Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 42 λεπτά , fairy-mary είπε:

Πω πω βρε κοριτσια εχω πλανταξει στο κλαμα ολη μερα...

Καταρχήν θα σου μιλήσω εντελως λογικα για να δεις τα πράγματα ως εχουν. Μιλαμε για ενα ποσοστο. Ενα Αριθμο. Δεν ξέρεις καν αν θα επιβεβαιωθεί ειναι μια πιθανοτητα που μπορει απλα να μη συμβεί καν. Το να κλαίς όλη μερα περισσοτερο επιβαρύνεστε κ εσυ και το μωρακι σου. Ας πάρουμε τωρα και την πιθανοτητα να συμβει κατι τετοιο. Ποιος ειναι ο σωστός τροπος αντιμετώπισης?  Σιγουρα οχι να κλαις σε ολη σου την εγκυμοσύνη επειδη σε βρηκε αυτο.Αλλα με ψυχραιμια να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε έρχεται. Ακομα κ η πρωοροτητα ειναι κατι που συμβαινει σε πολλες κοπελες και ειναι αντιμετωπίσιμο. Ο γιατρος σου θα σε βλεπει συχνα και θα τα εχετε ολα υπο έλεγχο. Οπως και να εχει όμως το θέμα μιλαμε για μια πιθανοτητα και τίποτα παραπάνω. Ειναι κατι.που μπορει να.μη συμβεί ποτε. Οποτε ψύχραιμια. Μιλα με το γιατρό σου και προσπαθησε να ηρεμησεις. Ο αντρας σου τι λεει?

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια μ! βλεπω ψωνια εε?? τελειααα! καλα κανετε!! πολυ χαιρομαι! κατι πηρε το ματι μ για το μαιευτηριο. η δικια μ εμπειρια.. η νυχτικια βολευει πολυ ειδικα σε καισαρικη. αλλα προσωπικα με δυσκολεψε γτ ανεβαινε η σιχαμενη οπως και να καθομουν, και δεν μπορουσα να κοιμηθω ανετα, γτ μεσα εμπαιναν οποτε να ναι οι αντρες των αλλων γυναικων, συγγενεις κλπ, οποτε ολα φορα παρτιδα.. αυτη τη φορα θ παρω και πιτζαμα, να δω τι θα βολεψει. ετσι κ αλλιως απο κατω στη καισαρικη μονο σε πλενουν τη πρωτη μερα.. μετα αυτοεξυπηρετησε και σε πατανε μονο την κοιλια. οποτε για τη πρωτη μερα θ εχω νυχτικια και μετα θ βαλω πυτζαμουλες γτ δεν θα την παλεψω.. επισης οσες κανετε επισκληριδιο μετα τη ναρκωση μπορει(δεν ειναι απαραιτητο) ν εχετε παρενεργειες.. οπως φαγουρα αναγουλα κλπ.. θα σας πουνε θεωρω.. αλλα εγω προσωπικα ειχα φαγουρα φοβερη!! ζητηστε αντισταμινικο οπωςκαι δηποτε γτ θα γδαρθειτε.. στη πρωτη γεννα νομιζα ηταν ιδεα μ... κ εκανα κατι γραντζουνιες..στη δευτερη ζητησα αντισταμινικο και μεσα στο μισαωρο ηρεμησα... 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Α θα σε μαλώσω.ενα ροζ έστω επιβάλλεται.καλα καινεγω τπτ γαλάζιο δεν πήρα.ολς μπεζ καφέ.

Μονο ενα πηρα κουφετι ομως. Τα αλλα λευκα πορτοκαλι βεραμαν!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

