Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

Εγω εχω 1:90 ειναι μεγαλη η διαφορα απ οτι βλεπεις...

Δεν εχω καποια μετρηση για αυτοματο τοκετο , φανταζομαι αν ηταν κατι θα στο ειχαν αναφερει...

Κορίτσι μου το πολύ πολύ να γεννήσεις πριν τις 37 βδομάδες.θα σε παρακολουθεί και ο γιατρός.μην ανησυχείς Αφού όλα τα άλλα είναι καλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα ρε κοριτσια δεν γραφει τπτ απο αυτα που αναφερετε πουθενα. Μονο ενα πιθανοτητα τοκετου πριν τις 37 εβδομαδες: 4%. Το ιδιο λεμε? Αρα εχω και γω 4 στις 100 πιθανοτητες. Καλα αυτο βεβαια τωρα το ξερω για αλλον λογο, αλλα τοτε στην β επιπεδου δεν μου χαν πει κατι.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εμενα ρε κοριτσια δεν γραφει τπτ απο αυτα που αναφερετε πουθενα. Μονο ενα πιθανοτητα τοκετου πριν τις 37 εβδομαδες: 4%. Το ιδιο λεμε? Αρα εχω και γω 4 στις 100 πιθανοτητες. Καλα αυτο βεβαια τωρα το ξερω για αλλον λογο, αλλα τοτε στην β επιπεδου δεν μου χαν πει κατι.

Στην Αυχενική έχει αυτά τα ποσοστά.την Τρίτη Έχω το ντομπλερ.θα λύσω όλες τις απορίες μου.

7 ώρες πρίν, telitsa81 είπε:

Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια μου!!!Να είστε κι εσείς καλα και με το καλό να κρατήσουμε τα μπεμπάκια μας αγκαλιά!Χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος μιας τόσο όμορφης ομάδας! <3

με το καλό εύχομαι κ με έναν πόνο.όντως πολλά κορίτσια το έχουν πάθει ,μην ανησυχείς κ εγώ έβλεπα στην.2η εγκυμοσύνη μου...κ όλα πήγαν καλά με τα υποθετα.

όσο για το άλλο εγώ πάντως σε Αυγ την εδώ δεν έχω καθόλου όρεξη,στα αγόρια είχα πολύ.

2 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Αχχ κορίτσια έχω 37.6 τι να κάνω;κούμπωμα δύο ντεπον λέτε να είναι από την ένταση;έχω τρομάξει για την μπέμπα τωρα

Χαχαχα έτσι ακριβώς...

κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι για τα δέκατα εγώ είχα πυρετό 38.5 κ φοβόμουν αλλά όλα καλα

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Κορίτσια πετάχτηκα στο γιατρό να δει τις εξετάσεις .Τελικά όλα καλά.Μου είπε τα ίδια με τον μικροβιολογο.Τα λευκά λέει από δω και πέρα ανεβαίνουν και τα ούρα δεν δείχνουν ουρολοίμωξη.Παλι καλά.

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , maraki 93 είπε:

Κορίτσια πετάχτηκα στο γιατρό να δει τις εξετάσεις .Τελικά όλα καλά.Μου είπε τα ίδια με τον μικροβιολογο.Τα λευκά λέει από δω και πέρα ανεβαίνουν και τα ούρα δεν δείχνουν ουρολοίμωξη.Παλι καλά.

Ειδες που στα λεγαμε?? Μεχρι και γιατροι ειμαστε σε τουτο δω το φορουμ με τοσα που εχουμε περασει χεχε.

Να ρωτησω εγω παλι κατι ασχετο. Εχετε κοιταξει καθολου για νυχτικιες και ρομπες για το μαιευτηριο?? Ξερω οτι ειναι λιγο ψιλονωρις αλλα λεω μπας και. Ψαχνω στο ιντερνετ αλλα οσα βρισκω ειναι λιγο γιαγιαδιστικα. Εχει πεσει στο ματι σας κανα ετσι πιο ωραιο κομματι?? Ειπαμε ειμαστε εγκυες και χαλια τα ορμονικα μας κ τα νευρα μας, αλλαααα στο μαιευτηριο ολα κ ολα. Ολες κοκετες θα μαστε

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

1:317  δεν Μου χει πει ο γιατρός να ανησυχώ.εξαλλου τώρα θα ξεκινήσω κάθε 2 βδομάδες τις επισκεψειςεπισκέψεις και Μόλις μπω 9ο κάθε βδομάδα.μην ανησυχείς.δεν έχει κάτι το μωρό.36 βδομάδες να ολοκληρωσουν τα μωράκια μας και μια χαρά.

