Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Είμαι ξάπλα και βάζω vasclor κάθε πρωι.Δεν κάνω τίποτα,μόνο για τουαλέτα σηκώνομαι.Αλλά εχω αγχος καθε φορά που πάω μην δω πάλι άιμα.Το αίμα το είδα την Τρίτη το πρωι,ήταν μόνο στο σκούπισμα.Απο τότε δεν έχω ξαναδεί τίποτα.Ο γιατρός μου είπε ότι πιστευει απο την εμπειρία του οτι θα με παέι ετσι μέχρι να κλείσω τον 3ο και να μην αγχωνομαι.Και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά ειλικρινά!Αλλά μερικές στιγμές είναι λιγο δύσκολο....Έκλεισα κια για αυχενικη στις 30/10 και ανυπομονω να παμε και να είναι ολα καλα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , telitsa81 είπε:

Ο γιατρός μου λέει ότι μάλλον είναι ορμονικό αλλά δεν μπορεί να είναι και σίγουεος.Στον τελευταίο υπέρυχο που κάναμε τη Δευτέρα (που πήγα εκτάκτως γιατί είχα φρικάρει!)δείχνουν όλα τέλεια για το μπεμπακι.Μεγαλώνει κανονικά και η καρδούλα χτυπάει κανονικά.Είχα δει λίγο αίμα και στην 6η εβδομάδα που μετα σταμάτησε και πιστευα οτι δεν θα ξαναδώ.Όσο και να με καθησυχάζει ο γιατρός μου εχω λίγο άγχος...και αισθανομαι οτι δεν μπορω να χαρώ την εγκυμοσύνη μου...

και βασικά για αυτό αποφάσισα να σας γράψω γιατι διαβάζω πολλές ιστορίες απο μανούλες που μου δίνουν θάρρος!

Να μην ανχωνεσαι ολα καλα θα πανε κατσε ξαπλα ξεκουρασου κ θα περασει γρηγορα αφου ειναι λιγο κ δεν ειναι αποκοληση.εγω επαθα μια μεγαλη αποκοληση στην 7η εβδομαδα με τρελες αιμοραγιες μεχρι προσφατα αλλα τα μπεμπακια μου εκει μεγαλωναν δεν τα ενοχλουσε τπτ ειναι δυνατα τα μωρα μας μην ανυσηχεις κανε λιγο υπομονη κ ολα θα φτιαξουν κ οτι θες ειμαστε εδω

0EKFp2.png

Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια μου!!!Να είστε κι εσείς καλα και με το καλό να κρατήσουμε τα μπεμπάκια μας αγκαλιά!Χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος μιας τόσο όμορφης ομάδας! <3

• Μου αρέσει 4

Just now, telitsa81 είπε:

Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια μου!!!Να είστε κι εσείς καλα και με το καλό να κρατήσουμε τα μπεμπάκια μας αγκαλιά!Χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος μιας τόσο όμορφης ομάδας! <3

Ολα καλα θα πανε μην στεναχωριεσαι.Να θα γραφεις και στο φορουμ και θα περναει η ωρα σου.

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εγω ρε κοριτσια εχω ξυπνησει απο πολυ νωρις, νομιζω οτι δυσκολευομαι οσο παει με τον υπνο. Ξυπναω κ δεν μπορω να ξανακοιμηθω. Σημερα εχω σηκωθει απο τις 5 το πρωι, οχι επειδη ειδα εφιαλτη ομωωωως, αλλα επειδη ο αντρας μου ηθελε τρελιτσες. Στον υπνο μου βεβαια το ειδα οτι καναμε τρελιτσες χαχαχαχα, αλλα θα μου πεις ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται. Τουλαχιστον ξυπνησα χαρουμενη και σαν να περασα μια νυχτα κολαση και αμαρτια ολο παθος χαχαχα ενω στην πραγματικοτητα περασα μια νυχτα με αναμενη την τηλεοραση που την ειχα ξεχασει κ με ειχε παρει ο υπνος. Οτι να ναι ειμαι 

Αχαχαχαχα! τρελη! Εμας μας το επιτρεπει το αθλημα και καναμε δειλα δειλα αλλα αραια και που γιατι εγω αγχωνομαι να μη συμβει κατι!

DanXp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Αχαχαχαχα! τρελη! Εμας μας το επιτρεπει το αθλημα και καναμε δειλα δειλα αλλα αραια και που γιατι εγω αγχωνομαι να μη συμβει κατι!