7 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Καταρχήν θα σου μιλήσω εντελως λογικα για να δεις τα πράγματα ως εχουν. Μιλαμε για ενα ποσοστο. Ενα Αριθμο. Δεν ξέρεις καν αν θα επιβεβαιωθεί ειναι μια πιθανοτητα που μπορει απλα να μη συμβεί καν. Το να κλαίς όλη μερα περισσοτερο επιβαρύνεστε κ εσυ και το μωρακι σου. Ας πάρουμε τωρα και την πιθανοτητα να συμβει κατι τετοιο. Ποιος ειναι ο σωστός τροπος αντιμετώπισης?  Σιγουρα οχι να κλαις σε ολη σου την εγκυμοσύνη επειδη σε βρηκε αυτο.Αλλα με ψυχραιμια να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε έρχεται. Ακομα κ η πρωοροτητα ειναι κατι που συμβαινει σε πολλες κοπελες και ειναι αντιμετωπίσιμο. Ο γιατρος σου θα σε βλεπει συχνα και θα τα εχετε ολα υπο έλεγχο. Οπως και να εχει όμως το θέμα μιλαμε για μια πιθανοτητα και τίποτα παραπάνω. Ειναι κατι.που μπορει να.μη συμβεί ποτε. Οποτε ψύχραιμια. Μιλα με το γιατρό σου και προσπαθησε να ηρεμησεις. Ο αντρας σου τι λεει?

Ο αντρας μου λεει να ειμαι ψυχραιμη οσο γινεται, ενταξει τι να πει και αυτος.

Προφανως ειναι μια πιθανοτητα που μπορει να μη συμβει ωστοσο ειναι ενα εξτρα αγχος μεσα σε ολα τα αλλα που ετσι κ αλλιως τα εχεις.

Εχω ραντεβού τη δευτερα με τη γιατρο να τα πουμε και απο κοντα.

aKX8p2.png

πρίν από 9 λεπτά , fairy-mary είπε:

Προφανως ειναι μια πιθανοτητα που μπορει να μη συμβει ωστοσο ειναι ενα εξτρα αγχος μεσα σε ολα τα αλλα που ετσι κ αλλιως τα εχεις.

Καλημερουδια κοριτσακια!

Το καταλαβαινω και ειναι απολυτα λογικο να αγχωνεσαι.Ολες αγχωνομαστε και θελουμε την καλυτερη εκβαση στην εγκυμοσυνη. Απλα μίλα με το γιατρο σου πρωτα και δες τι σημαινουν ολα αυτα.Γενικα προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι ηρεμη και να μη σε παιρνει απο κατω.Παντα μια θετικη σταση βοηθαει :) Τα λεω για να τα ακουω και εγω

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια γλυκα και ομορφα. 

@fairy-mary φυσικα κ να εισαι ψυχραιμη και αισιοδοξη οπως λεει και η Νικολ. Εγω ακουω απο τον γιατρο οτι εχω κινδυνο για να γεννησω προωρα απο τοτε που μπηκα στην 24η εβδομαδα! Και τωρα κοντευω τις 29 με στοχο τις 32 που ειναι το πρωτο μας "μαξιλαρακι" !! Μην αγχωνεσαι για τιποτα. Ολα καλα θα πανε για ολες μας. Θετικες εικονες, αισιοδοξια και ολα θα γινουν οπως πρεπει!! Επιτρεπονται μονο χαρουμενες και χαζο-χαρουμενες εννοειται ως - γνησιες χαζομαμαδες -σκεψεις και τιποτα αλλο!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 ώρα πρίν, fairy-mary είπε:

Καλημερα εχουν δικιο τα κοριτσια δεν υπαρχει λογος να κλαις ουτε να ανχωνεσαι κ εμενα προωρα θα βγουν αν φτασουμε τις 36 εβδομαδες θα ειμαστε τυχεροι μου εχει πει ο γιατρος κ το ξερω απο την πρωτη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος.Με το να στεναχωριομαστε μονο κακο κανουμε στα μωρακια μας θετικες σκεψεις μονο κ να σκεφτεσαι οτι εχεις ενα υγειες μωρακι κ οτι ολα ειναι πιθανοτητες δεν ειναι τπτ σιγουρο μη προδικαζεις τιποτα απο τωρα 

0EKFp2.png

Συμφωνώ με τα υπόλοιπα κορίτσια. @fairy-mary  ξέρω ότι είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό αλλά δεν βγάζει πουθενά αν κλαις, το μωράκι σου είναι υγιές, αυτό έχει σημασία. Κ το ότι βγήκε σχετικά μικρό το ποσοστό δεν λέει κατι, μπορεί να γεννήσεις μια χαρά στην ώρα σου. Αλλά ακόμα κ να γεννήσεις 34η εβδομάδα πραγματικά είναι μια πολύ καλή εβδομάδα, έχουν αναπτυχθεί όλα τα όργανα κ είναι σχεδόν τελειομηνο. Στο χαρτί του εξιτηριου που είχα πάρει απ' την μικρή μου που γεννήθηκε τους, λέει οριακή προωρότητα που σημαίνει ότι η έκβαση είναι καλή! Κ γενικά πλέον η ΜΕΝΝ έχει εξελιχθεί πολύ, επιζούν ακόμα κ μωράκια 26 εβδομάδων πολλές φορές. Ειδικά μετά τις 30 εβδομάδες δεν υπάρχει κανένας φόβος..