Αυτοματος τοκετός ρε κορίτσια τι Είναι?Τώρα που κοίταξα τις εξετάσεις Έχω ποσοστό για αυτόματο τοκετό πριν τις 34 βδομάδες 1:134. Δεν μουβειπε κάτι κανένας από τους γιατρούς. 

Κι εμενα αυτο λεει, είπαμε λενε το χειρότερο σεναριο. 

πρίν από 58 λεπτά , maraki 93 είπε:

Αχ ξύλο θες. Τα βλέπεις??? Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ειδες που στα λεγαμε?? Μεχρι και γιατροι ειμαστε σε τουτο δω το φορουμ με τοσα που εχουμε περασει χεχε.

Να ρωτησω εγω παλι κατι ασχετο. Εχετε κοιταξει καθολου για νυχτικιες και ρομπες για το μαιευτηριο?? Ξερω οτι ειναι λιγο ψιλονωρις αλλα λεω μπας και. Ψαχνω στο ιντερνετ αλλα οσα βρισκω ειναι λιγο γιαγιαδιστικα. Εχει πεσει στο ματι σας κανα ετσι πιο ωραιο κομματι?? Ειπαμε ειμαστε εγκυες και χαλια τα ορμονικα μας κ τα νευρα μας, αλλαααα στο μαιευτηριο ολα κ ολα. Ολες κοκετες θα μαστε

Πήγα σήμερα στα μαγαζιά.το ίδιο σκεφτόμαστε. Κοίτα αναλόγως τι θες να διαθεσεις.στο OYSHO κάπως έτσι λέγεται βρήκα μια βελουτέ ρομπιτσα 20 ευρώ την ερωτεύτηκα.θα την πάρω.πυτζαμες έχει ωραία ποιότητα αλλά πάει 38 ευρώ και πάνω.μου φαίνονται πολλ α.πηρα από τα h&m μια πυτζάμα με κουμπάκια μπλε σκούρα πουα που με τον Μίκυ Γλυκουλα 20 ευρώ.πηγα και Σε άλλα μαγαζιά αλλά ολ α γιαγιαδιστικα ειδικά τα νυχτικα.παντβς θέλω Θέλω μια πυτζάμα ακόμα και μια νυχτικια.εσυ Πόσα λες να πάρεις?

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Κι εμενα αυτο λεει, είπαμε λενε το χειρότερο σεναριο. 

Αχ ξύλο θες. Τα βλέπεις??? Χαχαχα 

Αχ άσε χαχαχαχ.Μου είπε να κάνω και το σφράγισμα αλλά να τους πω να μην μου βάλουν αδρεναλίνη.Θα πάρω αύριο να κλείσω ραντεβού.

Lilypie - (30Y3)

Για νυχτικό κοιτάξτε να έχει κουμπάκια για να μπορείτε να θηλασετε. Επίσης, στα μαιευτήρια έχει συνήθως πολύ ζέστη μην πάρετε πολύ χοντρά ρούχα γιατί θα σκάσετε. Οπωσδήποτε ρομπιτσα σε περίπτωση που θέλετε να βγείτε εξω από το δωματιο για να μήνα ακουμπάτε με το νυχτικό σας δεξιά και αριστερά. Α! Και παντόφλες πλαστικές στυλ σαγιονάρες για να μπορείτε να μπείτε με αυτές στη ντουζιέρα και να μη πατάτε κάτω. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Πήγα σήμερα στα μαγαζιά.το ίδιο σκεφτόμαστε. Κοίτα αναλόγως τι θες να διαθεσεις.στο OYSHO κάπως έτσι λέγεται βρήκα μια βελουτέ ρομπιτσα 20 ευρώ την ερωτεύτηκα.θα την πάρω.πυτζαμες έχει ωραία ποιότητα αλλά πάει 38 ευρώ και πάνω.μου φαίνονται πολλ α.πηρα από τα h&m μια πυτζάμα με κουμπάκια μπλε σκούρα πουα που με τον Μίκυ Γλυκουλα 20 ευρώ.πηγα και Σε άλλα μαγαζιά αλλά ολ α γιαγιαδιστικα ειδικά τα νυχτικα.παντβς θέλω Θέλω μια πυτζάμα ακόμα και μια νυχτικια.εσυ Πόσα λες να πάρεις?