χαχαχα και μας μας το επετρεψε απο τον τριτο μηνα,αλλα φοβομαστε και οι δυο και το αφησαμε χαχαχα

• Χαχα 1

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 34 λεπτά , telitsa81 είπε:

Καλημέρα σε όλες!Είναι η πρώτη φορά που σας γράφω!Διανύω την πρώτη μου εγκυμοσύνη,είμαι τώρα στις 10 εβδομάδες,και είμαι ξάπλα γιατί την Δευτερα και την Τρίτη ειχα λίγο αιματάκι.Διάβαζω πολλές περιπτώσεις εδώ απο κοπέλες που είχαν το ίδιο θέμα και η εγκυμοσυνη τους εξελίχθηκε καλά και πάιρνω κουράγιο γιατι η αλήθεια είναι ότι εχω φοβηθεί λίγο...

Καλως ηρθες κοπελα μου και με το καλο το μωρακι σου!Να μην ανησυχεις καθολου,αφου το μωρακι σου ειναι καλα. Θα περασει και αυτο.Εσυ να ξεκουραζεσαι και να εισαι θετικη. Εδω ειμαστε μια πολυ ωραια παρεα,μοιραζομαστε τα αγχη μας κ Καθησυχαζουμε η μια την αλλη. Ειμαστε και λιγο τρελες οποτε περναμε ωραια :mrgreen:

πρίν από 5 λεπτά , maraki 93 είπε:

χαχαχα και μας μας το επετρεψε απο τον τριτο μηνα,αλλα φοβομαστε και οι δυο και το αφησαμε χαχαχα

Ε ετσι και εμεις..μια στο τοσο!Θα ερθει και το μωρο και απο την κουραση βλεπω να το θυμομαστε οταν παει ο μικρος φανταρος :razz:

• Χαχα 2

DanXp2.png

@telitsa81 ολα καλα θα πανε κοπελα μου, ειναι παρα πολυ συχνο φαινομενο μικρες αιμορραγιες στην αρχη της εγκυμοσυνης. Μην αγχωνεσαι, θα πας τελεια!

@Vasoth. θα περιμενουμε νεοτερα για την καμπυλη σου!! Ελπιζω να εφαγες κατι αλμυρο γιατι δεν παλευεται αυτο το ζαχαρονερο. Εγω θα την ξανακανω την καμπυλη την αλλη βδομαδα και ηδη νιωθω σαν παιδακι που το σερνουν για το πρωτο του μεγαλο εμβολιο. 

@Smile89 ειχαμε προλαβει πριν συμβουν ολα αυτα και ειχαμε κανει κατι αγκαλιτσες μεχρι τον Ιουνιο χαχαχα. Αλλα δεν συγκρινεται με το πριν. @Nicol_ αυτο το προσεκτικα και οχι κωλοτουμπες προλαβαμε κ μεις πριν μας το κοψει ο γιατρος και καναμε.  Αλλα δεν συγκρινεται ρε παιδι μου με το πριν. Τωρα μας το χει κοψει ο γιατρος τελειως. Ο αντρας μου εν τω μεταξυ μου λεει δεν φτανει που το χουμε κοψει το αθλημα, εισαι κ ολη μερα ξαπλωμενη και δεν μπορω να δω και κανα εργακι εκπαιδευτικο να ξεχαστω λιγο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Ρε τον κακομοιρη και αυτον. Ο καθεις στον πονο του χαχαχαχ

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Μια χαρά!Κι εγώ τρελλή είμαι! :) Και επίσης να πω ότι επειδή κι εμάς μας τα έχει κόψει τα πονηρά μέχρι να κλέισω τον τρίτο τα όνειρα που βλέπω βάζουν άνετα υποψηφιότητα για όσκαρ αισθησιακής ταινίας! :):):)

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , telitsa81 είπε:

Μια χαρά!Κι εγώ τρελλή είμαι! :) Και επίσης να πω ότι επειδή κι εμάς μας τα έχει κόψει τα πονηρά μέχρι να κλέισω τον τρίτο τα όνειρα που βλέπω βάζουν άνετα υποψηφιότητα για όσκαρ αισθησιακής ταινίας! :):):)

Με το που γεννησουμε με το καλο ολες μας θα ανοιξουμε νεα σελιδα *λυσσαρες 2019*χαχαχαχα.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Lilypie - (30Y3)

πρίν από 1 λεπτό , telitsa81 είπε:

Εδώ και εγω μια από τα ίδια ζω μεγάλες στιγμές στα όνειρα Χαχαχαχ! Πάντως μου λείπει ο άντρας μου κρατιέμαι για να μην αρχίσω τα εργα για όσκαρ κ εγω ;)

• Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

@telitsa81 ολα καλα θα πανε κοπελα μου, ειναι παρα πολυ συχνο φαινομενο μικρες αιμορραγιες στην αρχη της εγκυμοσυνης. Μην αγχωνεσαι, θα πας τελεια!

