Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Vasoth. είπε:

Κ τα lorelli ειναι καλα το εχει μια φιλη μου κ ειναι πολυ ευχαριστιμενη εινσι κ ελαφρυ ειναι μια απομιμιση του inglesina αλλα πιο οικονομικο

Είναι ολόιδιο 

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ γω οταν ειχα κανει ερευνα ολα υπεροχα μου χαν φανει. Κ καποια cam που ειδα πανεμορφα και καποια foppapedretti, και lorelli ολα πανεμορφα οπτικα. Το θεμα ειναι τι θα βολεψει την καθεμια, να κοιτατε να χωραει στο πορτ παγκαζ και στο ανσασερ αν εχετε, να αλλαζει κατευθυνση να κοιταει κ εσας και να ξαπλωνει τελειως κατω η πλατη του καροτσιου για νεογεννητο. Τα υπολοιπα τα φρου φρου ειναι γουστο της καθε μανουλας. Αργοτερα μονο το καθισματακι του αμαξιου να κοιταξετε να ειναι ασφαλες και ιδανικα να κοιτανε πισω τα παιδια για πολυ παραπανω απο δυο χρονια. Οση τσιριδα κ να βαλουν η ασφαλεια τους προηγειται. Τωρα πρακτικα δεν ξερω πως γινεται, εμενα μου πηρε καναν μηνα να ξεχωρισω τι ειναι ολα αυτα, τι ειναι το isofix, τι καθισμα ενδεικνυται κλπ κλπ

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Νεο μελος @Γεωργία Β!!!! 

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 2019!!! 

1. loyloy
   15/12/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Anastasia_paris
    26/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

3. nanoula90
    30/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ

4. Smile89
    14/01/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

5. Γεωργία Β
    03/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

6. maraki 93
    07/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

7. @eirini@
    12/02/2019 ΑΓΟΡΑΚΙ

9. Vasoth.
    21/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ×2

9. oneira_glyka 
    26/02/2019 ΑΓΟΡΑΚΙ

10. Nicol_   
    01/03/2019  ΑΓΟΡΑΚΙ

11. palmoira 
    04/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

12. evio
    13/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

13. Vasiliki88
    03/04/2019

14. Life777
    04/04/2019

15. fairy-mary
    22/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

16. newmum94
    17/04/2019

17. Κωνσταντίνα16
     20/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

18. *ζουζουνα*!!!
     24/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

19. Elfer      
    08/05/2019

20. marirene
     14/05/2019

21. Beboula25
     27/05/2019

3 ώρες πρίν, maraki 93 είπε:

Το κάθισμα αυτοκινήτου είναι άλλο;δεν είναι αυτό που έχουν τα καροτσια 3 σε 1?

Απλα αυτα που εχουν τα 3 σε 1 δεν ειναι το ίδιο καλα οσο τα ISOFIX καιι δεν χωρανε μεχρι πολλα κιλα θα αναγκαστεί να αλλαξεις. 

3 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Like like like. Πολυ καλα θα κανεις! 

Θενκ γιου!! 

2 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

πω πω καταμπερδευτηκα με τις επιλογες κοριτσια..αυτο το isofix ειναι δηλαδη καταλληλο να βαλεις το μωρακι με το που βγεις απο το μαιευτηριο?

Ναι αμε εννοείται!!! 

3 ώρες πρίν, maraki 93 είπε:

Εγώ νομιζα ότι αυτό ρυθμίζεται όχι ότι είναι μέχρι 6μηνων. Τι ανακαλύπτει κανεις χαχα.Αρα ξανά ψάξιμο.Ευχαριστωωωω

Υπαρχουν καθοσματακια με το συστημα ISOFIX τα οποία περιστρεφονταο 360 μοίρες, εγω εχω βρει με 170 ευρω και ειναι αρκετα οικονομικο. 

2 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

πω πω καταμπερδευτηκα με τις επιλογες κοριτσια..αυτο το isofix ειναι δηλαδη καταλληλο να βαλεις το μωρακι με το που βγεις απο το μαιευτηριο?

Ναι φυσικα. 

Επισης νομιζω @mama16 εσυ ειπες πως το αυγό γύρνα προς ολες τις πλευρες και πως το μωρο χανεται μες το καροτσι? Αν οχι σορρυ. Και τα ISOFIΧ γυρναμε προς οπου θελουμε, επίσης στο καροτσι που βρηκα ειναι ωραιο δεν χανεται το μωρουλι Μεσα. 

Αααααα επισης εχω βρει με το σύστημα αυτο με 100 ευρω και Μαλιστα μπορεο και να μπει απλα με ζωνες. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Smile89 είπε:

Νεο μελος @Γεωργία Β!!!! 

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ 2019!!! 