Αχ ρε λουλου παλι τα ιδια σκεφτομαστεεεε. Νομιζω οτι για το μαιευτηριο βολευει νυχτικο και ρομπα απο πανω, γιατι σε τσεκαρουν απο κατω αν ειναι ολα ενταξει. Με την πυτζαμα δεν βολευει πολυ αυτο, ειδικα αν τυχει κατι κ κανεις καισαρικη, μπορει να ναι ενοχλητικη. Αν κ γω προτιμω τις πυτζαμες γενικα. Οποτε νομιζω πως τουλαχιστον 2 νυχτικα θα τα χρειαστω για το μαιευτηριο νομιζω. Για αυτο κ δεν θελω ανοιχτα χρωματα μην εχουμε και εμφανη ατυχηματα. Μετα για το σπιτι θελω πυτζαμες με κουμπια. Αυτες που εχω μεχρι τωρα τα κουμπακια δεν ανοιγουν τελειως ωστε να βολεψει να θηλασω. Τα oysho τα ξερω! Αλλα 38ε κ μενα μου φαινονται παρα πολλα!! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Αχ ρε λουλου παλι τα ιδια σκεφτομαστεεεε. Νομιζω οτι για το μαιευτηριο βολευει νυχτικο και ρομπα απο πανω, γιατι σε τσεκαρουν απο κατω αν ειναι ολα ενταξει. Με την πυτζαμα δεν βολευει πολυ αυτο, ειδικα αν τυχει κατι κ κανεις καισαρικη, μπορει να ναι ενοχλητικη. Αν κ γω προτιμω τις πυτζαμες γενικα. Οποτε νομιζω πως τουλαχιστον 2 νυχτικα θα τα χρειαστω για το μαιευτηριο νομιζω. Για αυτο κ δεν θελω ανοιχτα χρωματα μην εχουμε και εμφανη ατυχηματα. Μετα για το σπιτι θελω πυτζαμες με κουμπια. Αυτες που εχω μεχρι τωρα τα κουμπακια δεν ανοιγουν τελειως ωστε να βολεψει να θηλασω. Τα oysho τα ξερω! Αλλα 38ε κ μενα μου φαινονται παρα πολλα!! 

Κ εγω εριξα μια ματια αλλα κ μενα πανακριβα μου φαινονται βρηκα βεβαια σε μια σελιδα moromou.gr λεγεται εχει απο 17€ αλλα δεν εχει μεγαλη ποικιλια σε σχεδια ρε γαμωτο 

0EKFp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Κ εγω εριξα μια ματια αλλα κ μενα πανακριβα μου φαινονται βρηκα βεβαια σε μια σελιδα moromou.gr λεγεται εχει απο 17€ αλλα δεν εχει μεγαλη ποικιλια σε σχεδια ρε γαμωτο 

Πωωωω δεν το πιστευω!!! εκει ειχα μπει τωρα σε αυτο το σαιτ κ κοιταζα ενα νυχτικο γκρι πουα. Μιλαμε τζιζ τζιζ τζιζ βρηκαμε ταυτοχρονα σημαααα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Πωωωω δεν το πιστευω!!! εκει ειχα μπει τωρα σε αυτο το σαιτ κ κοιταζα ενα νυχτικο γκρι πουα. Μιλαμε τζιζ τζιζ τζιζ βρηκαμε ταυτοχρονα σημαααα

Χαχαχαχα!!! Κ το αλλο με τους μονοκερους κοιταγα το μπλε

0EKFp2.png

πρίν από 40 λεπτά , nanoula90 είπε:

Τα νυχτικα είναι πονεμένη υπόθεση.οτι είδα σε μαγαζιά άστα να πάνε.θελω να βρω κάνα γλυκούλη απλό και στο σπίτι μωρέ να βαζω από κάτω ένα κολάν. Να ναι ανθρώπινο μη τριγυρνάω σα τη γιαγιά μπροστά στον άντρα μου.

πρίν από 36 λεπτά , Vasoth. είπε:

Χαχαχαχα!!! Κ το αλλο με τους μονοκερους κοιταγα το μπλε

Μπήκα να δω.και αυτό με τις καρδούλες πριν το μονοκερο ωραίο είναι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...