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

2 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Καλημερουδια κοριτσακια!

Το καταλαβαινω και ειναι απολυτα λογικο να αγχωνεσαι.Ολες αγχωνομαστε και θελουμε την καλυτερη εκβαση στην εγκυμοσυνη. Απλα μίλα με το γιατρο σου πρωτα και δες τι σημαινουν ολα αυτα.Γενικα προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι ηρεμη και να μη σε παιρνει απο κατω.Παντα μια θετικη σταση βοηθαει :) Τα λεω για να τα ακουω και εγω

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσια γλυκα και ομορφα. 

@fairy-mary φυσικα κ να εισαι ψυχραιμη και αισιοδοξη οπως λεει και η Νικολ. Εγω ακουω απο τον γιατρο οτι εχω κινδυνο για να γεννησω προωρα απο τοτε που μπηκα στην 24η εβδομαδα! Και τωρα κοντευω τις 29 με στοχο τις 32 που ειναι το πρωτο μας "μαξιλαρακι" !! Μην αγχωνεσαι για τιποτα. Ολα καλα θα πανε για ολες μας. Θετικες εικονες, αισιοδοξια και ολα θα γινουν οπως πρεπει!! Επιτρεπονται μονο χαρουμενες και χαζο-χαρουμενες εννοειται ως - γνησιες χαζομαμαδες -σκεψεις και τιποτα αλλο!

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Καλημερα εχουν δικιο τα κοριτσια δεν υπαρχει λογος να κλαις ουτε να ανχωνεσαι κ εμενα προωρα θα βγουν αν φτασουμε τις 36 εβδομαδες θα ειμαστε τυχεροι μου εχει πει ο γιατρος κ το ξερω απο την πρωτη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος.Με το να στεναχωριομαστε μονο κακο κανουμε στα μωρακια μας θετικες σκεψεις μονο κ να σκεφτεσαι οτι εχεις ενα υγειες μωρακι κ οτι ολα ειναι πιθανοτητες δεν ειναι τπτ σιγουρο μη προδικαζεις τιποτα απο τωρα 

πρίν από 35 λεπτά , mama16 είπε:

Συμφωνώ με τα υπόλοιπα κορίτσια. @fairy-mary  ξέρω ότι είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό αλλά δεν βγάζει πουθενά αν κλαις, το μωράκι σου είναι υγιές, αυτό έχει σημασία. Κ το ότι βγήκε σχετικά μικρό το ποσοστό δεν λέει κατι, μπορεί να γεννήσεις μια χαρά στην ώρα σου. Αλλά ακόμα κ να γεννήσεις 34η εβδομάδα πραγματικά είναι μια πολύ καλή εβδομάδα, έχουν αναπτυχθεί όλα τα όργανα κ είναι σχεδόν τελειομηνο. Στο χαρτί του εξιτηριου που είχα πάρει απ' την μικρή μου που γεννήθηκε τους, λέει οριακή προωρότητα που σημαίνει ότι η έκβαση είναι καλή! Κ γενικά πλέον η ΜΕΝΝ έχει εξελιχθεί πολύ, επιζούν ακόμα κ μωράκια 26 εβδομάδων πολλές φορές. Ειδικά μετά τις 30 εβδομάδες δεν υπάρχει κανένας φόβος..

Καλημέρα κοριτσια!!! Τι Κανετε? 