1. loyloy
   15/12/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Anastasia_paris
    26/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

3. nanoula90
    30/12/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ

4. Smile89
    14/01/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

5. Γεωργία Β
    03/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

6. maraki 93
    07/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

7. @eirini@
    12/02/2019 ΑΓΟΡΑΚΙ

9. Vasoth.
    21/02/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ×2

9. oneira_glyka 
    26/02/2019 ΑΓΟΡΑΚΙ

10. Nicol_   
    01/03/2019  ΑΓΟΡΑΚΙ

11. palmoira 
    04/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

12. evio
    13/03/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

13. Vasiliki88
    03/04/2019

14. Life777
    04/04/2019

15. fairy-mary
    22/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

16. newmum94
    17/04/2019

17. Κωνσταντίνα16
     20/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

18. *ζουζουνα*!!!
     24/04/2019 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

19. Elfer      
    08/05/2019

20. marirene
     14/05/2019

21. Beboula25
     27/05/2019

Απλα αυτα που εχουν τα 3 σε 1 δεν ειναι το ίδιο καλα οσο τα ISOFIX καιι δεν χωρανε μεχρι πολλα κιλα θα αναγκαστεί να αλλαξεις. 

Θενκ γιου!! 

Ναι αμε εννοείται!!! 

Υπαρχουν καθοσματακια με το συστημα ISOFIX τα οποία περιστρεφονταο 360 μοίρες, εγω εχω βρει με 170 ευρω και ειναι αρκετα οικονομικο. 

Ναι φυσικα. 

Επισης νομιζω @mama16 εσυ ειπες πως το αυγό γύρνα προς ολες τις πλευρες και πως το μωρο χανεται μες το καροτσι? Αν οχι σορρυ. Και τα ISOFIΧ γυρναμε προς οπου θελουμε, επίσης στο καροτσι που βρηκα ειναι ωραιο δεν χανεται το μωρουλι Μεσα. 

Αααααα επισης εχω βρει με το σύστημα αυτο με 100 ευρω και Μαλιστα μπορεο και να μπει απλα με ζωνες. 

Ναι ναι εγώ το είπα, απλά είπα ότι εγώ στο καρότσι έβαζα το αυγό κ το έβαζα να κοιτάει προς τα εμένα ενώ από μόνο του το καρότσι κοιτούσε μόνο μπροστά.

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , mama16 είπε:

Ναι ναι εγώ το είπα, απλά είπα ότι εγώ στο καρότσι έβαζα το αυγό κ το έβαζα να κοιτάει προς τα εμένα ενώ από μόνο του το καρότσι κοιτούσε μόνο μπροστά.

Αααααα αυτο που Βρηκα κοιτα και προς τα μενα!! 

nlmNp2.png

πρίν από 23 λεπτά , Smile89 είπε:

Αααααα αυτο που Βρηκα κοιτα και προς τα μενα!! 

Το κάθισμα του καροτσιου μπορείς να το βάλεις κ προς τα εσένα κ ανάποδα? Ποιο είναι αν επιτρέπεται κ πόσο κάνει? 2 σε 1 ή 3 σε 1?

πρίν από 25 λεπτά , mama16 είπε:

Το κάθισμα του καροτσιου μπορείς να το βάλεις κ προς τα εσένα κ ανάποδα? Ποιο είναι αν επιτρέπεται κ πόσο κάνει? 2 σε 1 ή 3 σε 1?

Ειιναι 2 σε 1. Μπες στο site του motherbaby και δες τα καροτσι της ιδιας εταιρείας. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Κορίτσια άμα αρρωστήσουμε τι κάνουμε;πονάει ο λαιμός μου και έχω κρυαδες..μέχρι πόσο πυρετό κάνει να ανεβάσουμε;

Γεια σου Κωνσταντίνα! Παίρνουμε τηλ τον γιατρό αλλα αφου είναι τέτοια ώρα κ δεν μπορείς πιες κάτι ζεστό ένα γάλα με λίγο μέλι και λογικά ένα ντεπόν στο έχει επιτρέψει να φανταστώ σε περίπτωση που χρειάζεται. 

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Annisaki7 είπε:

Καλημέρα!!

Σήμερα μετά από μήνες έχω στα χέρια μου ένα θετικό τεστ!!

Θα ξαναγίνω μανούλα!!!

Με το καλό κορίτσι!! Καλοσωρισες!

11 ώρες πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

κορίτσια Καλημέρα!!!κ εμείς μια χαρά ή Αυχενική!!περιμένω βέβαια κ τα αποτελέσματα της papp-a αλλά ήταν καλή...τώρα μου είπε με επιφύλαξη κοριτσι από την ουρά που φαίνεται που ήταν παράλληλη με την σπονδυλική στήλη αλλιώς αν στο τελείωμα της ουράς πάει προς τα πάνω κ έχει κλήση είναι αγόρι..έτσι ήταν δλδ στα αγόρια μου.τώρα βέβαια τον άλλο μήνα θα ξέρω 100%,αν κ.συνήθως επειδή τον είχα κ στις άλλες εγκυμοσύνες μου ,ότι λέει ισχύει...αλλ θα δούμε.