@Vasoth. θα περιμενουμε νεοτερα για την καμπυλη σου!! Ελπιζω να εφαγες κατι αλμυρο γιατι δεν παλευεται αυτο το ζαχαρονερο. Εγω θα την ξανακανω την καμπυλη την αλλη βδομαδα και ηδη νιωθω σαν παιδακι που το σερνουν για το πρωτο του μεγαλο εμβολιο. 

@Smile89 ειχαμε προλαβει πριν συμβουν ολα αυτα και ειχαμε κανει κατι αγκαλιτσες μεχρι τον Ιουνιο χαχαχα. Αλλα δεν συγκρινεται με το πριν. @Nicol_ αυτο το προσεκτικα και οχι κωλοτουμπες προλαβαμε κ μεις πριν μας το κοψει ο γιατρος και καναμε.  Αλλα δεν συγκρινεται ρε παιδι μου με το πριν. Τωρα μας το χει κοψει ο γιατρος τελειως. Ο αντρας μου εν τω μεταξυ μου λεει δεν φτανει που το χουμε κοψει το αθλημα, εισαι κ ολη μερα ξαπλωμενη και δεν μπορω να δω και κανα εργακι εκπαιδευτικο να ξεχαστω λιγο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Ρε τον κακομοιρη και αυτον. Ο καθεις στον πονο του χαχαχαχ

Εννοείται τσακισα μια τυροπιτα με το βγηκα να σου πω την αληθεια δε περιμενω κ καλα αποτελεσματα αν κρινω απο την προηγουμενη που ημουν στα ορια θα δουμε αυριο.

Εμεις εχουμε απο τον Μαιο με το που ξεκινησα τις ενεσεις της εξωσωματικης κομμενα ολα νυχτεριδες κ αραχνες γλυκεια μου αστα ο γιατρος το χει δει πιο πολλες φορες απτον αντρα μου χαχαχα!!!

• Χαχα 5

0EKFp2.png

Αχαχαχαχα. Ολες στην ιδια μοιρα ειμαστε τελικα!!! Καλε εδω τις προαλλες ειχε στην τηλεοραση τις 50 αποχρωσεις του γκρι και δεν μπορεσα να δω ουτε μια αποχρωση, το αλλαξα, λεω ασε μην κολαστω και εχω συσπασεις. Ας χαζεψω 50 αποχρωσεις του γκρι για το δωματιο του μπεμπη καλυτερα χαχαχα

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Vasoth. είπε:

Εννοείται τσακισα μια τυροπιτα με το βγηκα να σου πω την αληθεια δε περιμενω κ καλα αποτελεσματα αν κρινω απο την προηγουμενη που ημουν στα ορια θα δουμε αυριο.

Εμεις εχουμε απο τον Μαιο με το που ξεκινησα τις ενεσεις της εξωσωματικης κομμενα ολα νυχτεριδες κ αραχνες γλυκεια μου αστα ο γιατρος το χει δει πιο πολλες φορες απτον αντρα μου χαχαχα!!!

χαχαχαχαχα ισχυει ο γιατρος ειναι ο συντροφος μας στην εγκυμοσυνη

Just now, nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχα. Ολες στην ιδια μοιρα ειμαστε τελικα!!! Καλε εδω τις προαλλες ειχε στην τηλεοραση τις 50 αποχρωσεις του γκρι και δεν μπορεσα να δω ουτε μια αποχρωση, το αλλαξα, λεω ασε μην κολαστω και εχω συσπασεις. Ας χαζεψω 50 αποχρωσεις του γκρι για το δωματιο του μπεμπη καλυτερα χαχαχα

χαχαχαχαχα καλα εκανες,μην κολαστουμε και επηρεαστουμε χχαχαχαχα

• Χαχα 1

Lilypie - (30Y3)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...