερα. Νομίζω ότι όσα και να σου λέμε εμεις εδώ, μόνο τη Δευτέρα που θα μιλήσεις με τη γιατρό σου θα ηρεμήσεις. Προσπαθησε έστω να το διαχειριστείς και να καταλάβεις ότι είναι μια πιθανότητα και όχι ένα γεγονός. 

πρίν από 26 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Τι κάνετε?φέρι μερι μη Μ στεναχωριέσαι άδικα.. χαλάρωσε Κ ηρέμησε όσο μπορείς.. μονο ποσοστά είναι αυτά.. 

Οι υπόλοιπες τι Μ κάνετε? 

πρίν από 17 λεπτά , maraki 93 είπε:

Kαλημερα κοριτσια μου !Τι κανετε?Οτι και να λεμε σε νιωθω,εχει μπει το μικροβιο της αμφιβολιας και φοβασαι.Και ειναι λογικο.Εγω δεν πιστευω καθολου σε αυτες τις στατιστικες εξετασεις γιατι εχω καει και εγω σε αυτο το θεμα αλλα για αλλο λογο.Εγω θα σου πω το αλλο .Ποιος διαβεβαιωνει μια εγκυουλα που ολα της πανε καλα οτι δεν θα γεννησει προωρα?Κανεις,ολα ειναι πιθανοτητες,πιθανοτητες εχουμε ολοι να συμβει κατι.Οποτε,θα σε παρακολουθει πιο στενα ο γιατρος σου εχοντας στο πισω μερος του μυαλου σας το χειροτερο σεναριο ετσι ωστε να ειστε ετοιμοι για ολα.Ποσο μαλλον στην πορεια της εγκυμοσυνης σου θα παρετε και μια εικονα για το πως αναπτυσσεται το μωρακι σου.

Καλημέρα και σε σας ομορφιές!!! 

πρίν από 11 λεπτά , palmoira είπε:

Να στολίσετε Νανουλα! Έστω και λίγο με εύκολα πράγματα. Και εγώ έτσι σαν εσένα βαριέμαι συνήθως. Σκέψου ένα όμορφο,ζεστό σπιτικό, στολισμένο να μυρίζει μελομακάρονα και κουραμπιέδες και κάπου πιο μέσα ένα μωράκι να νανουρίζεται! Αρκεί να μην κουραστείς πολύ, μόνο αυτό να προσέξεις. 

Μελομακάρονα...... αχ Περυσι εφτιαξα πρωτη φορα μισα κανονικα μισα με σοκολατα, του Ακη συνταγη, ηταν Τελεια!!!! 

πρίν από 8 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ αυτη η σκεψη ειναι που μου αρεσει πολυ και το καλοσκεφτομαι παλμοιρα μου!!! Εχεις δικιο. Κ μονο η εικονα που μου μετεδωσες ειναι τοσο υπεροχη. Απλα το σπιτι δεν θα μυριζει μονο μελομακαρονα και κουραμπιεδες αλλα και κουραδακια χαχαχαχα. Νομιζω θα ναι πολυ ξεχωριστα Χριστουγεννα!

Χαχαχα Χαχαχα θα ειναι τα πιο ωραια χριστούγεννα της ζωης σας!!! Να ντυσεις αγιο βασιλη τον γαμπρο μου!!!! 

nlmNp2.png

21 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Ναι έκανα αυχενική και όλοι οι δείκτες είναι άψογοι εκτός από τον περιορισμό της εμβρυϊκής ανάπτυξης που μου βγήκε ένα υψηλό σχετικά ποσοστό 1:90.

Μου είπε η γιατρός μου να δώ και ένα αιματολόγο και προληπτικά ίσως μου δώσει ασπιρίνη η salospir.

αν κατάλαβα καλά από αυτά που μου είπε υπάρχει πιθανότητα για πρόωρο τοκετό, δεν υπάρχει πιθανότητα να μη προχωρήσει η κύηση...

πες μου την εμπειρία σου να θες..

το μωράκι σου είναι καλά;

με το καλο το μωρακι σου αλλα κ των υπολοιπων κοριτσιων!