@fairy-mary πως εισαι σημερα?? 

nlmNp2.png

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Καλημέρα, 

ελπιζω να είσαι και να νιώθεις λίγο καλύτερα. Νομίζω ότι όσα και να σου λέμε εμεις εδώ, μόνο τη Δευτέρα που θα μιλήσεις με τη γιατρό σου θα ηρεμήσεις. Προσπαθησε έστω να το διαχειριστείς και να καταλάβεις ότι είναι μια πιθανότητα και όχι ένα γεγονός. 

preg.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια μου !Τι κανετε?Οτι και να λεμε σε νιωθω,εχει μπει το μικροβιο της αμφιβολιας και φοβασαι.Και ειναι λογικο.Εγω δεν πιστευω καθολου σε αυτες τις στατιστικες εξετασεις γιατι εχω καει και εγω σε αυτο το θεμα αλλα για αλλο λογο.Εγω θα σου πω το αλλο .Ποιος διαβεβαιωνει μια εγκυουλα που ολα της πανε καλα οτι δεν θα γεννησει προωρα?Κανεις,ολα ειναι πιθανοτητες,πιθανοτητες εχουμε ολοι να συμβει κατι.Οποτε,θα σε παρακολουθει πιο στενα ο γιατρος σου εχοντας στο πισω μερος του μυαλου σας το χειροτερο σεναριο ετσι ωστε να ειστε ετοιμοι για ολα.Ποσο μαλλον στην πορεια της εγκυμοσυνης σου θα παρετε και μια εικονα για το πως αναπτυσσεται το μωρακι σου.

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 30 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!! Τι Κανετε? 

@fairy-mary πως εισαι σημερα?? 

Καλημερα τρελοκοριτσο!  Τι κανεις??? Χαζευεις τα ρουχαλακια που ψωνισες?? Μ αρεσει ομως που αντισταθηκες στο ροζ χαχαχα. Να βγαζει μια δυναμικοτητα η κορη και μαγκια χαχα.

Κατα τ αλλα σκεφτομαι ποτε να στολισω φετος. Κ αντε στολιζεις. Ποιος ξεστολιζει μετα με ενα μωρο παραμασχαλα??? Αυτο το ξεστολισμα το βαριεμαι καθε χρονο τοσο πολυ, που υπαρχουν κ χρονιες που δεν στολιζω μονο και μονο για να μην χρειαστει να ξεστολισω χαχαχαχα. Εχω ενα point δεν μπορειτε να πειτε

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Καλημερα τρελοκοριτσο!  Τι κανεις??? Χαζευεις τα ρουχαλακια που ψωνισες?? Μ αρεσει ομως που αντισταθηκες στο ροζ χαχαχα. Να βγαζει μια δυναμικοτητα η κορη και μαγκια χαχα.

Κατα τ αλλα σκεφτομαι ποτε να στολισω φετος. Κ αντε στολιζεις. Ποιος ξεστολιζει μετα με ενα μωρο παραμασχαλα??? Αυτο το ξεστολισμα το βαριεμαι καθε χρονο τοσο πολυ, που υπαρχουν κ χρονιες που δεν στολιζω μονο και μονο για να μην χρειαστει να ξεστολισω χαχαχαχα. Εχω ενα point δεν μπορειτε να πειτε

Να στολίσετε Νανουλα! Έστω και λίγο με εύκολα πράγματα. Και εγώ έτσι σαν εσένα βαριέμαι συνήθως. Σκέψου ένα όμορφο,ζεστό σπιτικό, στολισμένο να μυρίζει μελομακάρονα και κουραμπιέδες και κάπου πιο μέσα ένα μωράκι να νανουρίζεται! Αρκεί να μην κουραστείς πολύ, μόνο αυτό να προσέξεις. 

preg.png

Just now, palmoira είπε:

Να στολίσετε Νανουλα! Έστω και λίγο με εύκολα πράγματα. Και εγώ έτσι σαν εσένα βαριέμαι συνήθως. Σκέψου ένα όμορφο,ζεστό σπιτικό, στολισμένο να μυρίζει μελομακάρονα και κουραμπιέδες και κάπου πιο μέσα ένα μωράκι να νανουρίζεται! Αρκεί να μην κουραστείς πολύ, μόνο αυτό να προσέξεις. 

Αχ αυτη η σκεψη ειναι που μου αρεσει πολυ και το καλοσκεφτομαι παλμοιρα μου!!! Εχεις δικιο. Κ μονο η εικονα που μου μετεδωσες ειναι τοσο υπεροχη. Απλα το σπιτι δεν θα μυριζει μονο μελομακαρονα και κουραμπιεδες αλλα και κουραδακια χαχαχαχα. Νομιζω θα ναι πολυ ξεχωριστα Χριστουγεννα!

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...