Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Αχχ κορίτσια έχω 37.6 τι να κάνω;κούμπωμα δύο ντεπον λέτε να είναι από την ένταση;έχω τρομάξει για την μπέμπα τωρα

Just now, Vasoth. είπε:

Κ το ριχνεις κ στις ορμονες της εγκυμοσύνης μετα ανετα χαχα!!Αθωα Αθωα!!!

Χαχαχα έτσι ακριβώς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Κωνσταντίνα16 είπε:

Αχχ κορίτσια έχω 37.6 τι να κάνω;κούμπωμα δύο ντεπον λέτε να είναι από την ένταση;έχω τρομάξει για την μπέμπα τωρα

Χαχαχα έτσι ακριβώς...

Οχι μωρε μην ανχωνεσαι πιεση θα ειχες ανεβασει αν ηταν απο αυτο οχι δεκατα! Ηρεμισε κ ολα καλα θα ειναι

0EKFp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Οχι μωρε μην ανχωνεσαι πιεση θα ειχες ανεβασει αν ηταν απο αυτο οχι δεκατα! Ηρεμισε κ ολα καλα θα ειναι

Γαμωτο και σήμερα είχα ξυπνήσει καλύτερα και νόμιζα πως την γλυτωσα..αλλά πολύ μου φαίνεται το 37.6 τόσες μέρες είχα 36.8 άντε 36.9 και τώρα φοβαμαι

Just now, Κωνσταντίνα16 είπε:

Γαμωτο και σήμερα είχα ξυπνήσει καλύτερα και νόμιζα πως την γλυτωσα..αλλά πολύ μου φαίνεται το 37.6 τόσες μέρες είχα 36.8 άντε 36.9 και τώρα φοβαμαι

Μιλα με το γιατρο σου μηπως σου πει να παρεις τπτ αλλο

0EKFp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Κωνσταντίνα16 είπε:

Κανε ενα χλιαρο μπανακι, φτιαξε και κατι ζεστο να φας η να πιεις και ξαπλωσε να σκεπαστεις καλα. Θα νιωσεις καλυτερα κ θα πεσει η θερμοκρασια σου. Αν δεις οτι δεν πεφτει κανε και καμια κομπρεσουλα με ξυδι και θα πεσει ο πυρετος. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Vasoth. είπε:

Μιλα με το γιατρο σου μηπως σου πει να παρεις τπτ αλλο

Η γιατρός μου μου είπε αν ανεβάσω πάνω από 38 να πάρω ντεπον..αλλά εγώ πήρα σε περίπτωση που είναι να ανέβει να το προλάβω..θα ξαπλώσω λιγάκι και ελπίζω να μην αρρωστήσω

πρίν από 34 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχαχα. Ρεεεεε @Smile89 ειμαι μεσα εννοειται. Θα παμε ολες μαζι και με νοημα θα την κοιταξουμε στα ματια λεγοντας: ειμαστε γκαστρωμενες, παιρνουμε ορμονες εξτρα και προσεξε μας, ειμαστε και χωρις σεξ για μηνες. Δεν νομιζω να υπαρχει κατι χειροτερο απο αυτο χαχαχαχα. 

Οπως τα λες!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 12 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κανε ενα χλιαρο μπανακι, φτιαξε και κατι ζεστο να φας η να πιεις και ξαπλωσε να σκεπαστεις καλα. Θα νιωσεις καλυτερα κ θα πεσει η θερμοκρασια σου. Αν δεις οτι δεν πεφτει κανε και καμια κομπρεσουλα με ξυδι και θα πεσει ο πυρετος. 

Να σου πω την αμαρτία μου είμαι κρυουλιαρα και δεν μπορώ το χλιαρό κάνω πάντα προς το καυτο

πρίν από 33 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Χαχαχα αλήθεια τώρα μίλαγα με την κουμπάρα μου και μου λέει την άλλη βδομάδα θα πάμε εκεί για καφέ..εγώ δεν είμαι έγκυος και μπορώ να την δειρω..έτσι μ είπε χχαχαχαχα

Respect στην κουμπαρα!!! 

πρίν από 26 λεπτά , maraki 93 είπε:

Βρήκατε και εσείς που να πάτε για καφέ χαχαχαχ πάνε παίξε κάνα στοίχημα χαχαχα

Ναι ναι να μας πει νουμερα για το τζοκερ!!! 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, telitsa81 είπε:

Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια μου!!!Να είστε κι εσείς καλα και με το καλό να κρατήσουμε τα μπεμπάκια μας αγκαλιά!Χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος μιας τόσο όμορφης ομάδας! <3

Καλησπέρα.μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις.πολλεεεεεεεεες γυναίκες εδώ στο φόρουμ Όχι απλά αίμα.αιμκρραγια άσχημη και ολ α πανε Καλά. Εσυ απλά ξάπλωσε πάρε την αγωγή σου και ηρέμησε.