ελπιζω να εισαι λιγο πιο ηρεμη πλεον.δ υπαρχει λογος να στεναχωριεσαι

η αδερφη μου λιγο πριν την αυχενικη,ειχε βρει ο γιατρος που την παρακολουθουσε να μην εχει πολυ καλη αιματωση η μια αρτηρια.οποτε μετα την αυχενικη ξεκινησε σαλοσπιρ

δυστυχως τα ποσοστα της δ τα ξερω.παντα το μωρο εβγαινε μικρο μεσα στα ορια

γεννηθηκε στις 37εβδ,εχανε υγρα οποτε μπηκε για προκληση αλλα εκανε καισαρικη,ασχετως του θεματος με την αναπτυξη.ενα σχετικα μικρο μωρο 2700γρ.η μετεπειτα αναπτυξη του ειναι παρα πολυ καλη κ πλεον ειναι 3,5χρ

Διαφημίσεις

Just now, vikib είπε:

με το καλο το μωρακι σου αλλα κ των υπολοιπων κοριτσιων!

ελπιζω να εισαι λιγο πιο ηρεμη πλεον.δ υπαρχει λογος να στεναχωριεσαι

η αδερφη μου λιγο πριν την αυχενικη,ειχε βρει ο γιατρος που την παρακολουθουσε να μην εχει πολυ καλη αιματωση η μια αρτηρια.οποτε μετα την αυχενικη ξεκινησε σαλοσπιρ

δυστυχως τα ποσοστα της δ τα ξερω.παντα το μωρο εβγαινε μικρο μεσα στα ορια

γεννηθηκε στις 37εβδ,εχανε υγρα οποτε μπηκε για προκληση αλλα εκανε καισαρικη,ασχετως του θεματος με την αναπτυξη.ενα σχετικα μικρο μωρο 2700γρ.η μετεπειτα αναπτυξη του ειναι παρα πολυ καλη κ πλεον ειναι 3,5χρ

καλημέρα!

σε ευχαριστώ για την απάντηση, 

εμένα οι μετρήσεις στις αρτηρίες ήταν καλές γι αυτό με έχει προβληματίσει αυτό το ποσοστό!

όπως και να έχει τη Δευτέρα θα πάω στη γιατρό και ελπίζω να το λύσω το θέμα!

• Μου αρέσει 2

aKX8p2.png

1 hour ago, Smile89 είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!! Τι Κανετε? 

@fairy-mary πως εισαι σημερα?? 

Καλημέρα, εγώ καλά είμαι, λίγο αναγουλες κ τα σχετικά αλλά που θα πάει θα περάσουν, σήμερα το απόγευμα έχω κ γιατρό κ ανυπομονώ. Εσύ τι κάνεις?? Ετοιμάζεσαι σιγά σιγά βλέπω..

πρίν από 28 λεπτά , mama16 είπε:

Καλημέρα, εγώ καλά είμαι, λίγο αναγουλες κ τα σχετικά αλλά που θα πάει θα περάσουν, σήμερα το απόγευμα έχω κ γιατρό κ ανυπομονώ. Εσύ τι κάνεις?? Ετοιμάζεσαι σιγά σιγά βλέπω..

Εεεε σιγα σιγα!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , mama16 είπε:

Γεια σας κορίτσια, είχα γιατρό σήμερα, είμαι 6 εβδομάδων κ 6 ημερών κ ακούσαμε καρδούλα. ΠΗΤ έχω 31/5

Τελεια μπραβο ολα καλα! 

@Nicol_ κ εσυ σημερα δεν ειχες αν δε κανω λαθος?

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

πρίν από 58 λεπτά , Vasoth. είπε:

Τελεια μπραβο ολα καλα! 

@Nicol_ κ εσυ σημερα δεν ειχες αν δε κανω λαθος?

Ναιι! ολα τελεια!! Ειδαμε το νινακι μας και κουνιοταν συνεχεια :mrgreen: μου εγραψε εξετάσεις ο γιατρός και θα κανω και τη β επίπεδου τη μεθεπόμενη εβδομαδα :)

• Μου αρέσει 3

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...