Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , fairy-mary είπε:

Σου έβγαλε δηλαδή μεγάλη πιθανότητα για να γεννήσεις πρόωρα;

Ναι αυτο ακριβως αλλα δεν ισχύει. 

πρίν από 3 λεπτά , fairy-mary είπε:

Εμένα είναι μια εβδομάδα μικρότερο λόγω καθυστερημένης σύλληψης, αυτό φάνηκε από την αρχή αλλά μου είπε η γιατρός δε παίζει ρόλο αυτό για το αποτέλεσμα.

πάντως μέχρι στιγμή σε κάθε υπέρηχο η ανάπτυξη του φαίνεται κανονική, δεν είχα απόκλιση πέρα από αυτό το αρχικό.

εσένα δηλαδή σου προέκυψε αργότερα αυτό;

στην αυχενική σου είχε βγεί καλό το ποσοστό;

Εγω παιρνω σαλοσπιρ λογω παλλινδρομης. 

Εμενα στην αυχενικη προεκυψε 3 μερες μεγαλύτερο το μωρο.

Στην αυχενικη μου βγαλε αυτη την πιθανοτηταναι. Αλλα ειναι απλα κατι που βγαινειμε ποσοστα κ πιθανοτητες απο κομπιούτερ με το χειρότερο σεναριο. Ομως δεν θα συμβει κατι τετοιο. 

πρίν από 7 λεπτά , fairy-mary είπε:

Εμένα είναι μια εβδομάδα μικρότερο λόγω καθυστερημένης σύλληψης, αυτό φάνηκε από την αρχή αλλά μου είπε η γιατρός δε παίζει ρόλο αυτό για το αποτέλεσμα.

πάντως μέχρι στιγμή σε κάθε υπέρηχο η ανάπτυξη του φαίνεται κανονική, δεν είχα απόκλιση πέρα από αυτό το αρχικό.

Αααα η αυχενικη μου ηταν μια χαρα, οπως κ τωρα η β επιπέδου κ η μπεμπουλα μου ειναι μπαμπατσικο μωρακι. 

@fairy-mary μαλλον κοριτσακι??? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , fairy-mary είπε:

Κ εγώ είχα καθυστερημένη σύλληψη οπότε η γυναικολόγος προσάρμοσε την τελευταία περίοδο, από 26 Μαρτίου που Μ είχε έρθει περίπου μου το άλλαξε σε 9/4. Οπότε από εκεί κ ύστερα εκείνη την ημερομηνία έλεγα κ το μωρό ήταν φυσιολογικά σε εβδομάδες μεχρι κ λίγο πριν την β επιπέδου. Από εκεί κ ύστερα όταν γέννησα έφτασε η απόκλιση στις 5 εβδομαδες. Η αυχενική ήταν καλή αλλά Μ έριξε το ποσοστό αρκετά η αιματολογική. Από εκεί που ήταν 1:2000 περίπου πήγε 1:600. Μόνο αυτό δλδ δεν βγήκε καλό. Τώρα που είδα ποσοστα το μικρότερο ποσοστό ήταν να σταματήσει η ανάπτυξη πριν τις 37 εβδομάδες 1:130 περίπου. Κ όμως η ανάπτυξη σταμάτησε πολύ νωρίτερα. Οπότε μην αγχώνεσαι με τα ποσοστά, δεν παίζουν κ πολύ ρόλο. Ότι σ πει ο γιατρός σου θα κάνεις κ όλα καλά θα πάνε.. 

Just now, mama16 είπε:

Κ εγώ είχα καθυστερημένη σύλληψη οπότε η γυναικολόγος προσάρμοσε την τελευταία περίοδο, από 26 Μαρτίου που Μ είχε έρθει περίπου μου το άλλαξε σε 9/4. Οπότε από εκεί κ ύστερα εκείνη την ημερομηνία έλεγα κ το μωρό ήταν φυσιολογικά σε εβδομάδες μεχρι κ λίγο πριν την β επιπέδου. Από εκεί κ ύστερα όταν γέννησα έφτασε η απόκλιση στις 5 εβδομαδες. Η αυχενική ήταν καλή αλλά Μ έριξε το ποσοστό αρκετά η αιματολογική. Από εκεί που ήταν 1:2000 περίπου πήγε 1:600. Μόνο αυτό δλδ δεν βγήκε καλό. Τώρα που είδα ποσοστα το μικρότερο ποσοστό ήταν να σταματήσει η ανάπτυξη πριν τις 37 εβδομάδες 1:130 περίπου. Κ όμως η ανάπτυξη σταμάτησε πολύ νωρίτερα. Οπότε μην αγχώνεσαι με τα ποσοστά, δεν παίζουν κ πολύ ρόλο. Ότι σ πει ο γιατρός σου θα κάνεις κ όλα καλά θα πάνε.. 

τέλοσπαντων, 

είναι μια πιθανότητα βασικά, μπορεί και τίποτα να μη συμβεί, θέλω να ελπίζω σε αυτό το σενάριο.