1 hour ago, Κωνσταντίνα16 είπε:

Ντεπον Και κανα ζεστό και ξαπλα.ριξε και κάνα ύπνο.

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

τέλοσπαντων, 

είναι μια πιθανότητα βασικά, μπορεί και τίποτα να μη συμβεί, θέλω να ελπίζω σε αυτό το σενάριο.

Έχω μια βδομάδα απόκλιση με την περίοδο μου και το μωρό από την αρχή.καθυστερημενη σύλληψη.ειναι πολύ συνηθισμένο καλέ.βγαλτο από το μυαλό σου.

2 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κορίτσια ακούστε τι έγινε.πηγα για καφέ με τον άντρα μου και εκεί λοιπόν δούλευε τελικά η πρώην του!! Πέρα ότι μας έσπασε τα νεύρα την ώρα που φεύγαμε τον έπιασε στην πόρτα και του είπε μπροστά στα μάτια μου σ'αγαπάω πολύ!! Από τι καταλαβαίνετε έξαλλη εγώ την έβρισα και φύγαμε..ακόμα όμως δεν έχω ηρεμήσει και τρέμω..παίζει να πάθει κάτι η μπέμπα;

Τι λες?ένα μεσημέρι δεν μπήκα και έγινε χαμός.ρε Δεν πάμε καλά.καλα μη σκας.γαμα την.σορρυ κιόλας αλλά τη περίμενε κι αυτή.απλα ήθελε να σας κάνει μπέρδεμα.ελπιζω ο άντρας σου να την γειωσε.

2 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κοριτσακια αλήθεια μου ήρθε να την φυτέψω απλά σκέφτηκα την μπέμπα μου..ακόμα τρέμω...!! Και είμαι και αρκετά ζηλιάρα οπότε καταλαβαίνετε

Μη στεναχωριέσαι Κωνσταντίνα μου. Ίσα ίσα να νιώθεις υπέροχα που έχεις έναν άντρα που τον θέλουν πολλές αλλά εκείνος θέλει μόνο ΕΣΕΝΑ! Εσείς τώρα έχετε άλλα σχέδια, ένα μωράκι που έρχεται! Μην ασχολείσαι με τσόκαρα!!χαχαχαχα

preg.png

Just now, fairy-mary είπε:

@loyloy και εγω εχω μια εβδομαδα αποκλιση απο την αρχη αλλα μου ειπε η γιατρος οτι δε παιζει ρολο αυτο για το ποσοστο.

Εσυ θυμασαι τι ποσοστο ειχες;

1:317  δεν Μου χει πει ο γιατρός να ανησυχώ.εξαλλου τώρα θα ξεκινήσω κάθε 2 βδομάδες τις επισκεψειςεπισκέψεις και Μόλις μπω 9ο κάθε βδομάδα.μην ανησυχείς.δεν έχει κάτι το μωρό.36 βδομάδες να ολοκληρωσουν τα μωράκια μας και μια χαρά.

Αυτοματος τοκετός ρε κορίτσια τι Είναι?Τώρα που κοίταξα τις εξετάσεις Έχω ποσοστό για αυτόματο τοκετό πριν τις 34 βδομάδες 1:134. Δεν μουβειπε κάτι κανένας από τους γιατρούς. 

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

1:317  δεν Μου χει πει ο γιατρός να ανησυχώ.εξαλλου τώρα θα ξεκινήσω κάθε 2 βδομάδες τις επισκεψειςεπισκέψεις και Μόλις μπω 9ο κάθε βδομάδα.μην ανησυχείς.δεν έχει κάτι το μωρό.36 βδομάδες να ολοκληρωσουν τα μωράκια μας και μια χαρά.

Αυτοματος τοκετός ρε κορίτσια τι Είναι?Τώρα που κοίταξα τις εξετάσεις Έχω ποσοστό για αυτόματο τοκετό πριν τις 34 βδομάδες 1:134. Δεν μουβειπε κάτι κανένας από τους γιατρούς. 

Εγω εχω 1:90 ειναι μεγαλη η διαφορα απ οτι βλεπεις...

Δεν εχω καποια μετρηση για αυτοματο τοκετο , φανταζομαι αν ηταν κατι θα στο ειχαν αναφερει...

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...