Κ μενα έτσι Μ είχε πει πως όπως το βλέπει Ν δημιουργείται είναι κορίτσι Αλλά μάλλον αγοράκι είδαμε στον επόμενο υπέρηχο.. Μόνο σε μένα γίνονται τ λάθη..Χαχαχα...

7 ώρες πρίν, Γεωργία Β είπε:

@Smile89 ναι συγνώμη που δεν συστηθηκα. Ειμαι πρωτη φορά εγκυος και ειμμαι στην 23η βδομάδα. Περιμένω κορίτσι. Εν τω μεταξύ ειχα ξανα γράψει στο forum παλιότερα αλλα η δεν δημοσιεύθηκε ποτε δεν ξέρω γιατί.. 

Με το καλό Κ σε εσένα!Και καλοσωρισες κορίτσι Μ! 

5 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Είναι ολόιδιο 

Κ εμείς της λορελι κάθισμα isofix πήραμε. Καρότσι της foppa pedreti 3in1. Είμαστε καταευχαειστημενοι..δύο παιδιά μεγάλωσαν εκεί χωρίς καμία φθορά.. Και όπως είπαν τ περισσότερα κορίτσια μετά από εφτά οχτώ μήνες απλά παίρνεις κάτι πιο ανάλαφρο σε στυλ μπαστούνι. Τώρα Εμείς έχουμε ένα διδύμων της graco,τέλειο, πέντε χρόνων καρότσι με κανένα πρόβλημα..Και η κοπέλα είχε Κ πέντε παιδιά.. βέβαια λόγω διαφοράς ηλικίας ευτυχώς μας το χαρισανε κάτι φίλοι μας. Δε γινόταν..

Εμείς είμαστε καλυμμένοι από αυτά οπότε δεν ψαχνομαστε.. Κ αν είναι αγοράκι 100% δεν Θ αγοράσουμε Ούτε ρούχα..άντε για το μαιευτήριο Κ το πρωτο τ φορμακι για ν είναι το δώρο μας. Κ ότι μας φέρουν Μετά.. Έχω ξενοιασει..Χαχαχα.. αφουΚ έφαγα τη κουράδα..ένιωθα είναι κορίτσι Κ Θ αγορασω κοριτσιστικα..:lol: ντάξει γέρο Ν είναι το ψυχακι Μ Κ δε με νοιάζει τι είναι.. Ότι λέω εδώ το λέω αστειευομενη.. 

πρίν από 53 λεπτά , Beboula25 είπε:

Γεια σου Κωνσταντίνα! Παίρνουμε τηλ τον γιατρό αλλα αφου είναι τέτοια ώρα κ δεν μπορείς πιες κάτι ζεστό ένα γάλα με λίγο μέλι και λογικά ένα ντεπόν στο έχει επιτρέψει να φανταστώ σε περίπτωση που χρειάζεται. 

Πήρα την γιατρό μ μου είπε άμα σηκώσω πυρετό πάνω από 38 παίρνω ντεπον και να μην αγχώνομαι..έφτιαξα χαμομήλι να πιω..απλά φοβήθηκα..σε ευχαριστώ που μου απάντησες 

πρίν από 3 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Πήρα την γιατρό μ μου είπε άμα σηκώσω πυρετό πάνω από 38 παίρνω ντεπον και να μην αγχώνομαι..έφτιαξα χαμομήλι να πιω..απλά φοβήθηκα..σε ευχαριστώ που μου απάντησες 

Μπράβο κορίτσι μου οποτε πιες το χαμομήλι θα σε χαλαρώσει και εχε τον νου σου για πυρετό. Περαστικά να είναι και να μην σηκώσεις να είναι ένας πονόλαιμος απλά που θα πέρασει γρήγορα. Καλό βράδυ και παλι περαστικά  

1 ώρα πρίν, Beboula25 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου οποτε πιες το χαμομήλι θα σε χαλαρώσει και εχε τον νου σου για πυρετό. Περαστικά να είναι και να μην σηκώσεις να είναι ένας πονόλαιμος απλά που θα πέρασει γρήγορα. Καλό βράδυ και παλι περαστικά  

Σε ευχαριστώ πολυυυ!! Καληνύχτα!!:x

Καλημεεερα στο παρεακι το τρελο!! 

@Κωνσταντίνα16 μην αγχωνεσαι κοριτσι μου. Κ γω εχω εδω και κατι μερες που σηκωνω δεκατα μεχρι 37,2 γιατι επαθα ωτιτιδα. Μονο ντεπον παιρνω που δεν παιρναει στο μωρο. Οποτε μην φοβασαι. Μπορεις να παιρνεις ενα ντεπον αν εχεις πυρετο και δες πως θα πηγαινεις και να ενημερωνεις τον γιατρο. Αν δεις οτι δεν πεφτει ο πυρετος ξαναπαρτον και πες του το. Παντως μην αγχωνεσαι, πολλες φορες το ανοσοποιητικο της εγκυου πεφτει. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...