• Μου αρέσει 2

aKX8p2.png

15 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Κορίτσια ακούστε τι έγινε.πηγα για καφέ με τον άντρα μου και εκεί λοιπόν δούλευε τελικά η πρώην του!! Πέρα ότι μας έσπασε τα νεύρα την ώρα που φεύγαμε τον έπιασε στην πόρτα και του είπε μπροστά στα μάτια μου σ'αγαπάω πολύ!! Από τι καταλαβαίνετε έξαλλη εγώ την έβρισα και φύγαμε..ακόμα όμως δεν έχω ηρεμήσει και τρέμω..παίζει να πάθει κάτι η μπέμπα;

πρίν από 1 λεπτό , Κωνσταντίνα16 είπε:

Κορίτσια ακούστε τι έγινε.πηγα για καφέ με τον άντρα μου και εκεί λοιπόν δούλευε τελικά η πρώην του!! Πέρα ότι μας έσπασε τα νεύρα την ώρα που φεύγαμε τον έπιασε στην πόρτα και του είπε μπροστά στα μάτια μου σ'αγαπάω πολύ!! Από τι καταλαβαίνετε έξαλλη εγώ την έβρισα και φύγαμε..ακόμα όμως δεν έχω ηρεμήσει και τρέμω..παίζει να πάθει κάτι η μπέμπα;

Καταρχην οχι δεν επαθε Τιποτα. Ξαπλωσε, χαιδεψε την κοιλιτσα σου κ ολα καλα. Δηλαδή συγνώμη του το πε ετσι στο ακυρο? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Κωνσταντίνα16 είπε:

Hρεμησε αγαπη μου ,πολυ αξια της εδωσες.Σκεψου οτι εσενα διαλεξε και περιμενετε μια πανεμορφη κορουλα.Μην της κανεις την χαρη να χαλασει την διαθεση την δικη σου και να ταραξεις την μπεμπα σου.Τιποτα δεν επαθε αλλα χαλαρωσε .Αξιζει να χαλας την ηρεμια της μικρης σου για αυτη ?

Just now, Smile89 είπε:

Καταρχην οχι δεν επαθε Τιποτα. Ξαπλωσε, χαιδεψε την κοιλιτσα σου κ ολα καλα. Δηλαδή συγνώμη του το πε ετσι στο ακυρο? 

Ξερεις τι θα την εκανα ε?χαχαχχαχα

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 3 λεπτά , maraki 93 είπε:

Hρεμησε αγαπη μου ,πολυ αξια της εδωσες.Σκεψου οτι εσενα διαλεξε και περιμενετε μια πανεμορφη κορουλα.Μην της κανεις την χαρη να χαλασει την διαθεση την δικη σου και να ταραξεις την μπεμπα σου.Τιποτα δεν επαθε αλλα χαλαρωσε .Αξιζει να χαλας την ηρεμια της μικρης σου για αυτη ?

Ξερεις τι θα την εκανα ε?χαχαχχαχα

Οτι κι εγω!!!! Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κοριτσακια αλήθεια μου ήρθε να την φυτέψω απλά σκέφτηκα την μπέμπα μου..ακόμα τρέμω...!! Και είμαι και αρκετά ζηλιάρα οπότε καταλαβαίνετε

Ο αντρας σου τι έκανε? 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Ετσι..... μα ειναι δυνατον!!!!????? 

Περνανε πολλα σεναρια απο το μυαλο μου για το τι θα εκανα,παντως θα μ αρεσε να την εβαζε στην θεση της ο ανδρας μου γιατι αλλιως θα την πληρωνε αυτος την νυφη.Καλα τι επιπεδο ειναι αυτο να πιανεις παντρεμενο ανθρωπο μποροστα στην γυναικα του και να κανεις κατι τετοιο?

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ο αντρας σου τι έκανε? 

Μα δες ,δεν προλαβα να το γραψω.Σκεφτομαστε τα ιδια χαχαχα.

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 7 λεπτά , maraki 93 είπε:

Περνανε πολλα σεναρια απο το μυαλο μου για το τι θα εκανα,παντως θα μ αρεσε να την εβαζε στην θεση της ο ανδρας μου γιατι αλλιως θα την πληρωνε αυτος την νυφη.Καλα τι επιπεδο ειναι αυτο να πιανεις παντρεμενο ανθρωπο μποροστα στην γυναικα του και να κανεις κατι τετοιο?

Κορίτσια αλήθεια και εμένα πέρασαν ποσά από το μυαλό μου που θα μπορούσα να της κάνω εκείνη την στιγμή..απλά έπιασα την κοιλιά μου και είπα οκ...την έβρισα βέβαια πολύ αλλά δεν μου έφυγε η κάψα. Ήθελα να της τραβήξω μια σφαλιάρα όλη δικια της

πρίν από 13 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Την έβρισε και με έπιασε να φύγουμε..αλλά ήμουν σαν λυσασμενη εκεινη την ώρα..μα τόσο θράσος πια;

Όντως, ειλικρινά δεν μπορω να το χωνεψω ουτε γω σκεψου. 

πρίν από 13 λεπτά , maraki 93 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα το βασανιστηριο της σταγόνας το ξέρεις? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...